نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: خطا هنگام اتصال به SQL

  1. #1
    کاربر جدید آواتار bizhanmp
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    Nesfe jahan
    پست
    13

    خطا هنگام اتصال به SQL


    من وقتی میخوام به SQL متصل بشم خطا می گیره .اگه لطف کنید علت خطا را بهم بگید خیلی
    ممنون میشم.
    کد برنامه را در زیر نوشتم جلوی خطی که خطا داده هم ستاره گذاشتم .

    //------------------------------error--------------------------------------------\\
    An error has occurred while establishing a connection to the server. When connecting to SQL Server 2005, this failure may be caused by the fact that under the default settings SQL Server does not allow remote connections. (provider: Named Pipes Provider, error: 40 - Could not open a connection to SQL Server)
    //--------------------------------------------------------------------------------\\
    public partial class crs_form : Form
    {
    static SqlConnection con = new SqlConnection(
    "server=MP-CCED49F5A13F; database=selectunitdb; integrated security=SSPI");
    SqlDataAdapter dadp = new SqlDataAdapter("", con);
    DataSet dst = new DataSet();
    SqlCommand sqlcom = new SqlCommand("", con);
    public crs_form()
    {
    InitializeComponent();
    }

    private void crs_form_Load(object sender, EventArgs e)
    {


    }

    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    dadp.Fill(dst); **********
    dataGridcrs.DataSource = dst;
    dataGridcrs.DataMember = "crs_table";
    }
    }

  2. #2
    روی چه خطی error میگیره ؟

    static SqlConnection con = new SqlConnection(
    "server=MP-CCED49F5A13F; database=selectunitdb; integrated security=SSPI");

    اگر از این خط باشه و از SQL 2005 استفاده میکنید نام SQL رو بعد از نام Server بنویسید با \\ هم از هم جداشون کنید و همیشه سعی کنید IP به SQL بدید نه اسم کامپیوتر رو

    کد تصحیح شده:
    static SqlConnection con = new SqlConnection(
    "server=MP-CCED49F5A13F\\SQLEXPRESS; database=selectunitdb; integrated security=SSPI");

  3. #3
    سلام دوست عزیز
    نقل قول نوشته شده توسط علیرضا مداح مشاهده تاپیک
    سلام دوست عزیز
    در پی وقوع این پیغام خطا باید عوامل متعددی چک شوند ، چک کنید که سرویس Sql اجرا شده باشد ، اطمینان حاصل کنید که فایروال مشکلی ایجاد نکرده باشد ، نام سرور را در ConnectionString چک کنید ، مطمئن شوید که به Sql Server اجازه دسترسی به صورت Remote داده شده باشد ، برای اینکار Sql Server Surface Area Configuration را اجرا و سپس وارد قسمت Surface Area Configuration for Services and Connections شده و وارد بخش Remote Connections شوید و اطمینان حاصل کنید که Local and Remote Connections انتخاب شده باشد ، ......
    I've just started tweeting!
    @Alireza_Maddah

  4. #4
    کاربر جدید آواتار bizhanmp
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    Nesfe jahan
    پست
    13
    خیلی ممنون از کمکتون .
    فقط یه سوال داشتم اونم اینه که . من قرار یه پروژه ببرم برای دانشگاه . میخواستم ببینم اگه پروژه را بردم اونجا نام کامپیوتر فرق میکنه چیکار کنم مشکل پیش نیاد؟

  5. #5
    در اول برنامه قبل از اینکه به بانک اطلاعاتی وصل بشی نام کامپیوتر با آپی رو بگیر همچنین می تونی قسمت های دیگه ای هم بهش اضافه کنی مثل نام SQL Server یا چگونگی Login به دیتابیس بعد به بانک اطلاعاتی وصل بشی

    انشاالله در تکمیل پروژه موفق باشی...
    آخرین ویرایش به وسیله hozouri : جمعه 27 اردیبهشت 1387 در 11:01 صبح دلیل: تصحیح

  6. #6
    راه بهتر واسه اين نوع پروژه‌ها اينه كه يا اسم سرور رو در ConnectionString بگذاريد Local و يا اينكه از SQLExpress استفاده كنين
    موفق باشيد
    آن لحظه که تنها اعتبار کسی که مساله ای را مطرح کرده است، شما را در اشتباه بودن ایده هایتان قانع کرد،
    آن لحظه،
    لحظه وداع شما با دنیای خلاقیت و پیشرفت خواهد بود. . .

    برنولی

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •