نمایش نتایج 1 تا 14 از 14

نام تاپیک: آموزش کامل VB6 از مبتدی تا پیشرفته

  1. #1

    Lightbulb آموزش کامل VB6 از مبتدی تا پیشرفته

    سلام
    آموزش کامل VB6 از مبتدی تا پیشرفته
    درسته این تاپیک قبلا برای اینکه مطلبی درش نبود به درستی پاک شد .
    برای همین دوباره ساختمش تا با کمک 7 نفر از دوستان در همین سایت اون را کامل کنیم .
    ------------------------------------------------------------------------
    هدف : هدف بالا بردن پست نیست ! ، بلکه آموزش زبان برنامه نویسی Basic هستش .
    این برنامه ابتدا برای آموزش دانشجویان ساخته شد و الان به یک زبان برنامه نویسی کاملا کاربردی تبدیل شده ، پس با یادگیری اون می تونیم هر زبان دیگه ای رو یاد بگیریم .
    -------------------------------------------------------------------------
    مندرجات تاپیک :در این تاپیک اگه زنده بمونه قراره از نصب VB6 شروع کنیم تا به برنامه نویس حرفه ای با اون بپردازیم ، پس هم برای افراد تازه کار مطلب هست و هم برای افراد حرفه ای .
    -------------------------------------------------------------------------
    نکته : در هر پست یه فصل کامل رو به صورت PDF می ذارم و خلاصه ای از اونو می گم .
    پس دوستان کافیه فقط با ما همراه بشن و ما رو یاری کنن تا این تاپیک کامل بشه .
    به امید روزی که مردم ایران از نرم افزار ها و سیستم عامل های ساخته خودش استفاده بکن و در راستای ساخت نرم افزار خودکفا بشن .
    -------------------------------------------------------------------------
    ممنون
    آخرین ویرایش به وسیله H4i0 ACP : پنج شنبه 26 اردیبهشت 1387 در 21:52 عصر

  2. #2

    Lightbulb

    مقدمه :
    Visual Basic (که زين پس آن را VB خواهيم خواند) از زبانهای برنامه نويسی تحت Windows می باشد که برای کدنويسی از دستورات زبان Basic سود می برد. VB (مانند تمام زبانهای برنامه نويسی تحت ويندوز) با استفاده از تمام امکانات زيبای ويندوز که باعث فراگيرشدن اين سيستم عامل زيبا و توانمند در ميان کاربران شده است)، طراحی محيطی زيبا و قدرتمند را برای پروژه مورد نظر، بسيار ساده می نمايد.
    در حال حاضر، به جرأت می توان گفت که يکی از انتخاب های اصلي برنامه نويسان حرفه ای در سطح جهان برای تهيه پروژه های با قابليت های ويژه، VB می باشد، خصوصاً از VB6 که مايکروسافت عملاً با افزودن توانايی های متنوع بسيار به VB، حتی حاضر شد از ديگر زبانهای معروف تحت ويندوز خود مانند Visual C++‎ و Visual Foxpro بگذرد و سعی در هدايت تمام برنامه نويسان به سوی VB داشته باشد.
    سایر مطالب :
    تاریخچه
    ویژوال بیسیک چیست؟
    آخرین ویرایش به وسیله H4i0 ACP : دوشنبه 26 اسفند 1387 در 01:06 صبح

  3. #3
    به نظر من نوشتن اینهمه مطلب توی سایت و خوندن اون مشکلات زیادی رو به همراه خواهد داشت . از نظر من تمام این مطالب رو در چند فایل word یا pdf درست کنید و فصل به فصل اونو آپلود کنید . اینطوری هم کار خودتونو راحت می کنید و هم کار کاربران رو .

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار mehdad.koulab
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    345
    به نظر من هم ali_habibi1384 درست می گه h4i0 acp ولی حالا چرا 7 نفری یعنی اگه کسی مطلب به درد بخوری داشت نمی تونه بذاره؟

  5. #5
    از مقالات زیر هم می تونید استفاده کنید ...
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  6. #6
    دوستان من فکر می کنم ما باید بزاریم کسایی که می خوان برنامه نویس بشن خودشون برن دنباله مطالب.


    با این کار دوستان تنبل می شن و دیگه نمی رن دنبال مطالب بهتر و کاربردی تر

    احتمالا من یا شما وقت خیلی زیادی گذاشتیم (شبا تا صبح بیدار موندیم - نمونه کد گرفتیمو زیر رو روش کردیم و ...)

    پس ما می تونم به دوستانمون کمک کنیم نه اینکه بهشون VB6 یاد بدیم.
    من خودم شخصآ هر کمکی از دستم بر بیاد دریغ نمی کنم.



    ASP.NET MVC / Entity Framework / Design Pattern
    XCode Objective-C IOS Developer



  7. #7

    Lightbulb سلام

    نقل قول نوشته شده توسط mehdad.koulab مشاهده تاپیک
    به نظر من هم ali_habibi1384 درست می گه h4i0 acp ولی حالا چرا 7 نفری یعنی اگه کسی مطلب به درد بخوری داشت نمی تونه بذاره؟
    -----------------------------------------------
    نه دوست عزیز همه کمک کنید و لی باید به همراه تاپیک پیش بریم .
    ممنون

  8. #8

    Lightbulb سلام

    نقل قول نوشته شده توسط mpmsoft مشاهده تاپیک
    دوستان من فکر می کنم ما باید بزاریم کسایی که می خوان برنامه نویس بشن خودشون برن دنباله مطالب.


    با این کار دوستان تنبل می شن و دیگه نمی رن دنبال مطالب بهتر و کاربردی تر

    احتمالا من یا شما وقت خیلی زیادی گذاشتیم (شبا تا صبح بیدار موندیم - نمونه کد گرفتیمو زیر رو روش کردیم و ...)

    پس ما می تونم به دوستانمون کمک کنیم نه اینکه بهشون VB6 یاد بدیم.
    من خودم شخصآ هر کمکی از دستم بر بیاد دریغ نمی کنم.
    -------------------------------------------------------------------------
    ممنون
    ولی این روزا هر کی می خواد چیزی یاد بگیره میره تو اینترنت سرچ کنه ، پس بهتره بیاد تو برنامه نویس .
    این تاپیک حتما به درد حرفه ای ها هم می خوره ! ولی اینو نمی شه گفت که این تاپیک فقط برای افرادیه که می خوان برنامه نویس بشن ، بلکه مشکلات درسی - برنامه نوسی رو هم حل می کنه ( البته منظورم پروژه درسی نبود )

  9. #9
    دوست عزیز همین طور که می گی میاد و تو اینترنت سرچ می کنه

    من موافق اینم که دوستان برای یادگیری وی بی حتما نمونه کد ببینن نه اینکه مطلب بدیم بهشون بعد حسلشون نگیره بخونن آخرشم هیچ برداشتی ازش نداشته باشن


    من یه مطلب می نویسم و کل ADO یاد می دم ، طرف هم تا آخرش می خونه بعد می گه خوب حالا باید چیکار کنم دیگه تنبلیش میاد بره سراغ کدنویسی

    من فکر می کنم کسی که می خواد واقعا برنامه نویس بشه می ره سراغش و چندیم گام جلوتر از اینجور مطالب حرکت می کنه.

    ما که نمی خواهیم به زور کسی رو برنامه نویس کنیم ما فقط سر نخ رو بهش می دیم.

    و تا به الان چندین پست به این عنوان ساخته شده و هیچ نتیجه مثبتی نداشته ولی شما به پست ** مجموعه ای از نمونه کدها و توابع کاربردی و بدردبخور ** و یا ** ابزارهای اکتیوایکس کاربردی و زیبا ** نگاه بنداز



    ASP.NET MVC / Entity Framework / Design Pattern
    XCode Objective-C IOS Developer



  10. #10
    اون دیگه به خواننده مطلب بستگی داره نه به ما .
    ولی اینکه تاپیک های به قول دوست عزیز liaghat این همه تاپیک بدرد نخور بذاریم خیلی زشت تر و بدتر از گذاشتن آموزش Vb پس از شما دوستان می خوام نظم تاپیک رو هم نزنین و تاپیک های قبلی رو پاک کنید .
    مطمئنم مطالبی رو که در آینده می ذارم حتی حرفه ای هاش هم نه دیدن و نه شنیدن .پس نگید این تاپیک برای مبتدی هاست ، چون خودمم خیلی هاشو نمی دونستم ، مثلا برنامه نویسی java در VB6 و XML و Web App کمک VB6 .

  11. #11

    نقل قول: آموزش کامل VB6 از مبتدی تا پیشرفته

    سلام به همه دوستان
    درسته این یه پست بیهوده و بی ربطه ولی :
    این تاپیک زیادی شلوغ شده و من نمی تونم ادمه بدم .
    یه سوال دارم و اونم اینکه :افرادی که با Vb کار کردن یا در این تاپیک شرکت کردن بنظرشون این آموزش ها بی فایده هست یا نه ؟java در VB6 و XML و Web App کمک VB6 .
    ------------------------------------------------
    در صورتی که این آموزش ها و .... فایده ای نداره بگید تا تاپیک رو پاک کنم ، چون قصد من آموزشه ، اگه کسی نیاز به آموزش نداره پس این تاپیک باید هرچه سریع تر پاک بشه . ( یا خودم یا جناب مدیر پاک کنن )
    -----------------------------------------------
    پس یه جوری منو از نظرتون مطلع کنید .
    ----------------------------------------------
    سوال آخر که کمی هم فنی هستش :
    چند نفر از شما عزیزان که این تاپیک رو دیدید این آموزش هارو بلدید ؟ من چند تا سوال ازشما دارم ؟
    ---------------------------------------------

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار DoctorJay
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    پارس - شیراز
    پست
    348

    نقل قول: آموزش کامل VB6 از مبتدی تا پیشرفته

    جناب H4i0 ACP

    بنظرم همه استقبال کنن . شما برنامه های خودتونو که واسه آموزش دارین رو پیاده کنید, من مطمئنم که

    استقبال میشه .

    دوستانی که حرفه ای هستن و مطالب این تاپیک واسشون مفید نیست خب این پست رو چک نکنن ,

    اینقدر افراد مبتدی از این سایت دیدن می کنه , مثل خود من .

    پس شما بحث راجب بودن یا نبودن رو تموم کنید وبه کار اصلی بپردازین .

    اگه لازم بود جناب Mbt925

    این تاپیک رو حذف میکنن .

    با تشکر , موفق باشی

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار mostafa_C
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    122

    نقل قول: آموزش کامل VB6 از مبتدی تا پیشرفته

    من هم كاملاً موافق ادامه بحث هستم. (آموزش)
    فقط يه چيزي، تگ هاي مناسبي براي تاپيك انتخاب نشده كه توي جستجو بدرد بخوره.
    ميشه تگهاي ديگه هم اضافه كرد: آموزش ويژوال بيسيك - آموزش Visual Basic 6 - ويژوال بيسيك6

  14. #14

    نقل قول: آموزش کامل VB6 از مبتدی تا پیشرفته

    سلام
    خسته نباشید بچه ها
    اول از طرز فکر خوبتون تشکر می کنم ( آموزش )،
    دوستانی هم که فکر می کنن آموزش نباید وجود داشته باشه و هر کسی باید خودش دنبال مطالب بگرده، اگر کمی تعقل کنند، در خواهند بافت که این هم راهی است برای یاد گیری. اینترنت به خودی خود هیچ چیز نداره!!! اگر افرادی، کتاب، مطالب، و مقالات ونمونه کد های مختلف را در سایت های مختلف برای دیگران نمی گذاشتند، شما از کجای اینترنت می خواستید مطلب پیدا کنید.. پس لطفا اگر دوستان را همراهی نمی کنید، سنگ جلوی پایشان هم نشوید،.
    و اما در مورد طریقه آموزش:
    ببینید دوستان این جا یک فروم است. و محل پرسش و پاسخ.. پس اگر می خواهید، آموزشی را قرار دهید، به چند نکته باید توجه کنید :
    1) مطالبتون را ممتد و پی در پی بگذارید.. مثلا اینپونه نباشد که در یک روز 10 تا مطلب بگذارید و در 1 ماه هیچی ..
    2) به شخصه معتقد هستم، که در یک تاپیک آموزشی به غیر از مطالب آموزشی که اون هم توسط نویسنده تاپیک و یا افرادی که با نویسنده مطالب اموزشی همکاری می کنند، به هیچ عنوان نباید پست های حاشیه ای وجود داشته باشه که این امر هم با کمک مدیران بخش به راحتی و به خوبی قابل مدیریت است
    3) و نکاتی دیگر که اگر کمی تعقل کنید در خواهید یافت

    در امضای من یک نمونه لینک یک نمونه تاپیک آموزشی هست که می تونه الگوی حوبی باشه

    لینک زیر هم ، تاپیکی است که قراره یه تحولاتی در این زمینه در اون رخ دهد که می تونید خودتون دنبال کنید و از کم و کیف قضیه مطلع بشید
    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=106559

    موفق باشید

    مجموعه آموزشی Asp.Net Core Mvc کاملا به زبان فارسی(21 ماژول و 15 ساعت فیلم آموزشی همراه با سورس کامل تمرینات و پروژه عملی انجام شده در طول آموزشی)
    مشاهده جزئیات در آدرس http://www.mkiani.ir/blog/content/53084


    وب سایت : http://www.mkiani.ir
    پست الکترونیک : mkiani3000@gmail.com

    موفق و پیروز باشید.
    مهدی کیانی


برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •