نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: ذخیره تغییرات gridview در دیتابیس

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار User-os
    تاریخ عضویت
    دی 1386
    محل زندگی
    تهران/مشهد
    پست
    113

    Arrow ذخیره تغییرات gridview در دیتابیس

    سلام .من یه datagridview گداشتم بهمراه متعلقات و یه دکمه ذخیره در دیتابیس با این دستور
    personalityTableAdapter.Update(dataSet1);
    اما موقعی که یکی از فیلدها که از نوع imageدر sql تعریف کردم عکس لود میکنم
    و دکمه ذخیره رو میزنم پیغام زیر رو میده
    Update requires a valid UpdateCommand
    when passed DataRow collection with modified rows.
    در مورد بقیه فیلدها تا موقعی که فیلد عکس رو تغییر نمیدم تغییرات ذخیره میشه

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mohammady2
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    VS
    پست
    154
    فیلدهاتون رو درست تعریف کردین؟

  3. #3

    نقل قول: ذخیره تغییرات gridview در دیتابیس

    سلام دوستان من یک مشکل مشابه دارم .
    هر چند کسی به دوست قبلی هم جواب نداده
    و یا اینکه خودشون هم نگفتن که مشکلشون حل شده یا نه . . .
    به هر حال من مشکلی در اجرای کدها ندارم .
    با این تفاوت که می خواهم دقیقا به همین صورتی که در دیتاگرایدویوی من هست باشه
    مثلا اگه بر اساس یک ستون sort شده به همون صورت داخل دیتابیسم قرار بگیره و دفعه بعد که دیتابیسمو لود میکنم به همون صورت توی دیتاگرایدویو لود بشه ...

  4. #4

    نقل قول: ذخیره تغییرات gridview در دیتابیس

    نقل قول نوشته شده توسط voldemort1 مشاهده تاپیک
    سلام دوستان من یک مشکل مشابه دارم .
    هر چند کسی به دوست قبلی هم جواب نداده
    و یا اینکه خودشون هم نگفتن که مشکلشون حل شده یا نه . . .
    به هر حال من مشکلی در اجرای کدها ندارم .
    با این تفاوت که می خواهم دقیقا به همین صورتی که در دیتاگرایدویوی من هست باشه
    مثلا اگه بر اساس یک ستون sort شده به همون صورت داخل دیتابیسم قرار بگیره و دفعه بعد که دیتابیسمو لود میکنم به همون صورت توی دیتاگرایدویو لود بشه ...
    کسی نمیدونه چه طور باید این کارو کرد ؟

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •