نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: رستور searchدرمحیط delphi

  1. #1
    مهمان

    رستور searchدرمحیط delphi

    با سلام
    لطفا در خصوص اینکه چگونه می توانم در ado tableبرحسب مقدار یک edit جستجو کنم
    لازم به ذکر است که این کار را می خواهم مستقیما در خود دلفی انجام دهم نه در sql serve
    با تشکر فراوان

  2. #2
    من اینطوری منظورت رو فهمیدم :
    می خوای به کمک DAOtable مقدار یک edit رو تو SQLServer جستجو کنی.
    در اینصورت:

    while not adotable1.eof do
    begin
    if adotable1.fieldvalues['fieldname']=trimrig ht(edit1.text) then
    begin
    showmessage('find ...');
    ...
    break;
    end;
    adotable1.next;
    end;

    ولی پیشنهاد می کنم از ADOQuery و با دستورات SQL این کار رو انجام بدی.

    امید

  3. #3
    VIP آواتار hr110
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    1,460
    با سلام
    دوست عزیز دستور locate هم اختراع شده :oops: :

    with ADOTable1 do
    Locate('Company;Contact;Phone', VarArrayOf(['Sight Diver', 'P', '408-431-1000']), [loPartialKey]);

  4. #4
    متاسفانه Locate هم ایراد بزرگی دارد و آن این است که جستجو را از ابتدای جمله انجام میدهد و اگر بخواهیم در بین رشته و در جایی بغیر از ابتدای جمله جستجو کنیم مناسب نمیباشد.
    دستور Pos میتواند جایگزین خوبی باشد به شرط استفاده در یک حلقه مناسب.
    if Pos(AdoTable1.fieldbyname('myfield').a  sstring,Edit1.Text) <> 0 then{do something}

    کد بالا یک زیر رشته را داخل یک رشته جستجو میکند.

تاپیک های مشابه

  1. در حالت کلی، Delphi 7 بهتره یا Delphi .NET ؟
    نوشته شده توسط مهندس بیژن در بخش برنامه نویسی در Delphi Prism
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 29 مهر 1385, 01:29 صبح
  2. Mastering Delphi Update for Delphi 2006
    نوشته شده توسط Inprise در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 26 فروردین 1385, 00:13 صبح
  3. نصب component delphi 6 ,7 در Delphi 2005
    نوشته شده توسط vatal در بخش برنامه نویسی در Delphi Prism
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 13 بهمن 1383, 11:02 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •