نمایش نتایج 1 تا 13 از 13

نام تاپیک: SilverLight :نمایش عکس

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار eyes_shut_number1
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    http://blueco.ir
    سن
    38
    پست
    1,090

    SilverLight :نمایش عکس

    سلام دوستان
    توی سیلویر لیاست چطور میتونم یه عکس رو نشون بدم؟
    دیدم که کنترل IMAGE داره ولی خوب متوجه نشدم کدوم خصوصیتش رو باید مقدار دهی کنم
    از دووستانی که این کارو کردن ممنون میشم راهنمایی کنند

  2. #2

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار eyes_shut_number1
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    http://blueco.ir
    سن
    38
    پست
    1,090
    ممنون ولی من این پروپرتی رو مقدار دهی کردم به این صورت!

    image.source="c:/1.jpg"
    به طور مثال ولی خوب میگه نمیتونه string رو. به imagesource convert کنه!

    ممنون میشم بیشتر راهنماییم کنید

  4. #4
    برو توی کد XAML اش ببین همچین چیزی می بینی یا نه:

    <Image Source="1.jpg" />

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار eyes_shut_number1
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    http://blueco.ir
    سن
    38
    پست
    1,090
    دستت درد نکنه بهروز جان ولی یه چیزی
    من نیاز دارم در ران تایم عکسم رو عوض کنم
    در این صورت باید چیکار کنم؟
    بازم ممنون

  6. #6
    شوخی می کنی؟
    خوب عوض کن! اسم کنترل.اسم خاصیت = مقدار.

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار eyes_shut_number1
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    http://blueco.ir
    سن
    38
    پست
    1,090
    ااا! خوب بهروز جان مشکل اولم همین بود که به این
    image1.source=""
    داخل کتیشن نمیتونستم مقدار بدم
    میگفت استرینگ قالب تبدیل به image source نیست

  8. #8
    چون مقدار رشته ای قبول نمی کنه! از نوع پارامترش مشخصه دیگه...
    تصویر رو در یک Stream قرار بده و با خاصیت SetSource شی ایجاد شده از کلاس BitmapImage، اون رو به یک تصویر تبدیل کن و در پایان، شی رو برابر با خاصیت Source کنترل Image قرار بده.

    موفق باشید.

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار eyes_shut_number1
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    http://blueco.ir
    سن
    38
    پست
    1,090
    ممنون

    dim s as stream
    dim bitm as new imaging.bitmapimage
    bitm.setsource(s)
    img1.source=bitm

    فقط نمیدونم چطوری میشه درون جریانم یه عکس قرار بدم
    ممنون بهروز جان

  10. #10
    حتما نیاز نیست در Stream قرار بدی. می تونی به خاصیت UriSource شی ایجاد شده از BitmapImage مسیر رو نسبت بدی.

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار eyes_shut_number1
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    http://blueco.ir
    سن
    38
    پست
    1,090
    متاسفانه باز هم ایم پراپرتی مقدار استرینگ نمیگیره!

  12. #12
    برادر من خوب نگاه به نوعش کن تا متوجه بشی چی می گیره! Uri میگیره.
    یک شی از نوع کلاس Uri تعریف کن و مسیر رو بهش نسبت بده.

    obj_BitmapImage.UriSource = New Uri("/1.jpg", UriKind.RelativeOrAbsolute)

    قبلش BeginInit و بعدش EndInit رو هم فراخوانی کن.

    شما منبعت برای یادگیری Silverlight و در حالت کلی تر یک موضوع خاص چیه؟
    آخرین ویرایش به وسیله Behrouz_Rad : یک شنبه 29 اردیبهشت 1387 در 14:26 عصر

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار eyes_shut_number1
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    http://blueco.ir
    سن
    38
    پست
    1,090
    اره! راست میگی اررورشم همین بود میگفت شی uri رو نمیشه به رشته تبدیل کرد
    راستش یه سری توتریال از خود ماکروسافت دی ال کردم!
    هنوز کتاب به درد بخوری گیر نیووردم!
    البته بگم که اصلا کتابی گیر نیوردم

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •