نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: بدست آوردن نام فایل اسکریپت؟

  1. #1

    بدست آوردن نام فایل اسکریپت؟

    من به متغییری احتیاج دارم که نام خود فایل سورس رو برگردونه نه مثل PHP_SELF با پد مثلا PHP_SELF چیزی که بر می گردونه siteroot/1.php/ است اما من خود 1.php
    رو می خوام
    Artists use lies to tell the truth while politicians use them to cover the truth up

  2. #2
    . آواتار oxygenws
    تاریخ عضویت
    دی 1382
    محل زندگی
    تهران/مشهد
    پست
    6,333
    از
    _SERVER["SCRIPT_NAME"]
    استفاده کنید.
    ایمیل من
    سایت من

    عضویت در جامعه‌ی اهدای عضو

    Direct PGP key: http://tinyurl.com/66q5cy
    PGP key server: keyserver.ubuntu.com
    PGP name to search: omidmottaghi

  3. #3
    این هم همون مشکل رو داره تقریبا تمامی متغییر ها رو تست کردم اما این مشکل رو دارند
    Artists use lies to tell the truth while politicians use them to cover the truth up

  4. #4
    . آواتار oxygenws
    تاریخ عضویت
    دی 1382
    محل زندگی
    تهران/مشهد
    پست
    6,333
    سلام،

    درسته :)
    من الان همهء متغیر ها رو چک کردم، همچین چیزی نداریم.
    می تونید از PHP_SELF استفاده کنید و از --آخرین-- اسلش به بعد رو بردارید (با استفاده از یک تابع حل می شه)

    موفق باشید، امید
    ایمیل من
    سایت من

    عضویت در جامعه‌ی اهدای عضو

    Direct PGP key: http://tinyurl.com/66q5cy
    PGP key server: keyserver.ubuntu.com
    PGP name to search: omidmottaghi

  5. #5
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    ایران
    پست
    25

    نقل قول: بدست آوردن نام فایل اسکریپت؟

    منم دنبال چنین کدی گشتم ولی پیدا نکردم
    در نهایت از این کد استفاده کردم


    $page=$_SERVER['SCRIPT_NAME'];
    $arr=explode('/',$page);
    $count=count($arr);
    echo $arr[$count-1];


  6. #6

    نقل قول: بدست آوردن نام فایل اسکریپت؟

    basename(__SELF__);

  7. #7

    نقل قول: بدست آوردن نام فایل اسکریپت؟

    # filename = basename("home/contents/index.html");




    مقدار متغییر = index,html

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •