نمایش نتایج 1 تا 29 از 29

نام تاپیک: Active report

  1. #1

    Red face Active report

    کسی می تونه یه سری اطلاعاتی در مورد اکتیو ریپورت بده.
    مثلا اینکه اصلا از کجا باید بیارمش؟
    مال خود وی بی هست یا اینکه یه نرم افزار جداست؟
    و اینکه طرز کارش چجوریه؟
    اکتیو ریپورت بهتره یا کریستال ریپورت (من با هیچ کدوم آشنا نیستم و از دیتا ریپورت استفاده می کنم)

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار soheil_programmer
    تاریخ عضویت
    شهریور 1384
    محل زندگی
    تکه ای خاک از همین سرزمین
    پست
    311

    Arrow

    نقل قول نوشته شده توسط maryamb مشاهده تاپیک
    کسی می تونه یه سری اطلاعاتی در مورد اکتیو ریپورت بده.
    مثلا اینکه اصلا از کجا باید بیارمش؟
    مال خود وی بی هست یا اینکه یه نرم افزار جداست؟
    و اینکه طرز کارش چجوریه؟
    اکتیو ریپورت بهتره یا کریستال ریپورت (من با هیچ کدوم آشنا نیستم و از دیتا ریپورت استفاده می کنم)

    با سلام

    لطفاً به تاپیک زیر مراجعه فرمائید (لینک سایت اصلی برای دانلود هم اونجا هست) تا به جواباتون برسید و باز هم اگه سوالی بود در خدمتم...
    https://barnamenevis.org/showth...265#post491265

  3. #3
    ممنون ولی حالا کدومشو باید دانلود کنم؟
    کدومش مناسب تره خصوصا برای زبان فارسی؟

  4. #4
    سلام

    من با هر دوش كلي كار كردم
    مطمئنا كريستال ريپورت يك چيز ديگه هست
    چون RightToLeft هم داره
    اگر من و شما هر كدوم يك چيز ياد داشته باشيم و به هم ياد بديم، حالا هر كدوم دو تا چيز ياد داريم ! http://www.ArminaCo.com

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار soheil_programmer
    تاریخ عضویت
    شهریور 1384
    محل زندگی
    تکه ای خاک از همین سرزمین
    پست
    311
    نقل قول نوشته شده توسط vbhamed مشاهده تاپیک
    سلام

    من با هر دوش كلي كار كردم
    مطمئنا كريستال ريپورت يك چيز ديگه هست
    چون RightToLeft هم داره
    با سلام

    من طی نامه نگاریهایی با شرکت سازنده ActiveReport مشکل عدم وجود Right2Left را باهاشون مطرح کردم اما من خودم یک راهکار برای ایجاد Right2Left دارم که اگر تمایل داشتید مطرح بفرمائید.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار soheil_programmer
    تاریخ عضویت
    شهریور 1384
    محل زندگی
    تکه ای خاک از همین سرزمین
    پست
    311

    Cool

    نقل قول نوشته شده توسط maryamb مشاهده تاپیک
    ممنون ولی حالا کدومشو باید دانلود کنم؟
    کدومش مناسب تره خصوصا برای زبان فارسی؟
    به نظر من آخرین نگارش نرم افزار را اونم به صورت Pro یعنی Proffesional دانلود فرمائید چون من استفاده میکنم و راضی هستم.

  7. #7
    اگه راه کارتون رو بفرمائید ممنون می شم.
    گرچه من هنوز کار با اون رو بلد نیستم و تازه دانلود و نصبش کردم.
    و البته دنبال یه راهنمای خوب می گردم.
    تو این سایت هم فقط یک نمونه دیدم که به اون صورت برام کاربردی نبود

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار ASKaffash
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,427
    با سلام
    دوست عزیز ActiveReport2.0 فوق العاده قدرتمنداست ونسخه 3.0 آن تحت 2008 نیز هم اکنون در دسترس است هیچ مشکلی نداره حتی فارسی با Crack آن برایت EMail میکنم در ضمن سالهاست با آن کار میکنم وقول میدهم تقریبا به هر سئوال جواب دهم چون با آن یک گزارش ساز پویا هم ساخته ام.

  9. #9
    ببخشید وقتی من تو برنامم از اکتیو ریپورت استفاده کردم و گزارشم رو ساختم ، بعد از اتمام برنامه و ساختن پکیج ، کاربری که می خواد برناممو تو سیستمش نصب کنه اگه اکتیو ریپورت رو نصب نداشته باشه مشکلی پیش نمی آد؟
    اگه مشکل پیش می اد پس باید چیکار کنم؟

  10. #10
    سئوال بعدی اینکه اصلا گزارش پویا یعنی چی و به چه کاری میاد؟
    چه فرقی با دیتا ریپورت داره؟

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار ASKaffash
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,427
    با سلام
    Setup که بسازید اتوماتیک به کامپیوتر مقصد انتقال میابد اصلا جای نگرانی نیست ونیاز به نصب ActiveReport روی مقصد نیست

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار ASKaffash
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,427
    با سلام
    گزارش پویا یعنی اینکه شما میتوانید فیلدهای گزارش وترتیب وخیلی از ویژه گیهای آن را از طریق برنامه دریافت کنید وبا شرطهای متنوع انواع گزارش سفارشی کاربر را تحویل وی دهید ولی کدنویسی زیادی میخواهد

  13. #13
    سلام

    احتمالا منظور شما از راهكار درج يك اكتيوايكس كه RightToLeft رو پشتيباني مي كنه هست ؟
    اگر من و شما هر كدوم يك چيز ياد داشته باشيم و به هم ياد بديم، حالا هر كدوم دو تا چيز ياد داريم ! http://www.ArminaCo.com

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار ASKaffash
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,427
    با سلام
    1- اتوماتیک با Setup شما منتقل میشود ونیازی به نصب آن و Crack آن نیست
    2- گزارش پویا یعنی شکل گزارش و ستونهای گزارش وبسیاری از جزئیات را میتوان از کاربر دریافت کرد حتی شرطهای گزارش برای محدود کردن سطرهای گزارش را نیز میتوانید پیاده ساز کنید

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار soheil_programmer
    تاریخ عضویت
    شهریور 1384
    محل زندگی
    تکه ای خاک از همین سرزمین
    پست
    311

    Thumbs up

    نقل قول نوشته شده توسط maryamb مشاهده تاپیک
    اگه راه کارتون رو بفرمائید ممنون می شم.
    گرچه من هنوز کار با اون رو بلد نیستم و تازه دانلود و نصبش کردم.
    و البته دنبال یه راهنمای خوب می گردم.
    تو این سایت هم فقط یک نمونه دیدم که به اون صورت برام کاربردی نبود
    و اما راهکار من برای حل مشکل Right2Left گزارش ساز قدرتمند ActiveReport:

    در رخداد Detail_Format خود فرم ActiveReport نام باکسها یا لیبل های مورد نظرتان را بصورت زیر قرار دهید:


    Private Sub Detail_Format()
    Label1.Caption = Chr(254) & Label1.Caption
    End Sub


    یعنی نام Label یا TextBox خود را بصورتی که در ابتدای آن یک کاراکتر اسکی کد 254 قرار گرفته تغییر دهید.


    در مورد Setup کردن نرم افزارهایی که توی اونها از ActiveReport استفاده شده به قول دوستان نیاز به انجام کار خاصی نیست و اینکار با استفاده از خود Package & Deployment Wizard ویژوال بیسیک به سهولت انجام می شود و در کل این گزارش ساز به نظر من خیلی با VB هماهنگ و همساز است و کد نویسی در آن اصلاً تفاوتی با کد نویسی در فرم های VB ندارد و بالعکس Crystal Report خیلی راحتتر میشه باهاش کار کرد!

  16. #16
    سلام

    من كاراكتر 254 رو گذاشتم ولي بازم مشكل RightToLeft حل نشد
    اگر من و شما هر كدوم يك چيز ياد داشته باشيم و به هم ياد بديم، حالا هر كدوم دو تا چيز ياد داريم ! http://www.ArminaCo.com

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار ASKaffash
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,427
    با سلام
    من منظور از مشکل RightToLeft را متوجه نمیشوم من در ActiveReport که استفاده میکنم اصلا مشکلی ندارم( 4 سال است)

  18. #18
    سلام
    دوست عزيز ASKaffash

    شما تو يكي از فيلدهات تو ديتا بيس دقيقا اين جمله رو بنويس : اين يك Test است
    و برو با اكتيو ريپورت چاپش كن تا مشكل RightToLeft رو ببيني
    اگر من و شما هر كدوم يك چيز ياد داشته باشيم و به هم ياد بديم، حالا هر كدوم دو تا چيز ياد داريم ! http://www.ArminaCo.com

  19. #19
    کاربر دائمی آواتار soheil_programmer
    تاریخ عضویت
    شهریور 1384
    محل زندگی
    تکه ای خاک از همین سرزمین
    پست
    311

    Question

    نقل قول نوشته شده توسط vbhamed مشاهده تاپیک
    سلام

    من كاراكتر 254 رو گذاشتم ولي بازم مشكل RightToLeft حل نشد
    دوست عزیز شاید در قسمت Control Panel و Regional and Language Options تنظیمات مربوط به زبان فارسی را درست انجام ندادی؟!

  20. #20

    Wink

    نقل قول نوشته شده توسط soheil_programmer مشاهده تاپیک
    دوست عزیز شاید در قسمت Control Panel و Regional and Language Options تنظیمات مربوط به زبان فارسی را درست انجام ندادی؟!


    سلام
    نه اونجا همه چيز درسته
    ويندوز كاملا فارسيه حتي براي زدن بعضي حروف فارسي نياز نيست Shift رو بگيري و طبق استاندارد كي برد هست

    ورژن شما چند است ؟
    اگر من و شما هر كدوم يك چيز ياد داشته باشيم و به هم ياد بديم، حالا هر كدوم دو تا چيز ياد داريم ! http://www.ArminaCo.com

  21. #21
    کاربر دائمی آواتار polisoftco
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    Temporary Internet Files
    پست
    209

    نقل قول: Active report

    سلام ..
    اگه واقعا میشه با این راهکاری که گفتین مشکل راست2چپ رو حل کرد خب واسه مام ایمیل کنین، یا اینکه لینکشو قرار بدین تا همه بروبچ بتونن استفاده کنن.
    با تشکر

  22. #22
    کاربر دائمی آواتار ASKaffash
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,427

    نقل قول: Active report

    سلام
    این کد Ocx :

    Public Sub Font(FontName As String, FontSize As Single, FontBold As Boolean)
    With UserControl.Label1.Font
    .Name = FontName
    .Size = FontSize
    .Bold = FontBold
    End With
    End Sub
    Public Sub Alignment(Value As AlignmentConstants)
    UserControl.Label1.Alignment = Value
    End Sub
    Public Property Get Caption() As String
    Caption = UserControl.Label1.Caption
    End Property
    Public Property Let Caption(Value As String)
    UserControl.Label1.Caption = Value
    PropertyChanged "Caption"
    End Property
    Public Property Get ForeColor() As OLE_COLOR
    ForeColor = UserControl.Label1.ForeColor
    End Property
    Public Property Let ForeColor(Value As OLE_COLOR)
    UserControl.Label1.ForeColor = Value
    PropertyChanged "ForeColor"
    End Property
    Public Property Get BackColor() As OLE_COLOR
    BackColor = UserControl.Label1.BackColor
    End Property
    Public Property Let BackColor(Value As OLE_COLOR)
    UserControl.Label1.BackColor = Value
    PropertyChanged "BackColor"
    End Property
    Private Sub UserControl_Resize()
    With UserControl.Label1
    .Top = 0
    .Left = 0
    .Width = UserControl.ScaleWidth
    .Height = UserControl.ScaleHeight
    End With
    End Sub
    Private Sub UserControl_InitProperties()
    If Not UserControl.Ambient.UserMode Then
    Me.Caption = UserControl.Name
    Me.ForeColor = 0
    Me.BackColor = RGB(255, 255, 255)
    End If
    Call UserControl_Resize
    End Sub
    Private Sub UserControl_ReadProperties(PropBag As PropertyBag)
    Me.Caption = PropBag.ReadProperty("Caption", "")
    Me.ForeColor = PropBag.ReadProperty("ForeColor", UserControl.ForeColor)
    Me.BackColor = PropBag.ReadProperty("BackColor", UserControl.BackColor)
    End Sub
    Private Sub UserControl_WriteProperties(PropBag As PropertyBag)
    Call PropBag.WriteProperty("Caption", Me.Caption, "")
    Call PropBag.WriteProperty("ForeColor", Me.ForeColor, UserControl.ForeColor)
    Call PropBag.WriteProperty("BackColor", Me.BackColor, UserControl.BackColor)
    End Sub

    اینهم روش استفاده :
    این UserControl را Make کنید
    بعد در یک گزارش با ActiveReport این ActiveX را روی فرم قرار دهید
    خواص این کنترل جدید را در RunTime ست کنید

    درضمن قبلا سورس کد کامل با یک مثال کامل قرار داده ام

  23. #23
    کاربر دائمی آواتار mmssoft
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    Middle of nowhere
    پست
    847

    نقل قول: Active report

    به نظر من Crystal Report خیلی بهتره. امکاناتش خیلی خوبه. Right2Left هم داره.
    کلا به نظر من بهتره.

  24. #24

    نقل قول: Active report

    سلام

    من از كريستال استفاده ميكنم، مزاياي اكتيو ريپورت نسبت به كريستال چه چيزي هست؟
    براي بنده هم ايميل كنيد.
    web.hamed@gmail.com

  25. #25
    کاربر دائمی آواتار ASKaffash
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,427

    نقل قول: Active report

    نقل قول نوشته شده توسط HamedNet_ir مشاهده تاپیک
    سلام

    من از كريستال استفاده ميكنم، مزاياي اكتيو ريپورت نسبت به كريستال چه چيزي هست؟
    براي بنده هم ايميل كنيد.
    web.hamed@gmail.com
    سلام
    برایتان ایمیل کردم
    ActiveReport واقعا Dynamic است و بسیار برای پیاده سازی یک گزارش ساز پویا مناسب است نسخه تحت دات نت نیز بسیار قدرتمند است این لینک هم یک مقایسه انجام داده است :
    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=200927

  26. #26
    کاربر دائمی آواتار ASKaffash
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,427

    نقل قول: Active report

    نقل قول نوشته شده توسط butterfly8528 مشاهده تاپیک
    سلام .

    ASKaffash عزیز لطفا برای من هم بفرست .

    smart_boy592@yahoo.com

    خیلی ممنون

    یا علی ...
    سلام
    ارسال شد

  27. #27
    VIP آواتار xxxxx_xxxxx
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    X place
    سن
    34
    پست
    4,768

    نقل قول: Active report

    نقل قول نوشته شده توسط ASKaffash مشاهده تاپیک
    سلام
    ارسال شد
    سلام دوست عزیز
    بهتر نیست شما ایمیلتان را در اینجا قرار دهید و کاربران درخواستشان را مستقیم به ایمیل شما ارسال کنند؟
    الگوریتم هایی که تاریخچه خود را فراموش می کنند، محکوم به تکرار آن هستند.

  28. #28
    کاربر دائمی آواتار ASKaffash
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,427

    نقل قول: Active report

    نقل قول نوشته شده توسط xxxxx_xxxxx مشاهده تاپیک
    سلام دوست عزیز
    بهتر نیست شما ایمیلتان را در اینجا قرار دهید و کاربران درخواستشان را مستقیم به ایمیل شما ارسال کنند؟
    سلام
    اشکال در این است که کنترل ایمیل های دریافتی از دستم در می رود به نظرم بهتر است این سایت مثل DeveloperCenter.IR یک ارسال ایمیل هم داشته باشد تا عنوان ایمیل نشان داده نشود ولی بین کاربران ایمیل هم ردوبدل شود

  29. #29

    نقل قول: Active report

    نقل قول نوشته شده توسط soheil_programmer مشاهده تاپیک
    با سلام

    من طی نامه نگاریهایی با شرکت سازنده ActiveReport مشکل عدم وجود Right2Left را باهاشون مطرح کردم اما من خودم یک راهکار برای ایجاد Right2Left دارم که اگر تمایل داشتید مطرح بفرمائید.
    چرا تمايل نداريم حامد جان؟ حتما مطرح كن

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •