نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: e چيست و چه كاربردي دارد؟

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار gigidagostino
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    خونه
    سن
    38
    پست
    67

    e چيست و چه كاربردي دارد؟

    سلام
    ميخواستم بدونم كه e چيه و چه كارايي ميتونه انجام بده؟

  2. #2
    نقل قول نوشته شده توسط gigidagostino مشاهده تاپیک
    ميخواستم بدونم كه e چيه و چه كارايي ميتونه انجام بده؟
    سئوال مبهم است، دقيقتر بپرسيد. آيا منظور شما آبجكت eventArgs موجود در پارامترهاي يك ايونت هندلر است ؟
    ...مرا به خانه ام ببر، اگرچه خانه؛ خانه نیست

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار gigidagostino
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    خونه
    سن
    38
    پست
    67
    ميشه راجع به هر دوتاش هم توضيح بديد؟ممنون ميشم

  4. #4
    e هیچ چیز نیست !!!
    یک متغیر برای دسترسی به یک آبجکت.. مانند نمونه گیری هایی که تا الان انجام میدادید..
    اما استاندارد دات نت برای تعریف event ها در Delegate آن ها که معمولا پارامتر دوم آن ، آرگومانی از جنس EventArgs و یا کلاسی مشتق شده از آن می باشد..
    ***
    مثال




    public delegate void ChangeEventHandler(object sender, CustomEventArgs e);

    public event ChangeEventdhandler DataAdded;




    CustomEventArgs کلاسی است که از EventArgs مشتق شده




    public class CustomEventARgs : EventArgs
    {
    // members for class
    }





    بعضی از لغات یا کلمات برای نمونه گیری از یک سری کلاس خاص استفاده می شوند ( این فقط مرسوم است نه اجبار نه قانون و نه هیچ چیز دیگه)
    مثلا موقع تعریف یک Exception در بلاک Catch از ex که نشاند دهنده exception می باشد استفاده می شوئد.


    try
    {

    } catch(Exception ex)
    {
    //handle exception
    }




    e هم برای event ها مورد استفاده قرار می گیرید.

    مجموعه آموزشی Asp.Net Core Mvc کاملا به زبان فارسی(21 ماژول و 15 ساعت فیلم آموزشی همراه با سورس کامل تمرینات و پروژه عملی انجام شده در طول آموزشی)
    مشاهده جزئیات در آدرس http://www.mkiani.ir/blog/content/53084


    وب سایت : http://www.mkiani.ir
    پست الکترونیک : mkiani3000@gmail.com

    موفق و پیروز باشید.
    مهدی کیانی


  5. #5
    کاربر دائمی آواتار hdv212
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    قم
    پست
    1,727
    ميخواستم بدونم كه e چيه و چه كارايي ميتونه انجام بده؟
    پارامتر e که معمولا در رویدادها دیده میشه، یک نمونه از کلاس EventArgs یا کلاسهای مشتق شده از اون هست که اطلاعاتی رو راجع به رویدادی که اتفاق افتاده به ما میده.
    مثلا در رویداد FormClosing مربوط به یک Form، پارامتر e از نوع کلاسی به نام FormClosingEventArgs است که از System.EventArgs مشتق شده و اطلاعات و قابلیتهایی راجع به رویداد FormClosing به ما ارائه میده، مثلا یکی از این خاصیت ها، Cancel هست که میتونی رویداد مورد نظر رو در زمان وقوع این رویداد Cancel کنی.

  6. #6
    در مورد کلاس EventArgs توضیح می دین

    کلاسی که از روش متغیر e مورد بحث ساخته شده است.
    آخرین ویرایش به وسیله sinpin : پنج شنبه 30 خرداد 1387 در 10:43 صبح دلیل: ادغام دو پست مجزا - لطفا از ارسال پستهاي كوتاه با فواصل زماني كم خودداري كنيد.

  7. #7
    کاربر تازه وارد آواتار gigidagostino
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    خونه
    سن
    38
    پست
    67

    نقل قول: e چيست و چه كاربردي دارد؟

    مثلا در رویداد FormClosing مربوط به یک Form، پارامتر e از نوع کلاسی به نام FormClosingEventArgs است که از System.EventArgs مشتق شده و اطلاعات و قابلیتهایی راجع به رویداد FormClosing به ما ارائه میده، مثلا یکی از این خاصیت ها، Cancel هست که میتونی رویداد مورد نظر رو در زمان وقوع این رویداد Cancel کنی.
    ممنون از راهنماییتون.یعنی اینکه هر رویدادی یک e ایجاد میکنه؟یا e ثابته و در رویدادهای مختلف مقدارش عوض میشه؟منظورم اینه که آیا ما در هر برنامه یک e داریم؟یا با هر رویداد یک e مختص اون رویداد ایجاد میشه؟

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار tefos666
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    Tehran , IRAN
    پست
    245

    نقل قول: e چيست و چه كاربردي دارد؟

    مثال :

    مثلا یکی از کاراش اینه که تو رویداد یک دکمه وقتی e رو صدابزنی کلیدهای صفحه کلید رو میبینید و میتونید از اونها استفاده کنید


    private void btn_KeyUp(object sender, KeyEventArgs e)
    {

    if (e.KeyCode != Keys.controlkey)

    {
    messagebox.show("کلید کنترل فشرده شد")
    }



    البته این یه مثال ساده بود ، اساتید توضیحات فنی دادند ، کلا چیزه مفیدیه :)

  9. #9
    کاربر تازه وارد آواتار gigidagostino
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    خونه
    سن
    38
    پست
    67

    نقل قول: e چيست و چه كاربردي دارد؟

    چرا در بعضی رویداد ها e متفاوت با بعضی دیگه است؟من خواستم برای جلوگیری از تغییر سایز با دابل کلیک روی Titlebar فرمم داخل رویداد SizeChanged همین e.cancel یا e.handeled=true رو بنویسم .اما e اونجا این متد یا خاصیت رو نداشت.
    اگر فرق این دو هم بگید ممنون میشم.

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: e چيست و چه كاربردي دارد؟

    لطفا" در مورد Delegate تحقیق کنید.
    10 صفحه که بخونی هیچی نمی فهمی.
    4 صفحه دیگه بخونی یه چیزایی می فهمی.
    بعد از این هرچقدر بیشتر بخونی بیشتر میفهمی.
    از اینجا شروع کن:
    http://en.wikipedia.org/wiki/Delegate_(.NET)


    http://msdn.microsoft.com/en-us/library/system.delegate.aspx

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •