نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: اتصال ناموفق به دیتابیس

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1382
    محل زندگی
    عالم ماده
    پست
    977

    اتصال ناموفق به دیتابیس

    پس ا نصب موفق همه چیز :
    <?php
    $link = mysql_connect("localhost", "root", "root")
    or die("Could not connect");
    print ("Connected successfully");
    mysql_close($link);
    ?>


    پیغام خطا:
    Call to undefined function mysql_connect() in D:\Inetpub\wwwroot\connection01.php on line 2

    خب مشکل چی می تونه باشه؟

  2. #2
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379
    آخه برادر من، چند بار میپرسی؟

    در تاپیک "نحوه راه‌اندازی PHP 5.0 بر روی IIS" همین سوال را پرسیدید و بنده و نیز برادر اکسیژن جواب دادیم. چرا دوباره تاپیک باز میکنید؟

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1382
    محل زندگی
    عالم ماده
    پست
    977

  4. #4
    . آواتار oxygenws
    تاریخ عضویت
    دی 1382
    محل زندگی
    تهران/مشهد
    پست
    6,333
    اگر مشکل شما همون error ایست که نوشتید، به لینکی که جناب آقای کرامتی دادند مراجعه کنید. (یه بار دیگه هم اونجا پرسیده اید) وگرنه، در مورد این عکستون بیشتر توضیح بدید!! من که ازش چیزی نفهمیدم!
    موفق باشید، امید
    ایمیل من
    سایت من

    عضویت در جامعه‌ی اهدای عضو

    Direct PGP key: http://tinyurl.com/66q5cy
    PGP key server: keyserver.ubuntu.com
    PGP name to search: omidmottaghi

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1382
    محل زندگی
    عالم ماده
    پست
    977
    با کمک شما و لطف خدا حل شد آقا :oops:

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •