صفحه 4 از 4 اولاول ... 234
نمایش نتایج 121 تا 159 از 159

نام تاپیک: پرداخت الكترونيك بانك ملت

  1. #121

    نقل قول: پرداخت الكترونيك بانك ملت

    طبق اعلام خود بانک، سیستم به پرداخت گویا موقتاً قطعه. بخاطر اختلالاتی که اخیراً توی سیستم SSL در ایران پیش اومده.

  2. #122
    کاربر دائمی آواتار dousti_design
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    زنجان - تهران
    پست
    617

    نقل قول: پرداخت الكترونيك بانك ملت

    نقل قول نوشته شده توسط MoRTeZa` مشاهده تاپیک
    به این ارور برخوردم :


    Error

    HTTP Error: cURL ERROR: 7: couldn't connect to host
    url: https://pgws.bpm.bankmellat.ir:443/pgwchannel/services/pgw?wsdl
    content_type:
    http_code: 0
    header_size: 0
    request_size: 0
    filetime: -1
    ssl_verify_result: 0
    redirect_count: 0
    total_time: 3.488695
    namelookup_time: 0.238467
    connect_time: 0
    pretransfer_time: 0
    size_upload: 0
    size_download: 0
    speed_download: 0
    speed_upload: 0
    download_content_length: -1
    upload_content_length: -1
    starttransfer_time: 0
    redirect_time: 0
    certinfo: Array
    redirect_url:


    curl هم فعال هست ...
    چطور باید برطرفش کنم ؟
    هرچند که کدتور رو قرار ندادین ولی احتمالا باید این:
    https://pgws.bpm.bankmellat.ir:443/pgwchannel/services/pgw?wsdl

    رو به این تبدیل کنید:
    https://pgwsf.bpm.bankmellat.ir:443/pgwchannel/services/pgw?wsdl

    طبق اعلام خود بانک، سیستم به پرداخت گویا موقتاً قطعه. بخاطر اختلالاتی که اخیراً توی سیستم SSL در ایران پیش اومده.
    ولی پرداخت های ما مشکلی ندارند.

  3. #123

    نقل قول: پرداخت الكترونيك بانك ملت

    نقل قول نوشته شده توسط dousti_design مشاهده تاپیک
    هرچند که کدتور رو قرار ندادین ولی احتمالا باید این:
    https://pgws.bpm.bankmellat.ir:443/pgwchannel/services/pgw?wsdl

    رو به این تبدیل کنید:
    https://pgwsf.bpm.bankmellat.ir:443/pgwchannel/services/pgw?wsdl


    ولی پرداخت های ما مشکلی ندارند.
    این کار رو انجام دادم میگه ای پی معتبر نیست .
    من یک سایت رو چک کردم دیدم ملتش کار میکنه ...

  4. #124

    نقل قول: پرداخت الكترونيك بانك ملت

    این هم کد :



    <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
    <?php
    date_default_timezone_set('Asia/Tehran');
    ?>
    <html>
    <head>
    <meta http-equiv="Content-Language" content="fa">
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8">

    <title>.: آسان پرداخت :.</title>
    <link href="Css/Style.css" rel="stylesheet" type="text/css" />
    <script language="javascript" type="text/javascript">
    function postRefId (refIdValue) {
    var form = document.createElement("form");
    form.setAttribute("method", "POST");
    form.setAttribute("action", "https://pgw.bpm.bankmellat.ir/pgwchannel/startpay.mellat");
    form.setAttribute("target", "_self");
    var hiddenField = document.createElement("input");
    hiddenField.setAttribute("name", "RefId");
    hiddenField.setAttribute("value", refIdValue);
    form.appendChild(hiddenField);

    document.body.appendChild(form);
    form.submit();
    document.body.removeChild(form);
    }
    </script>
    </head>
    <body>
    <form name="form1" method="post" preservedata="true">
    <div style="text-align:center; direction:ltr; font:bold 14px/28px tahoma; direction:rtl">
    مبلغ تراکنش (به ريال):<br>
    <input type="text" name="PayAmount" style="width:300px; padding:6px 5px; font:bold 28px Tahoma; color:#ad0000; direction:ltr; border:1px solid #ad0000">
    <br>
    <input type="submit" CssClass="PublicButton" name="PayRequestButton" value="ارسال" style="padding:6px 30px; font:bold 20px Tahoma; color:#fff; background:#ad0000"/>
    </div>
    </form>

    </body>
    <?php
    require_once("lib/nusoap.php");

    //curl_setopt($ch, CURLOPT_RETURNTRANSFER,1);
    //$page = curl_exec ($ch);

    $client = new nusoap_client('https://pgws.bpm.bankmellat.ir:443/pgwchannel/services/pgw?wsdl');
    $namespace='http://interfaces.core.sw.bps.com/';

    ///////////////// PAY REQUEST


    if (isset($_POST['PayRequestButton']))
    {

    $terminalId = '؟؟؟؟؟؟؟';
    $userName = '؟؟؟؟؟؟';
    $userPassword = '؟؟؟؟؟؟؟';
    $orderId = rand();

    $amount = $_POST['PayAmount'];
    $localDate = date("Ymd");
    $localTime = date("His");
    $additionalData = '';
    $callBackUrl = 'http://pay.manahost.ir/Bank/callback.php';
    $payerId = 0;

    // Check for an error
    $err = $client->getError();
    if ($err) {
    echo '<h2>Constructor error</h2><pre>' . $err . '</pre>';
    die();
    }

    $parameters = array(
    'terminalId' => $terminalId,
    'userName' => $userName,
    'userPassword' => $userPassword,
    'orderId' => $orderId,
    'amount' => $amount,
    'localDate' => $localDate,
    'localTime' => $localTime,
    'additionalData' => $additionalData,
    'callBackUrl' => $callBackUrl,
    'payerId' => $payerId);

    // Call the SOAP method
    $result = $client->call('bpPayRequest', $parameters, $namespace);

    // Check for a fault
    if ($client->fault) {
    echo '<h2>Fault</h2><pre>';
    print_r($result);
    echo '</pre>';
    die();
    }
    else {
    // Check for errors

    $resultStr = $result;

    $err = $client->getError();
    if ($err) {
    // Display the error
    echo '<h2>Error</h2><pre>' . $err . '</pre>';
    die();
    }
    else {
    // Display the result

    $res = explode (',',$resultStr);

    echo "<script>alert('Pay Response is : " . $resultStr . "');</script>";
    echo "Pay Response is : " . $resultStr;

    $ResCode = $res[0];

    if ($ResCode == "0") {
    // Update table, Save RefId
    echo "<script language='javascript' type='text/javascript'>postRefId('" . $res[1] . "');</script>";
    }
    else {
    // log error in app
    // Update table, log the error
    // Show proper message to user
    }
    }// end Display the result
    }// end Check for errors

    }

    ?>
    </html>


  5. #125
    کاربر دائمی آواتار dousti_design
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    زنجان - تهران
    پست
    617

    نقل قول: پرداخت الكترونيك بانك ملت

    این کار رو انجام دادم میگه ای پی معتبر نیست .
    خب حتما آی پی که به شرکت به پرداخت دادین با آی پی فعلی سرورتون یکی نیست. چک کنید.

  6. #126

    نقل قول: پرداخت الكترونيك بانك ملت

    نقل قول نوشته شده توسط dousti_design مشاهده تاپیک
    خب حتما آی پی که به شرکت به پرداخت دادین با آی پی فعلی سرورتون یکی نیست. چک کنید.
    آی پی رو مطمئنم درست دادم ...

  7. #127
    کاربر دائمی آواتار dousti_design
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    زنجان - تهران
    پست
    617

    نقل قول: پرداخت الكترونيك بانك ملت

    آی پی رو مطمئنم درست دادم ...
    پاسخ دریافت شده از بانک ملت اینه که آی پی مشکل داره. پس شما باید با خود بانک صحبت کنید کسی نمیتونه کمکی کنه چونکه مربوط به پاسخ دریافت شده از بانک هست.

  8. #128

    نقل قول: پرداخت الكترونيك بانك ملت

    نقل قول نوشته شده توسط dousti_design مشاهده تاپیک
    پاسخ دریافت شده از بانک ملت اینه که آی پی مشکل داره. پس شما باید با خود بانک صحبت کنید کسی نمیتونه کمکی کنه چونکه مربوط به پاسخ دریافت شده از بانک هست.
    الان این ارور رو میده : با کدی که شما دادین


    HTTP Error: cURL ERROR: 28: SSL connection timeout
    url: https://pgwsf.bpm.bankmellat.ir:443/pgwchannel/services/pgw
    content_type:
    http_code: 0
    header_size: 0
    request_size: 0
    filetime: -1
    ssl_verify_result: 0
    redirect_count: 0
    total_time: 1.721738
    namelookup_time: 0.464276
    connect_time: 1.721799
    pretransfer_time: 0
    size_upload: 0
    size_download: 0
    speed_download: 0
    speed_upload: 0
    download_content_length: -1
    upload_content_length: -1
    starttransfer_time: 0
    redirect_time: 0
    certinfo: Array
    redirect_url:


    به به پرداخت ایمیل زدم ببینم چی میگن ... حالا تا شنبه باید صبر کنم ببینم چی میشه .

    ممنون بایت اینکه پاسخ سوالاتمو دادین .

    با تشکر
    آخرین ویرایش به وسیله MoRTeZa` : پنج شنبه 16 خرداد 1392 در 15:19 عصر

  9. #129

    نقل قول: پرداخت الكترونيك بانك ملت

    نقل قول نوشته شده توسط dousti_design مشاهده تاپیک
    ولی پرداخت های ما مشکلی ندارند.
    من جمله خود بانک رو میگم که چند روز قبل گذاشته بود. احتمالاً تا الآن مشکلشون رفع شده.

  10. #130

    نقل قول: پرداخت الكترونيك بانك ملت

    با تشکر ...
    مشکل از آی پی بود که حل شد ...

    چند سوال کلی و عمومی دارم ...

    1- امکان تعریف چند IP برای یک درگاه وجود دارد ؟
    2- امکان درخواست چند درگاه برای یک حساب چطور ؟

    دو تا سایت دارم که نیاز به درگاه بانک دارم ... که بطور مستقل کار میکنن ... جواب تلفن رو که به پرداخت نمیده ... گفتم از تجربیات دوستان استفاده کنم و بپرسم .

    ممنون

  11. #131

    نقل قول: پرداخت الكترونيك بانك ملت

    سلام
    خطای 418 رو چطور می تونم برطرف کنم ،
    اشكال در تعريف اطلاعات مشتري 418
    از اسکریپت نمونه خود بانک استفاده می کنم .
    ممنون دوستان

  12. #132

    Unhappy نقل قول: پرداخت الكترونيك بانك ملت

    نقل قول نوشته شده توسط pedash مشاهده تاپیک
    سلام
    خطای 418 رو چطور می تونم برطرف کنم ،
    اشكال در تعريف اطلاعات مشتري 418
    از اسکریپت نمونه خود بانک استفاده می کنم .
    ممنون دوستان
    الان یه خطای جدید میده
    Pay Response is : 31
    پاسخ نامعتبر است 31
    متوجه نمیشم منظورش چیه

  13. #133
    کاربر تازه وارد آواتار fallahpour
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    30

    نقل قول: پرداخت الكترونيك بانك ملت

    دوستان ممنون میشم خطای 418 و21 را توضیح بدین..؟

  14. #134
    کاربر جدید آواتار naskam
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    مهاباد
    پست
    26

    نقل قول: پرداخت الكترونيك بانك ملت

    من قبلا در چندین سایت از پرداخت الکترونیک به روش soap استفاده کردم
    نموه زیر یکی از اونهاست.

    <?php
    include 'class/modelslist.php';
    $MerchantID = 'secret';
    $Password = 'secret';

    if (isset($_REQUEST['openpay']))
    {
    $ReturnPath = 'http://kaniaw.ir/verify.html?openpay';
    }
    else { $ReturnPath = 'http://kaniaw.ir/verify.html'; }
    $ResNumber = $_REQUEST['orderid'];// Order Id In Your System
    $Price = $_REQUEST['price']; //Price As Toman
    $Description = $_REQUEST['discrib'];
    $Paymenter = $_REQUEST['name'];
    $Email = $_REQUEST['email'];
    $Mobile = $_REQUEST['phone'];
    $client = new SoapClient('http://merchant.parspal.com/WebService.asmx?wsdl');
    $res = $client->RequestPayment(array("MerchantID" => $MerchantID , "Password" =>$Password , "Price" =>$Price, "ReturnPath" =>$ReturnPath, "ResNumber" =>$ResNumber, "Description" =>$Description, "Paymenter" =>$Paymenter, "Email" =>$Email, "Mobile" =>$Mobile));
    $PayPath = $res->RequestPaymentResult->PaymentPath;
    $Status = $res->RequestPaymentResult->ResultStatus;

    if($Status == 'Succeed')
    {
    if (isset($_REQUEST['openpay']))
    {
    $temp=new temppayment();
    $temp->datamembers=array(
    oid=>$ResNumber,
    price=>$Price
    );
    $temp->save();
    }
    echo "<html><head><title>Connecting ....</title><meta charset='utf-8'><head><body onload=\"javascript:window.location='$PayPath'\" style=\"font-family:tahoma; text-align:center;font-waight:bold;direction:rtl\">درحال اتصال به درگاه پرداخت پارس پال ...</body></html>";
    }
    else
    {
    echo "<p>خطای زیر روی داده است.</p></br>".$Status;
    }



    ?>

  15. #135

    نقل قول: پرداخت الكترونيك بانك ملت

    منم تازه دارم درگاه بانک ملت رو نصب می کنم. توی فایل راهنماشون چند بار از saleOrderId , SaleReferenceId و orderId استفاده کردن که کمی مبهم هست.

    برای ارسال درخواست باید orderId یکتا برای بانک بفرستیم که احتمالا با استفاده از تابع rand این کار رو می شه انجام داد

    موقع برگشت از بانک saleOrderId برگردونده می شه

    موقع تایید پرداخت به orderId و saleOrderId نیاز هست

    پس از تایید و برای درخواست واریز باید دوباره orderId و saleOrderId رو برای بانک بفرستید.

    سوالم اینه که:
    1- در مرحله تایید پرداخت orderId و saleOrderId رو چطور ایجاد کنم و برای بانک بفرستم؟
    2- در مرحله درخواست واریز orderId و saleOrderId رو چطور ایجاد کنم و برای بانک بفرستم؟
    3- عدد saleReferenceId که بغیر از مرحله اول در بقیه مراحل وجود داره آیا یکسانه یا تغییر می کنه؟

  16. #136

    نقل قول: پرداخت الكترونيك بانك ملت

    نقل قول نوشته شده توسط idocsidocs مشاهده تاپیک
    برای ارسال درخواست باید orderId یکتا برای بانک بفرستیم که احتمالا با استفاده از تابع rand این کار رو می شه انجام داد
    این عدد نباید به هیچ وجه رندوم باشه و باید به صورت یکتا در سیستم برنامه شما ایجاد بشه و برای بانک ارسال بشه. شما قبل از راه اندازی به صورت واقعی برای مشتری باید برای بانک درخواست تست ارسال کنید حتی در این مرحله هم باید اعداد واقعی بفرستید یعنی وقتی بانک اجازه راه اندازی به صورت نهایی به شما داد باید اعدادی که می فرستید اعداد زمان تست نباشه
    این عدد برای هر درخواستی که شما به سمت بانک ارسال می کنید باید یکتا باشه برای همین نباید رندوم باشه

    برای بقیه سوال هاتون هم به بانک زنگ بزنید از همه بهتر راهنماییتون می کنند. برای هر قرارداد یک کارمند مخصوص داره که حتی دو ساعت هم لازم باشه با تلفن جوابگو هست چو در آن واحد تعداد محدودی پرونده در دست داره

  17. #137

    نقل قول: پرداخت الكترونيك بانك ملت

    این عدد نباید به هیچ وجه رندوم باشه و باید به صورت یکتا در سیستم برنامه شما ایجاد بشه و برای بانک ارسال بشه. شما قبل از راه اندازی به صورت واقعی برای مشتری باید برای بانک درخواست تست ارسال کنید حتی در این مرحله هم باید اعداد واقعی بفرستید یعنی وقتی بانک اجازه راه اندازی به صورت نهایی به شما داد باید اعدادی که می فرستید اعداد زمان تست نباشه
    به هرحال باید عدد تصادفی باشه، می شه از تابع time هم استفاده کرد

    برای بقیه سوال هاتون هم به بانک زنگ بزنید از همه بهتر راهنماییتون می کنند. برای هر قرارداد یک کارمند مخصوص داره که حتی دو ساعت هم لازم باشه با تلفن جوابگو هست چو در آن واحد تعداد محدودی پرونده در دست داره
    فکر کنم الان داری بازی فوتبال تماشا می کنن

    توی درگاه بانک ملت ظاهرا باید 3 بار این عدد یکتا رو ایجاد کنیم (موقع درخواست تراکنش، موقع تایید و موقع درخواست واریز)، ایا این کار لازمه یا فقط باید از همون عددی که برای درخواست انجام تراکنش استفاده شده مجددا استفاده کرد؟

  18. #138

    نقل قول: پرداخت الكترونيك بانك ملت

    عدد تصادفی یکبار تولید میشه (درخواست تراکنش) و در مراحل تأیید و درخواست واریز باید همون عدد قبلی رو بدین.

  19. #139
    کاربر دائمی آواتار Mehr@ban
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    بچه محله امام رضا
    پست
    557

    نقل قول: پرداخت الكترونيك بانك ملت

    نقل قول نوشته شده توسط MoRTeZa` مشاهده تاپیک
    با تشکر ...

    چند سوال کلی و عمومی دارم ...

    1- امکان تعریف چند IP برای یک درگاه وجود دارد ؟
    2- امکان درخواست چند درگاه برای یک حساب چطور ؟

    دو تا سایت دارم که نیاز به درگاه بانک دارم ... که بطور مستقل کار میکنن ... جواب تلفن رو که به پرداخت نمیده ... گفتم از تجربیات دوستان استفاده کنم و بپرسم .

    ممنون
    1. بله شما میتونید آی پی ها رو با دامنه به ایمیل به پرداخت که فک کنم این sales@behpardakht.ir هست ارسال کنید و درخواست خودتون رو مطرح کنید!
    2. خیر برای هر حساب یه درگاه تخصیص میدن!

    شما میتونید هر دوسایت رو به یه درگاه وصل کنید و هیچ مشکلی هم نداره من الان دارم چندین سایت رو با یه درگاه راه میبرم!

    یا علی

  20. #140

    نقل قول: پرداخت الكترونيك بانك ملت

    سلام دوستان یه سوال در این اسکریپت به جای نمایش خطا یا نتیجه به صورت عدد چهجوری پیغام نمایش بدیم؟
    مثلا پرداخت موفق بود 0 نشون نده . بزنه موفق بوده .
    یا پرداخت کنسل شده 17 نزنه بزنه کنسل شده .
    ممنون میشم راهنمایی کنید

  21. #141

    نقل قول: پرداخت الكترونيك بانك ملت

    دوستان کسی با زبان asp سمپل داره ? Php سمپل خیلی زیاده ولی asp هیچی نیست بانکم نداره
    خواهشا اگه کسی میتونه کمک کنه
    ممنون

  22. #142

    نقل قول: پرداخت الكترونيك بانك ملت

    بهتره توی تالار ASP.NET این سؤال رو مطرح کنید. اینجا همه PHP کار هستن. البته معمولاً خود بانک نمونه کد ASPX رو همراه با مستندات، بهتون ارائه میکنه.

  23. #143

    نقل قول: پرداخت الكترونيك بانك ملت

    خدا خیرت بده.
    دمت گرم

  24. #144

    نقل قول: پرداخت الكترونيك بانك ملت

    سلام آقا رضا
    اسکریپتتون عالیه
    فقط مشکل اینه که وقتی صفحه اجرا می شه کل سشن های سایت رو پاک می کنه.
    پس از این اسکریپت فقط می شه تو صفحات بیرونی سایت استفاده کرد و نه صفحات پنل هر یوزر
    لطفا مشکا رو حل بفرمایید
    با سپاس

  25. #145
    کاربر دائمی آواتار mahdi68
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    878

    نقل قول: پرداخت الكترونيك بانك ملت

    سلام
    بعد از اجرای متد درخواست تراکنش پرداخت بعد اینکه گزینه پرداخا میزنیم نتیجه همراه با پارامتر ها به سایت پذیرنده با متد پست ارسال میشن که طبق گفته داکیومنت به پرداخت باید اینها باشن
    RefId
    ResCode
    saleOrderId
    SaleReferenceId

    الان مشکل من اینجاست که همه موارد فوق درست ارسال میکنه به غیر از saleOrderId که مقدارش null هست ! و به خاطر همین نمیتونم متد تایید تراکنش اجرا کنم چون به این پارامتر نیاز داره
    از دوستان کسی تا حالا همچین مشکلی داشته ؟ ممنون میشم راهنماییم کنید
    متشکرم

  26. #146

    نقل قول: پرداخت الكترونيك بانك ملت

    نقل قول نوشته شده توسط mahdi68 مشاهده تاپیک
    سلام
    بعد از اجرای متد درخواست تراکنش پرداخت بعد اینکه گزینه پرداخا میزنیم نتیجه همراه با پارامتر ها به سایت پذیرنده با متد پست ارسال میشن که طبق گفته داکیومنت به پرداخت باید اینها باشن
    RefId
    ResCode
    saleOrderId
    SaleReferenceId

    الان مشکل من اینجاست که همه موارد فوق درست ارسال میکنه به غیر از saleOrderId که مقدارش null هست ! و به خاطر همین نمیتونم متد تایید تراکنش اجرا کنم چون به این پارامتر نیاز داره
    از دوستان کسی تا حالا همچین مشکلی داشته ؟ ممنون میشم راهنماییم کنید
    متشکرم
    سلام . شما باید کد
    saleOrderId رو به همراه RefId توی دیتابیست ذخیره کرده باشی و برای وریفای کردن ازش استفاده کنی. کافیه یک تابع بنویسی که کد saleOrderId رو از طریق RefId بدست بیاری. مثلا:

    function GetOrderIDByRefId($RID){ $sql = "SELECT * FROM orders where au = '".secure($RID)."' limit 1"; $q = mysql_query($sql); while ($record = mysql_fetch_assoc($q)) { return($record["ORDERID"]); }}


  27. #147

    نقل قول: پرداخت الكترونيك بانك ملت

    سلام دوستان

    در سایت موردنظر من، ابتدا کاربر یکسری اطلاعات را پر می کنه سپس بایستی مبلغی پرداخت کنه و در صورت تایید پرداخت از سمت بانک، اطلاعات کاربر در پایگاه داده ذخیره بشه. آیا چنین چیزی امکان پذیر هست؟ لطفا راهنمایی کنید.

  28. #148

    نقل قول: پرداخت الكترونيك بانك ملت

    نقل قول نوشته شده توسط rezvan111 مشاهده تاپیک
    سلام دوستان

    در سایت موردنظر من، ابتدا کاربر یکسری اطلاعات را پر می کنه سپس بایستی مبلغی پرداخت کنه و در صورت تایید پرداخت از سمت بانک، اطلاعات کاربر در پایگاه داده ذخیره بشه. آیا چنین چیزی امکان پذیر هست؟ لطفا راهنمایی کنید.
    بله. در فرایند پرداخت سایت شما باید در بانک اطلاعات خود یک کد سفارش یکتا تولید کرده و نگهداری می کند. درخواستی با پارامتر هایی مثل: اطلاعات احراز هویت (نام کاربری و کلمه عبور و شماره ترمینال) ، آدرس درخواست و بازگشت از سایت ، مبلغ ، زمان و ... از طریق پروتکل SOAP به سایت بانک ارسال میکنید. اگر همه ی پارامتر های ارسالی مشکلی نبود بانک یک کد RefId برای آن سفارش تولید می کند و کاربر را به سمت صفحه ی پرداخت هدایت می کند و پس از انجام تراکنش کاربر به سایت شما بازگشت داده خواهد شد و شما باید کد یکتایی که در بانک خود ذخیره کرده اید را با کدی که بانک به شما می دهد مقایسه کنید و نسبت به کدی بازگشتی که به کاربر داده است برای آن پیغامی چاپ می کنید.
    این توضیحات کلی و فقط جهت آشنایی شما با روال کار بود . اگر درگاهی درخواست بدهید بانک موظف است مستنداتی که اطلاعات آن به صورت کامل است را در اختیار شما قرار دهد.
    امید وارم که مفید واقع شود

  29. #149

    نقل قول: پرداخت الكترونيك بانك ملت


  30. #150

    نقل قول: پرداخت الكترونيك بانك ملت

    سلام من از این کد میخوام استفاده کنم البته برای یک افزونه vip
    تا اینجا پیش رفتم که وقتی کاربر میخواد خرید کنه و دکمه خرید رو میزنه Pay Response is : 0,A2E6D5281EDA5712 این کد نمایش داده میشه البته بگم که من کدها رو از فایل اینکسی که توی انجمن بود خارج کردم و در قسمتی از افزونه که مربوط به پرداخت هست قرار دادم و اطلاعات بانکی و مبلغ رو از افزونه مورد نظر میگیره اما بعد از گرفتن کدPay Response is : 0,A2E6D5281EDA5712 به سمت دروازه پرداخت نمیره و احتمال میدم که کد جاوا اسکریپش کار نکنه چون اونو اجباری داخل $html='';قرار بدم تا برنامه از کد نویسی php خطا نگیره کسی میتونه کمک کنه

  31. #151

    نقل قول: پرداخت الكترونيك بانك ملت

    آخرش من نفهمیدم یه ماژول بانک ملت برای غیر حرفه ای ها هست برای این کار یا نه ؟؟ ؟ ؟ ؟
    .
    .
    .
    .
    شارژ ارزان های شارژ

  32. #152
    کاربر دائمی آواتار HadiVB
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    مشهد الرضا دیگه نایب الزیاره ایم
    پست
    216

    نقل قول: پرداخت الكترونيك بانك ملت

    دوستان بعد از این همه کامنت یک سوال بپرسم؟

    اقا این قرارداد با بانک رو کجا میبندن؟ انلاین یا کاغذی و ....
    اخه ما از هر شعبه ای از بانک ملت پرسیدیم طرف بز نمی فهمید

  33. #153

    نقل قول: پرداخت الكترونيك بانك ملت

    نقل قول نوشته شده توسط HadiVB مشاهده تاپیک
    دوستان بعد از این همه کامنت یک سوال بپرسم؟

    اقا این قرارداد با بانک رو کجا میبندن؟ انلاین یا کاغذی و ....
    اخه ما از هر شعبه ای از بانک ملت پرسیدیم طرف بز نمی فهمید
    با این شماره تماس بگیر
    27312734

  34. #154

    نقل قول: پرداخت الكترونيك بانك ملت

    دوست عزیز شما تسط یک شعبه درخواست یک درگاه بده بعد خودشون یک فرم قرارداد برات ایمیل میکنن اون رو تو دونسخه چاپ میکنی بعد امضا میکنی بعد به آدرس تهران فکر کنم ضلغ شرقی پارک ارغوان باشه پست میکنی خودشون آدرس برات میفرسن بعد اونا یک نسخه از قرارداد رو مهر میکنن و امضا برات پست میکنن به آدرس خونت

    درضمن تمام شعب بانک ها هیچ اطلاعی از رون انجام و خدمات درگاه اینترنتی ندارد باید از سایت به پرداخت ملت کسب اطلاع کنی

  35. #155
    کاربر دائمی آواتار hamid.shekasteh
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    192

    نقل قول: پرداخت الكترونيك بانك ملت

    توی درگاه به پرداخت ملت چند تا نکته هست که بعضی هاش قبلا هم گفته شده.ولی برای تمرکز بیشتر مطالب میگم.
    احتمالا به درد شما هم میخوره:

    - الان(از دی ماه 1392) باید به وسیله شاپرک به درگاه ملت وصل شد و به جای آدرس

    https://pgwtest.bpm.bankmellat.ir/pgwchannel/startpay.mellat

    به نشانی زیر وصل بشید:

    https://bpm.shaparak.ir/pgwchannel/startp
    ay.mellat


    توضیحات بیشتر

    -در کدی که با PHP 4 کار میکنه یک خط بصورت روبرو نوشته شده

    $client = new soapclient('https://pgws.bpm.bankmellat.ir/pgwchannel/services/pgw?wsdl');

    در PHP 5.3 و بالاتر کد فوق باید به کد زیر تغییر پیدا کنه


    $client = new nusoap_client('https://pgws.bpm.bankmellat.ir/pgwchannel/services/pgw?wsdl');


    - نکته خیلی مهم توی آدرس صفحه callback یا هر صفحه ای که وقت بازگشت از سایت بانک ملت توی کدتون به بانک میدید، اینه که www توی نتیجه متغیر هایی که پاس داده میشن تاثیر داره.

    توی مثال بانک www داره ولی توی یه سایت خاص برای من تا www رو برنداشتم درست نشد.

  36. #156

    نقل قول: پرداخت الكترونيك بانك ملت

    نقل قول نوشته شده توسط yaaaaass مشاهده تاپیک
    آقا بزاااار ! اگه این کارو کنی خیلی بامرامی
    تقدیم به همه برنامه نویسان عزیز
    https://github.com/nasservb/mellat_payment

  37. #157

    نقل قول: پرداخت الكترونيك بانك ملت

    با سلام مهندسین عزیز برای درگاه پرداخت اینترنتی ملت سایتم ی مشکل هست که میگه
    شماره درخواست تکراری است کسی می تونه کمک کنه

  38. #158

    نقل قول: پرداخت الكترونيك بانك ملت

    نقل قول نوشته شده توسط msfa2005 مشاهده تاپیک
    با سلام مهندسین عزیز برای درگاه پرداخت اینترنتی ملت سایتم ی مشکل هست که میگه
    شماره درخواست تکراری است کسی می تونه کمک کنه
    خوب واضحه دیگه.

    شما شماره درخواست را یکبار با تابع time() درست کن و ارسال کن ببین چجوری میشه

  39. #159

    نقل قول: پرداخت الكترونيك بانك ملت

    آخرین ویرایش به وسیله correctvibe : جمعه 17 اردیبهشت 1400 در 10:03 صبح دلیل: I made a mistake




صفحه 4 از 4 اولاول ... 234

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •