صفحه 2 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمایش نتایج 41 تا 80 از 159

نام تاپیک: پرداخت الكترونيك بانك ملت

  1. #41
    کاربر دائمی آواتار Saeed_m_Farid
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    فضای تهی میان دیوارها
    سن
    44
    پست
    1,046

    نقل قول: پرداخت الكترونيك بانك ملت

    نقل قول نوشته شده توسط pasargadteam مشاهده تاپیک
    درضمن دوستمون گفته بودند 100روز طول میکشه که آی پی ست بشه در بانک ملت و ی یه همچین چیزی . خیر اینطوری نیست. نهایت هر بانکی باشه سه روز طول میکشه که نامه آی پی شما اوکی بشه. سرور بنده الان آی پیش در بانک ملت هست .
    درسته که من هم دیر این پست شما رو دیدم ولی اولاً 100 روز یه تمثیل بود نه اینکه واقعاً 100 روز طول بکشه! (100 روز = خیلی زیاد)
    نقل قول نوشته شده توسط Saeed_m_Farid مشاهده تاپیک
    بانک ملت که حتماً registration میخواد، یعنی یه IP از شرکت طرف قرارداد میگیره و 100 روز!!!
    از طرف دیگه شما بعد 10 ماه جواب پست بنده رو دادید که تو این مدت خیلی چیزها تغییر کردن و قبلاً قضیه خیلی متفاوت تر از این بود...
    @masoudnoori شما دنبال چی میگشتی که (حالا مفید یا غیرمفید!) پیدا نکردی؟

  2. #42

    نقل قول: پرداخت الكترونيك بانك ملت

    سلام خسته نباشید. این اولین پست من توی این انجمنه امیدوارم بتونم فعالیت داشته بشم.
    امروز من ترمینال تستی های بانک ملت رو گرفتم. ولی ارور میده. وقتی که اطلاعات شرکت رو به بانک میدید بعد از نهایت 1 روز بهتون یه ایمیل میده که توش حاویه ترمینال آیدی، یوزرنیم و پسورد هست.
    + سورس کد به 3 زبان مختلف و + سورس کد کاملا آژاکسی + یه پی دی اف که توضیحات لازم رو داده.
    توجه: این بسته تازه ایجاد شده من مال این دوستمون رو دانلود کردم و از یکی از بچه ها که بستش رو گرفته بودم با این فرق داشت.
    توی این بسته کار رو یکم راحت تر کردند و فرم رو هم خودشون برای تست طراحی کردند.
    خب ولی بازم من مشکل دارم! وقتی که سورس کد php رو آپلود میکنی، وقتی که صفحه default.php که حاویه فرم هست رو فراخوانی میکنی، فرم کامل نمایش داده میشه ولی پایینش هم ارور میده:
    اینجاست نمونش: http://www.iranthemes.com/mellat/default.php
    وقتی که ترمینال آیدی و یوزرنیم و پسورد رو وارد میکنم و اطلاعات فرم پرداخت رو پر میکنم و دکمه pay رو میزنم باز همین صفحه لود میشه و اتفاقی نمیفته!
    سورس کد php و pdf رو اینجا ضمیمه کردم. pdf هم تغییر کرده. ترمینال های تستی و عملیاتی هم تغییر کرده ولی رو قبلی ها هم جواب میده. اگر کسی میتونه راهنمایی کنه!
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  3. #43

    نقل قول: پرداخت الكترونيك بانك ملت

    نقل قول نوشته شده توسط ABDOLHAMID(R@iny) مشاهده تاپیک
    سلام خسته نباشید. این اولین پست من توی این انجمنه امیدوارم بتونم فعالیت داشته بشم.
    امروز من ترمینال تستی های بانک ملت رو گرفتم. ولی ارور میده. وقتی که اطلاعات شرکت رو به بانک میدید بعد از نهایت 1 روز بهتون یه ایمیل میده که توش حاویه ترمینال آیدی، یوزرنیم و پسورد هست.
    + سورس کد به 3 زبان مختلف و + سورس کد کاملا آژاکسی + یه پی دی اف که توضیحات لازم رو داده.
    توجه: این بسته تازه ایجاد شده من مال این دوستمون رو دانلود کردم و از یکی از بچه ها که بستش رو گرفته بودم با این فرق داشت.
    توی این بسته کار رو یکم راحت تر کردند و فرم رو هم خودشون برای تست طراحی کردند.
    خب ولی بازم من مشکل دارم! وقتی که سورس کد php رو آپلود میکنی، وقتی که صفحه default.php که حاویه فرم هست رو فراخوانی میکنی، فرم کامل نمایش داده میشه ولی پایینش هم ارور میده:
    اینجاست نمونش: http://www.iranthemes.com/mellat/default.php
    وقتی که ترمینال آیدی و یوزرنیم و پسورد رو وارد میکنم و اطلاعات فرم پرداخت رو پر میکنم و دکمه pay رو میزنم باز همین صفحه لود میشه و اتفاقی نمیفته!
    سورس کد php و pdf رو اینجا ضمیمه کردم. pdf هم تغییر کرده. ترمینال های تستی و عملیاتی هم تغییر کرده ولی رو قبلی ها هم جواب میده. اگر کسی میتونه راهنمایی کنه!
    منم دقیقا همین مشکل رو دارم

  4. #44
    کاربر دائمی آواتار HAMRAHSOFT.IR
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    هرجا كه غم و ناراحتي باشه
    پست
    1,175

    نقل قول: پرداخت الكترونيك بانك ملت

    دوستان كسي ماژول بانك ملت را كامل داره كه بتوان روي هاست نصب كرد؟

  5. #45

    نقل قول: پرداخت الكترونيك بانك ملت

    نقل قول نوشته شده توسط دل شكسته مشاهده تاپیک
    دوستان كسي ماژول بانك ملت را كامل داره كه بتوان روي هاست نصب كرد؟
    بابا یکی جواب بده دیگه مدیری چیزی نداره اینجا
    برنامه نویس که اینجوری نبود

  6. #46
    کاربر دائمی آواتار HAMRAHSOFT.IR
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    هرجا كه غم و ناراحتي باشه
    پست
    1,175

    نقل قول: پرداخت الكترونيك بانك ملت

    دوستان كسي اين ماژول كار نكرده؟

  7. #47
    کاربر تازه وارد آواتار pasargadteam
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    49

    نقل قول: پرداخت الكترونيك بانك ملت

    نقل قول نوشته شده توسط ABDOLHAMID(R@iny) مشاهده تاپیک
    سلام خسته نباشید. این اولین پست من توی این انجمنه امیدوارم بتونم فعالیت داشته بشم.
    امروز من ترمینال تستی های بانک ملت رو گرفتم. ولی ارور میده. وقتی که اطلاعات شرکت رو به بانک میدید بعد از نهایت 1 روز بهتون یه ایمیل میده که توش حاویه ترمینال آیدی، یوزرنیم و پسورد هست.
    + سورس کد به 3 زبان مختلف و + سورس کد کاملا آژاکسی + یه پی دی اف که توضیحات لازم رو داده.
    توجه: این بسته تازه ایجاد شده من مال این دوستمون رو دانلود کردم و از یکی از بچه ها که بستش رو گرفته بودم با این فرق داشت.
    توی این بسته کار رو یکم راحت تر کردند و فرم رو هم خودشون برای تست طراحی کردند.
    خب ولی بازم من مشکل دارم! وقتی که سورس کد php رو آپلود میکنی، وقتی که صفحه default.php که حاویه فرم هست رو فراخوانی میکنی، فرم کامل نمایش داده میشه ولی پایینش هم ارور میده:
    اینجاست نمونش: http://www.iranthemes.com/mellat/default.php
    وقتی که ترمینال آیدی و یوزرنیم و پسورد رو وارد میکنم و اطلاعات فرم پرداخت رو پر میکنم و دکمه pay رو میزنم باز همین صفحه لود میشه و اتفاقی نمیفته!
    سورس کد php و pdf رو اینجا ضمیمه کردم. pdf هم تغییر کرده. ترمینال های تستی و عملیاتی هم تغییر کرده ولی رو قبلی ها هم جواب میده. اگر کسی میتونه راهنمایی کنه!
    اون فایلی که شما آپلود کردید ببخشید ولی به درد لای جرز دیوار میخوره که خود بانک ملت داده.
    در واقع اگر کسی قرارداد میبنده باید از اون طرف برنامه نویسی هم بلد باشه یا پول خرج کنه که یکی براش بنویسه تا بتونه انجام بده.
    آخرین ویرایش به وسیله pasargadteam : سه شنبه 25 آبان 1389 در 17:39 عصر

  8. #48

    نقل قول: پرداخت الكترونيك بانك ملت

    من هم به همین مشکل برخوردم.
    با اون default.php چیکار باید کرد؟ کاری انجام نمیده.

    نقل قول نوشته شده توسط ABDOLHAMID(R@iny) مشاهده تاپیک
    سلام خسته نباشید. این اولین پست من توی این انجمنه امیدوارم بتونم فعالیت داشته بشم.
    امروز من ترمینال تستی های بانک ملت رو گرفتم. ولی ارور میده. وقتی که اطلاعات شرکت رو به بانک میدید بعد از نهایت 1 روز بهتون یه ایمیل میده که توش حاویه ترمینال آیدی، یوزرنیم و پسورد هست.
    + سورس کد به 3 زبان مختلف و + سورس کد کاملا آژاکسی + یه پی دی اف که توضیحات لازم رو داده.
    توجه: این بسته تازه ایجاد شده من مال این دوستمون رو دانلود کردم و از یکی از بچه ها که بستش رو گرفته بودم با این فرق داشت.
    توی این بسته کار رو یکم راحت تر کردند و فرم رو هم خودشون برای تست طراحی کردند.
    خب ولی بازم من مشکل دارم! وقتی که سورس کد php رو آپلود میکنی، وقتی که صفحه default.php که حاویه فرم هست رو فراخوانی میکنی، فرم کامل نمایش داده میشه ولی پایینش هم ارور میده:
    اینجاست نمونش: http://www.iranthemes.com/mellat/default.php
    وقتی که ترمینال آیدی و یوزرنیم و پسورد رو وارد میکنم و اطلاعات فرم پرداخت رو پر میکنم و دکمه pay رو میزنم باز همین صفحه لود میشه و اتفاقی نمیفته!
    سورس کد php و pdf رو اینجا ضمیمه کردم. pdf هم تغییر کرده. ترمینال های تستی و عملیاتی هم تغییر کرده ولی رو قبلی ها هم جواب میده. اگر کسی میتونه راهنمایی کنه!

  9. #49
    کاربر دائمی آواتار HAMRAHSOFT.IR
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    هرجا كه غم و ناراحتي باشه
    پست
    1,175

    نقل قول: پرداخت الكترونيك بانك ملت

    به زبان دانت نوشتم اينم نمونه كار كسي خواست ايميل برن تا با قيمت مناسب تحويل بهش بدم

  10. #50

    نقل قول: پرداخت الكترونيك بانك ملت

    روالش به این شکله که یک سری پارامتر رو پست میکنیم به آدرس بانک ملت و بعد از انجام عملیات اون هم جواب رو بصورت پست برمیگردونه به سمت سایت، درسته؟
    برای کار کردن با سرور تست با فایلهایی که خود بانک میده آیا نیازی به فعال سازی یا اجازه دسترسی هستش؟
    چون وقتی با اون مثالی که ارسال کردن کار میکنم هیچ کاری انجام نمیده.

  11. #51

    نقل قول: پرداخت الكترونيك بانك ملت

    این طوری از soap استفاده میکنم.

    $url='https://pgwstest.bpm.bankmellat.ir/pgwchannel/services/pgw?wsdl';
    if (extension_loaded('soap'))
    {
    $client = new SoapClient($url);
    }
    else
    {
    require_once("lib/nusoap.php");
    $client = new SoapClient($url);
    }

    و این ارور رو میگیرم.
    [06-Oct-2010 07:16:49] PHP Fatal error:  Uncaught SoapFault exception: [Client] Function ("call") is not a valid method for this service in /home/public_html/mellat/default.php:357 Stack trace: #0 [internal function]: SoapClient->__call('call', Array) #1 /home/public_html/mellat/default.php(357): SoapClient->call('bpPayRequest', Array, 'http://interfac...') #2 {main}   thrown in /home/public_html/mellat/default.php on line 357

  12. #52

    نقل قول: پرداخت الكترونيك بانك ملت

    ماجول پرداخت بانک ملت برای اپن کارت فارسی در لینک زیر هست:
    http://foroshandegan.com/developers.php

  13. #53

    نقل قول: پرداخت الكترونيك بانك ملت

    اسکريپت پرداخت بانک ملت با PHP که بدون مشکل کار میکنه.
    فقط توجه کنيد که :
    1. نسخه پی اچ پی شما بالای 5 باشه
    2. php_curl رو تو php.ini فعال کنيد
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  14. #54

    نقل قول: پرداخت الكترونيك بانك ملت

    نقل قول نوشته شده توسط alireza55627 مشاهده تاپیک
    اسکريپت پرداخت بانک ملت با PHP که بدون مشکل کار میکنه.
    فقط توجه کنيد که :
    1. نسخه پی اچ پی شما بالای 5 باشه
    2. php_curl رو تو php.ini فعال کنيد


    آقا من الان اینو نصب کردم اما خطای 21 میده که در سایت بانک ملت یعنی پذیرنده معتبر نیست در صورتی که من معتبر هستم و با استکریپت های داغون دیگه میره به سایت بانک اما بدردم نمیخوره ماله شما خیلی خوبه

    فکر می کنید مشکل از اینه که hp_curl رو تو php.ini فعال نیست یا شاید نباشه /

  15. #55

    نقل قول: پرداخت الكترونيك بانك ملت

    سلام چون شما هنوز درگاه تستی دارین و هنوز فعال نشدین کد را ببینید اینو
    $client = new nusoap_client('https://pgws.bpm.bankmellat.ir/pgwchannel/services/pgw?wsdl'); 

    با این
     $client = new soapclient('https://pgwstest.bpm.bankmellat.ir/pgwchannel/services/pgw?wsdl');
    عوض کن
    . اینو
     form.setAttribute("action", "https://pgw.bpm.bankmellat.ir/pgwchannel/startpay.mellat");  
    با این
     form.setAttribute("action", "https://pgwtest.bpm.bankmellat.ir/pgwchannel/startpay.mellat");    
    عوض کن موفق باشی

  16. #56

    نقل قول: پرداخت الكترونيك بانك ملت

    مرسی مشکلم حل شد

  17. #57
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    پست
    71

    نقل قول: پرداخت الكترونيك بانك ملت

    من نصب کردم ولی این ارور رو میده
    کد HTML:
    Fatal error: Uncaught SoapFault exception: [WSDL] SOAP-ERROR: Parsing WSDL: Couldn't load from 'https://pgwstest.bpm.bankmellat.ir/pgwchannel/services/pgw?wsdl' : Start tag expected, '<' not found in /home/avin/public_html/mellat/index.php:46 Stack trace: #0 /home/avin/public_html/mellat/index.php(46): SoapClient->SoapClient('https://pgwstes...') #1 {main} thrown in /home/avin/public_html/mellat/index.php on line 46
    خط 46 هم که میشه این:

    $client = new soapclient('https://pgwstest.bpm.bankmellat.ir/pgwchannel/services/pgw?wsdl');

  18. #58

    نقل قول: پرداخت الكترونيك بانك ملت

    نقل قول نوشته شده توسط alireza55627 مشاهده تاپیک
    اسکريپت پرداخت بانک ملت با PHP که بدون مشکل کار میکنه.
    فقط توجه کنيد که :
    1. نسخه پی اچ پی شما بالای 5 باشه
    2. php_curl رو تو php.ini فعال کنيد
    آقا خیلی ممنون کلی کمک کردی به من! از به پرداخت پرسیدم گفتن اطلاع نداریم یک ساعت دیگه تلفن بزن و .. خلاصه پیچوندن!!!
    سایتم رو از PHP4 بردم به PHP5 بعد خرید از بانک ملت با خطای Internal Server مواجه شد!!! و با توجه به کد شما راه حل بصورت زیر شد
    در کدی که توسط به پرداخت بانک ملت به کاربرا داده میشه باید خط زیر
    $client = new soapclient('https://pgws.bpm.bankmellat.ir/pgwchannel/services/pgw?wsdl');
    با خط زیر عوض بشه
    $client = new nusoap_client('https://pgws.bpm.bankmellat.ir/pgwchannel/services/pgw?wsdl');


    دیگر هیچ تغییری لازم نیست و میتوانید با PHP5 کار کنید!!!!
    ========================================
    دانلود نرم افزار آموزشی
    دانلود 65 نرم افزار آموزشی با لینک مستقیم
    نرم افزار آموزش فتوشاپ (حجم 157MB) دانلود مستقيم (تمامي بخشها)


  19. #59

    نقل قول: پرداخت الكترونيك بانك ملت

    نقل قول نوشته شده توسط alireza55627 مشاهده تاپیک
    اسکريپت پرداخت بانک ملت با PHP که بدون مشکل کار میکنه.
    فقط توجه کنيد که :
    1. نسخه پی اچ پی شما بالای 5 باشه
    2. php_curl رو تو php.ini فعال کنيد
    مهندس این php_curl چطور فعال کنم
    میشه پارامتر کاملشو بدید

  20. #60
    کاربر دائمی آواتار هادی2020
    تاریخ عضویت
    تیر 1385
    محل زندگی
    کاشان
    سن
    37
    پست
    235

    نقل قول: پرداخت الكترونيك بانك ملت

    من با اصطلاحاتی که برای برقراری یه اتصال صحیح هستش آشنایی ندارم خواهشن یه مثال روی همین نمونه کد قرار بدین

  21. #61

    نقل قول: پرداخت الكترونيك بانك ملت

    دقت کنید که همه کد‌هایی که بانکها به عنوان sample میدن برای php4 نوشته شده و استفاده از اونها درست نیست. در php5 یک soap client بسیار قدرتمند وجود داره که استفاده از کلاسهایی مثل nusoap رو بیهوده میکنه. به این نمونه کد برای اتصال به بانک ملت دقت کنید:


    try {
    $client = new soapclient('https://pgws.bpm.bankmellat.ir/pgwchannel/services/pgw?wsdl', array('uri' => 'http://interfaces.core.sw.bps.com/','trace'=>true));
    $result = $client->bpPayRequest(array(
    'terminalId' => 000000,
    'userName' => 'xxxxx',
    'userPassword' => 'xxxxx',
    'orderId' => 123456,
    'amount' => 10000,
    'localDate' => date("ymd"),
    'localTime' => date("His"),
    'additionalData' => 'Additional Description Data',
    'callBackUrl' => 'http://example.com/callback',
    'payerId' => 0
    ));

    } catch (Exception $e) {
    print_r($e->getMessage());
    }
    آخرین ویرایش به وسیله arash_hemmat : دوشنبه 07 آذر 1390 در 10:55 صبح

  22. #62

    نقل قول: پرداخت الكترونيك بانك ملت

    دوستان عزيز من يك سوال دارم لطفاً راهنمايي كنيد اونهم اينه كه من پرداخت آنلاين از بانك ملت گرفتم ميخواستم ببينم اون فايلهايي را كه به من دادند را بايد در هاستم آپلود كنم؟ دقيقاً در كدام پوشه بايد آپلود كنم؟ و در كدام فايلها بايد تغييرات بدم ؟ تو رو خدا جواب بديد

  23. #63
    کاربر تازه وارد آواتار az-navaei
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    مهاجرم
    پست
    92

    نقل قول: پرداخت الكترونيك بانك ملت

    نقل قول نوشته شده توسط parsbin مشاهده تاپیک
    این طوری از soap استفاده میکنم.

    $url='https://pgwstest.bpm.bankmellat.ir/pgwchannel/services/pgw?wsdl';
    if (extension_loaded('soap'))
    {
    $client = new SoapClient($url);
    }
    else
    {
    require_once("lib/nusoap.php");
    $client = new SoapClient($url);
    }

    و این ارور رو میگیرم.
    [06-Oct-2010 07:16:49] PHP Fatal error:  Uncaught SoapFault exception: [Client] Function ("call") is not a valid method for this service in /home/public_html/mellat/default.php:357 Stack trace: #0 [internal function]: SoapClient->__call('call', Array) #1 /home/public_html/mellat/default.php(357): SoapClient->call('bpPayRequest', Array, 'http://interfac...') #2 {main}   thrown in /home/public_html/mellat/default.php on line 357
    من هم همين error را مي گيرم هم براي كدي كه بانك داده و هم كدي كه alireza55627 قرار داده

    بايد چيكار كنم درست بشه؟

  24. #64
    کاربر تازه وارد آواتار az-navaei
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    مهاجرم
    پست
    92

    نقل قول: پرداخت الكترونيك بانك ملت

    راه حل برای رفع مشکل کد تحت PHP نسخه 5 :

    در کد شما که با PHP 4 کار میکنه یک خط بصورت روبرو نوشته شده

    $client = new soapclient('https://pgws.bpm.bankmellat.ir/pgwchannel/services/pgw?wsdl');

    در PHP 5کد فوق باید به کد زیر تغییر پیدا کنه

    $client = new nusoap_client('https://pgws.bpm.bankmellat.ir/pgwchannel/services/pgw?wsdl');

    با "به پرداخت " تماس گرفتم اين جواب را دادند درست شد.


  25. #65
    کاربر تازه وارد آواتار az-navaei
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    مهاجرم
    پست
    92

    نقل قول: پرداخت الكترونيك بانك ملت

    نقل قول نوشته شده توسط aliali مشاهده تاپیک
    دوستان عزيز من يك سوال دارم لطفاً راهنمايي كنيد اونهم اينه كه من پرداخت آنلاين از بانك ملت گرفتم ميخواستم ببينم اون فايلهايي را كه به من دادند را بايد در هاستم آپلود كنم؟ دقيقاً در كدام پوشه بايد آپلود كنم؟ و در كدام فايلها بايد تغييرات بدم ؟ تو رو خدا جواب بديد
    مهم نيست كجا باشه يك پوشه براي بانك ايجاد كن و فايل ها را داخلش آپلود كن. اگر php 5 هم داريد تغييري كه در پست قبلي نوشتم را بدهيد.

  26. #66

    نقل قول: پرداخت الكترونيك بانك ملت

    سلام بر شما
    لطفا مشخص کنید با این خطا چکار کنم به جای اینکه به سمت بانک هدایت بشه این خطا را می ده
    Pay Response is : 0,F113C43F2D6F0FE1

  27. #67
    کاربر دائمی آواتار wallfa
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    همدان
    پست
    414

    نقل قول: پرداخت الكترونيك بانك ملت

    با استفاده از اين متد، پذيرنده درخواست انجام يك تراكنش را از بانك مي نمايد. در صورتي كه صحت اعتبار
    پذيرنده توسط بانك تاييد شود (بوسيله ارسال پارامترهاي ورودي)، كد يكتايي براي او صادر و ارسال مي
    گردد. مقدار بازگشتي يك رشته است كه از دو قسمت به شكل زير تشكيل شده است:
    0, AF82041a2Bf6989c7fF


    عزیز دو رشته بازگشتی قسمت اول یعنی درست انجام شد قسمت دوم یه رشته به خصوصه ربطی به چیزی نداره ، نظر شخصی بنده اینه قبل از راه اندازی هر فروشگاه یا غیره نگاهی به سایت زیر بندازید .
    http://freer.ir/virtual/

  28. #68

    نقل قول: پرداخت الكترونيك بانك ملت

    نقل قول نوشته شده توسط alireza55627 مشاهده تاپیک
    اسکريپت پرداخت بانک ملت با PHP که بدون مشکل کار میکنه.
    فقط توجه کنيد که :
    1. نسخه پی اچ پی شما بالای 5 باشه
    2. php_curl رو تو php.ini فعال کنيد
    سلام...

    من از این اسکریپت استفاده کردم ولی دقیقاً مشکل اون دوستمون (parsarayan) رو دارم:

    http://www.yekweb.com/bm/

    بعد از زدن کلید ارسال این پیام رو میده:

    Pay Response is : 0,6303FEEED3510DCC
    دلیل چی میتونه باشه؟؟

  29. #69

    نقل قول: پرداخت الكترونيك بانك ملت

    فهمیدم... از اجازه ندادن پاپ آپ بودش!!! الان پاپ آپ رو allow گذاشتم اوکی شد... ولی یه سوال... برای اینکه پاپ آپ نباشه باید چیکار کرد؟؟

    ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++

    خط 17 رو به اینصورت ادیت کردم اوکی شد:

    form.setAttribute("target", "_self");


    بازم ممنون

  30. #70

    Unhappy نقل قول: پرداخت الكترونيك بانك ملت

    سلام من اين اسكريپت را دانلود كردم و مشكلي هم نداره ولي وقتي به صفحه بانك هدايت مي شيم و اون جا انصراف را بزنيم و قتي به سايت بر مي گرده اي خطا را مي ده
    Fault

    Array
    (
    [faultcode] => soap:Client
    [faultstring] => Unmarshalling Error: For input string: "`"
    )

  31. #71

    نقل قول: پرداخت الكترونيك بانك ملت

    ا سلام خدمت همه دوستان
    ما پس از گرفتن یوزر و پسورد، درگاه ملت رو نصب کردیم و همه چیز کامل شده. فقط موقع انتقال از سایت ما به سایت بانک ملت با این خطا مواجه می شیم:
    SendURL('https://pgw.bpm.bankmellat.ir/pgwchannel/startpay.mellat','POST',{RefId:'2E7FAB220EF10958
    '});

    که متاسفانه هنوز نفهمیدیم ایراد از کجاست. ضمن اینکه با خود کارمندان زحمت کش به پرداخت هم تماس گرفتم که متاسفانه اونا هم هنوز متوجه ایراد نشدند.
    چیزی که مطمئنیم اینه که ایراد از متد پستمونه احتمالا، ولی اینکه ازکدوم فایل و کجای فایل مشخص نیست.

    ممنون می شم دوستان هر کمکی می تونن بکنن.

  32. #72

    نقل قول: پرداخت الكترونيك بانك ملت

    یعنی تو این سایت یکی نمی تونه ی کمکی به ما بکنه؟

  33. #73

    نقل قول: پرداخت الكترونيك بانك ملت

    نقل قول نوشته شده توسط nematia مشاهده تاپیک
    براي ارتباط با درگاه پرداخت الكترونيك بانك ملت به خصوص در ايجاد redirect اول و ارسال مبلغ و نام پايگاه چه بايد كرد؟ هر چند بعيد ميدونم كسي جواب بده.
    09369555400 راه اندازی درگاههای پرداخت آنلاین کلیه بانکها

  34. #74

    نقل قول: پرداخت الكترونيك بانك ملت

    من در سایتم یه نمونه کد موفق برای استفاده از پرداخت الکترونیک بانک ملت گذاشتم
    http://ahda.ir/fa/index.php?option=c...17-37&Itemid=7

  35. #75

    نقل قول: پرداخت الكترونيك بانك ملت

    با سلام خدمت دوستان

    به تازگی کد های بانک ملت رو گرقتم (هم کد خود به پرداخت- هم اینترنت)

    تو سورس کدی که از اینترنت گرفتم :

    وقتی یوز / پس رو ست می کنم و همه چیر رو تنظیم می کنم مبلغ رو وارد می کنم و پرداخت رو میزنم تو صفحه Bank_Mellat_Soap.php گیر میکنه فقط این ها نشوم میده

    Array ( [terminalId] => ****** [userName] => ******[userPassword] => ******[orderId] => 412262057 [amount] => 100000 [localDate] => 20120411 [localTime] => 190410 [additionalData] => موضوع پرداخت [callBackUrl] => www.mysite.com/bankmelat/callback.php [payerId] => 0 )
    ودیگر هیچ !!!!!!!!!!!!!!

    iهم
    soapclient('https://pgwstest.bpm.bankmellat.ir/pgwchannel/services/pgw?wsdl');
    و هم
    $client = new nusoap_client('https://pgws.bpm.bankmellat.ir/pgwchannel/services/pgw?wsdl');
    رو تست کردم


    تو کدی که به پرداخت داده
    یوز /پس رو ست می کنم اطلاعات اولیه رو هم ست می کنم دکمه pay رو میزنم هیچی هنمیشه صفحه یه با ر رفرش میشه و دیگر هیچ !!!!!!

    نکته جالبش اینه که تو FF و ch یه 30 ثانیه منتظر یه reponse هست اما تو IE6 یه 5 ثانیه ثبر میکنه و The page cannot be displayed رو میده

  36. #76

    نقل قول: پرداخت الكترونيك بانك ملت

    با تشکر از همه دوستان و آشنایان که جواب دادن و راهنمایی و فرموند که اشکال از فایر وال هاست است !!!!!

  37. #77
    کاربر دائمی آواتار رضا قربانی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    ܓܨ_| ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ _
    پست
    1,824

    Thumbs up پرداخت الكترونيك بانك ملت

    این اسکریپت رو دانلود کنید.

    از بانک بهت یک ترمینال آی دی و یوزر و پس میدن که باید توی این اسکریپت آماده ای که دادم بذارید . کاملا ویرایش شده و مشکلاتش گرفته شده


    یادتون باشه یک آدرس ارسال می کنید و از یک آدرس دریافت می کنید و می تونید این دوتا رو باهم توی یک صفحه انجام بدید . ولی برای اینکه گیج نشین توی دو صفحه انجام بدید . یک صفحه ارسال مبلغ و اطلاعات و یک صفحه برگشت (پاسخ و ارسال کد از طرق بانک)

    توی index.php همین فایل $callBackUrl دارید که آدرس برگشت از بانک رو مشخص می کنید.


    خب یک توضیح در مورد متدهایی که باید بفرستید و دریافت کنید میدم.
    5 تا متد هست 1ی برای ارسال و 4 تا در برگشت اجرا می شن (PAY REQUEST - VERIFY REQUEST - INQUIRY REQUEST - REVERSAL REQUEST - SETTLE REQUEST)

    از چپ به راست به نوبت اجرا می شن به این صورت که متد PAY REQUEST اولین متدی که برای ارسال اطلاعات به بانک استفاده می شه. معمولا کسی تا به اینجا مشکلی نخواهد داشت(یعنی شما مبلغ و شماره ترمینال و یوزر و پس و کدها رو به بانک می فرستی و وارد دروازه بانک می شید)

    خب تا اینجا که بقیه کارها به عهده بانکه و پول رو به حساب شما واریز می کنه و سپس یک سری کدهایی عددی رو به صفحه برگشتی که خودتون انتخاب کردید می فرسته که شما به صورت POST دریافت می کنید و بیشتر بچه ها اینجا گیر می افتن. ولی تا حد امکان مشکلات برطرف شده (معمولا اکثریت هاست ها CURL فعاله و از جانب هاست نباید مشکلی داشته باشید البته اگر رایگان نباشه)


    ما بقی متد ها موقع برگشت بانک استفاده می شه. یعنی وقتی بانک اطلاعات رو به آدرس می فرسته ، شما باید اطلاعات یا همون آدرس های POST از 4 متد بالا که عرض کردم عبور بدید و عملیات لازم و پاسخ به بانک و و مرحله نهایی که در بانک SETTLE ثبت می شه یعنی کامل به حساب رفته و از حساب شخص کم شده و شماره پیگیری و اطلاعات رو گرفته و هیچ مشکلی نداره . در این صورت اگر ستل 0 بود شما میایید اطلاعات لازم که با برنامه نویسی شما انجام می شه به کاربر سایت می فرستید .

    هر جا 0 دریافت کردید یعنی از جانب بانک موفق بوده

    اکثر بچه ها با Soap مشکل دارن که توی این اسکریپت مشکلاتش رو برطرف کردم .


    یکی از مشکلات رایج که بچه ها دارن اینه که ارورFault Arrayمشاهده می کنن. یعنی شما داده هایی که به بانک می فرستید یا تکراری هستن یا خالی که این ارور مربوط می شه به مقدار دهی این متغیر ها :

    $terminalId = ''; $userName = '';
    $userPassword = ''; $orderId = rand(); $amount = $_POST['PayAmount']; $localDate = date("Ymd"); $localTime = date("His");
    $additionalData = '';مقدار $orderId خیلی حساسه : یعنی شما بر فرض اولین اتصال به بانک با مقدار 10 وارد شدید دیگه نمی تونید با هر سیستمی یا آی پی با مقدار 10 وارد بشید ارور بالا نمایش میده یعنی یک عدد غیر تکراریه (کلید اصلی)

    در کل اینم کمک من به همه ی برنامه نویس ها و کاسب کارای خوب ایرانی

    نمونه اش هم که پیاده کردم (فروش کارت شارژ تک ) اینجا می تونید ببینید : http://www.chargetak.com/kart.php

    هر کسی هم مشکلی داشت با شماره من که روی فایل زیپ نوشته شده تماس بگیره تا کمکش کنم.
    موفق و پیروز باشید
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله رضا قربانی : جمعه 29 اردیبهشت 1391 در 11:26 صبح

  38. #78

    نقل قول: پرداخت الكترونيك بانك ملت

    ممنون
    جناب قربانی یا هر عزیز دیگه ای که پست من رو میخونه سلام و خسته نباشید
    من درگاه بانک ملت رو خریدم یک ایمیل دادن بهم یوزر پسورد و ترمینال
    من تو سایتم میخوام بعد از کلیک رو عکس هر محصول مستقیم به صفحه پرداخت بانک بره
    باید چه کنم؟

  39. #79
    کاربر دائمی آواتار رضا قربانی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    ܓܨ_| ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ _
    پست
    1,824

    نقل قول: پرداخت الكترونيك بانك ملت

    نقل قول نوشته شده توسط sikhoonak مشاهده تاپیک
    ممنون
    جناب قربانی یا هر عزیز دیگه ای که پست من رو میخونه سلام و خسته نباشید
    من درگاه بانک ملت رو خریدم یک ایمیل دادن بهم یوزر پسورد و ترمینال
    من تو سایتم میخوام بعد از کلیک رو عکس هر محصول مستقیم به صفحه پرداخت بانک بره
    باید چه کنم؟
    درگاه رو خریدید ؟؟؟؟
    یوزر پسورد و ترمینال رو در اسکریپت بالایی که گذاشتم جایگزین کن و به دروازه هدایت شو و ما بقی کارها . تا اینجا مشکلی نباید داشته باشی.

    مشکل شما مربوط به برنامه نویسی می شه !! دیگه ما بقی کارها با شماست . اسکریپت بالا رو بگیر و بر اساس اون برنامه نویسی کن.

  40. #80
    کاربر دائمی آواتار رضا قربانی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    ܓܨ_| ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ _
    پست
    1,824

    نقل قول: پرداخت الكترونيك بانك ملت

    نقل قول نوشته شده توسط MostafaEs3 مشاهده تاپیک
    مستر جون این همون نمونه کدی هست که بانک میده ولی بصورت ویرایش شده و توپ . ولی ستل نداره . من الان بدجوری سر ستل گیر کردم (و حتی اونی که توی خود مثال های بانک بود رو ویرایش کردم و زدم ولی خطای نامعتبر بودن وب سرویس رو برمیگردونه ) . یارو اومده خرید کرده از فروشگاه دوستم بعد پول واریز نشده و بانک گفته باید ستل کنید (این خیلی چیز مهمیه)
    من اینجا پیاده کردم و هیچ مشکلی هم نداشتم ؟؟؟؟؟؟؟؟ http://chargetak.com/kart.php

    خطای نامعتبر بودن وب سرویس : انقدر وارد دروازه شدی و انصراف و خرید کردید که از طرف بانک یک کوکی برای شما ست شده . مشکلی نداره . ستل نداره چیه !!! داره دیگه ، می تونی داخلش ببینی (خوبه کد زیر دستته)!!! شما میایی در داخل متد ستل دستوراتت رو میذاری ، نباید بیرون ستل باشه . اگه بیرون ستل باشه چه پول پرداخت بشه چه نشه دستورات اجرا می شه.

    ببین دستورات رو در داخل متد ستل و بعد else قرار بدید :
    دستورات : همون پرداخت با موفقیت و نمایش کد تراکنش و...

    .
    .
    ستل.
    .
    if ($err) {
    // Display the error
    echo '<h2>Error</h2><pre>' . $err . '</pre>';
    die();
    }
    else {
    // Update Table, Save Settle Status
    // Note: Successful Settle means that sale is settled.
    ///// اینجا ////////
    .
    .
    }
    .
    .


    بچرخ دنبالش و کارت رو راه بنداز . نتونستی زنگ بزن واست درست کنم.
    مستر جون این همون نمونه کدی هست که بانک میده
    خب مستر جون می تونی با همون نمونه کد بانک درستش کنی

    موفق باشید

صفحه 2 از 4 اولاول 1234 آخرآخر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •