نمایش نتایج 1 تا 14 از 14

نام تاپیک: عدم كاركرد دستور at در #C

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار ali_kolahdoozan
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    اون سر دنیا
    پست
    1,631

    عدم كاركرد دستور at در #C

    دستور at خالي توي hyper terminal كار ميده اما وقتي
    port.write("at/r");
    توي #‍c كار نمي ده دارم با سريال مانيتور چك ميكنم براي اولي درست است و ok ميدهد اما براي بعدي نه

  2. #2

    نقل قول: عدم كاركرد دستور at در #C

    شماره پورتی که داری با اون کار میکنی چنده؟

    Farshad Nooranian


  3. #3
    کاربر دائمی آواتار ali_kolahdoozan
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    اون سر دنیا
    پست
    1,631

    نقل قول: عدم كاركرد دستور at در #C

    com4 از اين پورتهاست كه به صورت pci نصب ميشوند اما با نرم افزارهاي ديگر يا hyper حتي sms هم با همين پورت مي فرستم اما با #C نه

  4. #4

    نقل قول: عدم كاركرد دستور at در #C

    شما در C#‎ فقط با Com1 - Com2 میتونین مستقیما کار کنید و بقیه پورتها که PCI یا USB هستند را درست کار نمی کنه
    در واقع هایپر ترمینال از Tapi برای بازکردن پورتها استفاده می کنه برای همین با همه پورتها کامپتیبل میشه

    Farshad Nooranian


  5. #5
    کاربر دائمی آواتار ali_kolahdoozan
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    اون سر دنیا
    پست
    1,631

    نقل قول: عدم كاركرد دستور at در #C

    من شماره پورتم رو توي device manager عوض كردم و تبديل به com1 كردم . به من جواب نداد آيا اين تغيير فايده اي دارد يا واقعا بايد com1 باشد . وقتي دستور at روي hyper ميزنم جواب ok ميده اما با كد من نه اينم كدم از using هم استفاده نكردم تا با يك copy/paste راحت تستش كنيد


    System.IO.Ports.
    SerialPort comPort = new System.IO.Ports.SerialPort();
    comPort.PortName =
    "COM1";
    comPort.BaudRate = 9600;
    comPort.Handshake =System.IO.Ports.
    Handshake.RequestToSend;
    comPort.Parity = System.IO.Ports.
    Parity.None;
    comPort.StopBits =System.IO.Ports.
    StopBits.One;
    comPort.DataBits = 8;
    comPort.ReadBufferSize = 10000;
    comPort.ReadTimeout = 1000;
    comPort.WriteBufferSize = 10000;
    comPort.WriteTimeout = 10000;
    comPort.RtsEnable =
    true;
    comPort.Open();
    comPort.DiscardInBuffer();
    comPort.DiscardOutBuffer();
    comPort.Write(
    "AT\r");
    comPort.Close();


    آيا در كد من ايرادي هست ؟‌با serial port monitor تست كردم جواب ok نداد اما با hyper terminal چرا دست جواب ميداد

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار ali_kolahdoozan
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    اون سر دنیا
    پست
    1,631

    نقل قول: عدم كاركرد دستور at در #C

    کسی نبود یک کمکی بکنه ؟

  7. #7

    نقل قول: عدم كاركرد دستور at در #C

    دوست عزیز شماره پورت مهم نیست از نظر فیزیکی مهمه
    پورتهای اینترنال با طریقه ای که شما برنامه نویسی می کنید قابل استفاده هستند و از پورتهایی که بعدا اضافه میکنید نمی تو نین استفاده کنین
    براتون یک راه حل پیدا میکنم و پست میزارم

    Farshad Nooranian


  8. #8
    کاربر دائمی آواتار ali_kolahdoozan
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    اون سر دنیا
    پست
    1,631

    نقل قول: عدم كاركرد دستور at در #C

    الان دقیقا روی com1 هستم . دیگر پورت اضافی هم در کار نیست اما باز هم کار نمی دهد

  9. #9

    نقل قول: عدم كاركرد دستور at در #C

    شما از موبایل استفاده میکنید یا جی اس ام مودم؟

    Farshad Nooranian


  10. #10
    کاربر دائمی آواتار ali_kolahdoozan
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    اون سر دنیا
    پست
    1,631

    نقل قول: عدم كاركرد دستور at در #C

    با هر 2 تست کردم

  11. #11

    نقل قول: عدم كاركرد دستور at در #C

    دلیلش تنظیماتی که انتخاب کرده اید

    bit per sec 115200
    data bit 8
    party None
    Stop bit 1
    flow control Hardware Flow Control

    Farshad Nooranian


  12. #12
    کاربر دائمی آواتار ali_kolahdoozan
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    اون سر دنیا
    پست
    1,631

    نقل قول: عدم كاركرد دستور at در #C

    ممنون . ولي باز هم نشد

  13. #13
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    مهر 1383
    محل زندگی
    سمنان - ایران
    پست
    440

    نقل قول: عدم كاركرد دستور at در #C

    سلام .
    من از این تنظیمات برای NOKIA7610 وSony K750 استفاده کردم :

    9600
    Data bit=8
    Parity=N
    StopBit=1

    جواب گرفتم .

  14. #14

    نقل قول: عدم كاركرد دستور at در #C

    سرعت انتقال زیاد در موبایلها مهم نیست اصل بقیه تنظیمات پورته فکر کنم شما بتونین سرعت را بالاتر ببرین و باز هم جواب بگرین اینجوری برنامتون سریع تر میشه

    موفق باشین

    Farshad Nooranian


قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •