نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: جدا کردن آیتم های Combobox

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار delphiprog3000
    تاریخ عضویت
    بهمن 1385
    محل زندگی
    Kerman
    پست
    511

    جدا کردن آیتم های Combobox

    با سلام خدمت دوستان واساتید محترم.

    در زمینه جدا کردن آیتمهای Combobox دوستان چه راهی و یا چه کامپوننتی رو پیشنهاد میکنند؟

    به این صورت:


    با تشکر فراوان..............

    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار delphiprog3000
    تاریخ عضویت
    بهمن 1385
    محل زندگی
    Kerman
    پست
    511

    نقل قول: جدا کردن آیتم های Combobox

    با سلام.
    در روشی که خودم استفاده کردم. بعد از هر بار لود کردن مقادیر در combobox به انتهای آنها Underline اضافه میشود.

    ایراد این روش : خود underline هم انتخاب میشود.

    دوستان راهی در این ضمینه ندارند.؟؟؟؟؟

    با تشکر................

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار delphiprog3000
    تاریخ عضویت
    بهمن 1385
    محل زندگی
    Kerman
    پست
    511

    نقل قول: جدا کردن آیتم های Combobox

    با سلام.

    این روشی که من میخوام دقیقا شبیه انتخاب فونت در نرم افزارهای ماکروسافت .

    که به طور پیش فرض بیشترین انتخاب رو در اول و بعد از خط فونت های عادی رو میاره.

    دوستان راهی در این ضمینه یا حتی اظهار نظری ندارند.

    ممنون میشم دوستان راهنمایی نمایند..........................

  4. #4
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    54

    نقل قول: جدا کردن آیتم های Combobox

    سلام
    می تونی یه خط بکشی زیر آیتم مورد نظرت

    procedure TForm1.ComboBox1DrawItem(Control: TWinControl; Index: Integer; Rect:
    TRect; State: TOwnerDrawState);
    begin
    ComboBox1.Canvas.TextRect(Rect, Rect.Left, Rect.Top, Combobox1.Items[Index]);
    if Index = 3 then
    Combobox1.Canvas.Rectangle(Rect.Left, Rect.Top, Rect.Right, Rect.Top + 1);
    end;
    این رو هم قبلش یادت نره
    Combobox1.Style := csOwnerDrawVariable;

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •