نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: تشخیص Space

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار bachebahal_1363
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    اینترنت
    پست
    336

    تشخیص Space

    سلام خدمت دوستان
    می خواستم بدونم داخل یک textbox به چه صورت می شه فاصله بین کلمات رو تشخیص داد و هر کلمه رو به صورت برعکس نشون داد
    مثال

    برنامه نویس => همانرب سیون

  2. #2

    نقل قول: تشخیص Space

    می تونید با متد Split یک متغیر از جنس String ، کلمات رو بر اساس Space جدا کنید. بعد با حلقه for و متد Substring کلمات بدست اومده رو معکوس کنید.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار molana alavi
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    مازندران (فعلا تهران)
    پست
    150

    نقل قول: تشخیص Space

    شما می تونید با تابع split مربوط به رشته اون تست باکس کلمات رو از هم جدا کرده و هر کلمه رو توی یک عنصر آرایه قرار بدی بعدش هر عنصر آرایه رو معکوس کنی دوباره اونها رو تو یه رشته بریزی
                string strSampel = "salam hale shoma chetore?";
    string strResult = string.Empty;
    string[] arySTRWord = strSampel.Split(' ');
    for (int i = 0; i < arySTRWord.Length; i++)
    {
    char[] aryChar = arySTRWord[i].ToCharArray();
    Array.Reverse(aryChar);
    strResult += new string(aryChar) + " ";
    }
    آخرین ویرایش به وسیله molana alavi : جمعه 03 خرداد 1387 در 11:28 صبح دلیل: قرار دادن کد

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •