نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: کار با RS232

  1. #1

    کار با RS232

    سلام
    می خواستم ببینم کسی در مورد کار با Rs232 چیزی میدونه ؟ من خودم یک سری چیزا در موردش توی CodeProject پیدا کردم . اما این توضیحات کامل نبود . من باید بتونم اطلاعات رو بفرستم و بگیرم . ممنون میشم راهنمایی کنید.


    استخدام برنامه نویس دات نت (Asp.net,C#‎‎‎‎,jquery,...)
    ترجیحا خراسان شمالی ، بجنورد
    به صورت پاره وقت و تمام وقت

    ارسال اطلاعات و رزومه کاری به Job@tosa.ir

  2. #2

    نقل قول: کار با RS232

    سلام دوست عزیز
    در نسخه دات نت فریم ورک 2.0 و بعد از آن کامپوننتی به نام SerialPort جهت انجام اینکار اضافه شده است ، این کلاس در فضای نام System.IO.Ports قرار دارد :
    مثال:
    http://coad.net/Blog/Resources/SerialPortTerminal.zip
    منبع:
    SerialPort (RS-232 Serial COM Port) in C#‎ .NET
    I've just started tweeting!
    @Alireza_Maddah

  3. #3

    نقل قول: کار با RS232

    دوست عزیز چه سوال و یا مشکلی با RS232 دارید؟ مشکلتون رو شرح بدهید.

  4. #4

    نقل قول: کار با RS232

    نگاه به ظاهرش نکن مربوط به تست ارتباط یک دستگاه با کامپیوتر بود
    چون الان VS دم دستم نیست نتونستم اضافی هاشو پاک کنم
    موفق باشی
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آن لحظه که تنها اعتبار کسی که مساله ای را مطرح کرده است، شما را در اشتباه بودن ایده هایتان قانع کرد،
    آن لحظه،
    لحظه وداع شما با دنیای خلاقیت و پیشرفت خواهد بود. . .

    برنولی

  5. #5

    نقل قول: کار با RS232

    خوب من این برنامه رو نوشتم
    حالا برای تستش باید چکارکنم . یعنی چطور باید ببینم که برنامه واقعا داده ها رو مثلا روی Port مثلا COM3 ارسال میکنه و میتونه اطلاعات رو از اون دریافت کنه ؟؟؟؟؟
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه


    استخدام برنامه نویس دات نت (Asp.net,C#‎‎‎‎,jquery,...)
    ترجیحا خراسان شمالی ، بجنورد
    به صورت پاره وقت و تمام وقت

    ارسال اطلاعات و رزومه کاری به Job@tosa.ir

  6. #6

    نقل قول: کار با RS232


    private void SetText(string Text)
    {
    if (this.Recive_textBox.InvokeRequired)
    {
    SetTextCallBack STCB = new SetTextCallBack(SetText);
    this.Invoke(STCB, new object[] { Text });
    }
    else
    Recive_textBox.Text += Text;
    }

    این کد کارش چی هست؟

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •