نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: P-Code ,, Nativ Code

Lightbulb P-Code ,, Nativ Code

P-Code *** Nativ Code
    من فرق اين دو روش كامپايل رو نفهميدم؟

نقل قول: P-Code ,, Nativ Code

سلام .

تا اونجایی که من اطلاع دارم :

P-Code : فایل رو با حجم کمتری نسبت به Native کامپایل می کنه . یعنی فایل Compile شده به روش P-Code نسبت به Native از حجم کمتری برخورداره .

در مقابل سرعت برنامه های کامپایل شده به روش Native-Code نسبت به برنامه های کامپایل شده به روش P-Code بیشتره .

به طور ساده تر و اینطور که من حدس میزنم . در روش P-Code فایل یه جورایی به صورت کد شده و Compress شده در میاد و وقتی می خواد اجرا بشه به حالت اولیه در میاد و به همین دلیل هم هست که سرعتش از Native -Code پایین تره .

در کل اگه بخوایم کلی حساب کنیم در برنامه های کوچکی که ما با VB می نویسیم فرق زیادی ندران ...

اينها رو مي دونستم.
    بهتر بگم چه تاثيري تو كامپايل فايل هاي زير اشتراكي(OCX,DLL) داره؟؟ اصلاً ربطي داره يا نه فقط بستگي به حجم و سرعت كامپايل داره؟

این رو دقیقاً نمی دونم . ولی احتمالاً ربطی نداره ...

علت سرعت بالاتر Native Code اینه که در این حالت ، برنامه به کد ماشین میشه ولی در حالت P-Code دستورات سطح بالا داریم.

Decompile یا Disassemble کردن Native Code خیلی مشکل تر از P_Code هست.

برای اینکه متوجه بشید روی ocx,dll ها چه تاثیری داره ، باید روی نوع اتصال این اشیاء به برنامتون تحقیق کنید.

بدلیل عجله داشتن ، توی پست قبل در مورد dll و ocx صحبتی نکردم.

ocx و dll ها در داخل برنامه قرار نمی گیرین که بخوایم در رابطه با این موضوع صحبت خاصی بکنیم.

هم dll ها و هم ocx ها از خارج برنامه با برنامه ارتباط برقرار می کنن.

دو روش کامپایلی که در موردشون صحبت شد ، بحثی جداست.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

• شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •