نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: سؤال: ارسال یک بیت 0 یا 1 به پورت USB

  1. #1

    Question سؤال: ارسال یک بیت 0 یا 1 به پورت USB

    سلام به دوستان و خسته نباشید.

    فرض کنید یه مدار منطقی ساختیم که این جوری کار می کنه:
    اگر ورودی X، صفر بود LED1 روشن بشه و اگر ورودی X، یک بود LED2 روشن بشه.

    حالا من می خوام ورودی، VCC و زمین رو به یک فیش USB تبدیل و به پورت USB کامپیوتر وصلش کنم.

    من فکر می کنم که باید از کلاس SerialPort استفاده کنم. مشکلی که وجود داره اینه که تو سازنده ی این کلاس باید بگیم با COM چند می خوایم کار کنیم. حالا وقتی کامپیوتر من کلی پورت مختلف و همین طور چند پورت USB داره از کجا بفهم کدوم یکی COM چنده؟

    راستی اگر راه حل من برای این سؤال اشتباهه (منظورم استفاده از کلاس SerialPort هست) لطفاً بگید برای رفع این نیاز چی کار کنم.

    پبشاپیش ممنون.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار linux
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,313

    نقل قول: سؤال: ارسال یک بیت 0 یا 1 به پورت USB

    نقل قول نوشته شده توسط nokhod مشاهده تاپیک
    سلام به دوستان و خسته نباشید.

    فرض کنید یه مدار منطقی ساختیم که این جوری کار می کنه:
    اگر ورودی X، صفر بود LED1 روشن بشه و اگر ورودی X، یک بود LED2 روشن بشه.

    حالا من می خوام ورودی، VCC و زمین رو به یک فیش USB تبدیل و به پورت USB کامپیوتر وصلش کنم.

    من فکر می کنم که باید از کلاس SerialPort استفاده کنم. مشکلی که وجود داره اینه که تو سازنده ی این کلاس باید بگیم با COM چند می خوایم کار کنیم. حالا وقتی کامپیوتر من کلی پورت مختلف و همین طور چند پورت USB داره از کجا بفهم کدوم یکی COM چنده؟

    راستی اگر راه حل من برای این سؤال اشتباهه (منظورم استفاده از کلاس SerialPort هست) لطفاً بگید برای رفع این نیاز چی کار کنم.

    پبشاپیش ممنون.
    به این راحتی ها هم که فکر می کنی نیست،یک مثال اینجا هست
    http://www.icsharpcode.net/opensource/sharpusblib/
    می توانی از آن استفاده کنی

  3. #3

    نقل قول: سؤال: ارسال یک بیت 0 یا 1 به پورت USB

    کلاس SerialPort برای کار با پورت های سریال است نه USB البته چون برنامه نویسی و درایور نویسی برای پورت USB سخته و پرتکل سنگینی داره یک IC به نام FT232 کار رو ساده کرده در واقع بستر سخت افزاری USB رو فراهم می کنه ولی در ویندوز برای برنامه ما پورت سریال شبیه سازی می کنه
    در مورد نحوه کار با پورت سریال از سی شارپ هم در همین تالار جستجو کنید
    موفق باشید
    آن لحظه که تنها اعتبار کسی که مساله ای را مطرح کرده است، شما را در اشتباه بودن ایده هایتان قانع کرد،
    آن لحظه،
    لحظه وداع شما با دنیای خلاقیت و پیشرفت خواهد بود. . .

    برنولی

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار hdv212
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    قم
    پست
    1,727

    نقل قول: سؤال: ارسال یک بیت 0 یا 1 به پورت USB

    برای ارتباط با پورت USB، کار مشکل تر از SerialPort هست، ولی خب اگه توی اینترنت جستجو کنید، ابزارهایی برای این کار نوشته شده که میتونید ازشون استفاده کنید، مثل این :
    LibUsb library for C#‎. LibUsbDotNet provides a full C#‎ solution for communicating with USB devices

  5. #5

    نقل قول: سؤال: ارسال یک بیت 0 یا 1 به پورت USB

    اول ممنون از جوابتون.

    من از ICSharpCode استفاده کردم ولی موقع رسیدن به خط Buss.Busses خطای MethodCallUsbException was unhandled.

    کسی میدونه این Error مال چیه؟

  6. #6

    نقل قول: سؤال: ارسال یک بیت 0 یا 1 به پورت USB

    سلام
    اين پكي كه گذاشتيد چه كارايي رو انجام مي ده چون من هم لازم دارم
    (واسه پروژه)

  7. #7

    نقل قول: سؤال: ارسال یک بیت 0 یا 1 به پورت USB

    دوست عزیز دانستن اطلاعات از دستگاه طرف مقابل هم مهم هست. شما از طریق پورت USB f به چه چیزی می خواهید متصل بشید؟ اگه دستگاهی هست که خودتون ساختید ، راهنمایی های دیگری هم میشه کرد.

  8. #8

    نقل قول: سؤال: ارسال یک بیت 0 یا 1 به پورت USB

    می خوام به یه مدار منطقی یه بیت 0 یا 1 بفرستم. مدار منطقی رو می خوام با پورت USB به کامپیوتر وصل کنم و ورودی اون رو با C#‎ بدم.

    برای توضیحات بیشتر به پست شماره 1 مراجعه کنید.

  9. #9

    نقل قول: سؤال: ارسال یک بیت 0 یا 1 به پورت USB

    بی خیال این مدار منطقی شدیم. حالا بی زحمت بگید مشکل زیر مال چیه:

    من از ICSharpCode استفاده کردم ولی موقع رسیدن به خط Buss.Busses خطای MethodCallUsbException was unhandled.

    کسی میدونه این Error مال چیه؟
    ممنون.

  10. #10

    نقل قول: سؤال: ارسال یک بیت 0 یا 1 به پورت USB

    بی خیال این مدار منطقی شدیم. حالا بی زحمت بگید مشکل زیر مال چیه:

    من از ICSharpCode استفاده کردم ولی موقع رسیدن به خط Buss.Busses خطای MethodCallUsbException was unhandled.

    کسی میدونه این Error مال چیه؟
    ممنون.

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار linux
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,313

    نقل قول: سؤال: ارسال یک بیت 0 یا 1 به پورت USB

    نقل قول نوشته شده توسط nokhod مشاهده تاپیک
    بی خیال این مدار منطقی شدیم. حالا بی زحمت بگید مشکل زیر مال چیه:

    من از ICSharpCode استفاده کردم ولی موقع رسیدن به خط Buss.Busses خطای MethodCallUsbException was unhandled.

    کسی میدونه این Error مال چیه؟
    ممنون.
    لطف کن کدت را هم اینجا بگذار

  12. #12
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1

    نقل قول: سؤال: ارسال یک بیت 0 یا 1 به پورت USB

    دوست عزیز شما با یک آی سی رابط مثل ft245 یا ft232 می توانید خیلی راحت کار با usb انجام بدین برای اطلاعات بیشتر به لینک زیر رجوع کنید:
    http://www.ftdichip.com/Projects/FTDIChip-ID.htm
    http://www.ftdichip.com/Projects/Cod...les/CSharp.htm

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •