نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: بدست آوردن كد اسكي كاراكترها

  1. #1

    Question بدست آوردن كد اسكي كاراكترها

    سلام

    اگه توی ویندوز charmap رو اجرا کنید وقتی روی هر حرفی مثل ل کلیک کنید اون پایین یه کدی برای اون حرف نشان میده که فکر میکنم یونیک باشه مثل u0644 ، این کد رو توی # C چطور میتونم بدست بیارم ؟؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار eyes_shut_number1
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    http://blueco.ir
    سن
    38
    پست
    1,090

    نقل قول: بدست آوردن Unique key هر کاراکتر !!

    مظ.رت کد اسکی هست؟
    یه کارکتر رو بریز توی متغییر integer بعد چاپش کن!
    توی C++‎ این کارو میکردیم

  3. #3

    نقل قول: بدست آوردن Unique key هر کاراکتر !!

    آره دقیقا منظورم همینه !!
    میشه سینتکس کاملش رو توی سی شارپ بگید ؟؟؟؟

  4. #4

    نقل قول: بدست آوردن Unique key هر کاراکتر !!

    من تونستم به صورت عمل کنم

    string result=Convert.ToInt16(char.Parse(myvalue.Trim()))  .ToString();


    ولی این کدی که به من بر میکردونه با کدی که در charmap هست فرق میکنه !!! چرا ؟؟

  5. #5

    نقل قول: بدست آوردن Unique key هر کاراکتر !!

    نقل قول نوشته شده توسط cactuskhan مشاهده تاپیک
    ولی این کدی که به من بر میکردونه با کدی که در charmap هست فرق میکنه !!! چرا ؟؟
    Character Map كدها رو در مبناي 16 نشون ميده. براي اينكه شما هم خروجي رو در مبناي 16 نمايش بديد "X" رو بعنوان پارامتر به متود ToString اضافه كنيد.
    ...ToString("X");
    ...مرا به خانه ام ببر، اگرچه خانه؛ خانه نیست

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار reza.palang
    تاریخ عضویت
    دی 1385
    محل زندگی
    میون یهک جفت کروشه
    پست
    299

    نقل قول: بدست آوردن Unique key هر کاراکتر !!

    ولی این کدی که به من بر میکردونه با کدی که در charmap هست فرق میکنه !!! چرا ؟؟
    اگر کد اسکی رو میخوای این کد بهتره:
    myVal.ToCharArray()[0].ToString();

    ولی توی charmap کد اسکی رو نمیده. یونی کد رو میده.
    آخرین ویرایش به وسیله reza.palang : شنبه 04 خرداد 1387 در 18:38 عصر

  7. #7

    نقل قول: بدست آوردن Unique key هر کاراکتر !!


    مجموعه آموزشی Asp.Net Core Mvc کاملا به زبان فارسی(21 ماژول و 15 ساعت فیلم آموزشی همراه با سورس کامل تمرینات و پروژه عملی انجام شده در طول آموزشی)
    مشاهده جزئیات در آدرس http://www.mkiani.ir/blog/content/53084


    وب سایت : http://www.mkiani.ir
    پست الکترونیک : mkiani3000@gmail.com

    موفق و پیروز باشید.
    مهدی کیانی


قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •