نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: آیا کم کردن دوزمان با دستورات ذیل درسته؟

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    یزد
    پست
    48

    آیا کم کردن دوزمان با دستورات ذیل درسته؟

    DateTime dt1 = DateTime.Parse(textBox1.Text);
    DateTime dt2 = DateTime.Parse(textBox2.Text);
    TimeSpan dt = dt2 - dt1;
    textBox3.Text = dt.Hours.ToString() + ":" + dt.Minutes.ToString() + ":" + dt.Seconds.ToString();
    آخرین ویرایش به وسیله hm1984ir : یک شنبه 05 خرداد 1387 در 10:17 صبح دلیل: خوانا نبودن دستورات

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار eyes_shut_number1
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    http://blueco.ir
    سن
    38
    پست
    1,090

    نقل قول: آیا کم کردن دوزمان با دستورات ذیل درسته؟

    نمیدونم تیو سی شارپ datediff داریم یا نه!
    اگه داریم اون دوتا زمان میگیره اختلافشو میده

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار ASKaffash
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,427

    نقل قول: آیا کم کردن دوزمان با دستورات ذیل درسته؟

    سلام
    تست کردم روش خوبی است اگر کسی را بهتری دارد اعلام کند من که نتوانستم راه بهتری پیداکنم

  4. #4
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    یزد
    پست
    48

    نقل قول: آیا کم کردن دوزمان با دستورات ذیل درسته؟

    می دونم درسته اما برای زمانهای قبل ازظهر وبعد از ظهرهم امتحان کردید که جواب صحیح رو بهتون بده من مشکل دارم اگه راه حلی دارید لطف کنید راهنماییم کنید
    مثال
    3ب-8ق=- 5 غلط
    3ق-8ق=7 درست

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار ezamnejad
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    جلوي مانيتور
    پست
    257

    نقل قول: آیا کم کردن دوزمان با دستورات ذیل درسته؟

    اگر پسوندها را درست وارد كنيد مشكلي نخواهيدداشت .

    DateTime dt1 = DateTime.Parse("10:20:36 ب.ظ");
    DateTime dt2 = DateTime.Parse("9:50:32 ق.ظ");
    TimeSpan dt = dt1 - dt2;
    يا

    DateTime dt1 = DateTime.Parse("10:20:36 pm");
    DateTime dt2 = DateTime.Parse("9:50:32 am");
    TimeSpan dt = dt1 - dt2;
    به نظر من بهترين راه حل اين است كه زمان را به صورت 24 ساعته وارد كنيد .

    DateTime dt1 = DateTime.Parse("22:20:36");
    DateTime dt2 = DateTime.Parse("9:50:32");
    TimeSpan dt = dt1 - dt2;

  6. #6
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    یزد
    پست
    48

    نقل قول: آیا کم کردن دوزمان با دستورات ذیل درسته؟

    کدهایی شما گفتید درسته موقعی که خود کاربر زمان را واردکند ولی اگر بخواهد ازطریق یک باتن زمان را از کامپیوتر بگیرد وبعد محاسبه رو انجام دهد فکرکنم هنوز مشکل من سرجاش باشه لطفا در این رابطه راهنماییم کنید

  7. #7

    نقل قول: آیا کم کردن دوزمان با دستورات ذیل درسته؟

    مشکل شما دقیقا چیه؟
    ضمنا قبلا شخص دیگری این سوال را پرسیده بودند و من نمونه کد هایی را برای اکثر روش های کم کردن دو تاریخ میلادی را گفته بوددم
    برای تاریخ های شمسی نیز، می تونید محاسبات (نه صرفا تفریق)را بر اساس میلادی انجام دهید و سپس آن را به شمسی باز گردانید.

    مجموعه آموزشی Asp.Net Core Mvc کاملا به زبان فارسی(21 ماژول و 15 ساعت فیلم آموزشی همراه با سورس کامل تمرینات و پروژه عملی انجام شده در طول آموزشی)
    مشاهده جزئیات در آدرس http://www.mkiani.ir/blog/content/53084


    وب سایت : http://www.mkiani.ir
    پست الکترونیک : mkiani3000@gmail.com

    موفق و پیروز باشید.
    مهدی کیانی


  8. #8
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    یزد
    پست
    48

    نقل قول: آیا کم کردن دوزمان با دستورات ذیل درسته؟

    منظور من کم کردن ساعت خروج از ساعت ورود که برابر میشه با میزان ساعت کاری پرسنل کدی که اول سوال نوشتم درمورد مثلا س و 8 وس خ 12 ویا س و 12 س خ 3:30 درست جواب میده اولی رو میزنه 4 بعدی 3:30 ولی وقتی س و 8 صبح و س خ 3 بعدازظهر که باید بشه 7ساعت و30 دقیقه جواب رو درست نمیده من ساعت ورود و خروج رو از طریق دوت باتن جداگانه از ساعت جاری کامپیوتر میگیرم و کاربر بصورت دستی زمان را وارد نمیکنه وفقط روی باتنهای ساعت ورود و خروج کلیک میکنه و از طریق باتن محاسبه ساعت کاری محاسبه باید درست انجام بشه که نمیشه ممنون میشم اگه در این مورد راهنماییم کنید

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •