نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: ویرایش عکس در picture box و ذخیره در فایل

  1. #1

    ویرایش عکس در picture box و ذخیره در فایل

    سلام
    من باید بر روی عکسی که در pictureBox است اطلاعاتی رو بنویسم و در نهایت اونو در یک فایل ذخیره کنم
    الان من می تونم بر روی عکس بنویسم و همچنین می تونم اون عکس رو ذخیره کنم اما مشکل اینجاست که همون عکس اولی ذخیره می شه
    من با
    Me.PictureBox1.CreateGraphics.DrawString
    بر روی عکس می نویسم
    و با متد save مربوط به pictureBox اونو ذخیره می کنم
    اما نوشته هایی رو که روی عکس می نویسم ذخیره نمی شن؟!
    در ضمن متد update پیکچر باکس هم زدم اما نشد

  2. #2

    ویرایش عکس در picture box و ذخیره در SQL

    با سلام
    آقا حامد اگه میشه کد مربوط به Update عکس تو اس کیو ال را برام بذاری ممنون میشم

  3. #3

    نقل قول: ویرایش عکس در picture box و ذخیره در فایل

    آقا یک جستجو هم انجام بدین بد نیست

    برای بازیابی عکس
    ----------------
    PrivateSub DrawToScale(ByVal img As Image)
    pic.Image = New Bitmap(img)
    EndSub
    PrivateSub LoadImage()
    OnErrorGoTo fix
    con.Open()
    Dim SQLImage AsString = "SELECT Photo FROM Questionnaire WHERE FNO='" & FNO.Text & "'"
    Dim cmd AsNew SqlClient.SqlCommand
    cmd.Connection = con
    MsgBox(SQLImage)
    cmd.CommandText = SQLImage
    Dim b() AsByte
    b = cmd.ExecuteScalar
    If (b.Length > 0) Then
    Dim stream AsNew MemoryStream(b, True)
    stream.Write(b, 0, b.Length)
    DrawToScale(New Bitmap(stream))
    stream.Close()
    EndIf
    con.Close()
    fix:
    EndSub
    ---------------
    برای ذخیره عکس
    ----------------
    txtFileName.Text = ImagePath
    Dim fs AsNew FileStream(txtFileName.Text, FileMode.OpenOrCreate, FileAccess.Read)
    Dim MyData(fs.Length) AsByte
    fs.Read(MyData, 0, CInt(fs.Length))
    fs.Close()
    newrow("Photo") = MyData
    --------------
    برای ویرایش عکس
    ---------------
    Dim Cmd AsNew SqlClient.SqlCommand
    Dim strq AsString
    Dim strcon AsString
    Dim con As SqlClient.SqlConnection
    strcon = "Data Source=" & serverip & ";Initial Catalog=" & dbuser & ";Integrated Security=True"
    con = New SqlClient.SqlConnection(strcon)
    con.Open()
    Try
    strq = " UPDATE Questionnaire "
    strq &= " SET Photo = @ImageF "
    strq &= " WHERE FNO = '" & FNO.Text & "'"
    'Cmd = New SqlCommand
    Cmd.CommandType = System.Data.CommandType.Text
    Cmd.Connection = con
    Cmd.CommandText = strq
    Dim fs AsNew FileStream(OpenDialog.FileName, FileMode.OpenOrCreate, FileAccess.Read)
    Dim MyData(fs.Length) AsByte
    fs.Read(MyData, 0, CInt(fs.Length))
    fs.Close()
    Cmd.Parameters.Add(New SqlClient.SqlParameter("@ImageF", System.Data.SqlDbType.Image, MyData.Length, System.Data.ParameterDirection.Input, 0, 0, 1, System.Data.DataRowVersion.Current, False, MyData, "", "", ""))
    Cmd.ExecuteNonQuery()
    ReturnTrue
    Catch ex As Exception
    MsgBox(".ویرایش تصویر انجام نشد" & vbCrLf & ex.Message.ToString, MsgBoxStyle.Critical)
    ReturnFalse
    Finally : Cmd.Dispose()
    EndTry
    con.Close()
    __________________


  4. #4
    کاربر دائمی آواتار amirsajjadi
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    خراسان رضوی - سبزوار
    سن
    35
    پست
    871

    نقل قول: ویرایش عکس در picture box و ذخیره در فایل

    با سلام

    Graphics.FromImage(PictureBox1.Image).DrawString(
    "Amir", New Font("Tahoma", 20), Brushes.Blue, 10, 10)
    PictureBox1.Image.Save(
    "c:\a.png")

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •