نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: mysql syntax

  1. #1

    mysql syntax

    من یک پرس و جو دارم که بر اساس محتویات دریافت شده از سشن کار می کند
    من سعی کردم از این روش استفاده کنم اما نشد

    SELECT * FROM TB WHERE book_title=book1,book2

    یعنی می خواهم از یک جدول تمامی رکورد هایی که نامشان با متغییر های نامعلوم از نظر تعداد را انتخاب کنم.
    آیا راهی بجز استفاده از UNION هست؟
    Artists use lies to tell the truth while politicians use them to cover the truth up

  2. #2
    . آواتار oxygenws
    تاریخ عضویت
    دی 1382
    محل زندگی
    تهران/مشهد
    پست
    6,333
    من منظور سوالت رو نفهمیدم!!! می تونی بیشتر توضیح بدی؟؟ مرسی
    ایمیل من
    سایت من

    عضویت در جامعه‌ی اهدای عضو

    Direct PGP key: http://tinyurl.com/66q5cy
    PGP key server: keyserver.ubuntu.com
    PGP name to search: omidmottaghi

  3. #3
    من می خوام از جدولم یکسری رکورد را انتخاب کنم منتها چون از تعداد متغییر هام معلوم نیست می خوام به بانک اطلاعاتی بگم که مثلا این و این و اینو برام انتخاب کن
    Artists use lies to tell the truth while politicians use them to cover the truth up

  4. #4
    . آواتار oxygenws
    تاریخ عضویت
    دی 1382
    محل زندگی
    تهران/مشهد
    پست
    6,333
    هنوز هم گنگه برام!!!
    منظورتون چیزی شبیه اینه؟؟ این سیکوئل فیلد های نام و نام خانوادگی رو برمی گردونه.

    select name, family from userinfo where username='asghar'
    ایمیل من
    سایت من

    عضویت در جامعه‌ی اهدای عضو

    Direct PGP key: http://tinyurl.com/66q5cy
    PGP key server: keyserver.ubuntu.com
    PGP name to search: omidmottaghi

  5. #5
    :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
    بابا اون پرس و جوی بالا رو ببین متوجه میشی مثلا

    SELECT * FROM TB WHERE id=$i
    می خوام بگم اگر id مساوی i بود آن رکورد را انتخاب کن

    SELECT * FROM TB WHERE id=$j

    حالا می خوام این دو پرس و جو را بدون UNION یکی کنم
    Artists use lies to tell the truth while politicians use them to cover the truth up

  6. #6
    مدیر بخش آواتار whitehat
    تاریخ عضویت
    مهر 1382
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    2,175
    سلام
    با این $ هایی که گذاشتید فکر کنم منظور شما در زبان php باشه :oops:
    یعنی شما دو متغیر به صفحه php می فرستید بعد می خواهید اطلاعات مربوط به هر دو را نمایش دهد درسته؟
    ببینید دنبال این کد می گردید؟
    select * from TB where id=$i or id=$j

    اگر این نبود دقیق تر بگویید .
    موفق باشید
    To follow the path:
    Look to the master
    Follow the master
    Walk with the master
    See through the master
    Become the master

  7. #7
    نه نمی خواهم به صورت شرطی باشد(OR) می خواهم دو رکورد را انتخاب کنم
    می خوام این دو پرس و جو را بدون UNION یکی کنم
    Artists use lies to tell the truth while politicians use them to cover the truth up

  8. #8
    مدیر بخش آواتار whitehat
    تاریخ عضویت
    مهر 1382
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    2,175
    select * from (select * from TB where id=$i) TB1,(select * from TB where id=$j) TB2 where TB1.key=TB2.key

    این چطوره ؟ key ها کلید های اصلی هستند.
    موفق باشید
    To follow the path:
    Look to the master
    Follow the master
    Walk with the master
    See through the master
    Become the master

  9. #9
    خوب شد بالاخره یکی فهمید چی میگم (:D)
    راه دیگه ای نداره ؟ چون من فقط می خوام با یک جدول کار کنم
    Artists use lies to tell the truth while politicians use them to cover the truth up

  10. #10
    مدیر بخش آواتار whitehat
    تاریخ عضویت
    مهر 1382
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    2,175
    دوست عزیز اینم کار با یک جدوله :wink:
    اون TB1 و TB2 در اصل دو متغیر هستند که به یک جدول(TB) به صورت مجازی اشاره می کنند (:D)
    میشه گفت به نوعی یک تعریف متغیر در SQL است.
    موفق باشید
    To follow the path:
    Look to the master
    Follow the master
    Walk with the master
    See through the master
    Become the master

  11. #11
    میشه گفت به نوعی یک تعریف متغیر در SQL است.
    متوجه شدم دستت درد نکنه
    Artists use lies to tell the truth while politicians use them to cover the truth up

  12. #12
    . آواتار oxygenws
    تاریخ عضویت
    دی 1382
    محل زندگی
    تهران/مشهد
    پست
    6,333
    ببین این سیکوئل به دردت می خوره :)
    امیدوارم این دفعه فهمیده باشم :)

    SELECT t1.* FROM table AS t1, table AS t2 WHERE t1.key=t2.key AND t1.id=$i AND t2.id=$j


    موفق باشید، امید
    ایمیل من
    سایت من

    عضویت در جامعه‌ی اهدای عضو

    Direct PGP key: http://tinyurl.com/66q5cy
    PGP key server: keyserver.ubuntu.com
    PGP name to search: omidmottaghi

تاپیک های مشابه

  1. اشکال syntax ای
    نوشته شده توسط fatemeh rahimi در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 04 آذر 1386, 12:14 عصر
  2. منظور از این syntax چیست؟
    نوشته شده توسط ravanfar در بخش برنامه نویسی با Borland C++‎ Builder
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 22 مرداد 1385, 21:27 عصر
  3. پیام خطا در SQL syntax
    نوشته شده توسط ParvanehDesigner در بخش PHP
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 05 اردیبهشت 1385, 23:08 عصر
  4. SQL Syntax
    نوشته شده توسط Sepidar در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 16 آذر 1383, 22:51 عصر
  5. Sql Syntax فوری.
    نوشته شده توسط najeeb در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 08 مهر 1383, 02:32 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •