نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: اشکالات دستورات ذیل در sql2005 و C#‎ چیست ؟

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    یزد
    پست
    48

    اشکالات دستورات ذیل در sql2005 و C#‎ چیست ؟

    من میخوام تمام اطلاعات tableدرپایگاه داده در یک datagridviwe نشان بدهم البته دریک بازه زمانی یک پروسجر به شکل زیر نوشتم

    ALTERprocedure [dbo].[present_select_1p]
    @personalCode nvarchar(50),
    @date_pr nvarchar(50),
    @firstDate nvarchar(50),
    @endDate nvarchar(50)
    as
    begin
    select*from present_info where
    personalCode=@personalCode and date_pr>=@firstDate And date_pr>=@endDate
    end


    ودستور زیررادر سی شارپ نوشتم


    comand.CommandText =

    "present_select_1p";
    comand.Parameters.AddWithValue("@firstDate", textBox1.Text);



    comand.Parameters.AddWithValue("@endDate", textBox2.Text);



    comand.Parameters.AddWithValue("@personalCode", this.textBox3.Text);


    اما خطای زیر را میدهد منظور خطای زیر چیست وچگونه آنرا رفع کنم


    Procedure or Function 'present_select_1p' expects parameter '@date_pr', which was not supplied.


    آخرین ویرایش به وسیله علیرضا مداح : شنبه 11 خرداد 1387 در 09:39 صبح دلیل: لطفا" کدها را داخل تگ [code] قرار دهید.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار combo_ci
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    459

    نقل قول: اشکالات دستورات ذیل در sql2005 و C#‎ چیست ؟

    خوب مشخص هست ديگه پارامتر @date_pr' رو نسبت ندادي...يك خط كد واسه مقدار دادن اين پارامتر هم بنويس

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار combo_ci
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    459

    نقل قول: اشکالات دستورات ذیل در sql2005 و C#‎ چیست ؟

    اگه كد ميخواي تو تاپيكت بزاري روي دكمه # توي editor كليك كن و كدت رو اونجا بزار كه خوانا تر بشه دوست من

  4. #4
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    یزد
    پست
    48

    نقل قول: اشکالات دستورات ذیل در sql2005 و C#‎ چیست ؟

    آخه من توی فرمم درسی شارپ احتیاجی به خود date_pr ندارم وفقط برای مقایسه بازه زمانی ازش استفاده کردم یکبار در ستور sql اونو حذف کردم پرسجر خطا داد دوباره نوشتمش میخواستم ازتون بخوام درمورد این جور دستورات در اسکیو ال وسی شارپ که شرط زمانی دارن مقاله ای یا برنامه ای است بهم معرفی کنید تا بهتر متوجه بشم ممنون

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    352

    نقل قول: اشکالات دستورات ذیل در sql2005 و C#‎ چیست ؟

    با سلام
    ببین با این کار کارت را میفته؟

    comand.Parameters.AddWithValue("@date_pr", null);

    به احتمال قوی چیزی را نمایش نمی ده

  6. #6
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    یزد
    پست
    48

    نقل قول: اشکالات دستورات ذیل در sql2005 و C#‎ چیست ؟

    بازم خطای بالایی رو داد البته با دادن مقدار
    comand.Parameters.AddWithValue("@date_pr", textBox1.Text);
    خطا رفع شد وبرنامه جواب داد که البته نمی دونم اصولا کار درستی است یانه؟

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •