نمایش نتایج 1 تا 21 از 21

نام تاپیک: مشکل backup & restore

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار elmira_63
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    40
    پست
    324

    مشکل backup & restore

    سلام دوستان
    من یه هفته هست که میون این تاپیک ها دنبال یه کد برای پشتیبان گیری توی برنامم می گردم ولی از هیچ کدومش نتونستم استفاده کنم آخه هر کدوم رو که کپی میکنم توی برنامم err میگیره تموم رفرنس هایی هم که گفته شده بود رو اضافه کردم
    کسی نیست بتونه واضح برام این backup و restore رو توضیح بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    به خدا دیگه کلافه شدم
    اللهم اجل لولیک الفرج

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار touraj
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    341

    نقل قول: مشکل backup & restore

    نقل قول نوشته شده توسط elmira_63 مشاهده تاپیک
    سلام دوستان
    من یه هفته هست که میون این تاپیک ها دنبال یه کد برای پشتیبان گیری توی برنامم می گردم ولی از هیچ کدومش نتونستم استفاده کنم آخه هر کدوم رو که کپی میکنم توی برنامم err میگیره تموم رفرنس هایی هم که گفته شده بود رو اضافه کردم
    کسی نیست بتونه واضح برام این backup و restore رو توضیح بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    به خدا دیگه کلافه شدم
    اللهم اجل لولیک الفرج
    این چهارمین تاپیکیه که داری این مطلب رو توش مینویسی. تو یه تاپیک ادامه بده. مطمئن باش به جواب خواهی رسید. 2 بار به خاطر این موضوع تاپیک زدی. اینجوری که نمیشه.
    همین تاپیکت هم مشکل داره. چون کسی که میاد و میخونه، همون کدها و همون حرفهای قبلی رو میزنه. اونوقت شما دوباره میری یه تاپیک جدید میزنی.

    از کدوم ورژن SQL استفاده می کنی؟

  3. #3

    نقل قول: مشکل backup & restore

    من یک همچین کدی دارم ببین به کارت میاد

    Imports System
    Imports System.Data.SqlClient
    Imports Microsoft.SqlServer.Management.Common
    Imports Microsoft.SqlServer.Management.Smo

    Namespace CreateRANU
    Class Program
    Private Shared Sub Main(ByVal args As String())
    BackupDatabase()
    RestoreBackup()
    End Sub

    Public Shared Sub BackupDatabase()
    Dim sConnect As String = Properties.Settings.[Default].BackupConnectionString
    Dim dbName As String

    Using cnn As New SqlConnection(sConnect)
    cnn.Open()
    dbName = cnn.Database.ToString()

    Dim sc As New ServerConnection(cnn)
    Dim sv As New Server(sc)

    ' Check that I'm connected to the user instance
    Console.WriteLine(sv.InstanceName.ToString())

    ' Create backup device item for the backup
    Dim bdi As New BackupDeviceItem("C:\AppDataBackup\SampleBackup.ba k", DeviceType.File)

    ' Create the backup informaton
    Dim bk As New Backup()
    bk.Devices.Add(bdi)
    bk.Action = BackupActionType.Database
    bk.BackupSetDescription = "SQL Express is a great product!"
    bk.BackupSetName = "SampleBackupSet"
    bk.Database = dbName
    bk.ExpirationDate = New DateTime(2007, 5, 1)
    bk.LogTruncation = BackupTruncateLogType.Truncate

    ' Run the backup
    bk.SqlBackup(sv)
    Console.WriteLine("Your backup is complete.")
    End Using
    End Sub

    Public Shared Sub RestoreBackup()
    Dim sConnect As String = Properties.Settings.[Default].BackupConnectionString
    Dim dbName As String

    Using cnn As New SqlConnection(sConnect)
    cnn.Open()
    dbName = cnn.Database.ToString()
    cnn.ChangeDatabase("master")

    Dim sc As New ServerConnection(cnn)
    Dim sv As New Server(sc)

    ' Check that I'm connected to the user instance
    Console.WriteLine(sv.InstanceName.ToString())

    ' Create backup device item for the backup
    Dim bdi As New BackupDeviceItem("C:\AppDataBackup\SampleBackup.ba k", DeviceType.File)

    ' Create the restore object
    Dim resDB As New Restore()
    resDB.Devices.Add(bdi)
    resDB.NoRecovery = False
    resDB.ReplaceDatabase = True
    resDB.Database = dbName

    ' Restore the database
    resDB.SqlRestore(sv)
    Console.WriteLine("Your database has been restored.")
    End Using
    End Sub

    Public Shared Sub CreateDatabase()
    Using cn As New SqlConnection("Data Source=.\SQLEXPRESS;Integrated Security=True;User Instance=True;Connection Timeout=60")
    cn.Open()
    Dim cmd As New SqlCommand("CREATE DATABASE forumTest1", cn)
    cmd.ExecuteNonQuery()

    Dim cn2 As New SqlConnection("Data Source=.\SQLEXPRESS;Integrated Security=True;AttachDbFilename=|DataDirectory|\for umTest1.mdf;User Instance=True;Connection Timeout=60")

    cn2.Open()
    End Using
    End Sub
    End Class
    End Namespace

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار elmira_63
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    40
    پست
    324

    نقل قول: مشکل backup & restore

    ببخشید
    حالا بچه که زدن نداره عزیز
    من تازه عضو این سایت شدم نمی دونستم اگه توی همون تاپیک قبلی یه موضوعی اضافه کنم سوالم میاد اول صفحه فکر میکردم سوالم رفت صفحه دوم دیگه کسی نگاش نمی کنه
    از ورژن profesional استفاده می کنم البته اون رفرنسایی که توی تاپیکای قبلی گفته شده بود روی یه سیستم دیگه پیدا کردم و به برنامم اضافه کردم ولی این کد رو که برای backup میزنم

    Imports System
    Imports System.Data.SqlClient
    Imports Microsoft.SqlServer.Management.Smo
    Imports Microsoft.SqlServer.Management.Common

    Public Class backup
    Public Shared Sub OK_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles OK.Click
    Dim DataName As String = "zaban.bak"
    Dim connectionstr As String = "data source='" & ser & "';Initial Catalog=zaban;Integrated Security=True"
    Using cnn As New SqlConnection(ConnectionStr)
    cnn.Open()
    Dim Srvcon As New ServerConnection(cnn)
    Dim Srv As New Server(Srvcon)
    ' Create backup device item for the backup
    Dim bdi As New BackupDeviceItem("f:\zaban\zaban\database" & DataName, DeviceType.File)
    ' Create the backup informaton
    Dim Backup As New backup
    Backup.Devices.Add(bdi)

    With Backup
    'Type Of Backup
    .Action = BackupActionType.Database
    .BackupSetDescription = "Backup DataBase"
    .BackupSetName = "DB"
    .Database = cnn.Database.ToString()
    .LogTruncation = BackupTruncateLogType.Truncate
    'Backup.ExpirationDate = New DateTime(2007, 5, 1)
    ' Run the backup
    .SqlBackup(Srv)
    End With
    End Using
    End Sub
    End Class



    اینایی که زیرش خط کشیدم رو err میزنه که Error 1 'Devices' is not a member of 'zaban.backup'. F:\zaban\zaban\zaban\backup.vb 18 13 zaban

    توی آدرس f:\zaban\zaban\database هم یه بار از توی sql از دیتا بیسم backup گرفتم قبلا
    حالا با همه این تفاسیری که گفتم اگه کسی میدونه مشکل من چیه بدون هیچ زور و اجباری کمکم کنه
    راستی من این کد ها رو توی onmouseclick یه button نوشتم دیگم نمی دونم توضیح دیگهای باید بدم یا نه؟؟؟؟؟؟
    در ضمن رفرنس های interop.sqldmo و interop.sqlns رو هم اضافه کردم به برنامم
    آخرین ویرایش به وسیله علیرضا مداح : یک شنبه 12 خرداد 1387 در 17:58 عصر دلیل: لطفا" کدها را داخل تگ [code] قرار دهید ،/

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار elmira_63
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    40
    پست
    324

    نقل قول: مشکل backup & restore

    ممنون از آقای /خانم visual stdio ولی این کد رو هم امتحان کردم دقیقاً همون ایراد بالا رو می گیره به علاوه این که میزنه Error 10 Name 'Properties' is not declared. F:\zaban\zaban\zaban\backup.vb 47 38 zaban

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار touraj
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    341

    نقل قول: مشکل backup & restore

    نقل قول نوشته شده توسط elmira_63 مشاهده تاپیک
    ممنون از آقای /خانم visual stdio ولی این کد رو هم امتحان کردم دقیقاً همون ایراد بالا رو می گیره به علاوه این که میزنه Error 10 Name 'Properties' is not declared. F:\zaban\zaban\zaban\backup.vb 47 38 zaban
    دیدی گفتم خانمی که همون جواب رو بهت میدن؟
    دلیل این مشکلت رو نمیدونم. اما دو تا پیشنهاد دیگه دارم:

    1. برای پست مطلبت "ارسال پاسخ" رو کلیک کن.
    دکمه # رو کلیک کن و کدهایی که نوشتی رو بین دو تا تگ قرار بده که خوانا بشه.

    2. مواردی که مشکل داره رو قرمز کن. اینطوری بقیه بهتر میبینن.

    در ضمن، شما بچه نیستی. من هم جسارتی نکردم. اگه ناراحت شدی ببخشید.

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار elmira_63
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    40
    پست
    324

    نقل قول: مشکل backup & restore

    Imports System
    Imports System.Data.SqlClient
    Imports Microsoft.SqlServer.Management.Smo
    Imports Microsoft.SqlServer.Management.Common

    Public Class backup
    Public Shared Sub OK_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles OK.Click
    Dim DataName As String = "zaban.bak"
    Dim connectionstr As String = "data source='" & ser & "';Initial Catalog=zaban;Integrated Security=True"
    Using cnn As New SqlConnection(ConnectionStr)
    cnn.Open()
    Dim Srvcon As New ServerConnection(cnn)
    Dim Srv As New Server(Srvcon)
    ' Create backup device item for the backup
    Dim bdi As New BackupDeviceItem("f:\zaban\zaban\database" & DataName, DeviceType.File)
    ' Create the backup informaton
    Dim Backup As New backup
    Backup.Devices.Add(bdi)

    With Backup
    'Type Of Backup
    .Action = BackupActionType.Database
    .BackupSetDescription = "Backup DataBase"
    .BackupSetName = "DB"
    .Database = cnn.Database.ToString()
    .LogTruncation = BackupTruncateLogType.Truncate
    'Backup.ExpirationDate = New DateTime(2007, 5, 1)
    ' Run the backup
    .SqlBackup(Srv)
    End With
    End Using
    End Sub
    End Class


    واقعا معضرت میخوام خوب تازه واردم دیگه
    اینم کدی که استفاده می کنم

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار Sub Zero
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    443

    نقل قول: مشکل backup & restore

    فکر کنم یه BackSlash جا انداختی
    Dim bdi As New BackupDeviceItem("f:\zaban\zaban\database\" & DataName, DeviceType.File)
    آخرین ویرایش به وسیله Sub Zero : دوشنبه 13 خرداد 1387 در 09:28 صبح

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار elmira_63
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    40
    پست
    324

    Angry نقل قول: مشکل backup & restore

    ولی عزیز مشکل من اینه که این کد انقدر err میگیره که اصلا وارد برنامه نمی شه که بخواد انجام بده یا نده
    این خطایی که قرمز کردم رو err میگیره
    Imports System
    Imports System.Data.SqlClient
    Imports Microsoft.SqlServer.Management.Smo
    Imports Microsoft.SqlServer.Management.Common

    Public Class backup
    Public Shared Sub OK_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles OK.Click
    Dim DataName As String = "zaban.bak"
    Dim connectionstr As String = "data source='" & ser & "';Initial Catalog=zaban;Integrated Security=True"
    Using cnn As New SqlConnection(ConnectionStr)
    cnn.Open()
    Dim Srvcon As New ServerConnection(cnn)
    Dim Srv As New Server(Srvcon)
    ' Create backup device item for the backup
    Dim bdi As New BackupDeviceItem("f:\zaban\zaban\database" & DataName, DeviceType.File)
    ' Create the backup informaton
    Dim Backup As New backup
    Backup.Devices.Add(bdi)

    With Backup
    'Type Of Backup
    .Action = BackupActionType.Database
    .BackupSetDescription = "Backup DataBase"
    .BackupSetName = "DB"
    .Database = cnn.Database.ToString()
    .LogTruncation = BackupTruncateLogType.Truncate
    'Backup.ExpirationDate = New DateTime(2007, 5, 1)
    ' Run the backup
    .SqlBackup(Srv)
    End With
    End Using
    End Sub
    End Class


    ایرادی که می گیره مثلا برای خط آخر اینه

    Error 7 'SqlBackup' is not a member of 'zaban.backup'. F:\zaban\zaban\zaban\backup.vb 29 17 zaban

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار Sub Zero
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    443

    نقل قول: مشکل backup & restore

    توی تاپیکی که بهت ادرس دادم نوشته بودم بارها بااین کد از دیتابیس Backup گرفتم اگه میتونی سورس برنامت رو برام بذار تا یه نگاهی بهش بندازم .
    در ضمن این ser که توی کانکشن استرینگ ازش استفاده کردی چیه کجا مقدار دهی شده؟
    آخرین ویرایش به وسیله Sub Zero : دوشنبه 13 خرداد 1387 در 09:50 صبح

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار elmira_63
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    40
    پست
    324

    Unhappy نقل قول: مشکل backup & restore

    نمی دونم والا
    وقتی برنامم برای اولین بار اجرا روی یه سیستم اجرا بشه میاد نام سرور رو توی یه فایل ini. ذخیره میکنه بعد برای اتصال به دیتابیس به جای استفاده از نام مسقیم دیتابیس نام سرور که توی ini. ریخته بودم رو همون اول برنامه میریزه توی این متغییر ser و جاهای مختلف برنامه از اون برای اتصال به دیتابیس از اون استفاده میکنم ولی فکر نمی کنم اشکال از اینجا باشه
    من روی این سیستمم ویندوز سرور نصب و ورژن sql رو هم زده 5.2 سرویس پک 2 در ضمن روی این سیستم اون آدرسی که قبلا گفته بودین D:\Program Files\Microsoft SQL Server\90\SDK\assembely
    رو نداره تا اینجاش هست D:\Program Files\Microsoft SQL Server\90\SDK
    اون رفرنسایی که توی فلدر assembely هست رو از روی یه سیستم دیگه کپی کردم آوردم نصب کردم امکانش هست که sql من مشکل داشته باشه؟؟؟؟؟؟؟؟

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار Sub Zero
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    443

    نقل قول: مشکل backup & restore

    امکانش هست که sql من مشکل داشته باشه؟؟؟؟؟؟؟؟
    برای همین گفتم اگه میتونی سورست روبده تا برات درستش کنم چون ظاهرا کدهایی که استفاده کردی مشکلی ندارن .
    درضمن به جای استفاده از فایل .INI از My.Settings استفاده کن . بدین صورت که متغییری که میخوای در سراسر برنامت ازش استفاده کنی رو در قسمت Settings از تب Project Properties تعریف کن .

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار elmira_63
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    40
    پست
    324

    نقل قول: مشکل backup & restore

    اگه لطف کنید email تون رو بدید براتون mail میکنم سورس رو

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار Sub Zero
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    443

    نقل قول: مشکل backup & restore

    Email رو تو امضام نوشتم .

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار elmira_63
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    40
    پست
    324

    نقل قول: مشکل backup & restore

    آقا کسی مشکل ما رو متوجه نشد چیه؟؟؟؟
    روی یه سیستم دیگه که sql سالم داشت هم امتحان کردم ولی ربطی به اون نداشت بازم همون مشکل رو داره ولی فکر کنم مشکل از اون device باشه یا درست ننوشتم فرمتش رو یا یه اشکالی داره
    تو رو خدا یکی کمک کنه کلافه شدم

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار linux
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,313

    نقل قول: مشکل backup & restore

    نقل قول نوشته شده توسط elmira_63 مشاهده تاپیک
    ولی عزیز مشکل من اینه که این کد انقدر err میگیره که اصلا وارد برنامه نمی شه که بخواد انجام بده یا نده
    این خطایی که قرمز کردم رو err میگیره
    Imports System
    Imports System.Data.SqlClient
    Imports Microsoft.SqlServer.Management.Smo
    Imports Microsoft.SqlServer.Management.Common

    Public Class backup
    Public Shared Sub OK_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles OK.Click
    Dim DataName As String = "zaban.bak"
    Dim connectionstr As String = "data source='" & ser & "';Initial Catalog=zaban;Integrated Security=True"
    Using cnn As New SqlConnection(ConnectionStr)
    cnn.Open()
    Dim Srvcon As New ServerConnection(cnn)
    Dim Srv As New Server(Srvcon)
    ' Create backup device item for the backup
    Dim bdi As New BackupDeviceItem("f:\zaban\zaban\database" & DataName, DeviceType.File)
    ' Create the backup informaton
    Dim Backup As New backup
    Backup.Devices.Add(bdi)

    With Backup
    'Type Of Backup
    .Action = BackupActionType.Database
    .BackupSetDescription = "Backup DataBase"
    .BackupSetName = "DB"
    .Database = cnn.Database.ToString()
    .LogTruncation = BackupTruncateLogType.Truncate
    'Backup.ExpirationDate = New DateTime(2007, 5, 1)
    ' Run the backup
    .SqlBackup(Srv)
    End With
    End Using
    End Sub
    End Class


    ایرادی که می گیره مثلا برای خط آخر اینه

    Error 7 'SqlBackup' is not a member of 'zaban.backup'. F:\zaban\zaban\zaban\backup.vb 29 17 zaban
    شما 2000 استفاده می کنید یا 2005؟ باید smo یا dmo با رفرنسهای پروژه اضافه کنید

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار elmira_63
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    40
    پست
    324

    نقل قول: مشکل backup & restore

    از 2000 استفاده می کنم smo رو هم اضافه کردم ولی dmo رو نه اگه لازمه اونم میرم پیدا می کنم اضافه می کنم ؟؟؟؟؟

  18. #18
    کاربر دائمی آواتار elmira_63
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    40
    پست
    324

    نقل قول: مشکل backup & restore

    کسی مشکل ما رو نفهمید؟؟؟

  19. #19
    کاربر دائمی آواتار elmira_63
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    40
    پست
    324

    نقل قول: مشکل backup & restore

    کسی نیست مرا یاری کند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

  20. #20
    کاربر دائمی آواتار elmira_63
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    40
    پست
    324

    نقل قول: مشکل backup & restore

    ممنون از اساتید محترم که راهنماییم نکردند
    ولی اینو بدوننین که زکات علمتون رو ندادین

  21. #21
    کاربر جدید آواتار bensaeed
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    خوزستان - بندرماهشهر
    سن
    36
    پست
    14

    نقل قول: مشکل backup & restore

    خوب بيد ولي من با سي شارپ ميخام

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •