نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: كمك درمورد كمبو باكس

  1. #1
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    مهر 1384
    پست
    163
    سلام دوستان

    من ميخوام كمبو باكس رو به طريقه اي پر كنم كه وقتي يكي از آيتم هاي اون رو انتخاب مي كنم مقدار دومي كه مد نظرم هست در تكست باكس گذاشته بشه .
    مثلا وقتي كمبو رو با نام افراد پر ميكنم مي خوام فاميلي اون شخصي كه از كمبو سلكت كردم در يه تكست باكس نشون داده بشه . با كد زير فقط فاميلي آخرين فرد رو دارم .
    كدي مربوطه اينه :

    Dim con As New SqlClient.SqlConnection(strCon)
    Dim strsql As String = "select name,Family from tbl_person ORDER BY name ASC"
    Dim cmd As New SqlClient.SqlCommand(strsql, con)
    con.Open()
    Dim rdr As SqlClient.SqlDataReader = cmd.ExecuteReader
    While rdr.Read()
    Cmb_person.Tag = rdr("Family")
    Cmb_person.Items.Add(rdr("name"))

    End While
    con.Close()
    cmd.Dispose()
    con.Dispose()

    و در رويداد Cmb_person_SelectedIndexChanged هم نو شتم :

    Me.txt_family.Text = Cmb_person.Tag.ToString

    ممنون ميشم كمكم كنين .
    آخرین ویرایش به وسیله علیرضا مداح : یک شنبه 12 خرداد 1387 در 08:59 صبح دلیل: لطفا" کدها را داخل تگ [code] قرار دهید .

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Dariuosh
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    448

    Smile نقل قول: كمك درمورد كمبو باكس

    1- خدا خوش مياد اگه از Tag کد استفاده کني
    2- حتماً اگه ميگشتي جوابتو پيدا ميکردي
    3- هر کمبو باکس يه DisplayMember داره و يه ValueMember که اولي ديده ميشه و دومي مقداريه که ميخواي ازش استفاده کني
    4- به جاي اينکه با DataReader کمبو باکست رو پر کني يه DataTable تعريف کن و اول اونو پر کن بعد کمبو رو به اون وصل کن اينطوري

    WithMe.ComboBox1
    .DataSource = DtTable
    .DisplayMember =
    "Name"
    .ValueMember = "Family"
    EndWith

    5- موفق باشي

  3. #3
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    مهر 1384
    پست
    163

    نقل قول: كمك درمورد كمبو باكس

    سلام . من اين كار رو كردم ولي نشد !!! اگه لطف كنين و يه نمونه عملي(مثال) با بانك اكسس برام بذارين ممنون ميشم .

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار Dariuosh
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    448

    Smile نقل قول: كمك درمورد كمبو باكس

    مثال
    فقط Access 2007 و VS2008 اگه نتونستي بازش کني بگو
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  5. #5
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    مهر 1384
    پست
    163

    نقل قول: كمك درمورد كمبو باكس

    شرمنده .
    اكسس من 2003 و vs2005 هست .
    اگه براي ليست ويو هم يه نمونه بذارين يه دنيا ممنون ميشم .

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار Dariuosh
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    448

    Smile نقل قول: كمك درمورد كمبو باكس

    برايه استفاده کردن از مقدار ComboBox بايد SelectValue استفاده کني

    TextBox1.Text = Me.ComboBox1.SelectedValue
    Me.ListView1.Items.Add(Me.ComboBox1.SelectedValue)


    اين کدو تو روال ComboBox1.SelectedIndexChanged بزار اونوقت با هر تغيير تو Combo انجام ميشه
    اگرم ديدي نشد تو يه پروژه بزار

    راستي تو اون کدي که گفتم به DataTabe وصلش کن مشکلت چي بود DataTable رو نتونستي پر کني يا ...

  7. #7
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    مهر 1384
    پست
    163

    نقل قول: كمك درمورد كمبو باكس

    ممنونم مشكلم با كمبو حل شد . ولي ليست ويو با DataTabe پر نمي شه ؟!!!!! ولي خيلي راحت با ديتا ريدر پرش ميكنم .

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •