نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: پی اچ پی و قرار دادن تصاویر روی هم؟

  1. #1

    پی اچ پی و قرار دادن تصاویر روی هم؟

    سلام دوستان.
    من می خوام که یک جدول ایجاد کنم و اون رو روی یک تصویر دیگه قرار بدم. به طوری که در آخر یک قاب مثلا 400*400 ایجاد بشه و جدول روی اون قرار بگیره.اول اینکه چطوری این کارو انجام بدم و سوال دوم اینکه چطوری می شه دو تا تصویرو که روی هم قرار گرفته به یه عکس تبدیل کرد.یعنی اینکه دوتاشو به هم چسبوند؟

  2. #2

    نقل قول: پی اچ پی و قرار دادن تصاویر روی هم؟

    در مورد سوال اولتون تنها را اینه که table رو توی یک div قرار بدید و position همون div رو برابر absolute قرار بدید


    <div style="position: absolute">
    <table>
    </table>
    </div>
    کد خلاصه سازی شده


    در مورد سوال دومتون هم راه حل اینه که PHP رو بزارید کنار و برید سراغ Adobe Photoshop

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار Bahram0110
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    شیراز | یاسوج | اهواز
    پست
    1,059

    نقل قول: پی اچ پی و قرار دادن تصاویر روی هم؟

    سوال دوم :
    1_ مي توني عكس ها رو توي هم محو كني‎‏ دقيقا مثل photoshop
    2‏_‏ عكس ها رو توي يه عكس واحد كنار هم قرار بدي
    اينا رو جستجو كن
    imagealphablending
    imagecopyresampled

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •