نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: باز شدم مطلب در صفحه جدید

  1. #1

    باز شدم مطلب در صفحه جدید

    با سلام
    میدونم در این مورد خیلی بحث شده ولی مشکل من با دادن پست در یکی دوتا تاپیک حل نمی شد بنابرین تصمیم گرفتم پست تازه بزنم:

    1- مشکل اول:من داده ها رو از DB می خونم و در GridView می ریزم و با Template به داده های خوانده شده سر وشکلی میدم. فرض کنید در صفحه ای تیتر مقالات را خواندم و در LinkButton ای که درون GridView Template قرار دادم مقدار خوانده شده از DB (تیتر مقالات) را Bind می کنم.این هم کدlinkButton :

    <asp:LinkButton ID="linkTitle" runat="server" Font-Names="Tahoma" Font-Size="8pt"
    ForeColor="Red" Style="position: static"
    Text='<%# Eval("Title") %>' Font-Underline="False" PostBackUrl='<%# "ViewArticle.aspx?ID="&Eval("ID") %>' ></asp:LinkButton>
    میخواهم وقتی کاربر روی هر LinkButton ای کلیک وسط موس را زد یا Open in new Tab/Window رو زد در پنجره جدید مطلب نشان داده بشه.همانطور که می بینید من برای انجام کارم از postbackURL استفاده می کنم که با وجود اینکه در حالت عادی کار می کنه ولی امکان باز شدن در صفحه جدید را نداره.

    1-1: آیا linkbutton کنترل مناسبی برای این کار بوده؟
    1-2: آیا باید از تگ <a> استفاده کنم؟ اگر بله به چه شکلی؟
    1-3: و یا اینکه از کدی مشابه:
    linkbutton1.attributes.add("Onclick","javascript:w  indow.open('Sample.aspx')"
    استفاده کنم؟
    1-4: آیا روش دیگری هم هست؟
    1-5: راهی هست که علاوه بر حل مشکل بالا هنگامی که موس بر روی لینک (a،LinkButton،...) قرار میگیرد آدرس مقصد اش در StatusBar مرورگر نشان داده شود؟

    توجه دارید که با کلیک بر روی تیتر مقاله به صفحه ای با مشخصاتی مثل ViewArticle.aspx?ID=3 منتقل خواهیم شد.

    2- از MasterPage استفاده می کنم برای منو ها ابتدا از linkButton استفاده کرده بودم اما بعد کد زیر را جایگزین آن کردم:
    <a  href= "Default.aspx"><span style="color: #ffffff; text-decoration: none;">
    صفحه اصلی</span></a>
    مشکلی بابت باز شدن در صفحه جدید ندارم حتی آدرس مقصد در StatusBar نمایش داده می شود تنها مشکل اینجاست که با رفتن به فولدر ها مشکل تشخیص آدرس داریم فرض کنید به آدرس Books/View.aspx رفته ایم در صورتی که روی لینک با کد بالا که در Master قرار دارد کلیک کنیم به آدرس مجعول Books/Default.aspx میرود. در واقع عملکردی شبیه "~" ندارد. راه حل پیشنهادی شما چیست؟

    3- مشکل شماره 1 را برای imageButton چگونه حل کنم؟

    در پایان از اینکه طولانی شد معذرت میخوام اما باور کنید من جستجو کردم ولی نتوانستم از جستجو ها به جمع بندی برسم. این هم نتایج جستجوها:

    https://barnamenevis.org/showth...AF%DB%8C%D8%AF
    https://barnamenevis.org/showth...AF%DB%8C%D8%AF

  2. #2

    نقل قول: باز شدم مطلب در صفحه جدید

    مدیریت محترم لطفا این پست رو حذف کنید چون به علت اشتباه تایپی در عنوان و عدم امکان ویرایش مجبور شدم دوباره پست بدهم. با تشکر

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1382
    محل زندگی
    هلند
    پست
    1,709

    نقل قول: باز شدم مطلب در صفحه جدید


  4. #4

    نقل قول: باز شدم مطلب در صفحه جدید

    حسین جان هدفت از این لینک دادن چی بود؟

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1382
    محل زندگی
    هلند
    پست
    1,709

    نقل قول: باز شدم مطلب در صفحه جدید

    سلام
    دوست عزیز یه سوال رو با دو تیتر مختلف در یک تاپیک مطرح نموده اید.
    یا اینکه browser من اشتباه نشون میده .

  6. #6

    نقل قول: باز شدم مطلب در صفحه جدید

    شما درست می فرمائید ولی خودمم در پست شماره 2 این مطلب رو گفتم و از مدیر خواستم این تاپیک تکراری رو حذف کنه

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •