صفحه 8 از 10 اولاول ... 678910 آخرآخر
نمایش نتایج 281 تا 320 از 377

نام تاپیک: PDU Encoding And Decoding

  1. #281

    نقل قول: PDU Encoding And Decoding

    آقا من یک پیام دوقسمتی فرستادم ok میده ولی نمیرسه
    <code>
    0691891901500071000B819081636125F80008ff8B06080401 580201062C0647062A00200627063706440627063900200631 06330627064606cc002006280647062A06310020063306cc06 33062A06450020067E06cc06270645002006A90648062A0627 06470020062806cc064506470020062E062F06450627062A00 20062F063106450627064606cc002006270633062A06270646 00200645063106A90632
    </code>
    اینم قسمت دومش
    <code>
    0691891901500071000B819081636125F80008ff7506080401 58020206cc0020063106270647002006270646062F06270632 06cc00200634062F000D000A0627062F062706310647002006 A906440020062806cc064506470020062E062F06450627062A 0020062F063106450627064606cc002006270633062A062706 4600200645063106A9063206cc
    </code>
    آخرین ویرایش به وسیله ab_ba : سه شنبه 11 اسفند 1388 در 16:02 عصر

  2. #282

    نقل قول: PDU Encoding And Decoding

    کسی نیست کمک کنه
    پیام چند بخشی میسازم مودم هم ok میده
    با pduspy هم همه چیز درسته ولی پیام نمیرسه
    آیا به gsm modem و نوع اون بستگی ندارد

  3. #283

    نقل قول: PDU Encoding And Decoding

    سلام
    آقا ممکنه اشکال از تنظیمات مودم gsm باشه؟
    من همین کد را باگوشی 5310 امتحان کردم قسمت اولش رسید!!!!

  4. #284

    نقل قول: PDU Encoding And Decoding

    نقل قول نوشته شده توسط @AM!R! مشاهده تاپیک
    با کمال تعجب پیام چند قسمتی رو با مد UCS2 و با هدر Header--> 050003-XX-XXXX ارسال کردم. و البته از متن پیام 67 تا 67 تا جدا کردم چون هدر اینجا 6 بایته و از هدر قدیمی یک بایت کمتر
    تمام قسمتهای پیام هم بصورت صحیح به مقصد رسید.

    شما هم امتحان کنید و نتیجه را اعلام کنید

    نمی دونم چی به سر Header--> 060804-XXXX-XXXX اومده!!!!!!!!!!!!!!!
    سلام
    آقا واقعا تشکر
    مشکل من حل شد . بدجوری گیر کرده بودم . دستت در نکنه

  5. #285

    نقل قول: PDU Encoding And Decoding

    من ميخواهم يه پيام 2 قسمتي را پشت سرهم بدون انتظار بفرستم بايد چيكار كنم .

    معمولا وقتي بخش اول را ميفرستي بايد چند ثانيه صبر كني و بعد بخش دوم را بفرستي ولي من ميخواهم اين زمان انتظار را بردارم بايد چيكار كنم

  6. #286

    نقل قول: PDU Encoding And Decoding

    نقل قول نوشته شده توسط mohsenm66 مشاهده تاپیک
    من ميخواهم يه پيام 2 قسمتي را پشت سرهم بدون انتظار بفرستم بايد چيكار كنم .

    معمولا وقتي بخش اول را ميفرستي بايد چند ثانيه صبر كني و بعد بخش دوم را بفرستي ولي من ميخواهم اين زمان انتظار را بردارم بايد چيكار كنم
    نیازی به انتظار نیست پشت سرهم بفرستی هم مشکلی پیدا نمیشه
    اگر با برنامه نویسی کار میکنی باید صبر کنی تا مودم OK بده

  7. #287

    نقل قول: PDU Encoding And Decoding

    نقل قول نوشته شده توسط ab_ba مشاهده تاپیک
    نیازی به انتظار نیست پشت سرهم بفرستی هم مشکلی پیدا نمیشه
    اگر با برنامه نویسی کار میکنی باید صبر کنی تا مودم OK بده

    هيچ راهي نداره كه اين زمان انتظار را برداريم و پيام ها را پشت سرهم ارسال كنيم.

  8. #288

    نقل قول: PDU Encoding And Decoding

    در برنامه شناساي پورت براي ارسال اس ام اس مي شود درمورد
    With mscomm1
    توضيح دهيد؟

  9. #289
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    تبریز
    سن
    35
    پست
    74

    نقل قول: PDU Encoding And Decoding

    سلام ممنون از راهنمایی های ارزندتون
    دست عزیز من این کدارو تو hypertrm می نویسم اما جواب نمیده و طول می کشه انگار هنک می کنه اگه میشه کمکم کنید

  10. #290

    نقل قول: PDU Encoding And Decoding

    سلام
    ممنونم از تمام دوستانی که تو این تاپیک زحمت کشیدن و آموزش دادن
    یک درخواست دارم
    میشه نحوه اضافه کردن Orginator address رو هم آموزش بدید
    ببینید قبلا برای من یک مسیج اومده بود از sms center تالیا و شمارش آدرس یک سایت بود اینم کد PDu مربوط به اون مسیج:
    0791893902090040000ED0E9198CEE1ABFDB00089030115121  544186062A0628064406CC063A0627062A0020062706CC0646  062A06310646062A06CC0020062806270627064506A9062706  460020062706310633062706440020067E06CC0627064506A9  0020062806270646062706450020062A062C0627063106CC00  200634064506270020000D000A007700770077002E00690033  00300074002E0063006F006D

  11. #291
    کاربر تازه وارد آواتار hosseinmehr
    تاریخ عضویت
    شهریور 1385
    محل زندگی
    يزد
    سن
    42
    پست
    45

    نقل قول: PDU Encoding And Decoding

    به امید موفقیت.
    با تشکر.
    واقعا هظ کردم.
    آخرین ویرایش به وسیله hosseinmehr : چهارشنبه 29 اردیبهشت 1389 در 23:41 عصر

  12. #292

    نقل قول: PDU Encoding And Decoding

    سلام دوستان من یک سوال دارم
    تو کلاس Atsms
    من با استفاده از متد GetPdu رشته مورد نظرم رو دریافت میکنم طولش رو هم محاسبه میکنم
    برای فرستادنش وقتی از serialderiver.sendcmd یا write استفاده میکنم ارور Port close میده
    لطفا راهنمایی کنید

  13. #293
    کاربر جدید آواتار aysha_6586
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    گلستان
    سن
    37
    پست
    28

    نقل قول: PDU Encoding And Decoding

    سلام
    من با استفاده از این تاپیک pdu رو ساختم کار هم میکنه فقط یه مشکلی هست
    تو اس ام اس های چند قسمته منتظر میشم اوکی پارت اول بیاد بعد پارت دوم رو میفرستم ولی پارتها نصفو نیمه به هم میچسبن ولی اگه یه delay کوچیک بینشون بدم درست میشه
    البته چیز ثابتی هم نیست یه روز با 3،4 ثانیه درست شد یه روز با 6،7 ثانیه!!
    ظاهرا برای مشخص کردن آخر pdu کاراکتری آخرش میذارین که تو این تاپیک اشاره ای بهش نشده
    سیرچیدم به نتیجه نرسیدم
    ممنون میشم منو راهنمایی کنین

  14. #294
    کاربر جدید آواتار aysha_6586
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    گلستان
    سن
    37
    پست
    28

    نقل قول: PDU Encoding And Decoding

    آخر اس ام اس هام کد کاراکتر null رو اضافه کردم یعنی "00" و یک بایت از طول پیام کم کردم حالا پیامها نصفه نیمه نمیچسبه!
    اینجا هیچ اشاره ای به این مسئله نشده و منم بر اساس شنیده های نه چندان قطعی اینکارو کردم!
    ولی دو سه تا کاراکتر من این وسط گم میشه اونم فقط تو پکت آخر اگه تعداد کاراکترهاش زیاد باشه
    یا تو پکت یکی مونده به آخر اگه تعداد کاراکترهای آخری کم باشه! رسما گرفته مارو
    عجیبه!!!

    البته اگر از طول پیام کم نمیکردم هم همین حالت بود انگار! بیشتر بررسی میکنم برمیگردم
    ولی چرا اینجا اینخده خلوته؟!
    اگر کسی اطلاعی داره یه توضیحی بده لطفا

  15. #295

    نقل قول: PDU Encoding And Decoding

    با عرض سلام و درود خدمت شما دوستان که برای این تاپیک زحمت زیادی کشیدید و نتیجه کارهایی که ممکنه شما براش کلی وقت گذاشته باشید رو اینجا به راحتی در اختیار ما میگذارید.
    منم از اول مطالب تاپیک رو خوندم بسیار مفید بود و کارم رو راه انداخت . فقط الان یه مشکل دارم
    GSM MODEM من خرابه و فعلا کار نمیکنه. با sony Ericson k550 کار می کنم. تو مد PDU گاهی پیام رو ارسال میکنه وگاهی نه .حتی با HYPER TERMINAL هم همینطوره . چون اول فکر کردم از کد نویسیه و یک روز وقت گذاشتم بعد فهمیدم مشکل کد نویسی نیست. شماره هایی که + ندارند 81 و اونایی که دارند 91 میگذارم . شماره ارسال هم 0935 میدم یعنی 0098 رو بهش نمیدم . گاهی درست ارسال میشه گاهی نه
    ممنون میشم کمکم کنید

  16. #296

    Question نقل قول: PDU Encoding And Decoding

    سلام

    من یه سوال کوچولو دارم

    یه جواب قانع کننده بدید تا من از این سر در گمی در بیام



    آیا میشه با مودم GSM مارک Tatung , اس ام اسی فرستاد که به جای شماره ارسال کننده یک نام دلخواه قرار داد یا نه ؟


    نکنه : توسط دستورات AT Command

  17. #297
    کاربر جدید آواتار aysha_6586
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    گلستان
    سن
    37
    پست
    28

    Question نقل قول: PDU Encoding And Decoding

    اینجا تعطیل شده؟!

  18. #298

    نقل قول: PDU Encoding And Decoding

    پست بسیار یسیار مفیدی بود...
    واقعا دست شما درد نکنه
    بسیار کمکم کرد
    از همه ی کسانی که در ارائه ی این مطالب تلاش کردند،متشکرم...

  19. #299
    کاربر جدید آواتار fgpcoir
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    تهران
    سن
    45
    پست
    2

    نقل قول: PDU Encoding And Decoding

    با سلام خدمت دوستان!
    اگر یکی از دوستانی که توانسته اس ام اسی بفرسته که به جای شماره ارسال کننده یک نام دلخواه رفته باشه،
    محبت بکنه کد PDUشو رو برای ما بذاره واقعا یه دنیا لطف کرده و کلی حال داد!
    من که خیلی دعاش می کنم!
    مرصی

  20. #300

    نقل قول: PDU Encoding And Decoding

    سلام بر همه
    حیف یکم دیر رسیدم همه رفتن
    اگه بروبچز هنوز هستن مارو هم یاری کنند
    1.تاپیک بالایی چیزه جالبی هست منم دیدم از سایت برام اس ام اس میاد اسم نوشته چطوریاست و...

    من می خوام sms رو به یک پورت خاصی ارسال کنم مثله همین نرم افزار بانک که از سرور برای موبایل ارسال میشه و نرم افزار از اون پورت sms رو میخوته
    و ما یک گوشی رو می خوام سرور کنم و اونطرف هم نرم افزار جاوا هستش و خوندن sms
    کله تاپیک رو خوندم دوجا port اومده بود ولی نفهمیدم اگه یکم توضیحات بدید 2 دنیا ممنون

    https://barnamenevis.org/showpo...&postcount=133
    https://barnamenevis.org/showpo...6&postcount=64
    در ضمن یه سوال اگه ما بیایم مد رو تنظیم کنیم رو 70 حرف ولی utf8 نزاریم و انگلیسی بنویسم متن فارسی تشخیص داده میشه و 10 تومانی میشه یا نه

    در ضمن اگر از بچه ها مشهد هست بتونیم با هم همفکری کنیم از خجلتشون در میام

  21. #301

    نقل قول: قسمت اول:Encode شماره مرکز پیام

    سلام من دارم با دستورات at command پیام فارسی می فرستم با سی شارپ ولی با فارسی مشکل دارم اگه می شه کمکم کنین یک سورس آماده اگه داشتین بدین ممنون می شم

  22. #302
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    18

    نقل قول: PDU Encoding And Decoding

    این عکس ها را چرا من نمی بینم

  23. #303
    کاربر تازه وارد آواتار 8611670474
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    قائمشهر
    پست
    44

    نقل قول: PDU Encoding And Decoding

    سلام دوستان

    من این pdu را دارم.(همون مثال پستهای اول)
    حالا چطوری بفرستمش برای مودم؟


    با این دستور؟؟؟؟

     serialPort1.WriteLine("079189390500410011000B81905  3214365F70000FF");

  24. #304
    کاربر دائمی آواتار mahdi68
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    878

    نقل قول: PDU Encoding And Decoding

    سلام
    در پست شماره 10 یک مثال گذاشتین من با استفاده از اون میخوام یک پیام خالی بفرستم ولی Error میده !
    شماره مقصد 09364191752
    وشماره مرکز پیام با اون مثال یکی هست
    OK

    at+cmgf=0

    OK

    at+csms=0

    +CSMS: 1,1,1



    OK

    at+cmgs=23

    > 078189390500410011000b819063141957f20000ff

    ERROR

    لطفا راهنماییم کنید که کجای کارم اشتباه هست ؟
    متشکرم

  25. #305
    کاربر دائمی آواتار mlf_mlv
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    150

    نقل قول: PDU Encoding And Decoding

    سلام به همگی
    خیلی تاپیک به درد بخوری بود..
    فقط من چند جاش مشکل دارم..
    1- بعد از CMGS باید چی بزنیم؟ آخر رشته PDU هم باید طول پیام رو بنویسیم؟ طول پیام شامل هدر هم می شه؟ من می خوام پیام خالی بفرستم باید مقادیری که گفتم رو چی بذارم؟
    2- توی vb.net می خوام جواب هر دستور at رو بخونم که اگه ok بود ادامه بده، ولی نمی تونم این کار رو کنم. وقتی readexisting رو صدا می زنم فقط دستورات خودم رو می بینم نه جواب ها رو.

  26. #306
    کاربر دائمی آواتار mlf_mlv
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    150

    نقل قول: PDU Encoding And Decoding

    مشکل حل شد :دی
    فقط یه سوال از vb.net کار ها، من تو hyper اس ام اس می فرستم ولی با همون کد توی vb.net نمی تونم ارسال کنم، دلیلش چیه؟
    یه جا خونده بودم Encode سریال پورتم باید ست بشه ولی پیداش نمی کنم

  27. #307
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    43

    نقل قول: PDU Encoding And Decoding

    برای این تاپیک واقعا زحمت زیادی کشیدن و برای من هم خیلی مفید بود، اصول رو با حوصله و دقت خوبی شرح دادن...
    با این حال بعد از چند روز کلنجار رفتن با مسیج های فارسی چند پارتی، و البته دریافت مسیج هایی به زبان چینی و کره ای !! نهایتا مجبور شدم پورت مودم جی اس ام خودمو در حالتی که با نرم افزار ساخت شرکت خودش کار میکرد مانیتور کنم و ببینم واقعا چه کدها و اطلاعاتی میفرسته
    بخشی از این کدها رو میذارم که ببینیم روشها و داده ها میتونن شکل های دیگه ای هم داشته باشن:

    Length 12: AT+CMGS=153.
    Length 320: 0691891901500041FF0B81MyPhon1234 0008 8C 050003 02 04 01 062806310627064A00200627064A064606A906470020064A06 A9002006450633064A062C002006280627002006860646062F 064A06460020067E06270631062A064A0020062F0631063306 2A0020064106310633062A0627062F06470020062806340647 002006280627064A062F002006450635064A0628062A002006 32064A0627062F064A
    Length 12: AT+CMGS=153.
    Length 320: 0691891901500041FF0B81MyPhon1234 0008 8C 050003 02 04 02 002006A90634064A062F060C00200645062B06440627002006 280627064A062F002006280647002006280633062A06470020 06470627064A0020003600360020062A0627064A064A002006 2A06420633064A06450634002006A90631062F002006480020 06280639062F0020062706480646002006280633062A064700 200647062700200631
    Length 12: AT+CMGS=153.
    Length 320: 0691891901500041FF0B81MyPhon1234 0008 8C 050003 02 04 03 0648002006340645062706310647002006AF06300627063106 4A002006A90631062F00200648002006280627002006340645 062706310647002006A906440020067E064A06270645064706 270020064106310633062A0627062F0020062706440628062A 06470020062E064A0644064A0020062F064606AF0020064800 200641064606AF0020
    Length 11: AT+CMGS=75.
    Length 164: 0691891901500041FF0B81MyPhon1234 0008 3E 050003 02 04 04 062F0627063106470020064800200627064A06460020064A06 4700200628062E0634002006A906480686064A06A906340020 06280648062F



    اگر پیامک فارسی ما تا 70 کاراکتر باشه اون رو در یک پیامک میفرسته، اما اگر از 70 تا بیشتر شد اونوقت میاد 66 تا 66 تا جدا میکنه و میفرسته. دلیلش هم همون چیزیه که دوستان گفتن، بحث همون بایتهای اضافی.
    ثانیا کدها و مقدار ثابت رو چیزهای دیگه ای در نظر گرفته.
    من فقط به جای شماره ی خودم نوشتم MyPhon1234 که یهو هوس نکنین برای من مسیج انبوه بفرستین!

    باز هم از دو سه نفری که برای این تاپیک اینقدر وقت گذاشتن به سهم خودم تشکر میکنم...
    موفق باشید
    آخرین ویرایش به وسیله ahmadpj : شنبه 31 اردیبهشت 1390 در 21:59 عصر

  28. #308
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    43

    نقل قول: PDU Encoding And Decoding

    نقل قول نوشته شده توسط noorsoft مشاهده تاپیک
    من داشتم یک مروری به مطالب گذشته میکردم دیدم چند تا مطلب دیگه از قلم افتاده و او اینکه UDH برای DefualtAlphabet که همون مد 7 بیته
    یعنی اگه قرار باشه یک پیام چند پارتی در مد 7 بیت ارسال کنیم قضیه چی میشه

    همونطور که در پستهای قبل فهمیدیم ما باید در UDH (User Data Header) مشخص کنیم در حال ارسال یک پیام بلند چند پارتی هستیم
    اگه یادتون باشه در اونجا یک عدد ثابت 060804 را وارد می کردیم این در واقع همون هدر دیتای ما میشه
    06 در اونجا مشخص میکرد UDH ما طولش 6 بایته
    08 نشاندهنده این بود که ما در مد 16 بیتی اطلاعات را کد کردیم
    04 مشخص میکنه که چهاربایت دیگه دنباله داره

    حال در مورد پیامهای بلند در 7 بیت قضیه به این صورت تغییر میکنه
    به جای 060804 از 050003 استفاده میکنیم بدین معنی که
    05 نشون میده طول هدر ما 5 بایته
    00 اطلاعات بصورت 7 بیت کد شدند DefualtAlphabet
    03 مشخص میکنه سه بایت دیگه دنباله داره

    تا اینجا یک چیز مشخص شد و او اینه که طول هدر در 7 بیت یکی کمتر از 16 بیته
    تا اینجا ما در هر دو حالت 3 بایت را داشتیم در 16 بیت 04 08 06 و در 7 بیت 03 00 05
    در 16 بیت ما دو بایت را برای رفرنس پیام در نظر میگرفتیم که بصورت اتفاقی انتخاب میشد و برای تمام قسمتها یکسان بود ولی در 7 بیت ما از یک بایت استفاده میکنیم یعنی ما یک رفرنس یک بایتی داریم و این همون یک بایت اختلاف هدر هاست و بقیه قضایا مثل قبل تکرار میشه یعنی


    0500031D0301

    05003 هدر
    1D رفرنس پیام که بصورت تصادفی ایجاد مشه
    03 تعداد پارتها که قراره ارسال بشه
    01 شماره اندکس پیام


    اگه جایی را از قلم انداختم خواهش میکنم دوستان محبت کنند کاملش کنن
    موفق و موید باشید
    بسیار جالب بود
    فقط اینو بگم که نرم افزار گوشی من حتی برای مسیج های فارسی چند پارتی هم از هدر 050003 استفاده میکنه و مشکلی هم پیش نمیاد! جالب اینکه از اون یک بایت اضافه هم استفاده میکنه و تو هر پارتی 67 کاراکتر میفرسته، نمونه ش رو بالا گذاشتم.

  29. #309
    کاربر دائمی آواتار mlf_mlv
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    150

    نقل قول: PDU Encoding And Decoding

    نقل قول نوشته شده توسط ahmadpj مشاهده تاپیک
    بسیار جالب بود
    فقط اینو بگم که نرم افزار گوشی من حتی برای مسیج های فارسی چند پارتی هم از هدر 050003 استفاده میکنه و مشکلی هم پیش نمیاد! جالب اینکه از اون یک بایت اضافه هم استفاده میکنه و تو هر پارتی 67 کاراکتر میفرسته، نمونه ش رو بالا گذاشتم.
    یه سوال، من اس ام اس چند پارتی فارسی می تونم بفرستم ولی انگلیسی سند نمی شه. تو هایپر خالیش بدون ارور سند می شه، ولی اس ام اس با محتوی رو نمی فرسته. مثلا:
    at+cmgf=0
    at+cmgs=27
    >079189395616369971000C918939561636990000FF0D05000 373020206C2F77B9D0200->

  30. #310
    کاربر دائمی آواتار mlf_mlv
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    150

    نقل قول: PDU Encoding And Decoding

    یه سوال دیگه هم داشتم. اونطور که فهمیدم ارسال اس ام اس با نام به جای شماره تلفن EMS محسوب می شود. تعرفه EmS با SmS متفاوته؟

  31. #311
    کاربر دائمی آواتار mlf_mlv
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    150

    نقل قول: PDU Encoding And Decoding

    نقل قول نوشته شده توسط 8611670474 مشاهده تاپیک
    سلام دوستان

    من این pdu را دارم.(همون مثال پستهای اول)
    حالا چطوری بفرستمش برای مودم؟


    با این دستور؟؟؟؟

     serialPort1.WriteLine("079189390500410011000B81905  3214365F70000FF");
    قبل از کدی که گذاشتید این کد ها رو هم باید بنویسید:
    SerialPort1.WriteLine("AT&F" & vbCrLf)
    SerialPort1.WriteLine("AT" & vbCrLf)
    SerialPort1.WriteLine("AT+CMGF=0" & vbCrLf)
    SerialPort1.WriteLine("AT+CMGS=" & Chr(26))

    که جلوی cmgs باید طول دستوراتتون رو بنویسید که از بعد از شماره ی مرکز پیام شروع می شه(حواستون باشه که هر 2 تا عدد رو یکی حساب کنید)
    البته کد شما به 2 تا صفر آخرش نیاز داره که طول متن پیامتون هست
    آخرین ویرایش به وسیله mlf_mlv : پنج شنبه 05 خرداد 1390 در 11:42 صبح

  32. #312

    نقل قول: PDU Encoding And Decoding

    با سلام خدمت تمامي دوستان عزيز
    واقعا عالي بود
    خدا خيرتون بده
    دستتون درد نكنه

  33. #313
    کاربر دائمی آواتار faravaghi
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    233

    نقل قول: PDU Encoding And Decoding

    با سلام و عرض خدا قوت به همه و قبولی طاعات و عبادات همگی،
    گفتم برا بعضی ها که مثل من از ویندوز 7 استفاده می کنند و به Hyper Terminal برای تست کدها احتیاج دارن، این نرم افزار رو بذارم. روش استفاده اون تو ویندوز 7 یا ویستا این جوریه که فایل رو که دانلود کنید سپس Extract می کنید بعد محتویات پوشه رو یعنی:

    1. hypertrm.chm
    2. hypertrm.dll
    3. hypertrm.exe
    4. hypertrm.hlp

    یه جایی مثل C:\Program Files (x86)\HyperTerminal قرار بدید. بعد یه Shortcut از فایل اجراییش تهیه و در Desktop قرار بدین.
    به همین راحتی می تونید At Command های موبایل رو توش تست کنید.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  34. #314

    نقل قول: PDU Encoding And Decoding

    خسته نباشید
    فرق بین status Report و Delivery Report چیه
    بعد از فرستان پیام یه متنی میاد که می گه مثلا +GSM=0 این چیه ممنون می شم .
    چطور باید هر وقت که بخوام وضعیت پیام رو چک کنم

  35. #315

    نقل قول: قسمت هشتم : ارسال یک پیام بدون محتوا

    سلام
    در mcorlib یک Even برای delivery اس ام اس ارسالی وجود دارد که message refrence,time را برمی گرداند.از چه دستور At Command میشه استفاده کرد. که بشه فهمید اس ام اس ارسالی به شماره ارسالی رسید یا نه ؟

  36. #316
    کاربر دائمی آواتار faravaghi
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    233

    نقل قول: PDU Encoding And Decoding

    نقل قول نوشته شده توسط aloneman2005 مشاهده تاپیک
    فرق بين status Report و Delivery Report چيه
    با سلام خدمت دوست عزيزم، اين دو تا که شما گفتيد در اصل يکي هستند و فرقي با هم ندارند.
    Delivery Report : زماني که شما مي خواهيد پيامک بفرستيد تنظيم ميشه. يعني تو پيامي که ميفرستين مشخص مي کنيد که آيا تاييد ارسال داشته باشيد يا خير.
    Status Report : زماني که شما پيامي فرستاديد و تو اون گفتيد تاييد بشه که به طرف مقابل رسيده، اپراتور يک گزارش وضعيت به شما ميده که آيا رسيده يا نه، اگه رسيده تاريخ و زمانش کي بوده.
    پس درنتيجه اولي رو شما تنظيم ميکنيد و دومي اپراتور براساس تنظيم شما ميفرسته. که در حقيقت به يک چيز ختم ميشه اونم گزارش ارسال.
    نقل قول نوشته شده توسط aloneman2005 مشاهده تاپیک
    بعد از فرستان پيام يه متني مياد که مي گه مثلا +GSM=0 اين چيه ممنون مي شم .
    اين که بعد از ارسال پيام مياد:
    +CMGS: <mr>
    Parameter:
    GSM 03.40 TP-Message-Reference in integer format
    (Message reference value is returned to the TE on successful message delivery.
    Values can be used to identify message upon unsolicited delivery status report result code.)

    به اين چيزا ميگن کد هاي نا خواسته که اگه متن بالا رو ترجمه کني ميشه:
    "اين مقدارير براي شناسايي وضعيت تحويل گزارش از روي کدهاي ناخواسته مي تواند مورد استفاده قرار گيرد."
    يعني وقتي پيامي ارسال ميکنيد مودم مياد يک شماره بهتون ميده که بفهميد اولا پيام ارسال شده، دوما اگه با اين پيام که فرستادي کار داشتي مي توني تو دنبالش بگردي که يک شماره است و جايي که ذخيره شده رو نشون ميده.
    نقل قول نوشته شده توسط aloneman2005 مشاهده تاپیک
    چطور بايد هر وقت که بخوام وضعيت پيام رو چک کنم
    شما هروقت بخواي بايد بري از دستور زير استفاده کني:
    AT+CMGR=<index>[,<mode>]

    که بجاي Index بايد همون شماره اي رو بدي که وقتي پيام ارسال شده و مودم به شما داده:
    +CMGS: 246
    آخرین ویرایش به وسیله faravaghi : یک شنبه 23 مرداد 1390 در 14:00 عصر

  37. #317

    نقل قول: PDU Encoding And Decoding

    متاسفانه هر وقت فرمان خواندن رو می زنم error می نویسه
    چکار باید بکنم ورژن GSM 7.9 هست .
    همون دستورات AT+CMGR
    دستور نوشتن AT+CMGW
    اررو می دن چکار باید بکنم

  38. #318
    کاربر دائمی آواتار faravaghi
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    233

    نقل قول: PDU Encoding And Decoding

    سلام،
    شما بیا ابتدا دستور زیر را تست کن :
    AT
    OK

    اگه جواب OK رو گرفتی پس مشخصه مودم درست متصل شده و شما الان به اون Connect هستید. حالا برای تست دستورات می تونید این کار رو انجام بدید:
    Test Command
    AT+CMGR=?

    Response
    OK

    اگه جواب بازم OK بود معلوم میشه مودم این دستورات رو پشتیبانی می کنه. بعد برای خوندن پیام ها باید از این دستور با همین فرمت استفاده کنید:
    Write Command
    AT+CMGR=<index>[,<mode>]

    Parameters
    <index> integer type; value in the range of location numbers supported by the associated memory
    <mode> 0 normal
    1 not change status of the specified SMS record
    همین جا بگم، وقتی پیامی دریافت می کنید مثل کد زیر میاد که میگه یه پیام جدید اومده و در سیم کارت در جایگاه 11 قرار داره:
    +CMTI: "SM",11

    وقتی می خواین این پیام جدید رو بخونید باید این دستور را بکار ببرید و جوابش هم به صورت زیر است:

    AT+CMGR=11
    +CMGR: 1,,159
    06918919015000400C91891915******0008117042022072818C0500038005010627064506310648
    0632002006280631062706CC002006340647062F0627002006 480642062A00200646062F06270631
    06CC06450020060C0020062706320020063906340642002006 4506AF064800200642063506470020
    06A90647002006450627002006480642062A00200646062F06 27063106CC06450020060C00200628
    06270020062D

    OK

    بجای قسمتی از شماره تلفن * گذاشتم. ترجمه این پیام که البته یک پیام چند قسمتی است این میشه:

    From:98915******* Time:2011/07/24 08:02:27 ب.ظ GMT+4.5
    Total: 5 Part: 1
    امروز برای شهدا وقت نداریم ، از عشق مگو قصه که ما وقت نداریم ، با ح

    متن کامل پیام اینه:
    امروز برای شهدا وقت نداریم ، از عشق مگو قصه که ما وقت نداریم ، با حضرت شیطان سرمان گرم گناه است ، از بهر ملاقات خدا وقت نداریم ، در کوفه تن غیرتمان گوشه نشین است ، بهر سفر کرب وبلا وقت نداریم ، هر چند که خوب است شهیدانه بمیریم ، زیباست ولی حیف که ما وقت نداریم!الهم عجل الولیک الفرج
    وقتی هم که پیامی ارسال می کنید:

    AT+CMGS=32
    >0691891901500031840B81905*******F50008FF12063306440627064500200645062D0645062F<ctl+z >

    +CMGS: 38

    OK

    +CDS: 25
    0691891901500006260B81905*******F5118010419433811180104194838100

    این عدد 26 که در مبنای HEX است رو اگه تبدیل به دسیمال کنی میشه همون 38 که بالا دیدیم. یعنی اگه پیامی ارسال شد یک کد(38) میده، که وقتی گزارش تایید ارسال اومد بفهمیم مال کدوم پیام بوده. که ترجمه کد بالا میشه این:

    SMS_STATUS_REPORT
    Phone Number:0915*******
    Send time:2011/08/01 02:49:33 PM
    Receive time:2011/08/01 02:49:38 PM
    Status: Success

  39. #319
    کاربر دائمی آواتار faravaghi
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    233

    نقل قول: قسمت هشتم : ارسال یک پیام بدون محتوا

    نقل قول نوشته شده توسط M.Fekri مشاهده تاپیک
    سلام
    در mcorlib یک Even برای delivery اس ام اس ارسالی وجود دارد که message refrence,time را برمی گرداند.از چه دستور At Command میشه استفاده کرد. که بشه فهمید اس ام اس ارسالی به شماره ارسالی رسید یا نه ؟
    برای فهمیدن اینکه پیام رسیده یا نه شما لازم نیست دستوری بنویسید. بلکه خود اپراتور میگه که کی رسیده!
    شما برای اینکه بتونی جواب اپراتور رو بگیری باید یک سری تنظیمات رو مودم انجام بدی:

    • ابتدا باید تو پیامی که میفرستی مشخص کنی که می خوای تایید ارسال رو بگیری.


    • سپس باید برای گرفتن این تایید پارامترهای دستور زیر رو تنظیم کنی:

    Test Command

    AT+CNMI=?

    Response
    +CNMI: (list of supported <mode>s),(list of supported <mt>s),(list of
    supported <bm>s),(list of supported <ds>s),(list of supported <bfr>s)
    OK

    AT+CMNI=3,1,0,2,0

    که اگه این جوری باشه، جواب به شکل زیر میاد:
    +CDSI: "SR",54

    که یعنی باید اول بیای حافظه رو از SM به SR تغییر بدی :
    AT+CPMS="SR"

    دوم اینکه با دستور زیر بیای تو حافظه 54 رو بخونی ببینی چیه:
    AT+CMGR=55

    یادتون باشه بعد از این کار حافظه رو که تغییر دادین به حالت قبل برگردونین تا اگه پیام اومد بتونین اون رو بخونید.
    و حالا اگه این جوری پارامترها رو تغییر بدین:
    AT+CNMI=1,2,0,1,0

    جواب به شکل زیر میاد:
    +CDS: 25
    06918919015000062A0B81************1180105171318111 80105171538100

    که دیگه لازم نیست کاری بکنید فقط کافیه این کد PDU رو تفسیر کنید.(ستاره ها نمایانگر شماره تلفن است).

    • سپس وقتی داری پورت COM رو اسکن میکنی هرقت به کدی دریافت میکنی باید ایون رو تفسیر کنی که چیه اگه گزارش تایید ارسال بود بعد بری یه رویدادی رو فراخوانی کنی و بگی پیام رسید.

    تذکر: لازمه بگم تمام این چیزهایی که گفتم تو حالت PDU است. البته فرقی با حالت Text نداره ولی یک تبدیل PDU میفته گردن خودتون.

    روزه، نمازهاتون مقبول درگاه حق

  40. #320

    نقل قول: قسمت هشتم : ارسال یک پیام بدون محتوا

    متاسفانه AT+CMGR=?
    error می ده.

صفحه 8 از 10 اولاول ... 678910 آخرآخر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •