نمایش نتایج 1 تا 15 از 15

نام تاپیک: عدم نمایش مقادیر فارسی

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    ssmehizadeh@yahoo.com
    پست
    295

    عدم نمایش مقادیر فارسی

    سلام
    یه کد نوشته شده که اطلاعات رو از یه فایل میخونه و در بانک sql ذخیره می کنه

    روش کار به این شکله که من اطلاعات رو از فایل می خونم و در متغیر از نوع string می ریزم و سپس در بانک ذخیره می کنم

    اما وقتی مقادیر فارسی رو از فایل می خونم و در متغیر می ریزم .. مقادیر درون متغیر فارسی نیست ...

    باید چیکار کنم که مشکلم حل بشه .

  2. #2

    نقل قول: عدم نمایش مقادیر فارسی

    کدتان را اینجا بگذارید تا دوستان بتواندد کمک کنند.
    اگر Net. نمی دانید وارد نشوید.

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    ssmehizadeh@yahoo.com
    پست
    295

    نقل قول: عدم نمایش مقادیر فارسی

    کد به این شکله :

    SqlConnection con = new SqlConnection();
    con.ConnectionString = "server=(local);uid=sa;pwd=123456;database=mai n";
    SqlCommand com = new SqlCommand();
    com.Connection = con;
    com.CommandText = "delete from table1";
    con.Open();
    com.ExecuteNonQuery();
    con.Close();
    com.Parameters.Add("@name", SqlDbType.NVarChar, 50);
    com.Parameters.Add("@family", SqlDbType.NVarChar, 50);
    com.Parameters.Add("@num", SqlDbType.Char, 20);

    using (StreamReader reader = File.OpenText(@"c:\test.txt"))
    {
    while ((line = reader.ReadLine()) != null)
    {
    string[] Split = line.Split(new Char[] { ';' });



    com.Parameters["@name"].Value = Convert.ToString(Split[0]);
    com.Parameters["@family"].Value = Convert.ToString(Split[1]);
    com.Parameters["@num"].Value = Convert.ToString(Split[2]);

    com.CommandText = "insert into table1(name,family,num) values(@name,@family,@num)";
    con.Open();
    com.ExecuteNonQuery();
    con.Close();
    }
    آخرین ویرایش به وسیله علیرضا مداح : پنج شنبه 16 خرداد 1387 در 12:39 عصر دلیل: لطفا" کدها را داخل تگ [code] قرار دهید ،/

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار combo_ci
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    459

    نقل قول: عدم نمایش مقادیر فارسی

    با اين كلاسي كه گذاشتم اووون string كه از تو فايل خوندي به فارسي تبديل كن
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    ssmehizadeh@yahoo.com
    پست
    295

    نقل قول: عدم نمایش مقادیر فارسی

    اصلا مشکل من تو اعداد نیست

    رشته ها رو داره به صورت مربع در متغیر ذخیره می کنه و ...... در بانک هم به همین شکل نمایش می ده

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار combo_ci
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    459

    نقل قول: عدم نمایش مقادیر فارسی

    كدت كه ظاهرا مشكلي نداره...ميتوني برنامتو بزاري ببينم چه كار كردي ...احتمال نميدي فقط رو سيستم خودت اين خطا رخ بده؟يعني ويندوزت خراب شده باشه..حالا كدت رو بزار يه تست بزنيم

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار samanes
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    106

    نقل قول: عدم نمایش مقادیر فارسی

    ظاهرا دوستمون زمانی که داده رو از فایل می خونه براش مربع می ریزه تو متغیر
    نمیدونم از چه دستوری برای خوندن از فایل استفاده میکنی ولی از هر چی که استفاده میکنی
    System .Text.Encoding.Utf8
    رو فراموش نکن مثلا

    System.IO.
    StreamReader oReader = new System.IO.StreamReader(strPathName, System.Text.Encoding.UTF8);

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    ssmehizadeh@yahoo.com
    پست
    295

    نقل قول: عدم نمایش مقادیر فارسی

    با کد بالا که مشکل حل نشد

    مشکل از ویندوز هم نیست چون در چند کامپیوتر دیگه هم امتحان کردم ... البته فایل text رو هم عوض کردم

    دوستان گفته بودن برنامه ، خوب برنامه رو بالا گذاشتم

    تعجب می کنم بچه هایی که با فایل کار کردنن چرا تا حالا با این مشکل برخود نکردن

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    ssmehizadeh@yahoo.com
    پست
    295

    نقل قول: عدم نمایش مقادیر فارسی

    فکر نمی کنید اشکال از StreamReader باشه ، که داره یونیکد رو پشتیبانی نمی کنه

    آیا به غیر از StreamReader راه دیگه برای خوندن فایل هستش

  10. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    ssmehizadeh@yahoo.com
    پست
    295

    نقل قول: عدم نمایش مقادیر فارسی

    من طبق سوالاتی که کردم به این نتیجه رسیدم که :

    باید اطلاعات رو به صورت بیت به بیت بخونم و در بافر ذخیره کنم و سپس به database منتقل کنم

    آیا کسی در این مورد اطلاعاتی داره ........

    چطوری اطلاعات رو به صورت بیت به بیت بخونم در حالی که فایل من باینری نیست و text هستش

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار linux
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,313

    نقل قول: عدم نمایش مقادیر فارسی

    نقل قول نوشته شده توسط ssmehizadeh مشاهده تاپیک
    من طبق سوالاتی که کردم به این نتیجه رسیدم که :

    باید اطلاعات رو به صورت بیت به بیت بخونم و در بافر ذخیره کنم و سپس به database منتقل کنم

    آیا کسی در این مورد اطلاعاتی داره ........

    چطوری اطلاعات رو به صورت بیت به بیت بخونم در حالی که فایل من باینری نیست و text هستش
    کدت مشکلی نداره ، مشکل یا از فایل تکست هست یا از کالکشن ستینگ sql server

  12. #12
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    ssmehizadeh@yahoo.com
    پست
    295

    نقل قول: عدم نمایش مقادیر فارسی

    دوستان من وقتی کد رو به صورت زیر می نویسم به جای مربع داره علامت سوال میزنه (از همون روش خوندن بایت به بایت)

    FileStream f = new FileStream("c:\\test.txt", FileMode.Open, FileAccess.Read);
    byte [] a;
    a = new byte[512];
    int b = f.Read(a, 0, 512);
    //MessageBox.Show(b.ToString());
    string s = System.Text.Encoding.ASCII.GetString(a, 0, b);

    MessageBox.Show(s);

    حالا ممنون میشم بگید مشکلم از کجاست

    در ضمن وقتی به جای Encoding.ASCII از Encoding.UTF8 استفاده می کنم باز مربع نشون میده

    منتظر جوابم

  13. #13
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    ssmehizadeh@yahoo.com
    پست
    295

    نقل قول: عدم نمایش مقادیر فارسی

    دوست عزیز فایل text داره از یه برنامه تحت dos تشکیل میشه و بعد با استفاده از برنامه dostowin (برنامه ای که اکثرا از اون استفاده می کنن که فکر کنم با دلفی 5 نوشته شده) تبدیل به حروف فارسی تحت ویندوز میشه

    حالا می خواهم محتوای این فایل رو در بانک قرار بدم

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار linux
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,313

    نقل قول: عدم نمایش مقادیر فارسی

    یک فایل تکست باز کن این خط را توش بنویس مثلا
    علی ; علوی ; 1

    حالا save as
    encoding را utf-8 بگذار فایل را ذخیره کن و برنامه را اجرا کن و نتیجه را ببین ، اگر با این کار درست نشه در سمت sql مشکل داری
    آخرین ویرایش به وسیله linux : چهارشنبه 29 خرداد 1387 در 23:09 عصر

  15. #15
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    ssmehizadeh@yahoo.com
    پست
    295

    نقل قول: عدم نمایش مقادیر فارسی

    ممنون

    مشکل از همین بود

    مرسی

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •