نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: پرینت یک فایل متنی توسط پرینتر در C++‎

  1. #1
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    اهل تهران ، دانشجوی دانشگاه اصفهان
    پست
    2

    پرینت یک فایل متنی توسط پرینتر در C++‎

    پروژه بزرگتر از این حرفهاست.
    ولی شما فرض کنید در زبان C++‎ یک برنامه خیلی ساده نوشته ام و یک فایل را Open کرده ام. حال می خواهم از
    محتویات فایل توسط پرینتر پرینت بگیرم. چه کنم؟ (فایل .txt) (در ضمن برنامه Console هست)

    یک سوال دیگر: اگر فرضاً کدهای پرینت گرفتن را نوشتیم و برنامه را اجرا کردیم و برنامه هم اطلاعات را برای پرینتر
    فرستاد ،آیا همانند برنامه های دیگه صفحه ای برای تنضیمات پرینت باز می شه یا یک دفعه پرینت می گیره؟

    (خواهشاً کد بدید ، اگر باید HeaderFile خاصی را include کنم هم فراموش نکنید.)

    خودم در اینترنت جستجو کردم این را پیدا کردم ، کد را نوشتم ، فکر کنم یه کم syntax error داشت ولی وقتی
    اجرا می کردم هیچ اتفاق خاصی نمی افتاد (من پرینتر ندارم) ، من رو خوشحال می کنید اگر یک کد تر و تمیز بدید
    نظرتان چیست؟


    CODE
    #include < iostream.h >
    #include < fstream.h >
    int main(void)
    {
    int i=1234;
    char name[15];
    float fval=123.456;
    ofstream printer; // ofstream means out file stream
    printer.open("lpt1");
    cout<<"Enter a word (Max 14 chars): ";
    cin.getline(name,14, '\n');
    printer << "The values are: " << i <<" " << fval <<" "<
    return 0;
    }

  2. #2
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    اهل تهران ، دانشجوی دانشگاه اصفهان
    پست
    2

    نقل قول: پرینت یک فایل متنی توسط پرینتر در C++‎

    کامپایلرم Visual Studio 2005 هستش!

  3. #3

    نقل قول: پرینت یک فایل متنی توسط پرینتر در C++‎

    فقط سیمی کالن نداشت + فاصله اضافی در include ها :

    #include <iostream.h>
    #include <fstream.h>
    int main()
    {
    int i=1234;
    char name[15];
    float fval=123.456;
    ofstream printer; // ofstream means out file stream
    printer.open("lpt1");
    cout<<"Enter a word (Max 14 chars): ";
    cin.getline(name,14, '\n');
    printer << "The values are: " << i <<" " << fval <<" ";
    return 0;
    }

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •