نمایش نتایج 1 تا 29 از 29

نام تاپیک: نمایش تاریخ شمسی در برنامه

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار hentjanson
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    442

    Smile نمایش تاریخ شمسی در برنامه

    سلام دوستان چطور میشه در برنامم یک تاریخ شمسی داشته باشه مثلا پنجشنبه 16 1387 خرداد اینطوری بنویسه ؟
    از تمام دوستان و اساتید تشکر میکنم

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار babak_delphi
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    آستارا
    پست
    634

    نقل قول: نمایش تاریخ شمسی در برنامه

    در سایت خیلی خیلی بحث شده
    جستجو کن

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    آنجا سرای ابدی است
    پست
    2,011

    نقل قول: نمایش تاریخ شمسی در برنامه

    dll آقای سرباز زاده هست.
    کامپوننتهایی نیز مانن shdate وجو دارنئ.

  4. #4

    نقل قول: نمایش تاریخ شمسی در برنامه


  5. #5
    کاربر دائمی آواتار babak_delphi
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    آستارا
    پست
    634

    نقل قول: نمایش تاریخ شمسی در برنامه

    در بخش نکات برنامه نویسی در دلفی که در قسمت اعلان های بخش دلفی است هم من کد تبدیل تاریخ میلادی به شمسی و شمسی به میلادی رو گذاشتم

    https://barnamenevis.org/showth...t=52234&page=6

  6. #6

    نقل قول: نمایش تاریخ شمسی در برنامه

    سلام دوست من

    تو می تونی از این روش برای نشون دادن اون چیزی که می خوای استفاده کنی:


    procedure TForm1.FormCreate(Sender: TObject);
    var
    m2, d2, Today, Day, DateComplete: string;
    total: longint;
    m1, y1, y2, d1, y, m, temp, d: word;
    a, b, a1: array [1..12] of word;
    begin
    Today:='';
    a[1]:=31; a[2]:=28; a[3]:=31; a[4]:=30; a[5]:=31; a[6]:=30;a[7]:=31;a[8]:=31;a[9]:=30;a[10]:=31;a[11]:=30;a[12]:=31;
    b[1]:=31;b[2]:=29;b[3]:=31;b[4]:=30;b[5]:=31;b[6]:=30;b[7]:=31;b[8]:=31;b[9]:=30;b[10]:=31;b[11]:=30;b[12]:=31;
    a1[1]:=31;a1[2]:=31;a1[3]:=31;a1[4]:=31;a1[5]:=31;a1[6]:=31;a1[7]:=30;a1[8]:=30;a1[9]:=30;a1[10]:=30;a1[11]:=30;a1[12]:=29; total:=0;
    y := strtoint(formatdatetime('yy', now()));
    temp := y;
    m := strtoint(formatdatetime('m', now()));
    d := strtoint(formatdatetime('d', now()));
    if y mod 4 = 0 then
    dec(total);
    while y > 3 do
    begin
    if y mod 4=0 then
    inc(total,366)
    else
    inc(total, 365);
    dec(y);
    end;
    while m > 1 do
    begin
    if temp mod 4 = 0 then
    inc(total, b[m-1])
    else
    inc(total, a[m-1]);
    dec(m);
    end;
    inc(total, d);
    inc(total, 9);
    y1 := 1381;m1 := 10;d1 := 1;
    while total > 364 do
    if y1 mod 4 = 3 then
    if total > 365 then
    begin
    dec(total, 366);
    inc(y1);
    end
    else break
    else
    begin
    dec(total, 365);
    inc(y1);
    end;
    while total > 28 do
    begin
    if m1 = 12 then
    begin
    if y1 mod 4 = 3 then
    if total>29 then
    begin
    dec(total,30);
    end
    else break
    else
    dec(total, 29);
    inc(y1);
    m1 := 1;
    end;
    if total >= a1[m1] then
    begin
    dec(total, a1[m1]);
    inc(m1);
    end
    else
    break;
    end;
    inc(d1, total);
    if (m1)<10 then
    M2 := '0'+IntToStr(m1)
    else
    M2 := IntToStr(m1);
    if (d1)<10 then
    d2 := '0'+IntToStr(d1)
    else
    d2 :=IntToStr(d1);
    y2 := y1 - 1300;
    Today := FormatDateTime('dddd',Now());
    DateComplete := Today + ' : ' + d2 + ' / ' + m2 + ' / ' + inttostr(y1);
    Day := IntToStr(y2) + '/' + m2 + '/' + d2;
    Lable1.Caption := DateComplete;
    end;


    این کد رو دوست خوبم محسن غلامی نوشته که همین جا ازش تشکر می کنم به خاطر کد قشنگش!

    موفق و موید باشید

  7. #7

    Cool نقل قول: نمایش تاریخ شمسی در برنامه

    نقل قول نوشته شده توسط hentjanson مشاهده تاپیک
    سلام من تازه کارم اینو کجا وارد کنم دوست عزیزم
    سلام دوست من

    اگه به کد دقت کنی خط اول نوشته : ";(Procedure TForm1.FormCreate(Sender: TObject" یعنی اینکه اینو در رویداد OnCreate فرم مربوطه باید بذاری!

    موفق و موید باشی

  8. #8

    Cool نقل قول: نمایش تاریخ شمسی در برنامه

    نقل قول نوشته شده توسط hentjanson مشاهده تاپیک
    سلام من تازه کارم اینو کجا وارد کنم دوست عزیزم
    در ضمن دوست من

    هر کسی روزی تازه کاره این سایت برای یادگیری ایجاد شده پس هر سوالی که داری و برات پیش میاد رو بدون خجالت بپرس و نیازی نیست به خودت تلقین کنی که "من تازه کارم".

    اینجا هرکسی هر کمکی که از دستش بربیاد رو در حد توانش بهت میگه پس امیدوار باش که آدمی به امید زنده است.

    موفق و موید باشید

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار hentjanson
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    442

    نقل قول: نمایش تاریخ شمسی در برنامه

    سلام چرا خطا میده . خطای label میگیره

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار delphiprog3000
    تاریخ عضویت
    بهمن 1385
    محل زندگی
    Kerman
    پست
    511

    نقل قول: نمایش تاریخ شمسی در برنامه

    سلام.
    اصولا برای این جور رویها یکسری label پیشفرض تعریف میشه که باید شما بر روی فرمتان یک یا چند label که نامشون شبیه به نامی که در این رویه وجود دارد قرار دهید.
    چون ساعت و تاریخ رو در خاصیت caption لیبلها به شما نمایش میده.

    موفق باشید.......

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار hentjanson
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    442

    نقل قول: نمایش تاریخ شمسی در برنامه

    میشه یک مثال بزنید در این رابطه که مطرح کردید تا منم بیشتر در جریان قرار بگیرم اخه توضیحاتتون خوبه ولی من هنوز متوجه نشدم

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار delphiprog3000
    تاریخ عضویت
    بهمن 1385
    محل زندگی
    Kerman
    پست
    511

    نقل قول: نمایش تاریخ شمسی در برنامه

    دوست عزیز از این یونیتی هم که براتون فرستادم میتونید استفاده کنید.

    باید اونو به پروژتون اضافه کنید.

    در فرمی که میخواهید ساعت و تاریخ نمایش داده شه .یک تایمر قرار بدید که در داخل آن نیز این کدها رو بزارید.

    کد:
    procedure TMain.Timer1Timer(Sender: TObject);
    var yr,mn,dy:word;
    m,d:string;
    day :word;
    begin
    JDecodeDate(Date(),yr,mn,dy);
    if mn<=9 then
    m:='0'+inttostr(mn)
    else
    m:=inttostr(mn);
    if dy<=9 then
    d:='0'+inttostr(dy)
    else
    d:=inttostr(dy);
    DateL.Caption:=IntToStr(yr)+'/'+m+'/'+d;

    day:=DayOfWeek(now);
    case day of
    1:
    DayL.Caption:='یکشنبه';
    2:
    DayL.Caption:='دوشنبه';
    3:
    DayL.Caption:='سه شنبه';
    4:
    DayL.Caption:='چهار شنبه';
    5:
    DayL.Caption:='پنج شنبه';
    6:
    DayL.Caption:='جمعه';
    7:
    DayL.Caption:='شنبه';
    end;

    TimeL.Caption:=FormatDateTime('HH:MM:SS',now);
    end;
    و سپس در همان فرم سه label قرار بدید با نامهای timel , dayl , datel
    در ضمن خصوصیت interval تایمر رو هم به 1 تبدیل کنید.

    تایمر:یک شی که در تب system وجود دارد و شکل ساعت است.کارش شمارش و اجرای دستورات در زمان معین شده.

    موفق باشید.........
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  13. #13

    نقل قول: نمایش تاریخ شمسی در برنامه

    سلام دوست من

    روی فرمت یه Lable بذار و اسمش به Lable1 تغییر بده!

    موفق و موید باشید

  14. #14

    Cool نقل قول: نمایش تاریخ شمسی در برنامه

    نقل قول نوشته شده توسط delphiprog3000 مشاهده تاپیک
    دوست عزیز از این یونیتی هم که براتون فرستادم میتونید استفاده کنید.

    باید اونو به پروژتون اضافه کنید.

    در فرمی که میخواهید ساعت و تاریخ نمایش داده شه .یک تایمر قرار بدید که در داخل آن نیز این کدها رو بزارید.

    کد:

    procedure TMain.Timer1Timer(Sender: TObject);



    var yr,mn,dy:word;
    m,d:string;
    day :word;
    begin
    JDecodeDate(Date(),yr,mn,dy);
    if mn<=9 then
    m:='0'+inttostr(mn)
    else
    m:=inttostr(mn);
    if dy<=9 then
    d:='0'+inttostr(dy)
    else
    d:=inttostr(dy);
    DateL.Caption:=IntToStr(yr)+'/'+m+'/'+d;

    day:=DayOfWeek(now);
    case day of
    1:
    DayL.Caption:='یکشنبه';
    2:
    DayL.Caption:='دوشنبه';
    3:
    DayL.Caption:='سه شنبه';
    4:
    DayL.Caption:='چهار شنبه';
    5:
    DayL.Caption:='پنج شنبه';
    6:
    DayL.Caption:='جمعه';
    7:
    DayL.Caption:='شنبه';
    end;

    TimeL.Caption:=FormatDateTime('HH:MM:SS',now);
    end;
    و سپس در همان فرم سه label قرار بدید با نامهای timel , dayl , datel


    در ضمن خصوصیت interval تایمر رو هم به 1 تبدیل کنید.



    تایمر:یک شی که در تب system وجود دارد و شکل ساعت است.کارش شمارش و اجرای دستورات در زمان معین شده.



    موفق باشید.........



    سلام دوست من

    من فکر می کنم بجای تعریف اسم روز ها در روال ها و فاکشن ها بهتر از توابع خود دلفی استفاده کنیم نه؟
    این نظر منه شاید نظر بقیه دوستان چیز دیگه ای باشه!

    این کد اسم روز رو به هر زبانی که در Regional and Language Optin ویندوزتون به عنوان پیش فرض تعریف شده باشه بر می گردونه و نیاز نیست که بخوایم اسم تمام روز ها رو خودمون بیایم برای سیستم تعریف کنیم.

    Today := FormatDateTime('dddd',Now());


    موفق و موید باشید

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار hentjanson
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    442

    نقل قول: نمایش تاریخ شمسی در برنامه

    چطور به برنامه این فایل رو اضافه کنم میشه در این مورد هم توضیحاتی بدین

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار delphiprog3000
    تاریخ عضویت
    بهمن 1385
    محل زندگی
    Kerman
    پست
    511

    نقل قول: نمایش تاریخ شمسی در برنامه

    دوست عزیزم قبلا توضیح دادم .
    شما یک پروژه در دلفی ایجاد کنید.
    سپس در قسمت project>Add to project و بعد آن این یونیت رو با نام Jdate رو به برنامه اضافه کنید.
    و سپس بقیه مراحل که در بالا توضیح داده شده را انجام دهید......

    موفق باشید............

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار hentjanson
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    442

    Smile نقل قول: نمایش تاریخ شمسی در برنامه

    سلام من این مطالب شما رو انجام دادم ولی یک مشکل داره میشه مشاهده کنید بگید کجایه کار من مشکل داره
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    • نوع فایل: rar 22.rar‏ (4.3 کیلوبایت, 12 دیدار)

  18. #18
    کاربر دائمی آواتار delphiprog3000
    تاریخ عضویت
    بهمن 1385
    محل زندگی
    Kerman
    پست
    511

    نقل قول: نمایش تاریخ شمسی در برنامه

    دوست عزیزم.
    اینم نمونه کاملی که شما نیاز داری .فقط کافیه اجراش کنید..

    موفق باشید..............
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  19. #19

    نقل قول: نمایش تاریخ شمسی در برنامه

    سلام دوست من

    برای حل این مشکلت همونطور که دوستمون گفت باید فایل ها رو به پروژه ات اضافه کنی و در زیر قسمت implementation عبارت ;uses jDateUtils رو اضافه کنی

    موفق و موید باشی

  20. #20
    کاربر دائمی آواتار hentjanson
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    442

    نقل قول: نمایش تاریخ شمسی در برنامه

    سلام ممنون مشکلم حل شد همین قسمت صدا زدن uses رو متوجه نشدم از تمام اساتید تشکر می کنم .

  21. #21

    نقل قول: نمایش تاریخ شمسی در برنامه

    سلام دوست من

    در قسمت Uses وقتی بخوای از اجزای یه یونیت دیگه که در پروژه ات هست استفاده کنی باید از کلید ترکیبی Alt+F11 استفاده کرده و نام یونیت مورد نظر رو انتخاب و دوبار روش کلیک کنی.

    با این روش می تونی از تمام منابع اون یونیت در یک یوینت دیگه استفاده کنی مثلا اگه دوتا فرم داشته باشی و از فرم اول بخوای مقدار Edit فرم دوم رو تغییر بدی می تونی از کد زیر پس از استفاده از کلید ترکیبی بالا و انتخاب یونیت فرم دوم استفاده کنی

    Form2.Edit1.Text := 'مقدار جدید یا مورد نظر';


    موفق و موید باشی

  22. #22
    کاربر دائمی آواتار hentjanson
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    442

    نقل قول: نمایش تاریخ شمسی در برنامه

    مرسی مشکلم حل شد . متشکرم از همه اساتید این مبحث که به من راهنمایی دادند .

  23. #23
    کاربر دائمی آواتار hentjanson
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    442

    نقل قول: نمایش تاریخ شمسی در برنامه

    فقط یک مسئله ای میشه اینو کاملش تر کرد مثلا فصل رو هم بگه که فروردین هستش اردیبهشت یا خرداد ماه در این مورد اساتید چیزی میدونند

  24. #24

    Cool نقل قول: نمایش تاریخ شمسی در برنامه

    نقل قول نوشته شده توسط hentjanson مشاهده تاپیک
    فقط یک مسئله ای میشه اینو کاملش تر کرد مثلا فصل رو هم بگه که فروردین هستش اردیبهشت یا خرداد ماه در این مورد اساتید چیزی میدونند
    سلام دوست من

    تو سئوالت یه تناقض هست! اگه فصل رو می خوای باید بگه بهار، تابستان، پاییز و زمستان و اگه اسم ماه رو بخوای باید اونایی رو که تو گفتی بگه!

    شما برای اینکه فصل رو بگه باید اول فصل ها رو توی یه آرایه ذخیره کنی بعد بیای بگی اگه عدد ما که می تونی با استفاده از این تابع
    FormatDateTime('mm',Now());
    بدست می آید رو بررسی کنی و بگی اگه بین 1 تا 3 است بهار رو نشون بده و به همین ترتیب و اگه بخوای اسم ماه ها رو نشون بده باید باز هم اسم ماه ها رو در یک آرایه بذاری و بگی اگه عدد ماه برابر 1 بود فروردین رو نشون بده و به همین ترتیب الی آخر.

    با استفاده از این تابع
    FormatDateTime('mmmm',Now());
    می تونی نام ماه های تقوی میلادی رو بدست بیاری!

    موفق و موید باشی

  25. #25
    کاربر دائمی آواتار hentjanson
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    442

    نقل قول: نمایش تاریخ شمسی در برنامه

    یک نمونه میشه اینجا برام مثال بزنید اگه وقتشو دارید تشکر از کمک های شما دوست من

  26. #26

    نقل قول: نمایش تاریخ شمسی در برنامه

    نقل قول نوشته شده توسط hentjanson مشاهده تاپیک
    سلام چرا خطا میده . خطای label میگیره
    پيشنهاد ميكنم يه كتاب دلفی بخونی.

  27. #27
    کاربر دائمی آواتار hentjanson
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    442

    نقل قول: نمایش تاریخ شمسی در برنامه

    در مورد تععین ماه ککسی میدونه
    نسبت به تاربخ فعلی مشخص کنه فروردین اردیبهشت خرداد ...........

  28. #28

    نقل قول: نمایش تاریخ شمسی در برنامه

    از کامپوننت شمسی دیت استفاده کن همه قابلیت هارو داره

  29. #29

    Lightbulb نقل قول: نمایش تاریخ شمسی در برنامه

    نقل قول نوشته شده توسط hentjanson مشاهده تاپیک
    در مورد تععین ماه ککسی میدونه
    نسبت به تاربخ فعلی مشخص کنه فروردین اردیبهشت خرداد ...........
    در اين پست مي توني به اون چيزي كه مي خواي برسي :

    تابع تاريخ شمسي رو پيدا كن : https://barnamenevis.org/showthread.php?t=190417

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •