نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: php builder

  1. #1
    مهمان

    Tick php builder

    bename khoda
    ma nemidanim php cheghadr karbord darad?

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1382
    محل زندگی
    تهرانسر_ فاز5
    پست
    317

    ببین عزیز من PHP یه زبان Side Server که با اون می تونی برنامه نویسی تو سرور انجام بدی
    کار بردش بستگی به کارت داره می تونی به بانک اعصلاعاتی وصل شی ایمیل بزنی نمونش
    همین فرومه که با پی اچ پی درست شده و به نظر من بری ASP یاد بگیری بهتره

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار jirjirakk
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    wwwroot
    پست
    660
    فقط PHP
    عزیز من برای هر کاری که بخوای بکنی عالیه

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1382
    محل زندگی
    تهرانسر_ فاز5
    پست
    317


    Only ASP


  5. #5
    کاربر دائمی آواتار Mohammad_Mnt
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    جنگلی به نام ایران
    سن
    41
    پست
    1,875
    ASP.NET
    در ضمن بیاد تو کلاس ASP.NET سایت پرشیا ثبت نام کنین 8)
    http://www.persiaelearning.com

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار jirjirakk
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    wwwroot
    پست
    660
    به روی چشم :!:

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار Mahdavi
    تاریخ عضویت
    فروردین 1382
    محل زندگی
    ایران - میگن تهرون
    پست
    606
    با سلام
    همه واسه php صحبت کردید ولی نگفتید چرا خوبه ؟ واسه کجا خوبه ؟

    Php زبان خوبیه واسه کار با بانکهای اطلاعاتی (راحته) و واسه سرورهای Unixی . گرچه رو ویندوز هم میشه استفاده کرد . ولی با مشکل زیاد. نمونش خرابیای زیاد همین فرم تو زمانهای مختلف !!!! :shock:

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار Rambod
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    تهران
    سن
    45
    پست
    404
    در مورد ASP . PHP قبلاً و توی فروم قبلی خیلی صحبت شد. در ضمن از همون صحبتها یه نیمچه مقاله ای درست شد. فکر کنم هنوز تو آرشیو باشه.

  9. #9

    نقل قول: php builder

    به نظر من هر دوشون خوبن .

    هر کاری رو با هر دوشون میشه انجام داد فقط باید با یکی از این دوتا عادت کنی .

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار narsic
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    دهکده جهانی
    سن
    35
    پست
    1,020

    نقل قول: php builder

    با سلام
    هر زبان قدرت و ویژگیهای خودش رو داره و به نظر من این برنامه نویسه که قدرت زبان رو نشون میده .
    موف باشید

تاپیک های مشابه

  1. تبدیل کد c ++ builder به C#‎
    نوشته شده توسط Mega7000 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 13
    آخرین پست: پنج شنبه 14 خرداد 1394, 17:38 عصر
  2. C++‎builder
    نوشته شده توسط mnajafi در بخش برنامه نویسی با Borland C++‎ Builder
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 20 اسفند 1388, 16:53 عصر
  3. مقایسه اجمالی VC#‎ and C#‎ Builder
    نوشته شده توسط ali_hadian در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 29 بهمن 1387, 00:50 صبح
  4. تبدیل یک برنامه ساده از C++‎ Builder به دلفی7.0
    نوشته شده توسط 123456za در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 12
    آخرین پست: شنبه 01 اردیبهشت 1386, 21:48 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •