نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: ذخیره اطلاعات در یک فایل XML

  1. #1

    ذخیره اطلاعات در یک فایل XML

    سلام
    من می خوام که شماره تلفن یک سری از افراد رو توی یک فایل XML به این شکل ذخیره کنم .
    <?xml version="1.0" encoding="UFT-8" ?>
    <TelNumber>09155552525<TelNumber/>
    <TelNumber>09155554525<TelNumber/>
    <TelNumber>09155552523<TelNumber/>
    <TelNumber>09155542525<TelNumber/>
    <TelNumber>09155562525<TelNumber/>

    و کاربر بتونه از طریق یک فرم به فایل شماره تلفن اضافه کنه . اما من هرکاری کردم نتونستم اینو درستش کنم و خیلی هم لازمش دارم . کسی هست که کمکم کنه و راهنمایی کنه .
    ممنونم


    استخدام برنامه نویس دات نت (Asp.net,C#‎‎‎‎,jquery,...)
    ترجیحا خراسان شمالی ، بجنورد
    به صورت پاره وقت و تمام وقت

    ارسال اطلاعات و رزومه کاری به Job@tosa.ir

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار combo_ci
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    459

    نقل قول: ذخیره اطلاعات در یک فایل XML

     private void btn_Save_Click(object sender, EventArgs e)
    {

    if (lstvwINFO.CheckedItems.Count == 0)
    {
    MessageBox.Show("آيتمي انتخاب نشده");
    return;
    }

    saveFileDialog1.ShowDialog();

    if (saveFileDialog1.FileName == "") return;

    String configurationFile = saveFileDialog1.FileName;

    XmlTextWriter XmlDoc = new XmlTextWriter(configurationFile, System.Text.Encoding.UTF8);
    XmlDoc.Formatting = Formatting.Indented;

    XmlDoc.WriteStartDocument();

    XmlDoc.WriteStartElement("Report");

    XmlDoc.WriteStartElement("Orginal");
    XmlDoc.WriteElementString("OrginalStatment", lbl_OrginalStatment.Text);
    XmlDoc.WriteEndElement();

    XmlDoc.WriteStartElement("FromStatment");
    XmlDoc.WriteElementString("Statment", lbl_from.Text);
    XmlDoc.WriteEndElement();

    XmlDoc.WriteStartElement("Fields");

    for (int iItem = 0; iItem <= lstvwINFO.Items.Count - 1; iItem++)
    {
    XmlDoc.WriteStartElement("Field");

    if (lstvwINFO.Items[iItem].Checked)
    XmlDoc.WriteElementString("Ticked", "1");
    else
    XmlDoc.WriteElementString("Ticked", "0");

    XmlDoc.WriteElementString("Name", lstvwINFO.Items[iItem].SubItems[1].Text);
    XmlDoc.WriteElementString("Alias", lstvwINFO.Items[iItem].SubItems[0].Text);
    XmlDoc.WriteEndElement();
    }

    XmlDoc.WriteEndElement();

    XmlDoc.WriteStartElement("Conditions");

    for (int i = 0; i < filterstring_arraylist.Count; i++)
    {
    XmlDoc.WriteStartElement("Condition");

    XmlDoc.WriteElementString("Code", filterstring_arraylist[i].ToString());
    XmlDoc.WriteElementString("Text", Filter_condition_Listbox.Items[i].ToString());

    XmlDoc.WriteEndElement();
    }

    XmlDoc.WriteEndElement();
    XmlDoc.WriteEndElement();
    XmlDoc.Close();
    }


    اين يك قطعه كد براي save كردن تو xml هست كه من واسه كي از برنامه هام نوشتم....ببين كمكت ميكنه...بازم مشكلي بود در خدمتيم

  3. #3

    نقل قول: ذخیره اطلاعات در یک فایل XML

    سلام دوست عزیز ،
    بهتر است که از شیء DataTable و متدهای ReadXml و WriteXml استفاده نمایید ، این دو متد وظیفه خواندن/نوشتن اطلاعات شیء DataTable از/بر روی فایل Xml را بر عهده دارند ،
    مثالی از MSDN :

    private static void DemonstrateReadWriteXMLDocumentWithStream()
    {
    DataTable table = CreateTestTable("XmlDemo");
    PrintValues(table, "Original table");
    // Write the schema and data to XML in a memory stream.
    System.IO.MemoryStream xmlStream = new System.IO.MemoryStream();
    table.WriteXml(xmlStream, XmlWriteMode.WriteSchema);
    // Rewind the memory stream.
    xmlStream.Position = 0;
    DataTable newTable = new DataTable();
    newTable.ReadXml(xmlStream);
    // Print out values in the table.
    PrintValues(newTable, "New table");
    }
    private static DataTable CreateTestTable(string tableName)
    {
    // Create a test DataTable with two columns and a few rows.
    DataTable table = new DataTable(tableName);
    DataColumn column = new DataColumn("id", typeof(System.Int32));
    column.AutoIncrement = true;
    table.Columns.Add(column);
    column = new DataColumn("item", typeof(System.String));
    table.Columns.Add(column);
    // Add ten rows.
    DataRow row;
    for (int i = 0; i <= 9; i++)
    {
    row = table.NewRow();
    row["item"] = "item " + i;
    table.Rows.Add(row);
    }
    table.AcceptChanges();
    return table;
    }
    private static void PrintValues(DataTable table, string label)
    {
    // Display the contents of the supplied DataTable:
    Console.WriteLine(label);
    foreach (DataRow row in table.Rows)
    {
    foreach (DataColumn column in table.Columns)
    {
    Console.Write("\t{0}", row[column]);
    }
    Console.WriteLine();
    }
    }
    I've just started tweeting!
    @Alireza_Maddah

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •