نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: آپلود فایل در برنامه php

  1. #1

    آپلود فایل در برنامه php

    با سلام
    من می خوام در برنامم امکان آپلود فایل داشته باشم. میشه لطفا کمکم کنید. می خوام کاربر این امکانو داشته باشه هر چند تا فایل که خواست آپلود کنه.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار sma_mohseni
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    قم
    پست
    194

    نقل قول: آپلود فایل در برنامه php

    سلام
    تو php manual این توابع رو نگاه کن
    ftp_connect
    ftp_login
    ftp_mkdir
    ftp_put

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار sma_mohseni
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    قم
    پست
    194

    نقل قول: آپلود فایل در برنامه php

    اینم یه مثال

    <?php
    $file = 'somefile.txt';
    $remote_file = 'readme.txt';

    // set up basic connection
    $conn_id = ftp_connect($ftp_server);

    // login with username and password
    $login_result = ftp_login($conn_id, $ftp_user_name, $ftp_user_pass);

    // upload a file
    if (ftp_put($conn_id, $remote_file, $file, FTP_ASCII)) {
    echo "successfully uploaded $file\n";
    } else {
    echo "There was a problem while uploading $file\n";
    }

    // close the connection
    ftp_close($conn_id);
    ?>


  4. #4
    کاربر دائمی آواتار Bahram0110
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    شیراز | یاسوج | اهواز
    پست
    1,059

    نقل قول: آپلود فایل در برنامه php

    البته بدون وصل شدن به ftp هم می شه

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    سحابي #C ستاره ي Java
    پست
    192

    نقل قول: آپلود فایل در برنامه php

    فكر كنم منظور بهرام عزيز لينك زير باشه!

    http://www.devshed.com/c/a/PHP/Build...rs-with-PHP-5/

    ---------------------------------------------------------------------------------------------------
    همه چيز اگر تيره تر مينمايد روشن ميشود زود
    تنها اين حقيقتي است باراني بايد تا رنگين كماني برآيد.

  6. #6

    نقل قول: آپلود فایل در برنامه php

    دوست عزیز چند روش واسه upload داریم منظورتون کدوم یکیه؟
    1- Upload به داخل DB
    2- Upload به داخل یک folder
    3- upload از طریق ftp
    لطفا مشخص کنید
    ممنون - موفق باشید
    ما را نه غم دوزخ و نی حرص بهشت است!
    www.yaqubian.com

  7. #7

    نقل قول: آپلود فایل در برنامه php

    من می خوام به کمک ftp یه یه سیستم آپلود بنویسم.

    توی این سیستم مدیر باید وارد کنترل پنل بشه و از طریق امکانات موجود در کنترل پنل و بدون نیاز به نرم افزار جانبی فایلهای خودش رو به پوشه مورد نظرش آپلود کنه، پوشه ایجاد کنه. سیستم مورد نظر من باید بتونه قابیلست resume و دانلود سریع هم داشته باشه.

    یه مدت سرچ کردم و چیزی پیدا نکردم. اگر همچین آموزشی سراغ دارید لطفا به من معرفی کنید.

    ایا می شه بدون نیاز به برنامه های جانبی و از طریق توابع موجود در پی اچ پی به اف تی پی وصل شد و فایلهای دلخواه رو از طریق خود مرورگر آپلود و دانلود کرد؟

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •