نمایش نتایج 1 تا 13 از 13

نام تاپیک: گزارش گيري با كريستال ريپورت

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    118

    گزارش گيري با كريستال ريپورت

    سلام به همه دوستان
    من تازه شروع به كار با كريستال كردم
    ميخوام در زمان برقراري ارتباط با ديتابيس از يك reader استفاده كنم اما همونطور كه در كد هم ميبينيد نميدونم بايد از چه دستوري استفاده كنم!
    كد برقراري ارتباط با ديتابيس از طريق آداپتور رو ميدونم ولي ميخوام از ريدر استفاده كنم،لطفا كمكم كنيد

    PubSqlDR = PubSqlCom.ExecuteReader
    PubSqlDR.Read()

    rptEmployee.SetDataSource(PubSqlDR.?)

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Afshin160
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    528

    نقل قول: گزارش گيري با كريستال ريپورت

    سلام دوست عزيز ...
    من دقيقا متوجه نشدم كه منظور شما چه ولي در كل يه راه ساده اينه كه شما اول اطلاعاتي را كه براي گزارش مي خواهيد را با دستوراتي همچون select تهيه كنيد و در يك ديتاست بريزيد و بعد ديتاست را به كريستال ريتورت پاس دهيد...

    آن وقت ديگه فرق ندارد كه شما براي برقراري ارتباط با ديتابيس از چي استفاده مي كنيد.
    موفق باشيد.

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    118

    نقل قول: گزارش گيري با كريستال ريپورت


    PubSqlCom.CommandText = "SELECT * FROM sales "
    PubSqlCom.Connection = PubSqlCon
    If PubSqlCon.State = Data.ConnectionState.Open Then PubSqlCon.Close()
    If PubSqlCon.State = Data.ConnectionState.Closed Then PubSqlCon.Open()
    PubSqlDR = PubSqlCom.ExecuteReader
    PubSqlDR.Read()
    rptEmployee.SetDataSource(PubSqldr.)


    همونطور كه در كد مي بينيد ،مشكل من در برقراري ارتباط با ديتابيس نيست ،مشكل خطي است كه با رنگ قرمز نشون دادم

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار Afshin160
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    528

    Thumbs up نقل قول: گزارش گيري با كريستال ريپورت

    سلام
    يه فايل برات گذاشتم ببين بدردت ميخوره..
    فايل attach نميشه..

    فايل pdf. توي تاپيك زير هم گذاشتم
    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=109387

    موفق باشيد

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    118

    نقل قول: گزارش گيري با كريستال ريپورت

    ممنونم از راهنماييتون
    ولي ميخوام براي برقراري ارتباط با ديتابيس در گزارشاتم از ExecuteReader استفاده كنم
    سوال من اين هست كه بعد از SetDataSource چه چيزي بايد بنويسم
    چون data reader ديتاست نداره

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار Dariuosh
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    448

    Smile نقل قول: گزارش گيري با كريستال ريپورت


  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    118

    نقل قول: گزارش گيري با كريستال ريپورت

    با تشكر از همه دوستان

    ولي مشكلم حل نشد!!

    از بين دوستان كسي نميتونه كمكم كنه؟

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    118

    نقل قول: گزارش گيري با كريستال ريپورت

    از بین دوستان کسی نمیتونه کمکم کنه

  9. #9

    Smile نقل قول: گزارش گيري با كريستال ريپورت

    متد SeytDataSource دارای 4 Overload است که پارامترهای زیر را قبول می کنند .

    ولی IDataReader از نوع شی نیست . Interface است که شی شما باید آن را Implement کند .(که SqlDataReader این کار رو میکند . ولی نمیدونم اینجا چجوری باید استفاده بشه)

    اگر موفق نشدید یا باید از DataSet و یا DataTable استفاده کنید . و یا اگر هنوز قصد استفاده از DataReader دارید آن را از بانک پر کنید و بصورت دستی از آن یک DataTable درست کنید و به گزارش پاس بدهید .

    موفق باشید .

  10. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    118

    نقل قول: گزارش گيري با كريستال ريپورت

    با تشکر از همه دوستان

    سوالی که برای من ایجاد شده این هست که، همه ما میدونیم سرعت دیتاریدر بسشتر از دیتا آداپتور
    و این میتونه به عنوان یک مزیت خوب در گزارش گیریها به حساب بیاد.

    نکته جالب این که از قرار معلوم کسی از دیتاریدر استفاده نمیکنه

  11. #11

    نقل قول: گزارش گيري با كريستال ريپورت

    با سلام
    کسی منکر این نیست که استفاده از دیتاریدر بهتر از دیتاست و دیتا تیبل و ... است .

    ولی وقتی شما سیستم تون رو استاندارد طراحی کرده باشین و مشکل Performance نداشته باشید ، حالا مثلا اگر در جایی از DataTable و یا حتی DataSet هم استفاده کنید تغییر فاحشی در زمان مشاهده نمی کنید . مگر در حد چند میلی ثانیه .

    اگر شما در برنامه تون در همه بخش های گرفتن اطلاعات از دیتابیس از دیتاریدر استفاده می کنید و حالا در یک بخش مثل اینجا هم شاید مجبور به استفاده از DataTable بشید ، این به نظر من مشکل خاصی رو ایجاد نمیکنه .

    موفق و پیروز باشید .

  12. #12
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    118

    نقل قول: گزارش گيري با كريستال ريپورت

    از دوستان كسي ميتونه ي Sample از گزارش گيري با ديتا ريدر بزاره !!

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار ali_md110
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    1,181

    نقل قول: گزارش گيري با كريستال ريپورت

    یه مثال ببین شاید بدردتون بخوره
    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=104690

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •