نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: ارتباط asp.net با اکسس

  1. #1

    ارتباط asp.net با اکسس

    با سلام ، در asp.net به زبان vb کد زیر را وارد کرده ام datasource آن اکسس است . خط آخر یعنی خط رنگی را خطا می دهد لطفا دلیل خطای آن را برایم بگویید :
    Conn.ConnectionString = Consts.ConnStr
    Conn.Open()
    Comm.Connection = Conn
    Comm.CommandText = "insert into [afrade] (`af_name`,`af_lastename`,`af_fathername`,`af_numb ershenasname`,`af_dateBirthday`,`af_mizanetahsilat `,`af_reshtetahsily`,`af_job`,`af_tahol`,`af_addre ss`,`af_tell`,`af_addressjob`,`af_tellzarory`,`af_ jensyat`,`af_yearsherkat`,`af_nahveashenaiy`)VALUE S(@Text_name.Text , @Text_lastname.Text , @Me.Text_fathername.Text , @Me.Text_shsh.Text , @Me.Text_berthday.Text , @Me.DDnList_miztahsilat.SelectedItem.Value , @Me.Text_reshtahsily.Text , @Me.Text_job.Text , @Me.DDList_tahol.SelectedItem.Value , @Me.Text_addresss.Text , @Me.Text_tell.Text , @Me.Text_addressjob.Text , @Me.DDList_jensiyat.SelectedItem.Value , @Me.Text_reshtahsily.Text , @Me.DDList_yearsherkat.SelectedItem.Value , @Me.DDListashenaiy.SelectedItem.Value )"
    Comm.ExecuteNonQuery()
    با تشکر.

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1383
    محل زندگی
    Net@
    پست
    415

    نقل قول: ارتباط asp.net با اکسس

    @ ها پارامتره ؟؟؟ پس كي مقدار دهي ميشن ؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار IranVisual
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    مازندران ، رستمکلا
    سن
    36
    پست
    386

    نقل قول: ارتباط asp.net با اکسس

    Protected Sub Button1_Click(ByVal sender As Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Button1.Click
    Dim obj As New OleDbCommand
    obj.Connection = coon
    obj.CommandText = "Insert into LearnWeb(ID,Mozo,Matn,UserName,DateP,TimeP,Filter, Daste)values(@ID,@Mozo,@Matn,@UserName,@DateP,@Tim eP,@Filter,@Daste)"
    Dim objmax As New OleDbCommand("select max(ID) from LearnWeb", coon)
    coon.Open()
    Dim maxid As Object = objmax.ExecuteScalar
    If maxid Is DBNull.Value Then
    maxid = 0
    End If
    coon.Close()
    obj.Parameters.AddWithValue("ID", maxid + 1)
    obj.Parameters.AddWithValue("@Mozo", TextBox3.Text)
    obj.Parameters.AddWithValue("@Matn", FCKeditor1.Value)
    obj.Parameters.AddWithValue("@UserName", Label1.Text)
    obj.Parameters.AddWithValue("@DateP", TextBox1.Text)
    obj.Parameters.AddWithValue("@TimeP", TextBox2.Text)
    obj.Parameters.AddWithValue("@Filter", Me.DropDownList1.SelectedValue.ToString)
    obj.Parameters.AddWithValue("@Daste", Me.DropDownList1.SelectedItem.Text)
    coon.Open()
    obj.ExecuteNonQuery()
    coon.Close()
    Response.Write("<script> alert('مطلب شما با موفقیت ثبت گردید'); </script>")
    End Sub

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •