نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: EX1RRoomSpammer.exe.manifest اینmanifest یعنی چی

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار majjjj
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    1,158

    EX1RRoomSpammer.exe.manifest اینmanifest یعنی چی

    چند تا فایل دیدم که manifest رو اخرشون دارن اینها چجور فایلی هستن؟

  2. #2

    نقل قول: EX1RRoomSpammer.exe.manifest اینmanifest یعنی چی

    بابه کار بردن فایل های manifest می تونیم ظاهر برناممون رو به ایکس پی یا ویستا نزدیک تر کنیم . روش اش هم به صورت زیر هست :
    ببينيد شما اولين كاري كه بايد بكنيد اينه كه برنامه Notepad رو باز كنيد بعد كد زير رو توش كپي كنيد و برنامه رو با نام x.exe.MANIFEST ذخيره كنيد. (x همون نام برنامتونه)

    مثلاً فرض میكنيم فايل برنامه شما اسمش هست Project1.exe ، پس شما بايد كدهاي زير رو توي Notepad كپي كنيد و با نام Project1.exe.MANIFEST ذخيره كنيد و فايل ذخيره شده (MANIFEST) رو در كنار فايل اجرايي تون قرار بديد و برنامتون رو اجرا كنيد.

    كد:<?xml version="1.0" encoding="UTF-8" standalone="yes"?>
    <assembly xmlns="urn:schemas-microsoft-com:asm.v1" manifestVersion="1.0">
    <assemblyIdentity
    version="1.0.0.0"
    processorArchitecture="X86"
    name="Name"
    type="win32"
    />
    <dependency>
    <dependentAssembly>
    <assemblyIdentity
    type="win32"
    name="Microsoft.Windows.Common-Controls"
    version="6.0.0.0"
    processorArchitecture="X86"
    publicKeyToken="6595b64144ccf1df"
    language="*"
    />
    </dependentAssembly>
    </dependency>
    </assembly>


    و به جای name همون نام برنامتون رو قرار بدید.اول پروژه برنامتون رو باز كنيد. حالا از منوی Project گزینه Components رو انتخاب کنید و Microsoft Windows Common Control 5.0 رو علامت بزنید تا به پروژتون اضافه بشه. حالا یکی از کنترل های اونو مثل StatusBar و یا کنترل ProgressBar رو به فرمی که در اول اجرای برنامه نمایش داده میشه اضافه کنید. مثلا اگه برنامه شما با Splash Screen شروع میشه باید یکی از این کنترل ها رو درون همون فرمتون قرار بدید (ProgressBar بهتره) ولی اگه برنامتون تنها یک فرم داره (فرم اصلی) بايد يكي از اين كنترلها رو به همون فرم اضافه كنيد. توجه داشته باشيد كه اينكار ضروريه. بعد از اينكار از برنامتون يك فايل اجرايي بگيريد و دوباره فايلش رو اجرا كنيد. موفق باشيد.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار AmirAmiri
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    353

    نقل قول: EX1RRoomSpammer.exe.manifest اینmanifest یعنی چی

    کد بالا رو اصلاح میکنم و منبع رو هم ذکر میکنم

    ببينيد شما اولين كاري كه بايد بكنيد اينه كه برنامه Notepad رو باز كنيد بعد كد زير رو توش كپي كنيد و برنامه رو با نام x.exe.MANIFEST ذخيره كنيد. (x همون نام برنامتونه)
    مثلاً فرض مكنيم فايل برنامه شما اسمش هست Project1.exe ، پس شما بايد كدهاي زير رو توي Notepad كپي كنيد و با نام Project1.exe.MANIFEST ذخيره كنيد و فايل ذخيره شده (MANIFEST) رو در كنار فايل اجرايي تون قرار بديد و برنامتون رو اجرا كنيد.

    <?xml version="1.0" encoding="UTF-8" standalone="yes"?>
    <assembly xmlns="urn:schemas-microsoft-com:asm.v1" manifestVersion="1.0">
    <assemblyIdentity
    version="1.0.0.0"
    processorArchitecture="X86"
    name="Name"
    type="win32"
    />
    <dependency>
    <dependentAssembly>
    <assemblyIdentity
    type="win32"
    name="Microsoft.Windows.Common-Controls"
    version="6.0.0.0"
    processorArchitecture="X86"
    publicKeyToken="6595b64144ccf1df"
    language="*"
    />
    </dependentAssembly>
    </dependency>
    </assembly>


    به جاي قسمتي كه پر رنگ شده (Name) نام برنامتون رو قرار بديد.
    اما كارمون تموم نشده. مطمئناً اونقدر عجله داشتيد كه تا اينجاي آموزش رو نخونديد و رفتيد سره وقته… حالا كه ديديد برنامه اجرا نميشه (پيغام خطا ميده) اومديد ادامه آموزش رو بخونيد. بلــــــــه پيغام خطا ميده، بچه بازي كه نيست…!
    حالا چه كار كنيم كه پيغام خطا نده؟
    آهـــــــا… ، اول پروژه برنامتون رو باز كنيد (.vbp). حالا از منوي Project گزينه Components… رو انتخاب كنيد و Microsoft Windows Common Control 5.0 رو علامت بزنيد تا به پروژتون اضافه بشه. حالا يكي از كنترلهاي اونو مثلاً StatusBar و يا كنترل ProgressBar رو به فرمي كه در اول اجراي برنامه نمايش داده ميشه اضافه كنيد. مثلاً اگر برنامه شما با Splash Screen شروع ميشه بايد يكي از اين كنترلها رو درون فرمتون قرار بديد (Progress Bar بهتره) ولي اگه برناتون تنها يك فرم داره (فرم اصلي) بايد يكي از اين كنترلها رو به همون فرم اضافه كنيد. توجه داشته باشيد كه اينكار ضروريه. بعد از اينكار از برنامتون يك فايل اجرايي بگيريد و دوباره فايلش رو اجرا كنيد. موفق باشيد.

    منبع : http://v-basic.mihanblog.com
    (عجب بی جنبه ای هستمــــــا...)

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار .:KeihanCPU:.
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    همین اطراف
    پست
    1,169

    نقل قول: EX1RRoomSpammer.exe.manifest اینmanifest یعنی چی

    چرا بعضی از قسمتهای فرم سیاه میشند؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار AmirAmiri
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    353

    نقل قول: EX1RRoomSpammer.exe.manifest اینmanifest یعنی چی

    هر جا که سیاه شد بزار تو PictureBox معمولا این مشکل واسه OptionButton ها پیش میاد که با اینکار درست میشه.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار majjjj
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    1,158

    نقل قول: EX1RRoomSpammer.exe.manifest اینmanifest یعنی چی

    متشکر از کمکتون ولی چرا برای من name="HybridDesign.WindowsXP.Example" هست در صورتی که نام فایل اجرایی EX1RRoomSpammer.exe هست

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار AmirAmiri
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    353

    نقل قول: EX1RRoomSpammer.exe.manifest اینmanifest یعنی چی

    نقل قول نوشته شده توسط majjjj مشاهده تاپیک
    متشکر از کمکتون ولی چرا برای من name="HybridDesign.WindowsXP.Example" هست در صورتی که نام فایل اجرایی EX1RRoomSpammer.exe هست
    اون نام هیچ کاربردی نداره احتمالا گروه اکسیر هم این فایل رو فقط کپی کردن و داخلش رو ویرایش نکردن اما نام خوده فایل خیلی مهمه که باید به همون صورتی که گفتم باشه (x.exe.MANIFEST) که در اینجا x همون نام فایل اجرایی هستش و اگر این نام رو اشتباه بنویسید برنامه به شکل XP یا Vista نمیشه اما نامی که داخل فایل نوشته شده (name="HybridDesign.WindowsXP.Example") اصلا مهم نیست و شما میتونید اونو هر چیزی که دلتون میخواد بزارید.
    موفق باشید.

  8. #8

    نقل قول: EX1RRoomSpammer.exe.manifest اینmanifest یعنی چی

    اتفاقا دنبال منبعش می گشتم که بذارم ولی پیدا نکردم ، آخه خودم قبلا تو ورد سیو کرده بودم مطلبشو !!!
    ممنون

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار SeyedMoosavi
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    Qom
    پست
    250

    نقل قول: EX1RRoomSpammer.exe.manifest اینmanifest یعنی چی

    تو ویستا خیلی حال داد :D

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •