نمایش نتایج 1 تا 14 از 14

نام تاپیک: مشكل در جستجو بين دو تاريخ

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار ali_kashani
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    tehran
    سن
    42
    پست
    144

    مشكل در جستجو بين دو تاريخ

    با سلام خدمت تمامي دوستان عزيزم

    مي خواستم اين كد من را يك نگاهي بكنيد وبگوئيد مشكل از كجاست بانك من اكسس است و مي خواهم يك جستجو از روي تاريخ انجام دهم كه فيلد date_en از نوع date/time مي باشد كه با فشردن دكمه boutton3 بر روي اين خط((da3.fill(dt3) يك استثنا رخ ميدهدكه اين ايراد رامي گيرد
    Data type mismatch in criteria expression

    privatevoid button3_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    int fYear, fMonth, fDay, sYear, sMonth, sDay;
    fYear = System.Convert.ToInt16(txtfirsttime.Text.Substring(0, 4));
    fMonth = System.Convert.ToInt16(txtfirsttime.Text.Substring(5, 2));
    fDay = System.Convert.ToInt16(txtfirsttime.Text.Substring(8, 2));
    sYear = System.Convert.ToInt16(txtseconddate.Text.Substring(0, 4));
    sMonth = System.Convert.ToInt16(txtseconddate.Text.Substring(5, 2));
    sDay = System.Convert.ToInt16(txtseconddate.Text.Substring(8, 2));
    PersianCalendar pc = newPersianCalendar();
    DateTime firsttime = pc.ToDateTime(fYear, fMonth, fDay, 0, 0, 0, 0);
    DateTime lasttime = pc.ToDateTime(sYear, sMonth, sDay, 0, 0, 0, 0);
    da3 = newOleDbDataAdapter("select * from detail_e where (date_en > '" + firsttime + "' ) and (date_en < '" + lasttime + "')", con);
    //OleDbCommandBuilder cb3 = new OleDbCommandBuilder(da3);
    da3.Fill(dt3);
    int pos10;
    for (pos10 = 0; pos10 < dt3.Rows.Count; pos10++)
    {
    ListViewItem f;
    f = listView1.Items.Add(dt3.Rows[pos10]["ID"].ToString());
    f.SubItems.Add(dt3.Rows[pos10]["name_farsi"].ToString());
    f.SubItems.Add(dt3.Rows[pos10]["code_fanni"].ToString());
    f.SubItems.Add(dt3.Rows[pos10]["code_kala"].ToString());
    f.SubItems.Add(dt3.Rows[pos10]["num"].ToString());
    f.SubItems.Add(dt3.Rows[pos10]["tahvil_g"].ToString());
    f.SubItems.Add(dt3.Rows[pos10]["tahvil_d"].ToString());
    f.SubItems.Add(dt3.Rows[pos10]["group_g"].ToString());
    f.SubItems.Add(dt3.Rows[pos10]["date_t"].ToString());
    f.SubItems.Add(dt3.Rows[pos10]["shift"].ToString());
    f.SubItems.Add(dt3.Rows[pos10]["sh_form"].ToString());
    f.SubItems.Add(dt3.Rows[pos10]["commentkh"].ToString());
    }
    }

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار linux
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,313

    نقل قول: مشكل در جستجو بين دو تاريخ

    این dt3 را کجا ساختی؟ بجای فرستادن دستور اینجور از between استفاده کن و با پارامترها کار کن

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار ali_kashani
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    tehran
    سن
    42
    پست
    144

    نقل قول: مشكل در جستجو بين دو تاريخ

    نقل قول نوشته شده توسط linux مشاهده تاپیک
    این dt3 را کجا ساختی؟ بجای فرستادن دستور اینجور از between استفاده کن و با پارامترها کار کن
    dt3 را در داخل كلاس form از نوع datatable ساختم .
    چه جوري از between استفاده كنم؟

  4. #4

    نقل قول: مشكل در جستجو بين دو تاريخ

    می تونی برای فیلد های تاریخ از رشته ها استفاده کنی فقط باید دقت کنی که تاریخ ها کامل بخوره یعنی به عنوان مثال در 1387/2/1 تاریخ همراه با صفرهاش و کامل بخوره یعنی 1387/02/01 .
    من خودم همیشه از این استفاده می کنم و درست هم عمل می کنه .
    موفق باشید .


    استخدام برنامه نویس دات نت (Asp.net,C#‎‎‎‎,jquery,...)
    ترجیحا خراسان شمالی ، بجنورد
    به صورت پاره وقت و تمام وقت

    ارسال اطلاعات و رزومه کاری به Job@tosa.ir

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار haghft
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    https://t.me/pump_upp
    پست
    400

    Cool نقل قول: مشكل در جستجو بين دو تاريخ

    شما تاریخ ها رو DateTime نکنین بلکه به صورت string استفاده کرده و سپس از دستور between در OLEDB استفاده کنید.من خودم تو پروژه هام این کارو کردم همیشه بدون عیب جواب داده.


  6. #6

    نقل قول: مشكل در جستجو بين دو تاريخ

    یک oledbcommand بساز و برای تاریخهات بجای string از کامند پارامتر استفاده کن. و شرط هم بصورتی که نوشتی قرار بده.
    اگر نفهمیدی بگو کدش بزارم.

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار linux
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,313

    نقل قول: مشكل در جستجو بين دو تاريخ

    نقل قول نوشته شده توسط iranmsb مشاهده تاپیک
    می تونی برای فیلد های تاریخ از رشته ها استفاده کنی فقط باید دقت کنی که تاریخ ها کامل بخوره یعنی به عنوان مثال در 1387/2/1 تاریخ همراه با صفرهاش و کامل بخوره یعنی 1387/02/01 .
    من خودم همیشه از این استفاده می کنم و درست هم عمل می کنه .
    موفق باشید .
    روش اشتباه خودتان را به دیگران توصیه نکنید

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار linux
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,313

    نقل قول: مشكل در جستجو بين دو تاريخ

    نقل قول نوشته شده توسط haghft مشاهده تاپیک
    شما تاریخ ها رو DateTime نکنین بلکه به صورت string استفاده کرده و سپس از دستور between در OLEDB استفاده کنید.من خودم تو پروژه هام این کارو کردم همیشه بدون عیب جواب داده.

    شما هم روش اشتباه خودتان را به دیگران یاد ندهید.

  9. #9

    نقل قول: مشكل در جستجو بين دو تاريخ

    روش اشتباه خودتان را به دیگران توصیه نکنید
    سلام دوست گلم
    ممنون بابت توجهتون به پست ها . اما من یادم نمیاد که جایی نوشته باشم روشی که استفاده می کنم درسته !!! من گفتم که از این روش استفاده می کنم چون هم سادست و هم کارآمد و تا حالا هم با اون به مشکلی بر نخوردم و اینکه برای ذخیره تاریخ شمسی هم راه خیلی ساده ایه .


    استخدام برنامه نویس دات نت (Asp.net,C#‎‎‎‎,jquery,...)
    ترجیحا خراسان شمالی ، بجنورد
    به صورت پاره وقت و تمام وقت

    ارسال اطلاعات و رزومه کاری به Job@tosa.ir

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار haghft
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    https://t.me/pump_upp
    پست
    400

    Thumbs up نقل قول: مشكل در جستجو بين دو تاريخ

    نقل قول نوشته شده توسط linux مشاهده تاپیک
    شما هم روش اشتباه خودتان را به دیگران یاد ندهید.
    اگه شما راه بهتری دارین کد دقیق و بدون عیبشو بذارین.

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار linux
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,313

    نقل قول: مشكل در جستجو بين دو تاريخ

    نقل قول نوشته شده توسط haghft مشاهده تاپیک
    اگه شما راه بهتری دارین کد دقیق و بدون عیبشو بذارین.
    امیدوارم به کارتون بیاید.
    آخرین ویرایش به وسیله linux : چهارشنبه 29 خرداد 1387 در 23:09 عصر

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار ali_kashani
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    tehran
    سن
    42
    پست
    144

    نقل قول: مشكل در جستجو بين دو تاريخ

    سلام خدمت دوستان عزيزم كه سعي در راهنمايي اين جانب دارند من با اين مشكل زماني برخوردم كه مجبور شدم از Database اكسس استفاده نمايم چون زماني كه از Sqlserverاستفاده مي كنم اين مشكل را ندارم و راحت بين دو تاريخ جستجو ميكنم ، به اين ترتيب كه يك DataSet درست مي كنم و جدول مورد نظر را به اين DataSet اضافه مي كنم و روي DataAdapter كليك راست مي كنم و يك گزارش جديد درست مي كنم و در ان گزارش دو متغير تعريف مي كنم و همين دستور SQL را انجا قرار مي دهم و وقتي اين DataAdapter را Fill ميكنم به طور اتوماتيك دو مقدار DateTime از من ميگيرد و به راحتي جستجو انجام مي شود ولي براي DtaBase اكسس همين كار را انجام ميدهم در هنگام Fill كردن DataAdapter اين دو مقدار را دريافت نمي كند

    با تشكر

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار ali_kashani
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    tehran
    سن
    42
    پست
    144

    نقل قول: مشكل در جستجو بين دو تاريخ

    با تشكر از Linux ، مثال خيلي عالي بود و مشكلم حل شد اگر وقت داشتيد اين مسئله كه گفتم را امتحان نمائيد.

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار linux
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,313

    نقل قول: مشكل در جستجو بين دو تاريخ

    نقل قول نوشته شده توسط ali_kashani مشاهده تاپیک
    سلام خدمت دوستان عزيزم كه سعي در راهنمايي اين جانب دارند من با اين مشكل زماني برخوردم كه مجبور شدم از Database اكسس استفاده نمايم چون زماني كه از Sqlserverاستفاده مي كنم اين مشكل را ندارم و راحت بين دو تاريخ جستجو ميكنم ، به اين ترتيب كه يك DataSet درست مي كنم و جدول مورد نظر را به اين DataSet اضافه مي كنم و روي DataAdapter كليك راست مي كنم و يك گزارش جديد درست مي كنم و در ان گزارش دو متغير تعريف مي كنم و همين دستور SQL را انجا قرار مي دهم و وقتي اين DataAdapter را Fill ميكنم به طور اتوماتيك دو مقدار DateTime از من ميگيرد و به راحتي جستجو انجام مي شود ولي براي DtaBase اكسس همين كار را انجام ميدهم در هنگام Fill كردن DataAdapter اين دو مقدار را دريافت نمي كند

    با تشكر
    راستش من از اکسس استفاده نمی کنم و این مثال را برای شما درست کردم،
    اگر به یک دیتابیس جم و جور احتیاج دارید که حجم کمی داشته باشه و کار شما را راه بندازد من sql server compact edition را پیشنهاد می کنم

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •