نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: سوالات افراد مبتدی (J2ME)

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    Tab
    پست
    110

    Question سوالات افراد مبتدی (J2ME)

    راستش این تاپیک رو به خاطر اینکه خودم زیاد سوال داشتم باز کردم و به خاطر اینکه بی نظمی نشه تاپیک کلی زدم افرادی هم که تازه اشنا میشن میتونن اینجا سوالاتشون رو بپرسن و یه نگاه بندازن به سوالات بقیه چون تعداد تاپیک زیاد شده همش هم از این شاخه به اون شاخه هست ...

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    Tab
    پست
    110

    Question تشخیص رویداد

    من تو برنامه مثلا یه TextBox یا List قرار دادم حالا StartApp یک بار اجرا میشه بعد متن TextBox عوض میشه یا اینکه یه گزینه دیگه از List انتخاب میشه حالا این رویداد رو چطور میشه تشخیص داد و کنترل کرد ؟؟؟
    من از getString مثلا میخوام استفاده کنم نمیشه میخوام بدونم وقتی که یه رویداد اتفاق میوفته کدوم کلاس یا روال اونو کنترل میکنه ؟؟؟

  3. #3

    نقل قول: سوالات افراد مبتدی (J2ME)

    باید دستوراتی که قرار هست فقط یکبار اجرا بشن رو خارج از StartApp بنویسی .

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    Tab
    پست
    110

    نقل قول: سوالات افراد مبتدی (J2ME)

    نقل قول نوشته شده توسط .M8SPY. مشاهده تاپیک
    باید دستوراتی که قرار هست فقط یکبار اجرا بشن رو خارج از StartApp بنویسی .
    اقا ممنون من اینو میدونم ببینید من اینو میخوام بدونم که ایا وقتی که مثلا TextBox تغییر میکنه یا یه رویداد اتفاق میوفته StartApp دوباره اجرا میشه ؟؟؟
    اگه نه کدوم روال اجرا میشه که من بتونم getString رو توش استفاده کنم و مقدار رو بردارم ...

  5. #5

    نقل قول: سوالات افراد مبتدی (J2ME)

    نقل قول نوشته شده توسط D32.00110 مشاهده تاپیک
    اقا ممنون من اینو میدونم ببینید من اینو میخوام بدونم که ایا وقتی که مثلا TextBox تغییر میکنه یا یه رویداد اتفاق میوفته StartApp دوباره اجرا میشه ؟؟؟
    اگه نه کدوم روال اجرا میشه که من بتونم getString رو توش استفاده کنم و مقدار رو بردارم ...
    سلام .

    نمی دونم ...

    راستش خودم تازه J2ME رو شروع کردم . فقط همون یک مورد رو می دونستم که گفتم شاید بد نباشه بگم .

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    Tab
    پست
    110

    Question نقل قول: سوالات افراد مبتدی (J2ME)

    نقل قول نوشته شده توسط .M8SPY. مشاهده تاپیک
    سلام .

    نمی دونم ...

    راستش خودم تازه J2ME رو شروع کردم . فقط همون یک مورد رو می دونستم که گفتم شاید بد نباشه بگم .
    ممنون
    ببینید من اینو میخوام بگم که چطور تو دیگر زبان ها مثلا Textbox1_change() داریم که هر وقت که Textbox تغییر کنه این اجرا میشه میخوام بدونم ایا اینجا هم چنین چیزی هست ؟؟؟ که بشه تغییرات TextBox رو کنترل کرد ؟؟؟

  7. #7

    نقل قول: سوالات افراد مبتدی (J2ME)

    سلام .

    سوالاتت رو در بخش Java ME : نگارش موبایل جاوا مطرح کن ...

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    Tab
    پست
    110

    Arrow نقل قول: تشخیص رویداد

    نقل قول نوشته شده توسط D32.00110 مشاهده تاپیک
    من تو برنامه مثلا یه TextBox یا List قرار دادم حالا StartApp یک بار اجرا میشه بعد متن TextBox عوض میشه یا اینکه یه گزینه دیگه از List انتخاب میشه حالا این رویداد رو چطور میشه تشخیص داد و کنترل کرد ؟؟؟
    من از getString مثلا میخوام استفاده کنم نمیشه میخوام بدونم وقتی که یه رویداد اتفاق میوفته کدوم کلاس یا روال اونو کنترل میکنه ؟؟؟
    ممنون خودم پیدا کردم اینجا میتونید ببینید :

    http://j2me.mrforum.net/forum-f1/topic-t113.htm

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •