نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: ارسال پارامتر به كريستالي كه در صفحه ديگر قرار دارد

  1. #1

    ارسال پارامتر به كريستالي كه در صفحه ديگر قرار دارد

    من يك برنامه نوشته ام كه داراي دو فرم مي باشد فرم اول داراي يك textbox براي جستجو در بانك مي باشد و همچنين دو باتن، وقتي بر روي باتن اول كليك مي كنم كد فردي را كه در تكست باكس وارد كرده ام را داخل كريستال در فرم اول نشان مي دهد "حال من مي خواهم وقتي باتن دوم را كليك كنم كد فردي را كه وارد كرده ام به فرم دوم رفته و اطلاعات آن فرد را در فرم دوم داخل كريستالي كه در اين فرم (فرم دوم) قرار دارد نشان دهد مشكل من اينجا است كه نمي دانم چطوري اطلاعاتم را از فرم اول به كريستال در فرم دوم پاس بدهم" لطفا راهنمايي كنيد
    اينم قطعه كدي كه در فرم اول استفاده مي كنم
    کد HTML:
    dap1.Fill(dset1, "info");
    CrystalReport21.SetDataSource(dset1);
    crystalReportViewer1.ReportSource = CrystalReport21;
    در ضمن سرچ كرده ام به نتيجه مطلوب نرسيدم

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ASKaffash
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,427

    نقل قول: ارسال پارامتر به كريستالي كه در صفحه ديگر قرار دارد

    سلام
    دوست عزیز
    برای انتقال مقادیر از یک فرم به فرم دیگر یا کریستال ریپورت یا ... شما باید پارامترها را از طریق Construactor ارسال کنید .

  3. #3

    نقل قول: ارسال پارامتر به كريستالي كه در صفحه ديگر قرار دارد

    نقل قول نوشته شده توسط ASKaffash مشاهده تاپیک
    سلام
    دوست عزیز
    برای انتقال مقادیر از یک فرم به فرم دیگر یا کریستال ریپورت یا ... شما باید پارامترها را از طریق Construactor ارسال کنید .
    ميشه يك مثال عملي بزاري مثلا اطلاعات از تكست باكس فرم اول ريخته شوند داخل يك تكست باكس از فرم دوم

  4. #4

    نقل قول: ارسال پارامتر به كريستالي كه در صفحه ديگر قرار دارد

    اين موضوع زياد بحث شده...

    در فرم دوم يك سازنده مانند زير بسازيد
    public Form2(ReportDocument _report)
    {
    crvReportViewer.ReportSource = _report;
    crvReportViewer.RefreshReport();
    InitializeComponent();
    }
    و در فرم اول بنويسيد :
    rptTicket rpt = new rptTicket();
    Form2 frm = new Form2(rpt);
    ...مرا به خانه ام ببر، اگرچه خانه؛ خانه نیست

  5. #5
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    73

    نقل قول: ارسال پارامتر به كريستالي كه در صفحه ديگر قرار دارد

    اگر من دقیقا متوجه سوال شما شده باشم شما میخواهید اطلاعاتی از یک فرم را به فرم دوم که روی این فرم باز میشود منتقل کنید .برای این کار میتوانید از Tag فرم نیز استفاده کنید به این صورت
    Form2 frm2=new Form2
    frm2.tag=txtBox.Text
    frm2.showdialog()

    حالا در فرم دوم زمانی که میخواهید از این اطلاعات استفاده کنید از this.tag استفاده کنید.Tag مانند یک متغیر این مقدار را در خودش نگه میداره.

  6. #6

    نقل قول: ارسال پارامتر به كريستالي كه در صفحه ديگر قرار دارد

    نقل قول نوشته شده توسط sinpin مشاهده تاپیک
    اين موضوع زياد بحث شده...

    در فرم دوم يك سازنده مانند زير بسازيد
    public Form2(ReportDocument _report)
    {
    crvReportViewer.ReportSource = _report;
    crvReportViewer.RefreshReport();
    InitializeComponent();
    }
    و در فرم اول بنويسيد :
    rptTicket rpt = new rptTicket();
    Form2 frm = new Form2(rpt);
    با تشکر منم همین مشکل را دارم میشه در قالب یک مثال کوچیک عملی نشون بدید

  7. #7

    نقل قول: ارسال پارامتر به كريستالي كه در صفحه ديگر قرار دارد

    نقل قول نوشته شده توسط golhay2 مشاهده تاپیک
    با تشکر منم همین مشکل را دارم میشه در قالب یک مثال کوچیک عملی نشون بدید
    در اين تاپيك به اندازه ي كافي مثال و بحث مرتبط وجود دارد :
    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=91138
    ...مرا به خانه ام ببر، اگرچه خانه؛ خانه نیست

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •