صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمایش نتایج 1 تا 40 از 120

نام تاپیک: ارسال پیام کوتاه

  1. #1

    ارسال پیام کوتاه

    سلام کسی از دوستان با kylix کار کرده برای ارسال پیام کوتاه یا ازocx یا dllدیگه ای که حداقل یک sample داشته باشه اگه sample kylix اگه دارید یا اطلاعی از این نوع موضوعات دارین توضیح بدین ممنون میشم با تشکر

  2. #2
    مدیر بخش آواتار binyaz2003
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    39
    پست
    2,107

    نقل قول: ارسال پیام کوتاه

    من دارم روي اين موضوع کار ميکنم
    من ميخوام با خود دستورات AT (با اين دستورات همه کار ميشه انجام داد) کار کنم در بخش دلفي (کار با کامپوننتها) اگر بگرديد مثال و سورس زياد هست.فعلا هم در حال انتخاب اين هستم که از GSM مودم استفاده کنم يا از يک موبايل؟
    اما بيشتر سراغ GSM مودم ميرم.دارم قيمت ميگيرم.
    وب سایت شخصی
    وبلاگ آموزش ویژوال فاکس پرو - به دلیل تعطیل شدن میهن بلاگ نوشته های وبلاگ به وب سایت شخصی منتقل شدند.

  3. #3

    نقل قول: ارسال پیام کوتاه

    آخه من دارم با gsm مودم وکامپوننت kylix مینویسم ولی چون از این کامپوننت هیچ sample ی ندارم نمیدونم به چه صورت میشه دریافت کرد یا صحت تایید ارسال را چک کرد فقط میتونم پیام بفرستم و آنتن وباتری را چک کنم اگه sample یا نمونه ای دیگه دارید که بشه راحت تر نوشت لطف کنید ممنون میشم

  4. #4
    مدیر بخش آواتار binyaz2003
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    39
    پست
    2,107

    نقل قول: ارسال پیام کوتاه

    Events

    NewSMSReceived A new message received.
    NewDeliveryReport A delivery report received.
    NewCall A new incoming call.
    NewUSSD A new USSD message received.
    وب سایت شخصی
    وبلاگ آموزش ویژوال فاکس پرو - به دلیل تعطیل شدن میهن بلاگ نوشته های وبلاگ به وب سایت شخصی منتقل شدند.

  5. #5

    نقل قول: ارسال پیام کوتاه

    نقل قول نوشته شده توسط ashkan_gorg مشاهده تاپیک
    سلام کسی از دوستان با kylix کار کرده برای ارسال پیام کوتاه یا ازocx یا dllدیگه ای که حداقل یک sample داشته باشه اگه sample kylix اگه دارید یا اطلاعی از این نوع موضوعات دارین توضیح بدین ممنون میشم با تشکر
    جناب ashkan_gorg این کامپوننت kylix رو از کجا میشه دریافت کرد. من میخوام!

  6. #6

    نقل قول: ارسال پیام کوتاه

    KylixSMS.zip خدمت شما

  7. #7
    مدیر بخش آواتار binyaz2003
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    39
    پست
    2,107

    نقل قول: ارسال پیام کوتاه

    اين فايلي که گزاشتيد مشکل ثبت نداره؟ويرايش چند هست؟
    gsm مودم شما چه مارکي و حدود قيمت چنده؟
    وب سایت شخصی
    وبلاگ آموزش ویژوال فاکس پرو - به دلیل تعطیل شدن میهن بلاگ نوشته های وبلاگ به وب سایت شخصی منتقل شدند.

  8. #8

    نقل قول: ارسال پیام کوتاه

    kylix مگه دلفی توی لینوکس نیست؟
    Kylix - Delphi for Linux
    ____________________________
    همه چیز را همگان دانند و همگان هنوز از مادر زاده نشده اند. (بزرگمهر حکیم)

  9. #9
    مدیر بخش آواتار binyaz2003
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    39
    پست
    2,107

    نقل قول: ارسال پیام کوتاه

    تشابه اسمي هست.اگر به سايت اين شرکت بريد در مورد SMS محصولاتي دارد.
    وب سایت شخصی
    وبلاگ آموزش ویژوال فاکس پرو - به دلیل تعطیل شدن میهن بلاگ نوشته های وبلاگ به وب سایت شخصی منتقل شدند.

  10. #10
    مدیر بخش آواتار binyaz2003
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    39
    پست
    2,107

    نقل قول: ارسال پیام کوتاه

    نقل قول نوشته شده توسط ashkan_gorg مشاهده تاپیک
    KylixSMS.zip خدمت شما
    شما با همين فايلي که گزاشتيد کار ميکنيد؟مطمئنيد فايل ديگه اي نداره ؟
    بعد از رجيستر کردن با دستور regsvr32 C:\WINDOWS\system32\kylixsms.ocx موقع گزاشتن روي فرم و يا اجرا يا بستن فرم خطاي :

    Error:Err_File_Missing
    c:\windows\system32\smsdaemon.exe

    رو ميده!؟
    وب سایت شخصی
    وبلاگ آموزش ویژوال فاکس پرو - به دلیل تعطیل شدن میهن بلاگ نوشته های وبلاگ به وب سایت شخصی منتقل شدند.

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار ali_kolahdoozan
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    اون سر دنیا
    پست
    1,631

    نقل قول: ارسال پیام کوتاه

    من تعجب میکنم که چرا از این استفاده نمی کنید دیگر برای ارسال و دریافت و .... چی میخواهید برای تمام زبانهاست

    http://www.logixmobile.com/products/mcore/index.asp

  12. #12

    نقل قول: ارسال پیام کوتاه

    ببخشید دوستان این هم فایل sdaemon باید در زیرشاخه system32 کپی کنید.SMSDaemon.zip

  13. #13

    نقل قول: ارسال پیام کوتاه

    جناب کلاه دوزان فکر نمیکنم این کامپوننتی که شما درموردش صحبت کردین توی ویژوال فاکس پرو کاربرد داشته باشه شاید هم من اشتباه کنم آخه من کاری نتونستم بکنم

  14. #14
    مدیر بخش آواتار binyaz2003
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    39
    پست
    2,107

    نقل قول: ارسال پیام کوتاه

    نقل قول نوشته شده توسط ali_kolahdoozan مشاهده تاپیک
    من تعجب میکنم که چرا از این استفاده نمی کنید دیگر برای ارسال و دریافت و .... چی میخواهید برای تمام زبانهاست

    http://www.logixmobile.com/products/mcore/index.asp
    اين رو نصب کردم و باهاش کار کردم.اما هيچکدوم از اکتيوايکس ها مثل kylix داراي event هاي کامل رسيدن پيامک جديد،گزارش رسيدن پيامک،تماس تلفني و يکي ديگه که الان يادم نيست رو ندارن.

    در ضمن شما به چه موبايلي با mCore کار کرديد؟ من با 3230،N70 و K320 امتحان کردم sms ها رو نميتونه بخونه اما kylix ميخونه.
    وب سایت شخصی
    وبلاگ آموزش ویژوال فاکس پرو - به دلیل تعطیل شدن میهن بلاگ نوشته های وبلاگ به وب سایت شخصی منتقل شدند.

  15. #15

    نقل قول: ارسال پیام کوتاه

    درسته kylix کامپوننت فوق العاده ای است ولی هرچی دنبال رجیسترش میگردم پیدا نمیکنم حتی حاطرم بخرم ولی نمیدونم کجا باید برای خریدش برم.اگه چیزی سراغ دارین ممنون میشم.اخه یک برنامه دارم تحویل میدم کامل شده ولی زمان ارسال ودریافت اسم سایت kylix روش هست به هر دری میزنم جواب نمیده

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار ali_kolahdoozan
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    اون سر دنیا
    پست
    1,631

    نقل قول: ارسال پیام کوتاه

    من همش رو با همون mcore دارم تامين ميكنم . چي رو نداره براي شما . من دريافت - دلور و 0000 رو دارم

    شايد براي دات نت اينطوري است . من همين رو توي دات نت تست كردم و باهاش كار ميكنم خيلي خوب است
    آخرین ویرایش به وسیله ali_kolahdoozan : شنبه 08 تیر 1387 در 16:04 عصر

  17. #17
    مدیر بخش آواتار binyaz2003
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    39
    پست
    2,107

    نقل قول: ارسال پیام کوتاه

    نقل قول نوشته شده توسط ashkan_gorg مشاهده تاپیک
    جناب کلاه دوزان فکر نمیکنم این کامپوننتی که شما درموردش صحبت کردین توی ویژوال فاکس پرو کاربرد داشته باشه شاید هم من اشتباه کنم آخه من کاری نتونستم بکنم
    mCore بصورت dll هست شما ميتوانيد با استفاده از دستور زير :
    mcore=CREATEOBJECT("mCore.SMS")

    يک نمونه از آن بسازيد و با آن کار کنيد مثلا :
    ?mcore.IsConnected

    همچنين براي مشاهده کردن همه مشخصات و متدها ميتوانيد در ابزار Object Browser اون رو انتخاب کنيد.

    متاسفانه dll آن هيچ event ندارد.
    وب سایت شخصی
    وبلاگ آموزش ویژوال فاکس پرو - به دلیل تعطیل شدن میهن بلاگ نوشته های وبلاگ به وب سایت شخصی منتقل شدند.

  18. #18
    مدیر بخش آواتار binyaz2003
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    39
    پست
    2,107

    نقل قول: ارسال پیام کوتاه

    اين سورس هم پيامک ميفرسته و هم ارسال ميکنه و هم مشخصات دستگاه رو برميگردونه البته براي نوکيا نوشته شده اما ميتونيد با تغيير دستورات AT (البته در اکثر دستگاهها يکي هستند) براي ديگر دستگاهها استفاده کنيد.
    توجه کنيد که اين سورس PDU رو نداره بايد بنويسيد.

    *!* SMS Application using VFP via IrDA
    *!* Created by : Handi Rusli
    *!* Member Of http://www.fox-id.com
    *!* Komunitas Programmer FoxPro Indonesia

    LOCAL oForm as Form

    oForm = CREATEOBJECT("FormSMS")
    oForm.Show(1)

    RETURN

    DEFINE CLASS FormSMS AS form

    DataSession = 2
    Height = 440
    Width = 527
    AutoCenter = .T.
    Caption = "SMS Application using Visual FoxPro"

    ADD OBJECT sms as mysms WITH Visible = .F.

    ADD OBJECT pageframe1 as mypageframe1

    ADD OBJECT label1 AS myLabel WITH ;
    Caption = "Com Port :", ;
    Height = 17, ;
    Left = 67, ;
    Top = 126, ;
    Width = 60

    ADD OBJECT label2 AS myLabel WITH ;
    FontBold = .T., ;
    FontName = "Verdana", ;
    FontSize = 10, ;
    Caption = "http://www.fox-id.com (Komunitas Programmer FoxPro Indonesia)", ;
    Height = 18, ;
    Left = 7, ;
    Top = 416, ;
    Width = 512

    ADD OBJECT label3 AS myLabel WITH ;
    Caption = "Baud Rate Settings :", ;
    Height = 17, ;
    Left = 13, ;
    Top = 153, ;
    Width = 114

    ADD OBJECT label4 AS myLabel WITH ;
    Caption = "(9600,N,8,1) - Default Value", ;
    Height = 17, ;
    Left = 225, ;
    Top = 154, ;
    Width = 153

    ADD OBJECT label5 AS myLabel WITH ;
    FontBold = .T., ;
    FontSize = 12, ;
    Caption = "Try sending SMS to this number, ", ;
    Height = 22, ;
    Left = 158, ;
    Top = 378, ;
    Visible = .F., ;
    Width = 211, ;
    ForeColor = RGB(255,0,0)

    ADD OBJECT label6 AS myLabel WITH ;
    FontBold = .T., ;
    FontSize = 12, ;
    Caption = "OnComm Event will tell you that Incoming SMS received :-D", ;
    Height = 22, ;
    Left = 4, ;
    Top = 398, ;
    Visible = .F., ;
    Width = 518, ;
    ForeColor = RGB(255,0,0)

    ADD OBJECT label7 AS myLabel WITH ;
    FontBold = .T., ;
    Caption = "* Tested using Nokia 6510 & Nokia 8310 Mobile Phone via IrDA with Windows XP", ;
    Height = 17, ;
    Left = 3, ;
    Top = 99, ;
    Width = 454, ;
    ForeColor = RGB(0,0,255)

    ADD OBJECT edit1 AS editbox WITH ;
    FontSize = 7, ;
    Height = 94, ;
    Left = 3, ;
    ReadOnly = .T., ;
    Top = 3, ;
    Width = 521

    ADD OBJECT command1 AS commandbutton WITH ;
    Top = 138, ;
    Left = 396, ;
    Height = 27, ;
    Width = 108, ;
    Caption = "Connect"

    ADD OBJECT text1 AS textbox WITH ;
    Height = 23, ;
    InputMask = "##", ;
    Left = 133, ;
    Top = 124, ;
    Width = 30

    ADD OBJECT text2 AS textbox WITH ;
    Height = 23, ;
    Left = 133, ;
    Top = 150, ;
    Width = 87


    PROCEDURE Init

    SET TALK OFF
    SET BELL OFF
    SET CENTURY ON

    thisform.edit1.Value="This demo is only show how this technology interact with VFP"+CHR(013)+CHR(013)+;
    "For further information, you can visit http://www.forum.nokia.com "+CHR(013)+CHR(013)+;
    "Best Regards, "+CHR(013)+CHR(013)+;
    "Handi Rusli"

    thisform.text1.Value = thisform.sms.CommPort
    thisform.text2.Value = thisform.sms.settings

    ENDPROC

    PROCEDURE command1.Click

    IF this.Caption="Connect"
    =MESSAGEBOX("If you are using IrDA, make sure that IrDA Module has been activated in your Mobile Phone"+CHR(013)+;
    " and Virtual Infrared COM Port has been installed in your PC."+CHR(013)+CHR(013)+;
    "Press 'OK' if you are ready",48,"Warning")
    thisform.sms.PortOpen = .t.
    WITH thisform.pageframe1.page3
    .text1.value = thisform.sms.ManufacturerInfo()
    .text2.value = thisform.sms.ModelInfo()
    .text3.value = thisform.sms.IMEIInfo()
    .edit1.value = thisform.sms.FirmwareInfo()
    ENDWITH
    thisform.pageframe1.page1.Activate
    this.Caption="Disconnect"
    WITH this.Parent
    STORE .f. to .text1.Enabled, .text2.enabled
    ENDWITH
    WITH thisform
    STORE .t. to .label5.visible,.label6.visible
    ENDWITH
    ELSE
    thisform.sms.PortOpen = .f.
    this.Caption="Connect"
    WITH this.Parent
    STORE .t. to .text1.Enabled, .text2.enabled
    ENDWITH
    WITH thisform.pageframe1.page3
    STORE "" TO .text1.value,.text2.value,.text3.value,.edit1.valu e
    ENDWITH
    WITH thisform
    STORE .f. to .label5.visible,.label6.visible
    ENDWITH
    ENDIF

    ENDPROC

    PROCEDURE text1.LostFocus

    thisform.sms.CommPort=this.Value

    ENDPROC

    PROCEDURE text2.LostFocus

    thisform.sms.Settings=ALLTRIM(this.Value)

    ENDPROC

    ENDDEFINE

    DEFINE CLASS mypageframe1 as PageFrame

    TabStyle = 1
    Top = 179
    Left = 0
    Width = 528
    Height = 196

    ADD OBJECT page1 as mypage1
    ADD OBJECT page2 as mypage2
    ADD OBJECT page3 as mypage3

    ENDDEFINE

    DEFINE CLASS mypage1 as Page

    FontBold = .T.
    Caption = "Read SMS"

    ADD OBJECT label1 AS myLabel WITH ;
    Caption = "Inbox No :", ;
    Height = 17, ;
    Left = 60, ;
    Top = 20, ;
    Width = 56

    ADD OBJECT label2 AS myLabel WITH ;
    Caption = "Pengirim (Sender) :", ;
    Height = 17, ;
    Left = 8, ;
    Top = 46, ;
    Width = 109

    ADD OBJECT label3 AS myLabel WITH ;
    Caption = "Sent Date :", ;
    Height = 17, ;
    Left = 60, ;
    Top = 69, ;
    Width = 57

    ADD OBJECT label4 AS myLabel WITH ;
    Caption = "Sent Time :", ;
    Height = 17, ;
    Left = 53, ;
    Top = 92, ;
    Width = 64

    ADD OBJECT label5 AS myLabel WITH ;
    Caption = "Pesan (Message) :", ;
    Height = 17, ;
    Left = 262, ;
    Top = 18, ;
    Width = 106

    ADD OBJECT spinner1 AS spinner WITH ;
    Height = 24, ;
    InputMask = "##", ;
    KeyboardHighValue = 15, ;
    KeyboardLowValue = 1, ;
    Left = 119, ;
    SpinnerHighValue = 15.00, ;
    SpinnerLowValue = 1.00, ;
    Top = 19, ;
    Width = 43, ;
    Value = 1

    ADD OBJECT text1 AS textbox WITH ;
    Height = 23, ;
    Left = 119, ;
    ReadOnly = .T., ;
    Top = 43, ;
    Width = 134

    ADD OBJECT text2 AS textbox WITH ;
    Height = 23, ;
    Left = 119, ;
    ReadOnly = .T., ;
    Top = 66, ;
    Width = 134

    ADD OBJECT text3 AS textbox WITH ;
    Height = 23, ;
    Left = 119, ;
    ReadOnly = .T., ;
    Top = 89, ;
    Width = 134

    ADD OBJECT edit1 AS editbox WITH ;
    Height = 109, ;
    Left = 262, ;
    ReadOnly = .T., ;
    Top = 38, ;
    Width = 254

    ADD OBJECT command1 AS commandbutton WITH ;
    Top = 116, ;
    Left = 138, ;
    Height = 27, ;
    Width = 84, ;
    Caption = "Delete"

    PROCEDURE Activate

    this.spinner1.InteractiveChange

    ENDPROC

    PROCEDURE spinner1.InteractiveChange

    IF thisform.sms.readsms(this.Value)
    WITH this.Parent
    .text1.Value = thisform.sms.pengirim
    .text2.Value = thisform.sms.tglkirim
    .text3.value = thisform.sms.jamkirim
    .edit1.value = thisform.sms.pesan
    ENDWITH
    this.Parent.command1.Enabled= .t.
    ELSE
    WITH this.Parent
    STORE "(Empty)" TO .text1.value,.text2.value,.text3.value,.edit1.valu e
    ENDWITH
    this.Parent.command1.Enabled= .F.
    ENDIF

    ENDPROC

    PROCEDURE command1.Click

    thisform.sms.deletesms(this.Parent.spinner1.Value)
    this.Parent.spinner1.InteractiveChange

    ENDPROC

    ENDDEFINE

    DEFINE CLASS mypage2 as Page

    FontBold = .T.
    Caption = "Send SMS"

    ADD OBJECT label1 AS myLabel WITH ;
    Caption = "Recipient Number :", ;
    Height = 17, ;
    Left = 50, ;
    Top = 23, ;
    Width = 128

    ADD OBJECT label2 AS myLabel WITH ;
    FontBold = .T., ;
    Caption = "* (Max. 160 Char(s))", ;
    Height = 17, ;
    Left = 167, ;
    Top = 105, ;
    Width = 149

    ADD OBJECT label3 AS myLabel WITH ;
    Caption = "Message :", ;
    Height = 17, ;
    Left = 100, ;
    Top = 50, ;
    Width = 44

    ADD OBJECT text1 AS textbox WITH ;
    Height = 23, ;
    Left = 167, ;
    Top = 21, ;
    Width = 132

    ADD OBJECT edit1 AS editbox WITH ;
    Height = 55, ;
    Left = 167, ;
    MaxLength = 160, ;
    Top = 48, ;
    Width = 321

    ADD OBJECT command1 AS commandbutton WITH ;
    Top = 127, ;
    Left = 220, ;
    Height = 27, ;
    Width = 84, ;
    Caption = "Send"

    PROCEDURE command1.Click

    IF thisform.sms.sendsms(ALLTRIM(this.Parent.teXT1.Val ue),ALLTRIM(this.Parent.ediT1.Value))
    =MESSAGEBOX("Message has been sent",64,"SMS Application using VFP")
    ELSE
    =MESSAGEBOX("Message has NOT been sent",16,"ERROR")
    ENDIF

    ENDPROC

    ENDDEFINE

    DEFINE CLASS mypage3 as Page

    FontBold = .T.
    Caption = "Mobile Phone Info"

    ADD OBJECT label1 AS myLabel WITH ;
    Caption = "Manufacturer Info :", ;
    Height = 17, ;
    Left = 66, ;
    Top = 24, ;
    Width = 102

    ADD OBJECT label2 AS myLabel WITH ;
    Caption = "Model Info :", ;
    Height = 17, ;
    Left = 104, ;
    Top = 48, ;
    Width = 64

    ADD OBJECT label3 AS myLabel WITH ;
    Caption = "Firmware Info :", ;
    Height = 17, ;
    Left = 85, ;
    Top = 94, ;
    Width = 83

    ADD OBJECT label4 AS myLabel WITH ;
    Caption = "Serial Number :", ;
    Height = 17, ;
    Left = 80, ;
    Top = 71, ;
    Width = 88

    ADD OBJECT text1 AS textbox WITH ;
    Height = 23, ;
    Left = 171, ;
    ReadOnly = .T., ;
    Top = 22, ;
    Width = 286

    ADD OBJECT text2 AS textbox WITH ;
    Height = 23, ;
    Left = 171, ;
    ReadOnly = .T., ;
    Top = 45, ;
    Width = 286

    ADD OBJECT edit1 AS editbox WITH ;
    Height = 53, ;
    Left = 171, ;
    ReadOnly = .T., ;
    Top = 91, ;
    Width = 286

    ADD OBJECT text3 AS textbox WITH ;
    Height = 23, ;
    Left = 171, ;
    ReadOnly = .T., ;
    Top = 68, ;
    Width = 286

    ENDDEFINE

    DEFINE CLASS myLabel as Label

    AutoSize = .T.
    BackStyle = 0

    ENDDEFINE

    DEFINE CLASS mySMS as Container

    nTimeOut = 10
    CommPort = 3
    PortOpen = .f.
    Settings = "9600,N,8,1"
    myBuffer = ""

    Pengirim = ""
    UdahDiBaca = .t.
    TglKirim = ""
    JamKirim = ""
    Pesan = ""

    ADD OBJECT oSMS as myOLE

    PROCEDURE PortOpen_Assign
    LPARAMETERS newValue
    this.PortOpen = m.newValue
    IF this.PortOpen
    this.oSMS.Settings = this.Settings
    this.oSMS.InputLen = 0
    this.oSMS.CommPort = this.CommPort
    this.oSMS.Handshaking = 3 && Setting Buffer
    ENDIF
    this.oSMS.PortOpen = this.PortOpen
    IF this.PortOpen
    *!* Memerintahkan HP/Modem untuk berjalan di Mode Teks
    this.SendReceiveData("AT+CMGF=1")
    *!* Memerintahkan HP/Modem untuk mem-"ByPass" SMS yg masuk langsung ke PC (tidak disimpan ke SIM Card)
    this.SendReceiveData("AT+CNMI=2,2")
    ENDIF
    ENDPROC

    PROCEDURE SendReceiveData
    LPARAMETERS cString,lRemoveATCommand
    IF PCOUNT()=1
    lRemoveATCommand = .t.
    ENDIF
    LOCAL nWaktu as Long, lSendSMS as Boolean
    WITH this.oSMS
    STORE 0 TO .Rthreshold,.Sthreshold
    .InBufferCount = 0
    IF ("AT+CMGS=" $ cString)
    lSendSMS = .t.
    ELSE
    lSendSMS = .f.
    ENDIF
    .Output = cString + CHR(13)
    cString = ""
    nWaktu = SECONDS() + this.nTimeOut
    DO WHILE (nWaktu>SECONDS()) .and. ;
    IIF(lSendSMS,!(">" $ cString),(!("OK" $ cString) .and. !("ERROR" $ cString)))
    IF (.InBufferCount>0)
    cString = cString + .Input
    ENDIF
    ENDDO
    STORE 1 TO .Rthreshold,.Sthreshold
    ENDWITH
    IF lRemoveATCommand
    cString = SUBSTR(cString,AT(CHR(13),cString),RAT(CHR(13),cSt ring,2)-AT(CHR(13),cString))
    ENDIF
    RETURN (cstring)
    ENDPROC

    PROCEDURE IMEIInfo
    RETURN STRTRAN(STRTRAN(this.SendReceiveData("AT+CGSN"),CH R(13),""),CHR(10),"")
    ENDPROC

    PROCEDURE ModelInfo
    RETURN STRTRAN(STRTRAN(this.SendReceiveData("AT+CGMM"),CH R(13),""),CHR(10),"")
    ENDPROC

    PROCEDURE ManufacturerInfo
    RETURN STRTRAN(STRTRAN(this.SendReceiveData("AT+CGMI"),CH R(13),""),CHR(10),"")
    ENDPROC

    PROCEDURE FirmwareInfo
    LOCAL cTemp as String
    cTemp = this.SendReceiveData("AT+CGMR")
    DO WHILE LEFT(cTemp,1)=CHR(13)
    cTemp = SUBSTR(cTemp,2)
    ENDDO
    DO WHILE LEFT(cTemp,1)=CHR(10)
    cTemp = SUBSTR(cTemp,2)
    ENDDO
    RETURN (cTemp)
    ENDPROC

    PROCEDURE NetworkFieldStrength
    RETURN (this.SendReceiveData("AT+CSQ"))
    ENDPROC

    PROCEDURE SendSMS
    LPARAMETERS tSMSNum, tMessage
    LOCAL cString
    cString = this.SendReceiveData("AT+CMGS=" + ["] + tSMSNum + ["],.f.)
    cString = this.SendReceiveData(tMessage + CHR(26),.f.)
    RETURN !("ERROR" $ cString)
    ENDPROC

    PROCEDURE DeleteSMS
    LPARAMETERS lSMSNum
    RETURN !("ERROR" $ this.SendReceiveData("AT+CMGD=" + TRANSFORM(lSMSNum) + CHR(13)))
    ENDPROC

    PROCEDURE ReadSMS
    LPARAMETERS tSMSNum
    LOCAL tChar, i, tRead, lQuoteNum, tDateTime, tData, balik

    on error balik = .f.
    * TRY
    tData = "AT+CMGR=" + TRANSFORM(tSMSNum) + CHR(13)
    WITH this.oSMS
    STORE 0 TO .Rthreshold,.Sthreshold
    .InBufferCount = 0
    .Output = tData
    ENDWITH
    tData = ""

    i = SECONDS() + this.nTimeOut
    DO WHILE (i > SECONDS()) .and. !("OK" $ tData) .and. !("ERROR" $ tData)
    IF (this.oSMS.InBufferCount > 0)
    tChar = this.oSMS.Input
    tData = tData + tChar
    ENDIF
    ENDDO

    STORE 1 TO this.oSMS.Rthreshold, this.oSMS.Sthreshold

    IF !EMPTY(tData) .and. !("ERROR" $ tData)
    lQuoteNum = 0
    STORE "" TO tRead, tSender, tDateTime, tMessage
    FOR i = 1 To LEN(tData)
    tChar = SUBSTR(tData, i, 1)
    IF tChar = ["]
    lQuoteNum = lQuoteNum + 1
    ENDIF
    IF (lQuoteNum = 1) .and. !(tChar=["])
    tRead = tRead + tChar
    ENDIF
    IF (lQuoteNum = 3) .and. !(tChar=["])
    tSender = tSender + tChar
    ENDIF
    IF (lQuoteNum = 5) .and. !(tChar=["])
    tDateTime = tDateTime + tChar
    ENDIF
    IF (lQuoteNum = 6) .and. !(tChar=["])
    tMessage = tMessage + tChar
    ENDIF
    ENDFOR
    this.UdahDiBaca = (tRead = "REC READ")
    this.Pengirim = tSender
    this.TglKirim = LEFT(tDateTime, 8)
    this.JamKirim = SUBSTR(tDateTime,10,8)
    tMessage = RIGHT(tMessage,LEN(tMessage)-2)
    this.Pesan = SUBSTR(tMessage, 1, AT(CHR(13),tMessage) - 1)
    balik = .t.
    ENDIF
    *CATCH
    * balik = .f.
    * ENDTRY
    RETURN (balik)
    ENDPROC

    ENDDEFINE

    DEFINE CLASS myOLE as OLEControl

    OLEClass = "MSCommLib.MSComm.1"

    PROCEDURE OnComm
    IF (this.CommEvent = 2) .and. (this.InBufferCount>0)
    this.parent.myBuffer = this.Input
    IF !EMPTY(this.parent.myBuffer) .and. !("ERROR" $ this.parent.myBuffer)
    lQuoteNum = 0
    STORE "" TO tSender, tDateTime, tMessage
    FOR i = 1 To LEN(this.parent.myBuffer)
    tChar = SUBSTR(this.parent.myBuffer, i, 1)
    IF tChar = ["]
    lQuoteNum = lQuoteNum + 1
    ENDIF
    IF (lQuoteNum = 1) .and. !(tChar=["])
    tSender = tSender + tChar
    ENDIF
    IF (lQuoteNum = 3) .and. !(tChar=["])
    tDateTime = tDateTime + tChar
    ENDIF
    IF (lQuoteNum = 4) .and. !(tChar=["])
    tMessage = tMessage + tChar
    ENDIF
    ENDFOR
    WITH this.parent
    .UdahDiBaca = .f.
    .Pengirim = tSender
    .TglKirim = LEFT(tDateTime, 8)
    .JamKirim = SUBSTR(tDateTime,10,8)
    .Pesan = ALLTRIM(tMessage)
    =MESSAGEBOX("Sender : "+.Pengirim+CHR(013)+;
    "Date : "+.tglkirim+CHR(013)+;
    "Time : "+.jamkirim+CHR(013)+;
    "Message : "+.pesan,64,"Incoming SMS Received !!",5000)
    ENDWITH
    ENDIF
    ENDIF
    ENDPROC

    ENDDEFINE
    وب سایت شخصی
    وبلاگ آموزش ویژوال فاکس پرو - به دلیل تعطیل شدن میهن بلاگ نوشته های وبلاگ به وب سایت شخصی منتقل شدند.

  19. #19

    نقل قول: ارسال پیام کوتاه

    این سورس قبلاٌهم داشتم ولی من که با gsm مودم استفاده میکنم نه شماره و متن پیام دریافتی رو بر میگردونه ونه پیام میفرسته

  20. #20
    کاربر دائمی آواتار ali_kolahdoozan
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    اون سر دنیا
    پست
    1,631

    نقل قول: ارسال پیام کوتاه

    همون mcore رو كار كن . همه چيز داره

  21. #21

    نقل قول: ارسال پیام کوتاه

    آخه با mcore توی ویژوال فاکس هر کاری میکنم کانکت نمیشه

  22. #22
    مدیر بخش آواتار binyaz2003
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    39
    پست
    2,107

    نقل قول: ارسال پیام کوتاه

    من براي نمونه کد زير رو نوشتم و وصل شد با نوکيا و سوني اريکسون امتحان کردم متاسفانه gsm مودم ندارم.
    Thisform.mcore=Createobject("mCore.SMS")
    If Not Thisform.mcore.IsConnected Then
    Thisform.mcore.Port = "com5"
    Thisform.mcore.BaudRate = 115200
    Thisform.mcore.DataBits = 8
    Thisform.mcore.StopBits = 1
    Endif
    If Not Thisform.mcore.IsError(.T.) Then
    Thisform.mcore.Connect
    If Not Thisform.mcore.IsError(.T.) Then
    Messagebox("Connection successful"+CHR(13)+"SMS Center :"+Thisform.mcore.SMSC)
    Endif
    Endif
    وب سایت شخصی
    وبلاگ آموزش ویژوال فاکس پرو - به دلیل تعطیل شدن میهن بلاگ نوشته های وبلاگ به وب سایت شخصی منتقل شدند.

  23. #23
    کاربر دائمی آواتار ali_kolahdoozan
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    اون سر دنیا
    پست
    1,631

    نقل قول: ارسال پیام کوتاه

    با gsm هم حله مشگلي نداره . در ضمن زياد دنبال at command ها نباشيد . بسيار كند هستند الان اين mcore از at ها استفاده نمي كنه . هر چند باز هم زياد سريع نيست . در ضمن در قدرتش شك نكنيد

  24. #24
    مدیر بخش آواتار binyaz2003
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    39
    پست
    2,107

    نقل قول: ارسال پیام کوتاه

    به نظر من در حوزه ActiveX
    Kylixsms يک سرو گردن از همه بالاتره آقاي ali_kolahdoozan فکر ميکنم شما با mCore™ .NET SMS Library کار ميکنيد نه با mCore™ - SMS & WAP Push ActiveX Component در مورد اول تمام وقايع وجود دارد و حتي مواردي که در kylix وجود ندارد مثل :
    Send vCard
    Send vCalendar
    Message Queue
    Send Smart SMS
    وب سایت شخصی
    وبلاگ آموزش ویژوال فاکس پرو - به دلیل تعطیل شدن میهن بلاگ نوشته های وبلاگ به وب سایت شخصی منتقل شدند.

  25. #25
    کاربر دائمی آواتار ali_kolahdoozan
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    اون سر دنیا
    پست
    1,631

    نقل قول: ارسال پیام کوتاه

    بله من با دات نت كار ميكنم. يعني در حالت ocx ضعيف است ؟‌ شما درست ميفرمائيد . در ضمن سرعت ارسال اين kylix چقدر است ؟

  26. #26
    کاربر دائمی آواتار ali_kolahdoozan
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    اون سر دنیا
    پست
    1,631

    نقل قول: ارسال پیام کوتاه

    براي اين kylix چطوري ميشه port تعريف كرد و پيام ارسال كرد

  27. #27
    مدیر بخش آواتار binyaz2003
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    39
    پست
    2,107

    نقل قول: ارسال پیام کوتاه

    از جمله برتريها ميشه به موارد زير اشاره کرد :
    mcore فقط با پورت که حالا سريال باشه يا بلوتوث اما kylix علاوه بر اون با بلوتوث،اينفرارد متصل ميشه
    علاوه بر دستورات AT از FBus,MBus نوکيا هم پشتيباني ميکنه
    پشتيباني از USSD و DTMF
    وقايع (Event) رسيدن پيامک،گزارش پيامک، تماس و USSD
    و اطلاعات کامل پيامک رسيده :پوشه ،وضعيت ،ايندکس مکان ،شماره موبايل ،زمان و تاريخ ،چند تکه بودن و خود پيام
    در صورتي که mCore فقط پوشه ،ساعت و تاريخ ،شماره و خود پيام رو نشون ميده
    دوستان توجه کنند که اين مقايسه mCore™ - SMS & WAP Push ActiveX با Kylixsms ActiveX هست.

    Support variety brands of mobile phones and equipments such as Nokia, Siemens, Sony-Ericsson, Motorola and Alcatel, as well as GSM/GPRS modems such as Wavecom, Siemens, Sony-Ericsson and Motorola.

    Support several communication modes such as Serial Port, Infrared and Bluetooth.

    Support several communication protocols such as AT Command, Nokia FBus and Nokia MBus.

    Support WAP push SMS sending.

    Read and set phone parameters: Model, SMSC number, Hardware and Software version, IMEI, Time and Battery Level.

    Read network information such as network name and signal quality.

    Get SMS folder name, read text messages from SMS folders.

    Support regular text messages, Unicode text messages, concatenated text messages, autoshow messages, Nokia flash messages and delivery reports.

    Dial and answer calls, send DTMF tones. With these features, your software can perform with more complex functions.

    Automatically trigger events when a new message, a delivery report, a USSD or an incoming-call comes.

    آخرین ویرایش به وسیله binyaz2003 : چهارشنبه 12 تیر 1387 در 18:43 عصر
    وب سایت شخصی
    وبلاگ آموزش ویژوال فاکس پرو - به دلیل تعطیل شدن میهن بلاگ نوشته های وبلاگ به وب سایت شخصی منتقل شدند.

  28. #28
    کاربر دائمی آواتار ali_kolahdoozan
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    اون سر دنیا
    پست
    1,631

    نقل قول: ارسال پیام کوتاه

    ميشه يك تكه سورس از ارسال و شناخت PORTبرامون بزارين

  29. #29
    مدیر بخش آواتار binyaz2003
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    39
    پست
    2,107

    نقل قول: ارسال پیام کوتاه

    من آدرس سايتش رو دادم يکبار www.kylixsoft.com ميتونيد دانلود کنيد . نمونه مثال هم براي vb ,C#‎,delphi داره کامل با راهنما
    خيلي دلم ميخواد باهاش برنامه خودم رو بنويسم اما هرچي گشتم نتونستم ثبت شده رو گير بيارم حتي براي خريد از سايت خودشم که براي خريد هست فقط لايسنس تک کاربره هست حدود 250 تومان
    Private Sub Connect_Click()
    KylixSMS.RegisterName = "0000000000"
    KylixSMS.RegisterCode = "0000000000000000000000000000000000000000"

    KylixSMS.NeedLog = 1 'If you have any problem please set the value to 1, and send us the log file "C:\KylixSMS.LOG".
    KylixSMS.PINCode = PINCode
    KylixSMS.ConnectionMode = ConnectionMode.ListIndex + 1
    KylixSMS.ConnectionProtocol = Protocol.ListIndex + 1
    KylixSMS.ConnectionParameter = Parameter.Text
    If KylixSMS.Connect < 1 Then
    KylixSMS.GetLastError 1
    Else
    Connect.Enabled = False
    Disconnect.Enabled = True
    RefreshInfo_Click
    ReadAllSMS_Click
    GetSMSFolders
    End If
    End Sub
    Private Sub SMSSend_Click()
    Dim Reference As Integer
    KylixSMS.RequestDeliveryReport = RequestSendReport
    KylixSMS.SendTimeout = SendTimeout
    KylixSMS.SendRetryTimes = RetryTimes
    KylixSMS.SendInterval = SendInterval
    KylixSMS.SMSValidity = SMSValidity.ListIndex + 1
    If WAPPush Then
    Reference = KylixSMS.SendWAPPush(SMSNumber, SMSText, WAPURL)
    Else
    Reference = KylixSMS.SendSMS(SMSNumber, SMSText)
    End If
    If Reference < 1 Then
    KylixSMS.GetLastError 1
    Else
    MsgBox ("Successful." & vbCrLf & "Reference: " & Reference)
    End If
    End Sub
    وب سایت شخصی
    وبلاگ آموزش ویژوال فاکس پرو - به دلیل تعطیل شدن میهن بلاگ نوشته های وبلاگ به وب سایت شخصی منتقل شدند.

  30. #30
    کاربر دائمی آواتار ali_kolahdoozan
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    اون سر دنیا
    پست
    1,631

    نقل قول: ارسال پیام کوتاه

    سايت بالا نمي آيد

  31. #31
    مدیر بخش آواتار binyaz2003
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    39
    پست
    2,107

    نقل قول: ارسال پیام کوتاه

    بايد از ف.ي.ل.ت.ر.ش.ک.ن. استفاده کنيد.من نميدونم واقعا اين چه وضعيه.همين موضوع براي سايت KDTELE وجود دارد.
    وب سایت شخصی
    وبلاگ آموزش ویژوال فاکس پرو - به دلیل تعطیل شدن میهن بلاگ نوشته های وبلاگ به وب سایت شخصی منتقل شدند.

  32. #32
    کاربر دائمی آواتار ali_kolahdoozan
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    اون سر دنیا
    پست
    1,631

    نقل قول: ارسال پیام کوتاه

    نه کلا سایتش روی هواست . همش 1 صفحه است

  33. #33

    نقل قول: ارسال پیام کوتاه

    جناب حسین زاده دستوری رو که برای کانکت با mcore دادین پیام اینک که پورت رو نمیشناسه میده.خطای 1034

  34. #34

    نقل قول: ارسال پیام کوتاه

    من وقتی پیامی رو با gsmمیفرستم اگه پیام به صورت 2صفجه ای باشد داخل گوشی موبایل به صورت 2پیام مجزا میاد ولی من از جاهای دیگه دیدم به اینصورت که صفحه 2 update میشه رو صفحه اول.به نظر شما میتونه چه مشکلی داشته باشه

  35. #35

    نقل قول: ارسال پیام کوتاه

    ببخشید دوستان من تونستم با mcore تونستم با gsm modem کانکت بشم ولی بعد کانکت شدن پنجره اینکه Trial version هستش میاد وبعد gsm modem دیسکانکت میشه

  36. #36
    مدیر بخش آواتار binyaz2003
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    39
    پست
    2,107

    نقل قول: ارسال پیام کوتاه

    mCore پنجره اي باز نميکنه بلکه يک آيکون در Taskbar مياد که پيغام تريال رو نشان ميده.
    هر زماني که نمونه ساخته شده از اون Release يا نابود بشه اون پنجره مياد شايد شما اون رو حفظ نميکنيد.
    همونطور که گفتم mcore ضعف زياد داره بگرديد شايد ابزار ديگري هم پيدا کنيد که کم هم نيستند :
    http://www.logiccodesoft.com/lcgsmsms.aspx
    http://www.mondor.org/smscom.aspx
    http://www.wirelessdevstudio.com/eng/
    http://www.oxygensoftware.com/en/pro...ctivex/mobile/
    ...
    وب سایت شخصی
    وبلاگ آموزش ویژوال فاکس پرو - به دلیل تعطیل شدن میهن بلاگ نوشته های وبلاگ به وب سایت شخصی منتقل شدند.

  37. #37
    مدیر بخش آواتار binyaz2003
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    39
    پست
    2,107

    نقل قول: ارسال پیام کوتاه

    مثال کامل mCore رو به زبان ويژوال فاکس پرو ميتونيد در قسمت دانلود سايت من دانلود کنيد.
    اگر مشکلي داشت لطفا اطلاع بديد.
    وب سایت شخصی
    وبلاگ آموزش ویژوال فاکس پرو - به دلیل تعطیل شدن میهن بلاگ نوشته های وبلاگ به وب سایت شخصی منتقل شدند.

  38. #38

    نقل قول: ارسال پیام کوتاه

    خیلی خوبه که توجه دارید.زمان خارج شدن وانتخاب TAB ها خطا میده

  39. #39
    مدیر بخش آواتار binyaz2003
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    39
    پست
    2,107

    نقل قول: ارسال پیام کوتاه

    شما اول وصل ميشيد يا نه؟
    چه خطايي؟چه کدي؟
    وب سایت شخصی
    وبلاگ آموزش ویژوال فاکس پرو - به دلیل تعطیل شدن میهن بلاگ نوشته های وبلاگ به وب سایت شخصی منتقل شدند.

  40. #40

    نقل قول: ارسال پیام کوتاه

    بله وصل میشم(زیاد خنگ نیستم) شوخی بوده زمانی که refresh باید بشه isnumeric.prg رو خطا میده واز اینجا به بعد کل خطاها شروع میشه

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •