صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمایش نتایج 81 تا 120 از 120

نام تاپیک: ارسال پیام کوتاه

  1. #81
    کاربر تازه وارد آواتار mreza_adeli58
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    تهران
    سن
    45
    پست
    66

    نقل قول: ارسال پیام کوتاه

    نقل قول نوشته شده توسط cofeenet مشاهده تاپیک
    لطفا kylix sms 5 رجيستر شده را برايم ارسال كنيد
    با تشكر از شمــا دوست عزيز
    bestaccounting50@yahoo.com
    ارسال شد .

  2. #82
    کاربر تازه وارد آواتار mreza_adeli58
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    تهران
    سن
    45
    پست
    66

    نقل قول: ارسال پیام کوتاه

    دوستان کسی mcore رجیستر شده نداره ؟

  3. #83
    کاربر دائمی آواتار arashkhaan2002
    تاریخ عضویت
    بهمن 1385
    محل زندگی
    اصفهان و تهران
    پست
    193

    نقل قول: ارسال پیام کوتاه

    دوست عزیز برای من یادت رفت بفرستی ، ضمنا برنامه ویژوال فاکست رو هم بفرست لطفا
    Sepand_data_development@yahoo.com

  4. #84
    کاربر تازه وارد آواتار mreza_adeli58
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    تهران
    سن
    45
    پست
    66

    نقل قول: ارسال پیام کوتاه

    نقل قول نوشته شده توسط arashkhaan2002 مشاهده تاپیک
    دوست عزیز برای من یادت رفت بفرستی ، ضمنا برنامه ویژوال فاکست رو هم بفرست لطفا
    Sepand_data_development@yahoo.com
    ارسال شد .

  5. #85

    نقل قول: ارسال پیام کوتاه

    عزیز من هم می خوام
    molla652003@yahoo.com
    ممنون میشم , برای پایان نامه ام لازم دارم

  6. #86
    کاربر تازه وارد آواتار mreza_adeli58
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    تهران
    سن
    45
    پست
    66

    نقل قول: ارسال پیام کوتاه

    نقل قول نوشته شده توسط molla652003 مشاهده تاپیک
    عزیز من هم می خوام
    molla652003@yahoo.com
    ممنون میشم , برای پایان نامه ام لازم دارم
    ارسال شد .

  7. #87

    نقل قول: ارسال پیام کوتاه

    لطفا kylix sms 5 و مثال فاكس پرو رجيستر شده را براي من هم ارسال كنيد
    با تشكر
    kerman_swh@yahoo.com

  8. #88
    کاربر تازه وارد آواتار mreza_adeli58
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    تهران
    سن
    45
    پست
    66

    نقل قول: ارسال پیام کوتاه

    نقل قول نوشته شده توسط Mvestal مشاهده تاپیک
    لطفا kylix sms 5 و مثال فاكس پرو رجيستر شده را براي من هم ارسال كنيد
    با تشكر
    kerman_swh@yahoo.com
    ارسال شد .

  9. #89

    نقل قول: ارسال پیام کوتاه

    مگه حجمش چقدره؟اگر امکانش هست در همین بخش و در چند پارت آپلود کنید
    در تندیس های تخت جمشید هیچ کس در حال تعظیم نیست ، هیچ کس عصبانی نیست ، هیچ کس سرافکنده و شکست خورده نیست ، هیچ کس سوار بر اسب نیست ، هیچ قومی بر قوم دیگر برتر نیست ، هیچ کس برده نیست و هیچ تصویر خشنی دیده نمیشود.
    ************************************************** ******************************************
    اندیشه کن , آنگاه سخن گو تا از لغزش بر کنار باشی

  10. #90
    کاربر تازه وارد آواتار mreza_adeli58
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    تهران
    سن
    45
    پست
    66

    نقل قول: ارسال پیام کوتاه

    نقل قول نوشته شده توسط kia1349 مشاهده تاپیک
    مگه حجمش چقدره؟اگر امکانش هست در همین بخش و در چند پارت آپلود کنید
    2 مگابایت هستش . اگه راهی هست بگید تا آپلود کنم .

  11. #91

    نقل قول: ارسال پیام کوتاه

    ممنون ميشم براي من هم ارسال بفرماييد.

    آخرین ویرایش به وسیله hadiran : پنج شنبه 17 دی 1388 در 09:42 صبح

  12. #92
    کاربر تازه وارد آواتار mreza_adeli58
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    تهران
    سن
    45
    پست
    66

    نقل قول: ارسال پیام کوتاه

    نقل قول نوشته شده توسط hadiran مشاهده تاپیک
    ممنون ميشم براي من هم ارسال بفرماييد.

    hadiranit@gmail.com
    ارسال شد .

  13. #93

    نقل قول: ارسال پیام کوتاه

    با سلام
    لطفا kylix رجیستر شده را برای من هم ارسال کنید
    اگر دوستان مثالی با C#‎ از keylix دارن لطف کنند و برام ارسال کنند.
    ضمنا یک سوال از mCore میشه در C++‎‎ هم استفاده کرد یا نه ؟
    متشکر

    email: quiet_buzz@yahoo.com

  14. #94
    کاربر تازه وارد آواتار mreza_adeli58
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    تهران
    سن
    45
    پست
    66

    نقل قول: ارسال پیام کوتاه

    نقل قول نوشته شده توسط quiet_buzz مشاهده تاپیک
    با سلام
    لطفا kylix رجیستر شده را برای من هم ارسال کنید
    اگر دوستان مثالی با C#‎‎ از keylix دارن لطف کنند و برام ارسال کنند.
    ضمنا یک سوال از mCore میشه در C++‎‎‎ هم استفاده کرد یا نه ؟
    متشکر

    email: quiet_buzz@yahoo.com
    ارسال شد . مثال هم داره .

  15. #95

    نقل قول: ارسال پیام کوتاه

    با سلام و تشکر
    لطفا kylix رجیستر شده را برای من هم ارسال کنید

    kimregsvr@yahoo.com

  16. #96
    کاربر تازه وارد آواتار mreza_adeli58
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    تهران
    سن
    45
    پست
    66

    نقل قول: ارسال پیام کوتاه

    نقل قول نوشته شده توسط kimprog مشاهده تاپیک
    با سلام و تشکر
    لطفا kylix رجیستر شده را برای من هم ارسال کنید

    kimregsvr@yahoo.com
    ارسال شد .

  17. #97

    نقل قول: ارسال پیام کوتاه

    سلام اگه میشه واسه من هم بفرستید ممنون میشم من که با mcore نوشتم ولی امکانات kylixبیشتره مرسیt_e_rayan_afzar@yahoo.com

  18. #98
    کاربر تازه وارد آواتار mreza_adeli58
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    تهران
    سن
    45
    پست
    66

    نقل قول: ارسال پیام کوتاه

    نقل قول نوشته شده توسط ashkan_gorg مشاهده تاپیک
    سلام اگه میشه واسه من هم بفرستید ممنون میشم من که با mcore نوشتم ولی امکانات kylixبیشتره مرسیt_e_rayan_afzar@yahoo.com
    ارسال شد .

  19. #99

    نقل قول: ارسال پیام کوتاه

    ببخشید فایل vista.vcx همراش نیست اگه توهمین قسمت بزارید ممنون میشم

  20. #100
    کاربر تازه وارد آواتار mreza_adeli58
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    تهران
    سن
    45
    پست
    66

    نقل قول: ارسال پیام کوتاه

    نقل قول نوشته شده توسط ashkan_gorg مشاهده تاپیک
    ببخشید فایل vista.vcx همراش نیست اگه توهمین قسمت بزارید ممنون میشم
    اینم فایلی که میخواستین .
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  21. #101

    نقل قول: ارسال پیام کوتاه

    آیا کسی از دوستان می دونه که چطوری می شه از طریق kylix شماره سیم کارت درون دستگاه را به دست آورد؟

  22. #102
    کاربر دائمی آواتار omid_safari
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    رشت
    پست
    126

    نقل قول: ارسال پیام کوتاه

    سلام
    لطفا براي من هم نسخه رجيستر شده را بفرستيد.
    ضمنا من با دلفي كار ميكنم. اگه نكته خاصي در اين مورد داريد بفرماييد.
    با سپاس
    omid@email.com

  23. #103

    نقل قول: ارسال پیام کوتاه

    با سلام
    لطفا kylix رجیستر شده را برای من هم ارسال کنید
    moein@parsiansoftware.com
    با تشکر
    آخرین ویرایش به وسیله م.معین : یک شنبه 10 آبان 1388 در 20:29 عصر

  24. #104

    نقل قول: ارسال پیام کوتاه

    سلام لطفا Kylix رجيستر شده را براي من هم ارسال كنيد.
    با تشكر
    shams4hh@gmail.com

  25. #105
    کاربر تازه وارد آواتار mreza_adeli58
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    تهران
    سن
    45
    پست
    66

    نقل قول: ارسال پیام کوتاه

    نقل قول نوشته شده توسط a_j0321 مشاهده تاپیک
    آیا کسی از دوستان می دونه که چطوری می شه از طریق kylix شماره سیم کارت درون دستگاه را به دست آورد؟
    شماره موبایل در داخل سیم کارت ذخیره نمیشود و شبکه جی اس ام از طریق سریال سیم کارت شماره موبایل شما را شناسایی میکند و به هیچ طریقی نمیتوان شماره موبایل را از سیم کارت استخراج نمود .

  26. #106
    کاربر تازه وارد آواتار mreza_adeli58
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    تهران
    سن
    45
    پست
    66

    نقل قول: ارسال پیام کوتاه

    نقل قول نوشته شده توسط shams4hh مشاهده تاپیک
    سلام لطفا Kylix رجيستر شده را براي من هم ارسال كنيد.
    با تشكر
    shams4hh@gmail.com
    برای آقای معین و شمس ارسال شد .

  27. #107

    نقل قول: ارسال پیام کوتاه

    سلام دوستان
    لطف کنید به ایمیل من هم بفرستید
    yakooza2009@gmail.com

  28. #108
    کاربر تازه وارد آواتار mreza_adeli58
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    تهران
    سن
    45
    پست
    66

    نقل قول: ارسال پیام کوتاه

    نقل قول نوشته شده توسط yakooza2009 مشاهده تاپیک
    سلام دوستان
    لطف کنید به ایمیل من هم بفرستید
    yakooza2009@gmail.com
    ارسال شد .

  29. #109
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    9

    نقل قول: ارسال پیام کوتاه

    لطفاٌ kylix.ocx را برای من ارسال کنید
    درضمن من با visual foxpro 9 برنامه نویسی میکنم اگر لطف کنید کمی توضیح دهید
    server_kia@yahoo.com

  30. #110
    کاربر تازه وارد آواتار mreza_adeli58
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    تهران
    سن
    45
    پست
    66

    نقل قول: ارسال پیام کوتاه

    نقل قول نوشته شده توسط ebiez مشاهده تاپیک
    لطفاٌ kylix.ocx را برای من ارسال کنید
    درضمن من با visual foxpro 9 برنامه نویسی میکنم اگر لطف کنید کمی توضیح دهید
    server_kia@yahoo.com
    نرم افزار به همراه پروزه ویژوال فاکس پرو ارسال شد .

  31. #111
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    134

    نقل قول: ارسال پیام کوتاه

    دوست عزیز با تشکر از زحمت شما
    اگه ممکنه برای من هم به آدرس ذیل ارسال کنید - با تشکر

    alizadeh1380@yahoo.com
    آخرین ویرایش به وسیله ehsane : جمعه 27 آذر 1388 در 06:31 صبح دلیل: غلط املایی

  32. #112
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    9

    نقل قول: ارسال پیام کوتاه

    سلام
    تشکر از فرستادن فایل
    ولی فایل vista.vcx رو نداره و خطا میگیره
    اگر امکان داره یک تک به شماره 9166010373 بزن خودم تماس میگیرم
    معذرت ولی خیلی مهمه
    server_kia@yahoo.com

  33. #113

    نقل قول: ارسال پیام کوتاه

    جناب Mreza_adeli لطفا برا منم kylix 5 Cracked بفرستین ممنون میشم اگر از دوستان هم کسی میتونه دریغ نکنه
    baba5551@yahoo.com

  34. #114

    نقل قول: ارسال پیام کوتاه

    با سلام
    لطفا Kylix SMS ActiveX Control Version کرک شده رو برای من هم ارسال کنید
    powerset.ir@gmail.com


    با تشکر از زحمات شما

  35. #115
    کاربر تازه وارد آواتار mreza_adeli58
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    تهران
    سن
    45
    پست
    66

    نقل قول: ارسال پیام کوتاه

    ارسال شد . موفق باشید .

  36. #116

    Arrow نقل قول: ارسال پیام کوتاه

    باسلام خدمت شما دوست عزیز .
    اگر لطف کنید کرک یانسخه NULL شده کامپوننت KeyLix 5 به بالاتریا هرنسخه ای که داریدرابرام بفرستید.
    ممنون میشم.
    آدرس میلم : irwin@ir-win.net
    یا
    loveirwin@gmail.com

    با تشکراز لطفتون.

  37. #117

    نقل قول: ارسال پیام کوتاه

    دوستان لطف کنن در صورت نیاز به فایلهای ک ر ک شده فقط از طریق ارسال پیام خصوصی با هم در ارتباط باشند
    این یکی از قوانین مهم این سایته و رعایتش برای تمامی دوستان الزامیه
    ممنون
    در تندیس های تخت جمشید هیچ کس در حال تعظیم نیست ، هیچ کس عصبانی نیست ، هیچ کس سرافکنده و شکست خورده نیست ، هیچ کس سوار بر اسب نیست ، هیچ قومی بر قوم دیگر برتر نیست ، هیچ کس برده نیست و هیچ تصویر خشنی دیده نمیشود.
    ************************************************** ******************************************
    اندیشه کن , آنگاه سخن گو تا از لغزش بر کنار باشی

  38. #118
    کاربر تازه وارد آواتار hamid_khakzad
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    71

    نقل قول: ارسال پیام کوتاه

    سلام خدمت دوستان عزیز
    اگر سریال kylix نسخه 5.5 را خواستین من دارم
    ولی خدمتتون عرض کنم که رایگان نیست

  39. #119

    نقل قول: ارسال پیام کوتاه

    ممنون میشم kylix sms 5 رجیستر شده را برای من هم ارسال کنید

    mortazavi@datacenter.ir

  40. #120
    مدیر بخش آواتار binyaz2003
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    39
    پست
    2,107

    نقل قول: ارسال پیام کوتاه

    اين موضوع و موضوعات مشابه قفل ميشوند.لطفا اگر نيازداريد از طريق پيام خصوصي با شخص مورد نظر در ارتباط باشيد.
    وب سایت شخصی
    وبلاگ آموزش ویژوال فاکس پرو - به دلیل تعطیل شدن میهن بلاگ نوشته های وبلاگ به وب سایت شخصی منتقل شدند.

صفحه 3 از 3 اولاول 123

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •