نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: چگونگی فراخوانی یک تابع به زبان پاسکال در C#‎.net

  1. #1

    چگونگی فراخوانی یک تابع به زبان پاسکال در C#‎.net

    سلام

    ممنون می شوم اگر کسی به من کمک کند : من یک برنامه پاسکال دارم که می خواهم تابع آن را از C#‎ فراخوانی کنم و يک جور لفافه بندی انجام بدهم. یک برنامه نوشتم که کل فايل exe را اجرا می کند . حالا اگر بخواهم يک تابع آن را صدا بزنم چکار بايد بکنم (نحوه پاس کردن پارامترها و گرفتن خروجی). واقعاً ممنونم اگر کسی به من کمک کند.


  2. #2

    نقل قول: چگونگی فراخوانی یک تابع به زبان پاسکال در C#‎.net

    شما نمیتونین یه تابع از پاسکال رو همینطوری از #C فراخوانی کنین(غیر از اینکه به قول خودتون لفافه بندی بشه تا به کد Native تبدیل بشه که اون رو هم یادم نیست پاسکال میتونست خروجی DLL یا OCX بده یا نه)
    اگر هم بخواهیید از فایل Exe تون (که به زبان پاسکال) یکسری خروجی بگیرین باید تابع Main رو در برنامه پاسکال درستش کنین تا یکسری پارامتر از خط فرمان بگیره و خروجی رشته ای بده
    آن لحظه که تنها اعتبار کسی که مساله ای را مطرح کرده است، شما را در اشتباه بودن ایده هایتان قانع کرد،
    آن لحظه،
    لحظه وداع شما با دنیای خلاقیت و پیشرفت خواهد بود. . .

    برنولی

  3. #3

    نقل قول: چگونگی فراخوانی یک تابع به زبان پاسکال در C#‎.net

    نقل قول نوشته شده توسط razavi_university مشاهده تاپیک
    شما نمیتونین یه تابع از پاسکال رو همینطوری از #C فراخوانی کنین(غیر از اینکه به قول خودتون لفافه بندی بشه تا به کد Native تبدیل بشه که اون رو هم یادم نیست پاسکال میتونست خروجی DLL یا OCX بده یا نه)
    اگر هم بخواهیید از فایل Exe تون (که به زبان پاسکال) یکسری خروجی بگیرین باید تابع Main رو در برنامه پاسکال درستش کنین تا یکسری پارامتر از خط فرمان بگیره و خروجی رشته ای بده

    چگونه بايد اين كار را انجام بدهم؟ از چه چيزي استفاده كنم؟

  4. #4

    نقل قول: چگونگی فراخوانی یک تابع به زبان پاسکال در C#‎.net

    فکر می کنم اگر کلیدهای صحیح را حین کامپایل بدی بتوانی توابعت را بصورت public در یک dll قرار بدی و بعد در C#‎ آنرا با DllImport فراخوانی کنی. به احتمال زیاد لازم است توابع مورد نظرت بصورت stdcall تعریف شوند.

    موفق باشی

  5. #5

    نقل قول: چگونگی فراخوانی یک تابع به زبان پاسکال در C#‎.net

    سلام
    ممنون از راهنماييتون
    چگونه مي توانم توابع را به صورت stdcall تعريف كنم و كليدهاي صحيح كامپايل كدامها هستند؟

  6. #6

    نقل قول: چگونگی فراخوانی یک تابع به زبان پاسکال در C#‎.net

    دوست عزيز پاسكال كه 16 بيتيه ولي تو دلفي مي توني dll درست كني و تو C#‎ صداش بزني

  7. #7

    نقل قول: چگونگی فراخوانی یک تابع به زبان پاسکال در C#‎.net

    آقا مهدی تا جایی که می دانم Delphi یک محیط توسعه برای Object Pascal است.


    نقل قول نوشته شده توسط LeilaGhods مشاهده تاپیک
    سلام
    ممنون از راهنماييتون
    چگونه مي توانم توابع را به صورت stdcall تعريف كنم و كليدهاي صحيح كامپايل كدامها هستند؟
    در باره سوال بالا برای جزئیات بیشتر فکر کنم در تالار مربوط به Delphi بهتر بتوانی جواب بگیری من خیلی وقت است که از دنیای پاسکال و دلفی دور شده ام.

  8. #8

    نقل قول: چگونگی فراخوانی یک تابع به زبان پاسکال در C#‎.net

    نقل قول نوشته شده توسط mohammed مشاهده تاپیک
    آقا مهدی تا جایی که می دانم Delphi یک محیط توسعه برای Object Pascal است.




    در باره سوال بالا برای جزئیات بیشتر فکر کنم در تالار مربوط به Delphi بهتر بتوانی جواب بگیری من خیلی وقت است که از دنیای پاسکال و دلفی دور شده ام.
    درسته دوست عزيز ولي با يكم تغيير در تابع ايشون ميشه يه dll ازش ساخت.

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار اَرژنگ
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    arjang8000@gmail.com
    پست
    2,736

    نقل قول: چگونگی فراخوانی یک تابع به زبان پاسکال در C#‎.net

    نقل قول نوشته شده توسط Mahdi-563 مشاهده تاپیک
    دوست عزيز پاسكال كه 16 بيتيه ولي تو دلفي مي توني dll درست كني و تو C#‎ صداش بزني
    ۱۶ بیتی؟ دلفی؟ با دلفی ۲۰۰۵ به بعد میتونند اسملی درست کنند و در دات نت استفاده کنند، احتیاجی به دی‌ال‌ال درست کردن نیست.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •