نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: Dial-up Connection in Delphi

  1. #1

    Dial-up Connection in Delphi

    لطفا" منو راهنمایی کنید چطوری میتونم یه برنامه بنویسم که مثل دیال آپ کانکشن یوزرنیم و پسورد وشماره تلفن بگیره و به اینترنت وصل بشه.
    با تشکر :flower:

  2. #2
    سلام
    با استفاده از کامپوننت TPowerSock در پالت Internet و با متد Connect به راحتی میتونی این کار رو انجام بدی البته این کامپوننت فکر کنم از دلفی 4 به بالا باشه :roll:

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    123
    همچنین کامپوننتی که شما گفتید در این پالت وجود ندارد (In Delphi 7). البته من در پالت های دیگه هم دیدم اما چیزی با این اسم پیدا نکردم . :(

  4. #4
    من هم گشتم نبود :|

  5. #5
    با استفاده از کامپوننت TPowerSock در پالت Internet
    عزیز من کامپوننتی که شما گفتی جزو کامپوننتهای استاندارد دلفی نیست

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1382
    محل زندگی
    پشت كامپيوتر
    پست
    381
    بیا حالش و ببر

    uses
    WinInet;

    // وصل به اینترنت
    procedure TForm1.Button1Click(Sender: TObject);
    var
    dwConnectionTypes: DWORD;
    begin
    dwConnectionTypes := INTERNET_CONNECTION_MODEM + INTERNET_CONNECTION_LAN +
    INTERNET_CONNECTION_PROXY;
    if not InternetGetConnectedState(@dwConnectionTypes, 0) then
    // not connected
    if not InternetAutodial(INTERNET_AUTODIAL_FORCE_ONLIN E or
    INTERNET_AUTODIAL_FORCE_UNATTENDED, 0) then
    begin
    // error
    end;
    end;


    // قطع اینترنت
    procedure TForm1.Button2Click(Sender: TObject);
    var
    dwConnectionTypes: DWORD;
    begin
    dwConnectionTypes := INTERNET_CONNECTION_MODEM + INTERNET_CONNECTION_LAN +
    INTERNET_CONNECTION_PROXY;
    if InternetGetConnectedState(@dwConnectionTypes, 0) then
    // connected
    InternetAutodialHangup(0);
    end;


    فکر کنم با ShellExecute فایل rasdial.exeو بصورت Open هم بتونی

  7. #7
    این از کانکشن های ساخته شده استفاده میکنه ...
    من میخوام Username,Pasword و شماره تلفن رو از داخل برنامه وارد کنم :?:

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1382
    محل زندگی
    پشت كامپيوتر
    پست
    381
    خوب باید از کانکشنهای تعریف شده استفاده کنی و به آن UserName , Pass بدی دیگه. با ShellExecute استفاده کن

    uses shellapi;
    {$R *.dfm}

    procedure TForm1.Button1Click(Sender: TObject);
    var
    cmd, par, fil, dir: PChar;
    begin

    // rasdial.exe اتصال بوسیله
    cmd := 'open';
    fil := 'rasdial.exe';
    par := PChar(edtEntry.Text + ' ' + edtUser.Text + ' ' + edtPass.Text);
    dir := 'C:';
    ShellExecute(Self.Handle, cmd, fil, par, dir, SW_SHOWMINNOACTIVE);
    end;


    procedure TForm1.Button2Click(Sender: TObject);
    var
    cmd, par, fil, dir: PChar;
    begin
    //قطع
    cmd := 'open';
    fil := 'rasdial.exe';
    par := PChar(edtEntry.Text + ' /DISCONNECT');
    dir := 'C:';
    ShellExecute(Self.Handle, cmd, fil, par, dir, SW_SHOWMINNOACTIVE);
    end;



  9. #9
    سلام
    میشه توضیح بدیdir ‌ cmd par fil هر کدوم چه کاری انجام میده؟؟؟؟؟
    با تشکر

  10. #10
    سلام حالش رو بردم ولی درموردش توضیح دهید.

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار Hamid_PaK
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,125
    تمام این متغییرها cmd, par, fil, dir از نوع اشاره گر هستند و هیچ عمل خاصی رو انجام نمی دهند فقط مقدار رو به روال انتقال می دهند ...
    این معادل همان کد می باشد ...

    ShellExecute(
    Handle,
    'open',
    'rasdial.exe',
    pChar(edtEntry.Text + ' ' + edtUser.Text + ' ' + edtPass.Text),
    'C:',
    SW_SHOWMINNOACTIVE);


    یا حق !!!

تاپیک های مشابه

  1. ساخت dial up به کمک vb یا دلفی
    نوشته شده توسط mehdi_vb در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 17 مهر 1384, 22:44 عصر
  2. مجوز ایجاد Dial-Up Connection در ویندوز 2000
    نوشته شده توسط vadood در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 29 بهمن 1383, 19:26 عصر
  3. برنامه نویسی برای پاسخ به Dial های ورودی
    نوشته شده توسط orion188 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 01 شهریور 1383, 12:02 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •