نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: مشکل در Data Report

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار mahdi_farhani
    تاریخ عضویت
    مرداد 1383
    محل زندگی
    فولادشهر - اصفهان
    سن
    36
    پست
    1,227

    مشکل در Data Report

    سلام دوستان
    من یه مشکل در روپیورت گیری از بازجستهایی دارم که مقدار ورودی دارند کسی میتونه به من کمک کنه

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار jannati
    تاریخ عضویت
    فروردین 1382
    محل زندگی
    تهران
    پست
    728
    مشکلتو بگو .بالاخره یکی پیدا میشه جوابتو بده.من خودم با datareportها زیاد کار کردم.امیدوارم بتونم مشکلتو حل کنم.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mahdi_farhani
    تاریخ عضویت
    مرداد 1383
    محل زندگی
    فولادشهر - اصفهان
    سن
    36
    پست
    1,227
    مشکل گفتم شما درست بخون می فهمی
    با ربپورت گیری از بازجستها مشکل دارم

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار jannati
    تاریخ عضویت
    فروردین 1382
    محل زندگی
    تهران
    پست
    728
    اونو که خودم فهمیدم .منظورم این بود که دقیقا بگی کجاش اشکال داری و چه اشکالی؟
    در ضمن نمیدونستم اگه بخوام به شما کمک کنم یه چیزی هم بدهکار میشم :roll:

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار mahdi_farhani
    تاریخ عضویت
    مرداد 1383
    محل زندگی
    فولادشهر - اصفهان
    سن
    36
    پست
    1,227
    آقا شرمنده انگار خیلی تند نوشتم....

    اینم دقیقش
    ما یک بازجست درست کردیم از لیست فروش که یکی از فیلدهای این بازجست تاریخ خرید است من میخوام وقتی تاریخ خرید رو وارد کردم را وارد لیست تمام خریدهاهی اون روز نشون بده
    این بازجست داخل اکسس درست کار میکنه
    و شرط که داخل Critr... گذاشتم به این صورته
    [لطفا تاریخ را وارد کنید]
    که تاریخ رو به صورت پارامتر دریافت میکنه و یک بازجست درست به من میده
    حالا من اصلاً نمتونم این بازجستو داخل ویژال بیسیک نشون بدم چه برسه به ریپورت گیری از اون
    وقتی بازش میکنم میگه مقداری نداره نمودونم کجا باید بهش مقدار بدم......
    ------------
    جنتی جان شرمنده به خدا منظور بدی نداشتم. :oops: :flower: :flower: :flower: :(

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار jannati
    تاریخ عضویت
    فروردین 1382
    محل زندگی
    تهران
    پست
    728
    خوب شما حتما اطلاعات فروش را با ثبت تاریخ آنها در یک جدولی ذخیره میکنید.فرض کنید اسم این جدول foroshباشه.
    حالا شما یک adodcرا روی فرمتون در vbقرار بدید و اتصالشو به databaseبرقرار کنید.در داخل فرم لود کد زیر را قرار بدید:

    strsql = "select * from forosh"
    Adodc1.RecordSource = strsql
    Adodc1.Refresh

    خوب حالا وقتی کاربر تاریخ را وارد میکند یک دکمه را برای گزارش گیری فشار میدهد .در رویداد کلیک اون دکمه کد زیر را اضافه کنید:

    num=text1.text
    If DataEnvironment1.rsCommand1.State = adStateOpen Then
    DataEnvironment1.rsCommand1.Close
    End If
    DataEnvironment1.rsCommand1.open "select * from forosh where date='" & num & "'"
    DataEnvironment1.rsCommand1.Requery
    DataReport1.Show

    البته بسته به اینکه فیلد تاریخ را با چه نوعی نگهداری میکنید قسمت sqlممکنه فرق کنه.در ضمن اتصالات دیتاریپورت و commandها را هم باید به صورت کامل برقرار کرده باشید.
    امیدوارم جواب سوالتان را گرفته باشید .وگرنه دوباره عصبانی میشید.نه؟ :wink:

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار mahdi_farhani
    تاریخ عضویت
    مرداد 1383
    محل زندگی
    فولادشهر - اصفهان
    سن
    36
    پست
    1,227
    جنتی جان دستت درد نکنه

تاپیک های مشابه

  1. مشگل در گزارش گیری توسط Data Report ؟!
    نوشته شده توسط saruneh در بخش ابزارهای گزارشگیری در VB6
    پاسخ: 7
    آخرین پست: یک شنبه 14 آذر 1389, 15:14 عصر
  2. کمک در مورد data report
    نوشته شده توسط benighted.boy در بخش ابزارهای گزارشگیری در VB6
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 25 دی 1387, 09:09 صبح
  3. ارسال پارامتر در data report
    نوشته شده توسط mlh_poorranjbar در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 19 آذر 1386, 08:08 صبح
  4. یک سوال مهم درباره Data Report کمک
    نوشته شده توسط as_200340 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 9
    آخرین پست: یک شنبه 23 مهر 1385, 16:07 عصر
  5. اشکال در نوشتن یک تاریخ در data report
    نوشته شده توسط vahid80 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 11 شهریور 1384, 23:09 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •