صفحه 12 از 12 اولاول ... 2101112
نمایش نتایج 441 تا 476 از 476

نام تاپیک: كامپوننت تقويم شمسی

  1. #441

    نقل قول: كامپوننت تقويم شمسی

    سلام خدمت جناب خرسندی عزیز.

    امروز به یه مشکلی برخوردم در کامپوننت TSolarDatePicker؛ نسخه 3.4.12؛ وقتی که در صفحه تقویم باز شده می خوام سال رو بصورت دستی تایپ کنم رقم اول تایپ میشه و دیگه چیزی تایپ نمی کنه. مثل اینکه با تایپ اولین رقم نشانگر متن از باکس مربوطه میره بیرون و باید با کلیک ماوس دوباره نشانگر رو بیاریم اونجا و یه رقم دیگه تایپ کنیم و ... . عکس ضمیمه رو ببینید.

    مشخصات : دلفی 2010، ویندوز 10، فونت فرمها و اشیاء فونت فارسی Iran-Sans

    ممنونم اگه راهنمایی کنید.
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  2. #442

    نقل قول: كامپوننت تقويم شمسی

    نقل قول نوشته شده توسط saeidd مشاهده تاپیک
    سلام خدمت جناب خرسندی عزیز.

    امروز به یه مشکلی برخوردم در کامپوننت TSolarDatePicker؛ نسخه 3.4.12؛ وقتی که در صفحه تقویم باز شده می خوام سال رو بصورت دستی تایپ کنم رقم اول تایپ میشه و دیگه چیزی تایپ نمی کنه. مثل اینکه با تایپ اولین رقم نشانگر متن از باکس مربوطه میره بیرون و باید با کلیک ماوس دوباره نشانگر رو بیاریم اونجا و یه رقم دیگه تایپ کنیم و ... . عکس ضمیمه رو ببینید.

    مشخصات : دلفی 2010، ویندوز 10، فونت فرمها و اشیاء فونت فارسی Iran-Sans

    ممنونم اگه راهنمایی کنید.
    سلام،
    لطفا با آخرین نسخه بررسی کنید و نتیجه رو به من خبر بدید
    آخرین نسخه رو میتونید با svn بگیرید یا مستقیما snapshot بگیرید
    فلويد گواهي مي دهد به آنکه زيستن در هنگامه‌ی استبداد، چه آسان روياها را واژگون مي کند، چه سهل بر چهره‌ی آزادی تيغ می‌کشد!

  3. #443

    نقل قول: كامپوننت تقويم شمسی

    نقل قول نوشته شده توسط m-khorsandi مشاهده تاپیک
    سلام،
    لطفا با آخرین نسخه بررسی کنید و نتیجه رو به من خبر بدید
    آخرین نسخه رو میتونید با svn بگیرید یا مستقیما snapshot بگیرید
    تستش کردم، مشکل همچنان برقراره.

    راستی یه نکته دیگه، اگه امکانش بود قابلیت تغییر فونت و همچنین تغییر سایز SolarMOnthCalendar رو بهش اضافه کن مهندس. خیلی عالی میشه.

  4. #444

    نقل قول: كامپوننت تقويم شمسی

    نقل قول نوشته شده توسط saeidd مشاهده تاپیک
    تستش کردم، مشکل همچنان برقراره.

    راستی یه نکته دیگه، اگه امکانش بود قابلیت تغییر فونت و همچنین تغییر سایز SolarMOnthCalendar رو بهش اضافه کن مهندس. خیلی عالی میشه.
    آخرین نسخه رو امروز ریلیز کردم
    لطفا دانلود کنید و اگه مشکلی بود اطلاع بدید.
    فلويد گواهي مي دهد به آنکه زيستن در هنگامه‌ی استبداد، چه آسان روياها را واژگون مي کند، چه سهل بر چهره‌ی آزادی تيغ می‌کشد!

  5. #445

    نقل قول: كامپوننت تقويم شمسی

    نقل قول نوشته شده توسط m-khorsandi مشاهده تاپیک
    آخرین نسخه رو امروز ریلیز کردم
    لطفا دانلود کنید و اگه مشکلی بود اطلاع بدید.
    مشکل تایپ دستی عدد سال حل شده مهندس، ممنون.


    اگه قابلیت تغییر فونت و همچنین تغییر سایز SolarMonthCalendar رو اضافه کنی خیلی بهتر میشه مهندس. منتظریم

  6. #446

    نقل قول: كامپوننت تقويم شمسی

    با سلام وتشکر از زحمات آقای خرسندی
    من دو تا مشکل دارم
    اول من ورژن 3.4.27 رو امتحان کردم یه مشکلی داره وقتی در تقویم نمایشی روی کلید تغییر حالت (شمسی به میلادی)تقویم کلیک میکنی اول تغییر میلادی درست انجام میشه ولی در کلیک مجدد برای برگشت به شمسی به مشکل بر میخورم
    اما در ورژن 3.4.12 این مشکل نیست
    باتشکر

  7. #447

    نقل قول: كامپوننت تقويم شمسی

    مشکل دوم عدم وجود خاصیت Anchors در TSolarMonthCalendar
    باتشکر

  8. #448

    نقل قول: كامپوننت تقويم شمسی

    جناب آقای مهندس خرسندی عزیز
    با سلام و احترام
    ضمن تشکر از کامپوننت تقویم شمسی
    من از کامپوننت شما استفاده کردم بسیار عالی بود فقط یک خواهش امکان داره روش تغییر سایز تقویم که در TSolarDatePicker باز میشه رو به من بگین
    میخوام بتونم سایزش رو عوض کنم

    با تشکر

  9. #449

    نقل قول: كامپوننت تقويم شمسی

    علی جان هنوز روی دلفی 2009 كاری نكردم ولی با دلفی 2007 مشكل خاصی نداره و فقط چند تا مشكل جزئی هست كه بايد حل بشن.
    راهنما رو ديدی؟


    آخرین ویرایش به وسیله music87025 : شنبه 19 فروردین 1396 در 09:46 صبح

  10. #450
    کاربر دائمی آواتار Valadi
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    فعلا در خدمت شما
    پست
    1,341

    نقل قول: كامپوننت تقويم شمسی

    با سلام
    1 - امكان تغيير فرمت روز و ماه در تقويم ميلادي اضافه بشه مثلا 18/03/2017 و 03/18/2017
    2 - امكان دو رقمي شدن اعداد زير 10 ---> 01 = 1

  11. #451

    نقل قول: كامپوننت تقويم شمسی

    با سلام خدمت آقای خرسندی عزیز. من از کامپوننت شما سالهاست که استفاده می کنم و متشکرم از اهمیتی که به این موضوع میدید. متاسفانه چند خطا هنگام استفاده از این کامپوننت برای بنده به وجود امده که در زیر به انها اشاره می کنم.

    بنده از دلفی هفت و کامپوننت نسخه 2.27.20 استفاده می کنم .

    اول اینکه مشکل بنده با vclskins بود که بطور کامل حذف کردم و از کامپوننت دیگه ای استفاده می کنم
    دوم اینکه onchane برای بنده مشکل ساز شده و راه حل دیگه ای به ذهنم نرسید
    تصویر خطا و کد داخل بخش onchange به صورت زیر هست
    er 4.JPG
    Er6.JPG
    Er5.JPG

    سوم اینکه نسخه کامپوننت رو به روز کردم و در فرم هایی که قبلا از picker ها استفاده کردم همچین خطایی رو میبینم
    er1.JPG

    بعد از زدن دکمه ignore وارد برنامه میشم و اما بعد از کامپایل وارد فرمی که picker ها داخل اون هست میشم با همچین پیغامی روبه رو میشم.
    Er2.JPG
    Er3.JPG

    ممنون میشم بنده را راهنمایی بفرمایید.

  12. #452

    نقل قول: كامپوننت تقويم شمسی

    نقل قول نوشته شده توسط saeidd مشاهده تاپیک
    سلام خدمت جناب خرسندی عزیز.

    امروز به یه مشکلی برخوردم در کامپوننت TSolarDatePicker؛ نسخه 3.4.12؛ وقتی که در صفحه تقویم باز شده می خوام سال رو بصورت دستی تایپ کنم رقم اول تایپ میشه و دیگه چیزی تایپ نمی کنه. مثل اینکه با تایپ اولین رقم نشانگر متن از باکس مربوطه میره بیرون و باید با کلیک ماوس دوباره نشانگر رو بیاریم اونجا و یه رقم دیگه تایپ کنیم و ... . عکس ضمیمه رو ببینید.

    مشخصات : دلفی 2010، ویندوز 10، فونت فرمها و اشیاء فونت فارسی Iran-Sans

    ممنونم اگه راهنمایی کنید.
    عرض سلام،
    لطفا با آخرین نسخه بررسی کنید. نسخه‌ای که شما استفاده می‌کنید تقریبا برای 2 سال پیش هست. آخرین نسخه رو 4 ماه پیش ریلیز کردم.
    از لینک زیر میتونید گزینه Download Snapshot رو بزنید :
    SolarCalendar Code Repo
    فلويد گواهي مي دهد به آنکه زيستن در هنگامه‌ی استبداد، چه آسان روياها را واژگون مي کند، چه سهل بر چهره‌ی آزادی تيغ می‌کشد!

  13. #453
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    استان -مركزي دليجان
    پست
    165

    نقل قول: كامپوننت تقويم شمسی

    سلام و خسته نباشید
    این کامپوننت امکان برگردوندن تاریخ روز قبل یا بعد از تاریخ انتخابی راداره ؟ اگر داره لطفا کدش را بدید

  14. #454

    نقل قول: كامپوننت تقويم شمسی

    نقل قول نوشته شده توسط mojtaba0912433 مشاهده تاپیک
    سلام و خسته نباشید
    این کامپوننت امکان برگردوندن تاریخ روز قبل یا بعد از تاریخ انتخابی راداره ؟ اگر داره لطفا کدش را بدید
    سلام،
    بله، توابع IncDay, IncMonth, IncYear, DecDay, DecMonth, DecYear برای تغییر تاریخ به بعد یا قبل با تغییر در شکل ظاهری استفاده می‌شوند.
    توابع LIncDay, LIncMonth, LIncYear, LDecDay, LDecMonth, LDecYear برای تغییر تاریخ به بعد یا قبل بدون تغییر در شکل ظاهری استفاده می‌شوند و فقط نتیجه رو به صورت رشته براتون برمی‌گردونه.
    فلويد گواهي مي دهد به آنکه زيستن در هنگامه‌ی استبداد، چه آسان روياها را واژگون مي کند، چه سهل بر چهره‌ی آزادی تيغ می‌کشد!

  15. #455
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    تهران
    پست
    360

    نقل قول: كامپوننت تقويم شمسی

    نقل قول نوشته شده توسط m-khorsandi مشاهده تاپیک
    البته همیشه به این شکل نیست ولی تو نسخه ی بعدی هر دو تایپ پوشش داده می شوند.
    ممنون
    سلام
    با تشکر از زحمات شما در نسخه جدید امکان ذخیره بصورت میلادی در تیبل پوشش داده شده است.

  16. #456
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    استان -مركزي دليجان
    پست
    165

    نقل قول: كامپوننت تقويم شمسی

    نقل قول نوشته شده توسط m-khorsandi مشاهده تاپیک
    سلام،
    بله، توابع IncDay, IncMonth, IncYear, DecDay, DecMonth, DecYear برای تغییر تاریخ به بعد یا قبل با تغییر در شکل ظاهری استفاده می‌شوند.
    توابع LIncDay, LIncMonth, LIncYear, LDecDay, LDecMonth, LDecYear برای تغییر تاریخ به بعد یا قبل بدون تغییر در شکل ظاهری استفاده می‌شوند و فقط نتیجه رو به صورت رشته براتون برمی‌گردونه.
    ممنون از راهنمايي شما توابعي كه بدون تغيير شكل استفاده ميشن را من ندارم خطا ميگيره احتمالش هست در ورژن هاي جديد استفاده كرده باشين؟

  17. #457

    نقل قول: كامپوننت تقويم شمسی

    نقل قول نوشته شده توسط mojtaba0912433 مشاهده تاپیک
    ممنون از راهنمايي شما توابعي كه بدون تغيير شكل استفاده ميشن را من ندارم خطا ميگيره احتمالش هست در ورژن هاي جديد استفاده كرده باشين؟
    سه سالی هست که اضافه شده‌اند، آخرین نسخه رو بگیرید و چک کنید اگر مشکلی بود اطلاع بدید
    فلويد گواهي مي دهد به آنکه زيستن در هنگامه‌ی استبداد، چه آسان روياها را واژگون مي کند، چه سهل بر چهره‌ی آزادی تيغ می‌کشد!

  18. #458
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    تهران
    پست
    360

    نقل قول: كامپوننت تقويم شمسی

    سلام
    منظورم این بود که به جدول متصل باشد و تاریخ میلادی جدول به شمسی نمایش دهد و هنگام ذخیره تاریخ شمسی را از کابر گرفته و میلادی در جدول ذخیره نماید.
    با تشکر

  19. #459
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    استان -مركزي دليجان
    پست
    165

    نقل قول: كامپوننت تقويم شمسی

    نقل قول نوشته شده توسط m-khorsandi مشاهده تاپیک
    سه سالی هست که اضافه شده‌اند، آخرین نسخه رو بگیرید و چک کنید اگر مشکلی بود اطلاع بدید
    سلا و خسته نباشيد آخرين نسخه را دانلود كردن ارور (solardatepicker1.colorcaptionstart) ميده

  20. #460

    نقل قول: كامپوننت تقويم شمسی

    نقل قول نوشته شده توسط mojtaba0912433 مشاهده تاپیک
    سلا و خسته نباشيد آخرين نسخه را دانلود كردن ارور (solardatepicker1.colorcaptionstart) ميده
    متن خطا یا تصویر خطا؟
    فلويد گواهي مي دهد به آنکه زيستن در هنگامه‌ی استبداد، چه آسان روياها را واژگون مي کند، چه سهل بر چهره‌ی آزادی تيغ می‌کشد!

  21. #461

    Thumbs up نقل قول: كامپوننت تقويم شمسی

    درود بر جناب خرسندی عزیز
    بچه ها کسی میدونه تا چه نسخه ای از این کامپوننت روی دلفی 7 جواب میده ؟

  22. #462

    نقل قول: كامپوننت تقويم شمسی

    نقل قول نوشته شده توسط galia_behbahan مشاهده تاپیک
    درود بر جناب خرسندی عزیز
    بچه ها کسی میدونه تا چه نسخه ای از این کامپوننت روی دلفی 7 جواب میده ؟
    تا آخرین نسخه روی Delphi 7 نصب میشه.
    فلويد گواهي مي دهد به آنکه زيستن در هنگامه‌ی استبداد، چه آسان روياها را واژگون مي کند، چه سهل بر چهره‌ی آزادی تيغ می‌کشد!

  23. #463
    کاربر دائمی آواتار amirkazem
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    استان گلستان
    پست
    393

    نقل قول: كامپوننت تقويم شمسی

    باسلام وعرض وقت بخیر!
    جناب خرسندی!
    یک مورد کد که درکامپوننت تقویم شمسی اختلاف بین 2تاریخ رو نشون میدخ محبت می کنید بذارید؟
    برای محاسبه روزهای بین 2 تاریخ دریک برنامه نیازدارم.
    ممنون.

  24. #464

    نقل قول: كامپوننت تقويم شمسی

    نقل قول نوشته شده توسط amirkazem مشاهده تاپیک
    باسلام وعرض وقت بخیر!
    جناب خرسندی!
    یک مورد کد که درکامپوننت تقویم شمسی اختلاف بین 2تاریخ رو نشون میدخ محبت می کنید بذارید؟
    برای محاسبه روزهای بین 2 تاریخ دریک برنامه نیازدارم.
    ممنون.
    قبلا اضافه شده!
    تابع DaysBetween

    راهنمای همراه کامپوننت را مطالعه کنید.
    فلويد گواهي مي دهد به آنکه زيستن در هنگامه‌ی استبداد، چه آسان روياها را واژگون مي کند، چه سهل بر چهره‌ی آزادی تيغ می‌کشد!

  25. #465

    نقل قول: كامپوننت تقويم شمسی

    سلام خدمت جناب خرسندی
    من میخواستم از قابلیت ذخیره تاریخ در دیتابیس استفاده کنم . راهنما کامپوننت روخوندم درباره نوع فیلد در دیتابیس توضیحی نداره . من از sql استفاده می کنم و فیلدهای تاریخم nvarchar(10) هست ظاهرا با کامپوننت شما مشکلی نداره فقط میخوام امکان تایپ تاریخ رو بردارم و فقط از طریق تقویم قابل انتخاب باشه و دوم اینکه نمیخوام کاربر تقویم رو میلادی کنه چون سیستم ارور میده و میگه تاریخ وارد شده معتبر نیست .
    ممنون میشم در این خصوص و کار با دیتابیس توضیح بدین
    ممنون

  26. #466

    نقل قول: كامپوننت تقويم شمسی

    نقل قول نوشته شده توسط mohammad6017 مشاهده تاپیک
    سلام خدمت جناب خرسندی
    من میخواستم از قابلیت ذخیره تاریخ در دیتابیس استفاده کنم . راهنما کامپوننت روخوندم درباره نوع فیلد در دیتابیس توضیحی نداره . من از sql استفاده می کنم و فیلدهای تاریخم nvarchar(10) هست ظاهرا با کامپوننت شما مشکلی نداره فقط میخوام امکان تایپ تاریخ رو بردارم و فقط از طریق تقویم قابل انتخاب باشه و دوم اینکه نمیخوام کاربر تقویم رو میلادی کنه چون سیستم ارور میده و میگه تاریخ وارد شده معتبر نیست .
    ممنون میشم در این خصوص و کار با دیتابیس توضیح بدین
    ممنون
    با پراپرتی VisibleLayoutSwitch میتویند دکمه تغییر از شمسی به میلادی رو غیر فعال کنید.
    برای انتخاب از طریق تقویم هم پراپرتی readonly رو true کنید.

    این دو مورد رو چک کنید، اگر مشکلی بود همین‌جا یا از طریق ای-میل اعلام کنید.
    فلويد گواهي مي دهد به آنکه زيستن در هنگامه‌ی استبداد، چه آسان روياها را واژگون مي کند، چه سهل بر چهره‌ی آزادی تيغ می‌کشد!

  27. #467

    نقل قول: كامپوننت تقويم شمسی

    ممنون از جوابتون
    اولی اوکی شد ولی Readonly کردن کلا تقویم و غیرفعال میکنه .
    این مشکلی نیست مشکل اصلی اینه که درباره کار با دیتابیس توضیحی ندادید . مشکلی ایجاد نمیشه؟ نوع فیلد تاریخ چی باید باشه؟

  28. #468

    نقل قول: كامپوننت تقويم شمسی

    نقل قول نوشته شده توسط mohammad6017 مشاهده تاپیک
    ممنون از جوابتون
    اولی اوکی شد ولی Readonly کردن کلا تقویم و غیرفعال میکنه .
    این مشکلی نیست مشکل اصلی اینه که درباره کار با دیتابیس توضیحی ندادید . مشکلی ایجاد نمیشه؟ نوع فیلد تاریخ چی باید باشه؟
    مشکل ReadOnly رو حل کردم و نسخه جدید رو ریلیز میکنم.
    در مورد فیلد تاریخ با شرایطِ شما، پراپرتی DataFieldType باید با dftSolar برابر باشد.
    فلويد گواهي مي دهد به آنکه زيستن در هنگامه‌ی استبداد، چه آسان روياها را واژگون مي کند، چه سهل بر چهره‌ی آزادی تيغ می‌کشد!

  29. #469
    کاربر دائمی آواتار Delphi Coder
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    c:\windows\system32
    پست
    569

    نقل قول: كامپوننت تقويم شمسی

    سلام
    اقای خرسندی ممنون به خاطر اشتراک این کار. این کامپوننت رو من نصب کردم به نظر کامپوننت خیلی خوبی میاد. یه ایراد یا بهتر بگم باگی که تو ذوق میزنه اینه که یک بار که میزنی تاریخ رو میلادی نشون میده اگه بخوای دوباره برگردی به شمسی exception میده که "تاریخ وارد شده صحیح نمیباشد....." و متعاقبا "List Index Out Of Bound: -1"

  30. #470

    نقل قول: كامپوننت تقويم شمسی

    نقل قول نوشته شده توسط Delphi Coder مشاهده تاپیک
    سلام
    اقای خرسندی ممنون به خاطر اشتراک این کار. این کامپوننت رو من نصب کردم به نظر کامپوننت خیلی خوبی میاد. یه ایراد یا بهتر بگم باگی که تو ذوق میزنه اینه که یک بار که میزنی تاریخ رو میلادی نشون میده اگه بخوای دوباره برگردی به شمسی exception میده که "تاریخ وارد شده صحیح نمیباشد....." و متعاقبا "List Index Out Of Bound: -1"
    آخرین نسخه رو نصب کردید؟
    لطفا یک عکس از Windows regional options برای من بفرستید
    فلويد گواهي مي دهد به آنکه زيستن در هنگامه‌ی استبداد، چه آسان روياها را واژگون مي کند، چه سهل بر چهره‌ی آزادی تيغ می‌کشد!

  31. #471
    کاربر دائمی آواتار Delphi Coder
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    c:\windows\system32
    پست
    569

    نقل قول: كامپوننت تقويم شمسی

    نقل قول نوشته شده توسط m-khorsandi مشاهده تاپیک
    آخرین نسخه رو نصب کردید؟
    لطفا یک عکس از Windows regional options برای من بفرستید
    سلام. بله از github برداشتم. بالای solarcalendarpackage.pas اینو میبینم:
     {*************************************************  ********}
    {* Solar Calendar Package v3.5.1 *}
    {************************************************* ********}

    اینو مینویسم شاید بتونه کمک کنه من خودم چون به سورس تسلط ندارم یکم گیج شدم که این PKind و اینا دقیقا چجوری set میشن ولی در کل چیزی که تا حالا فهمیدم اینه:
    پارامترهایی که به TPublicUtils.SeparateYMD میان برعکس هستند وقتی رشته solar هست میلادی میاد پارامترش و برعکس. نهایتا این تابع یه جا همه چیو صفر برمیگردنه (وقتی از رابط کاربری میخوایم از میلادی مجدد به شمسی برگردیم) و کار خراب میشه.
    region setting.jpg

  32. #472
    کاربر دائمی آواتار Delphi Coder
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    c:\windows\system32
    پست
    569

    نقل قول: كامپوننت تقويم شمسی

    یه نکته کوچولوی دیگه: خط 3199 else و begin یه tab کم دارند ادم فکر میکنه به خاطر PKind اومد تو قسمت else در صورتی که اونها داخل همون شرط kind=1 هستند

  33. #473

    نقل قول: كامپوننت تقويم شمسی

    ممنون از توضیحات‌تون
    با تنظیمات RegOp شما چک کردم. خطایی ندیدم. هم کامپوننت TSolarDatePicker و هم TSolarMonthCalendar
    لطفا بیشتر توضیح بدید یا اینکه یک فیلم چند ثانیه‌ای از کارهایی که انجام می‌دید و خطا می‌گیرید بفرستید.
    فلويد گواهي مي دهد به آنکه زيستن در هنگامه‌ی استبداد، چه آسان روياها را واژگون مي کند، چه سهل بر چهره‌ی آزادی تيغ می‌کشد!

  34. #474
    کاربر دائمی آواتار Delphi Coder
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    c:\windows\system32
    پست
    569

    نقل قول: كامپوننت تقويم شمسی

    نقل قول نوشته شده توسط m-khorsandi مشاهده تاپیک
    ممنون از توضیحات‌تون
    با تنظیمات RegOp شما چک کردم. خطایی ندیدم. هم کامپوننت TSolarDatePicker و هم TSolarMonthCalendar
    لطفا بیشتر توضیح بدید یا اینکه یک فیلم چند ثانیه‌ای از کارهایی که انجام می‌دید و خطا می‌گیرید بفرستید.
    من رفتم یک بار دیگه از sourceforge برداشتم یکمی حجمها فرق داشت ولی تغییری در نتیجه نبود. فایل ویدیو رو تو فروم نتونستم اپلود کنم. موقتا اینجا قرار دادم https://uupload.ir/view/sn5v_bandica...14-02-645.zip/

  35. #475

    نقل قول: كامپوننت تقويم شمسی

    نقل قول نوشته شده توسط Delphi Coder مشاهده تاپیک
    من رفتم یک بار دیگه از sourceforge برداشتم یکمی حجمها فرق داشت ولی تغییری در نتیجه نبود. فایل ویدیو رو تو فروم نتونستم اپلود کنم. موقتا اینجا قرار دادم https://uupload.ir/view/sn5v_bandica...14-02-645.zip/
    نسخه‌ی 3.6 کامپوننت رو روی github کامیت کردم : https://github.com/mohamadkh/SolarCalendar

    مشکل "List Index Out Of Bound: -1" رفع شد.

    لطفا بررسی کنید و اطلاع بدید.
    فلويد گواهي مي دهد به آنکه زيستن در هنگامه‌ی استبداد، چه آسان روياها را واژگون مي کند، چه سهل بر چهره‌ی آزادی تيغ می‌کشد!

  36. #476
    کاربر دائمی آواتار Delphi Coder
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    c:\windows\system32
    پست
    569

    نقل قول: كامپوننت تقويم شمسی

    نقل قول نوشته شده توسط m-khorsandi مشاهده تاپیک
    نسخه‌ی 3.6 کامپوننت رو روی github کامیت کردم : https://github.com/mohamadkh/SolarCalendar

    مشکل "List Index Out Of Bound: -1" رفع شد.

    لطفا بررسی کنید و اطلاع بدید.
    من تست پلان خوب و دقیق نتونستم برای این درست کنم و با اون تست کنم و تست اجمالی شاید بشه اسمشو الفا گذاشت انجام دادم و مشکلی ندیدم. سپاسگزارم.




صفحه 12 از 12 اولاول ... 2101112

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •