صفحه 2 از 12 اولاول 1234 ... آخرآخر
نمایش نتایج 41 تا 80 از 476

نام تاپیک: كامپوننت تقويم شمسی

  1. #41

    نقل قول: كامپوننت تقويم شمسی

    با سلا خدمت آقاي خرسندي و تشكر بابت تقويم بسيار عالي كه ساختيد.
    اگه اين توابع هم بهش اضافه بشه ديگه مهشر ميشه البته يك فايل dll مجاني يك شركت با وي بي ساخته كه اين كارو ميكنه ولي چون به صورت COM هست هميشه مشكل داره و تو بعضي سيستمها اجرا نميشه


    دو تاريخ شمسي دريافت مي‌كند و تفاضل تاريخ اول از تاريخ دوم را بر حسب روز برمي گرداند. ShamsiDiff (date1, date2) as long
    يك تاريخ شمسي و يك مقدار عددي دريافت مي كند و به تاريخ وارد شده آن مقدار عددي را مي‌افزايد. ShamsiIncrease (date, amount) as String
    يك تاريخ شمسي و يك مقدار عددي دريافت مي كند و از تاريخ وارد شده آن مقدار عددي را كسر مي‌كند. ShamsiDecrease (date, amount) as String


    اين توابع خيلي كاربردي هست ولي من براي دلفي هنوز كدي در اين مورد نديدم اين توابع بايد سالهاي كبيسه رو هم در نظر بگيرن

    با تشكر مجدد و اميدوارم اين توابع به اين تقويم اضافه بشه تا به يك تقويم فوق العاده تبديل شه!




  2. #42
    کاربر دائمی آواتار Valadi
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    فعلا در خدمت شما
    پست
    1,341

    نقل قول: كامپوننت تقويم شمسی

    با سلام
    و خسته نباشید
    نسخه بعدی هم تا آخر اين ماه منتشر ميشه، يعنی تيرماه(البته ممكنه با كمی تاخير باشه).
    ما همچنان منتظریم

  3. #43
    کاربر تازه وارد آواتار 0armin0
    تاریخ عضویت
    شهریور 1385
    محل زندگی
    ایران
    پست
    43

    Unhappy نقل قول: كامپوننت تقويم شمسی

    سلام. یک باگ در این کامپوننت وجود دارد.در صورتی که در رویداد OnExit کدی نوشته شود این رویداد عمل نمی کند.لطفا جواب بدهید خیلی نیاز دارم.

  4. #44
    کاربر دائمی آواتار ali_abbasi22145
    تاریخ عضویت
    آذر 1382
    محل زندگی
    يك جايي در پايتخت
    پست
    1,350

    نقل قول: كامپوننت تقويم شمسی

    سلام
    درخواست من:
    1-من مي خواهم Today را به شمسي تبديل كند يا يك تاريخ ميلادي بگيرد و به تاريخ شمسي تبديل كند
    2-برعكس يك تاريخ شمسي بگيرد و به تاريخ ميلادي تبديل كند

    پيشنهاد براي بهتر شدن اگر لطف بفرماييد:
    1-كامپوننت DB ان دو كامپوننت يا لااقل يكي اضافه شود مثلا: كامپوننتFarsi SHDate آقاي فراهاني!
    آخرین ویرایش به وسیله ali_abbasi22145 : چهارشنبه 06 شهریور 1387 در 14:58 عصر

  5. #45
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    همدان
    سن
    36
    پست
    36

    نقل قول: كامپوننت تقويم شمسی

    نقل قول نوشته شده توسط m-khorsandi مشاهده تاپیک
    روی MaskEdit هم دارم كار ميكنم و تقريباً 60% انجام شده،
    ممنون
    منتظر mask هستیم.

  6. #46
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    زمين خدا
    پست
    116

    نقل قول: كامپوننت تقويم شمسی

    دوستان سلام
    من وقتي solardatepickرو با vclskinتو يه برنامه استفاده مي كنم وقتي كه يه تاريخ روتوsolar روش دابل كليك ميكنم اين پيغام مياد البته فقط بعضي وقت ها(ببخشيد كه اينجا مطرح كردم!)
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  7. #47
    کاربر دائمی آواتار ali_abbasi22145
    تاریخ عضویت
    آذر 1382
    محل زندگی
    يك جايي در پايتخت
    پست
    1,350

    Red face نقل قول: كامپوننت تقويم شمسی

    نقل قول نوشته شده توسط ali_abbasi22145 مشاهده تاپیک
    سلام
    درخواست من:
    1-من مي خواهم Today را به شمسي تبديل كند يا يك تاريخ ميلادي بگيرد و به تاريخ شمسي تبديل كند
    2-برعكس يك تاريخ شمسي بگيرد و به تاريخ ميلادي تبديل كند

    پيشنهاد براي بهتر شدن اگر لطف بفرماييد:
    1-كامپوننت DB ان دو كامپوننت يا لااقل يكي اضافه شود مثلا: كامپوننتFarsi SHDate آقاي فراهاني!
    سلام
    خيلي دوست داشتم از آن استفاده كنم ، چون تبديل شمسي به ميلادي و برعكس را ندارد متاسقانه نمي توانم از آن استفاده كنم!
    آخرین ویرایش به وسیله ali_abbasi22145 : سه شنبه 12 شهریور 1387 در 11:11 صبح

  8. #48

    نقل قول: كامپوننت تقويم شمسی

    نميشه اين تقويم را dll كنيد تا در ساير زبان ها هم قابل استفاده باشه ؟

  9. #49
    کاربر تازه وارد آواتار rainstorm
    تاریخ عضویت
    فروردین 1384
    محل زندگی
    هر کجا باشم فرقی نمی کنه مهم اینکه تو گل زندگمی
    پست
    52

    نقل قول: كامپوننت تقويم شمسی

    نقل قول نوشته شده توسط Valadi مشاهده تاپیک
    نسخه بعدی هم تا آخر اين ماه منتشر ميشه، يعنی تيرماه(البته ممكنه با كمی تاخير باشه).
    خیلی جالب بود
    ما هم همچنان منتظر نسخه جدید هستیم، تا شاهد رفع نواقص باشیم
    در ضمن من خودم یه همچین کاری رو کردم فقط نمیدونم چه طوری به کامپوننت تبدیلش کنم
    اتفاقا الگوی جالب برای خودم شده

  10. #50
    کاربر دائمی آواتار Valadi
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    فعلا در خدمت شما
    پست
    1,341

    نقل قول: كامپوننت تقويم شمسی

    با سلام
    آقای خرسندی این کامپونت قابلیت این را داره که عمل تبدیل میلادی به شمسی کنه به این صورت که یک تاریخ میلادی بدم به شمسی برگردونه

    بدین شکل 14/05/1995
    با تشکر

  11. #51
    کاربر دائمی آواتار ali_abbasi22145
    تاریخ عضویت
    آذر 1382
    محل زندگی
    يك جايي در پايتخت
    پست
    1,350

    نقل قول: كامپوننت تقويم شمسی

    سلام
    من همچنان منتظر تبديل تاريخ ميلادي به شمسي و برعكس هستم!!!

  12. #52
    کاربر دائمی آواتار nice boy
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    Delphi Land
    پست
    373

    نقل قول: كامپوننت تقويم شمسی

    نقل قول نوشته شده توسط ali_abbasi22145 مشاهده تاپیک
    سلام
    من همچنان منتظر تبديل تاريخ ميلادي به شمسي و برعكس هستم!!!
    دوست عزیز شما میتونید از ShamsiDLL آقای سرباززاده یا SolarUtl آقای خجسته استفاده کنید دقیقا کاری که شما می خواهید رو انجام می دن
    اگر در سایت جستجو کنید حتما اونا رو پیدا می کنید

  13. #53

    نقل قول: كامپوننت تقويم شمسی

    با سلام
    من کامپوننت آقای خرسندی رو دانلود کردم
    ولی یه سوالی داشتم :
    من میخواستم تاریخ امروز که اون پایین تقویم قرار داره مقدارش به صورت خودکار یعنی هر بار که برنامه رو باز میکنی تو تمام ادیتهایی که بالای فرمهای برنامم هست قرار بگیره ،
    میخواستم بدوونم چه جوری ؟آیا امکانش هست
    با تشکر

  14. #54

    نقل قول: كامپوننت تقويم شمسی

    تاريخ امروز رو ميتونی با استفاده از كد زير بگيری :

    SolarMonthCalendar1.OutDate;


    تا 3-4 روز آينده يك نسخه‌ی جديد از كامپوننت رو آپلود ميكنم.

  15. #55

    نقل قول: كامپوننت تقويم شمسی

    • پیاده سازی Event برای تمام Button ها
    • پیاده سازی خروجی جداگانه برای روز ، ماه ، سال (عدد)
    • كليد Esc برای بستن popup window
    • Hint برای دكمه‌های سال بعد، سال قبل و C
    • تغيير رنگ ستون روز تعطيل به قرمز (جمعه برای خورشيدی و Sunday برای ميلادی)
    • رفع مشكل popup-window در دلفی 2005، 2006 و 2007
    • دريافت نام ماه، نام روز
    • يك ويژگی برای نمايش و عدم نمايش روز جاری (امروز .......)
    • رفع مشكل محدوده‌ی مقدار متغيرهای مربوط به سال، ماه و روز
    • رفع اشكال عدم اجرای كد موجود در OnExit
    • كنترل تاريخ ورودی در كلاس TCustomSolarCalendar
    • HyperLink كردن Label امروز برای تغيير تاريخ به تاريخ امروز
    • قرار دادن روز در سلولهای نارنجی رنگ
    • كليك روی روزها در خانه‌های نارنجی رنگ و تغيير ماه
    • سفارشی كردن پيغام كنترل تاريخ در كلاس TSolarDatePicker
    • اضافه كردن ويژگی DateKind به كلاس TSolarDatePicker برای تغيير طرح تقويم(خورشيدی/ميلادی)
    • رفع اشكال سال كبیسه ميلادی


    از اينجا دانلود كنيد

  16. #56
    کاربر دائمی آواتار ali_abbasi22145
    تاریخ عضویت
    آذر 1382
    محل زندگی
    يك جايي در پايتخت
    پست
    1,350

    نقل قول: كامپوننت تقويم شمسی

    نقل قول نوشته شده توسط nice boy مشاهده تاپیک
    دوست عزیز شما میتونید از ShamsiDLL آقای سرباززاده یا SolarUtl آقای خجسته استفاده کنید دقیقا کاری که شما می خواهید رو انجام می دن
    اگر در سایت جستجو کنید حتما اونا رو پیدا می کنید
    سلام
    نمونه هاي آنان را هم ديدم و نمونه كامپوننت آقاي خورسندي خيلي پسنديدم. اگر ورژن جديد كارهايي كه مي خواهم انجام دهد خيلي عالي مي شود!

  17. #57

    نقل قول: كامپوننت تقويم شمسی

    نقل قول نوشته شده توسط ali_abbasi22145 مشاهده تاپیک
    سلام
    من همچنان منتظر تبديل تاريخ ميلادي به شمسي و برعكس هستم!!!
    اگه فقط قصدتون تبديل تاريخ ميلادی به شمسی هست، بهتره كه از توابع موجود استفاده كنيد، توابع موجود در يونيت SolarUtl اقای خجسته به نظرم مناسب هست، اما اگر ميخواهيد از اين كامپوننت به عنوان اينترفيس استفاده كنيد ميتونيد ويژگی DateKind كامپوننت رو به dkGregorian تغيير بديد، تاريخ صحيح رو وارد كنيد و مقدار DateKind را به dkSolar تبديل كنيد و خروجی رو از OutDate دريافت كنيد.

  18. #58

    نقل قول: كامپوننت تقويم شمسی

    با سلام
    اولاً تشکر میکنم بابت کامپوننتتون
    بعد یه سوال داشتم :
    ببینید من از اون کمبوباکسی که برای وارد کردن تاریخ گذاشتین ، تو برنامه م اون جاهایی که کاربر لازمه تا تاریخ رو وارد کنه ، استفاده کردم .
    مثلا کاربر یه تاریخی رو انتخاب میکنه :15/11/1387
    بعد مثلاً کاربر میاد و اونو دستکاری میکنه مثلاً اینجوری :44/11/1387
    بعد میاد دکمه "SAVE" رو میزنه و اون تاریخ نادرست، تو جدولا سیو میشه !
    اینجور که من باهاش کارکردم وقتی همون تاریخ 44/11/1387 رو وارد میکنه در صورتی چکش میکنه که شما اون فلش مثلثی شکل کمبوباکس رو بزنید بعد میگه آره تاریخت اشتباست.
    نمیشه اینجوری باشه که وقتی از کمبوباکست خارج میشی یعنی تو onexit چک کنه یعنی اونجا اون اخطاره بیاد ؟؟؟و کاربر نتوونه اون تاریخ اشتباه رو سیو کنه

    باتشکرازشما

  19. #59

    نقل قول: كامپوننت تقويم شمسی

    يه ويژگی برای اين كار اضافه كردم،
    مرسی.

  20. #60

    نقل قول: كامپوننت تقويم شمسی

    يه ويژگی برای اين كار اضافه كردم،
    ممنونم
    این ویژگیه کجاست ؟؟ باید دوباره اون فایل پست 55# دانلود کنم ؟
    با تشکر

  21. #61

    نقل قول: كامپوننت تقويم شمسی

    هنوز فايلش رو آپلود نكردم،
    تو نسخه بعد ميتونيد ببينيد.

  22. #62
    کاربر دائمی آواتار Valadi
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    فعلا در خدمت شما
    پست
    1,341

    نقل قول: كامپوننت تقويم شمسی

    نقل قول نوشته شده توسط m-khorsandi مشاهده تاپیک
    هنوز فايلش رو آپلود نكردم،
    تو نسخه بعد ميتونيد ببينيد.
    با سلام

    ان شا الله نسخه های جدید زودتر در سایت قرار میدید نه سه ماه بعد

  23. #63

    نقل قول: كامپوننت تقويم شمسی

    متاسفانه آپلود نسخه 1.19.7 تاخير زيادی داشت ولی به اين خاطر كه شما سورس رو در اختيار داريد ميتونيد خودتون تغييرات لازم رو انجام بديد،
    در ضمن من منتظر نظرات و ايده‌ها هستم،
    مرسی.

  24. #64

    نقل قول: كامپوننت تقويم شمسی

    با سلام
    من از کامپوننت vclskin
    استفاده میکنم
    وقتی از اون کمبوباکس مربوط به انتخاب تاریخ استفاده میکنم ویه تاریخ انتخاب میکنم این ارور میاد
    Access violation at address 00000000.Read of address 00000000.
    کاملاً معلومه که به خاطر استفاده کردن از این کامپوننتست چن وقتی ازش استفاده نمیکنم به راحتی از اون کمبوباکس میشه تاریخ انتخاب کرد و دیگه م اون ارور نمیاد
    میخوام ار این کامپوننت vcl skin
    و همچنین کامپوننت تاریخ باهم استفاده کنم ولی نمیشه ؟؟
    واسه برطرف شدن این ارور باید چی کار کنم؟

  25. #65

    نقل قول: كامپوننت تقويم شمسی

    نگفتیدچرا استفاده کردن این کامپوننت با vclskin اون خطارو میده ؟

  26. #66

    نقل قول: كامپوننت تقويم شمسی

    انتظار نداری كه بتونم با هر ابزاری امتحانش كنم،
    شما كه VCLSkin رو داری و نصب كردی Trace كن ببين چه مشكلی داره.
    مرسی.

  27. #67

    نقل قول: كامپوننت تقويم شمسی

    با سلام
    گفتم که این ارور رو میده :
    Access violation at address 00000000.Read of address 00000000.

    نه ، انتظار ندارم ... ولی گفتم شاید یه سری تنظیمات داره که من نمیدونم.
    مرسی

  28. #68
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    خراسان رضوی
    پست
    109

    نقل قول: كامپوننت تقويم شمسی

    نقل قول نوشته شده توسط tik_tak مشاهده تاپیک
    با سلام
    گفتم که این ارور رو میده :
    Access violation at address 00000000.Read of address 00000000.

    نه ، انتظار ندارم ... ولی گفتم شاید یه سری تنظیمات داره که من نمیدونم.
    مرسی

    دوست عزیر کامپوننت vcl skin شما مشکل داره. من تست کردم.

  29. #69

    نقل قول: كامپوننت تقويم شمسی

    دوست عزیر کامپوننت vcl skin شما مشکل داره. من تست کردم.
    سلام
    ممنون میشم بگید از چه ورژنی از Vclskin استفاده میکنید و تستش کردید تا من اونو نصب کنم چون من به این کامپوننت تاریخ نیاز دارم
    بازم متشکر

  30. #70

    نقل قول: كامپوننت تقويم شمسی

    سلام آقای خرسندی
    این کامپوننت خیلی عالی و کاربردی است.اما در DtaePicker نمی توانم روزهای آخر ماه (ردیف یکی مانده به آخر که جزء همین ماه است ) را انتخاب کنم . لطفا مرا راهنمایی کنید.اگر upload کردن ورژن صحیح خیلی طول می کشد لطفا اقدامات لازم را به من Email کنید .
    با تشکر
    mehdi_eghbali@yahoo.com

  31. #71
    کاربر دائمی آواتار nice boy
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    Delphi Land
    پست
    373

    نقل قول: كامپوننت تقويم شمسی

    اما در DtaePicker نمی توانم روزهای آخر ماه (ردیف یکی مانده به آخر که جزء همین ماه است ) را انتخاب کنم
    من هم همین مشکل رو دارم

  32. #72
    کاربر دائمی آواتار as13851365
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    لیبدرا
    سن
    33
    پست
    533

    نقل قول: كامپوننت تقويم شمسی

    چیزی که کامپایلر داره بهش اشاره میکنه، عبارت کوچکیه که اول فایل‌های یونیکد قرار می‌گیرن
    اگر مشکل شما با حذف این کاراکترها حل می شه خوب می تونید از ویرایشکر داس استفاده کنید و این سه کاراکتر رو حذف کنید
    برای این کار کافیست که داس رو باز کنید (Start Menu\Programs\Accessories\Command Prompt ) بعد دستور زیر رو وارد کنید
    Edit file.xxx
    بعد از باز شدن فایل در داخل محیط ویرایش گر می تونید کاراکترهای اضافی رو حذف کنید و فایل رو ذخیره کنید

  33. #73

    نقل قول: كامپوننت تقويم شمسی

    لطفاً فايل ضميمه رو با فايل SolarCalendarPackage.pas جايگزين كنيد،
    تو اين فايل اشكال عدم انتخاب بعضی از سلول‌ها رفع شده.
    مرسی.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  34. #74

    نقل قول: كامپوننت تقويم شمسی

    دوستانی كه خواسته بودند كامپوننت تقويم قابليت انتخاب چند روز به صورت يكجا رو داشته باشه، لطفاً نحوه‌ی كار رو بنويسند،
    مرسی.

  35. #75

    نقل قول: كامپوننت تقويم شمسی

    نسخه‌ی 1.28.8
    • بررسی تاريخ در هنگام خروج از كامپوننت TSolarDatePicker توسط ويژگی CheckOnExit
    • كنترل‌های UpDown و Edit برای سهولت در تغيير سال بر روی عنوان تقويم قرار گرفت.
    • نوع moNone برای عدم دسترسی به ComboBox و PopupMenu ماه به كامپوننت اضافه شد.
    • ويژگی ShowCellInColor اضافه شد.
    • تغيير رنگ گزينه امروز در صورتی اشاره‌گر Mouse روی آن قرار گيرد.
    • نمايش Hint روی سلول(روز) انتخاب شده.
    • استفاده از كليدهای Ctrl+Enter برای تغيير از تاريخ شمسی به تاريخ ميلادی و برعكس(كلاس TSolarDatePicker)
    • پنجره‌ی تقويم توسط كليدهای Ctrl+Down باز می‌شود.
    • ويژگی ShowDefaultDate برای نمايش تاريخ به صورت پيش‌فرض هنگام خالی بودن SolarDatePicker اضافه شده است.
    • ويژگی Glyph برای تغيير Icon موجود در دكمه Combobox.


    ميتوانيد از اينجا دانلود كنيد.

  36. #76

    نقل قول: كامپوننت تقويم شمسی

    اين فايل اولين نسخه‌ی راهنمای تقويم هست،
    لطفاً نظرتون رو بنويسيد تا در كنار تقويم در سايت SourceForge آپلود كنم.
    مرسی.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  37. #77

    نقل قول: كامپوننت تقويم شمسی

    من این کامپوننت را هنوز روی دلفی 2009 تست نکردم. آیا با دلفی 2009 سازگار شده؟


    وَ سَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا [آل محمد حقهم] أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ - الشعراء (227)
    و ظالمین [حق آل محمد (ص) ] به زودی خواهند دانست که به کدام بازگشتگاه بازخواهند گشت.

  38. #78

    نقل قول: كامپوننت تقويم شمسی

    علی جان هنوز روی دلفی 2009 كاری نكردم ولی با دلفی 2007 مشكل خاصی نداره و فقط چند تا مشكل جزئی هست كه بايد حل بشن.
    راهنما رو ديدی؟

  39. #79

    نقل قول: كامپوننت تقويم شمسی

    هنوز روی دلفی 2009 كاری نكردم ولی با دلفی 2007 مشكل خاصی نداره و فقط چند تا مشكل جزئی هست كه بايد حل بشن.
    پس من روی دلفی 2009 چک میکنم و اطلاع میدم که آیا مشکل داره یا نه.

    راهنما رو ديدی؟
    نه هنوز. تازه الان دارم می گیرمش. دستت درد نکنه


    وَ سَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا [آل محمد حقهم] أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ - الشعراء (227)
    و ظالمین [حق آل محمد (ص) ] به زودی خواهند دانست که به کدام بازگشتگاه بازخواهند گشت.

  40. #80

    نقل قول: كامپوننت تقويم شمسی

    توی دلفی 2009 تستش کردم...
    در زمان کامپایل یک Warning در انتهای متد TCustomSolarCalendar.YearEditKeyPress وجود داره که چندان مهم نیست با تغییر کد از:

    if not(Key in ['0'..'9', #8, #38]) then
    key := #0;


    به:

    {$IFDEF UNICODE}
    if CharInSet(Key,['0'..'9', #8, #38]) then
    Key := #0;
    {$ELSE}
    if not(Key in ['0'..'9', #8, #38]) then
    key := #0;
    {$ENDIF}

    برطرف میشه.

    در Designer دلفی نوار کامپوننت TSolarMonthCalendar در حالت Default کامل رسم نمیشه؛ از سمت چپ تا پایان کادر ورود سال رسم میشه، و بعد از آن رسم نمیشه. تغییر رنگ CaptionColor در حالت Custom موجب تغییر رنگ نوار عنوان میشه، ولی با تغییر حالت به Default، به رنگ پیش فرض برنمی گرده.

    در Runtime، نوار عنوان عبارت "سال" را ناقص مینویسه (فقط "ل" نوشته میشه). رنگ انتخاب شده برای CaptionColor هم تاثیری نداره، و نوار عنوان همیشه با همون رنگ پس زمینه رسم میشه.

    TSolarDatePicker هم وقتی تقویم را باز میکنه، به کلیک موس روی Cellها واکنش نمیده، و کاربر فقط میتونه با استفاده از کیبورد روی Cellها حرکت کنه.


    من کل سورس را نخواندم و همه قابلیت ها را تست نکردم، شاید مشکلات دیگه ایی هم وجود داشته باشه. اگر بتونی با DUnit یک سری Test Case بنویسی که بطور خودکار قابلیت های مختلف را تست کنه، هم تغییرات در کامپوننت برای خودت آسانتر میشه، هم اگر کسی بخواد باگی را برطرف کنه، میتونه بعد از تغییر کد، با اجرای Test Caseها بطور خودکار، متوجه بشه که آیا تغییراتش موجب خراب شدن چیزی میشه یا نه.

    راستی، راهنما را هم دیدم، خیلی خوب شده.

    قربانت


    وَ سَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا [آل محمد حقهم] أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ - الشعراء (227)
    و ظالمین [حق آل محمد (ص) ] به زودی خواهند دانست که به کدام بازگشتگاه بازخواهند گشت.

صفحه 2 از 12 اولاول 1234 ... آخرآخر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •