صفحه 4 از 13 اولاول ... 23456 ... آخرآخر
نمایش نتایج 121 تا 160 از 488

نام تاپیک: كامپوننت تقويم شمسی

  1. #121
    کاربر دائمی آواتار as13851365
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    لیبدرا
    سن
    36
    پست
    533

    نقل قول: كامپوننت تقويم شمسی

    کامپوننت خوبی هست و اگر کمی از مشکلاتش حل بشه خیلی خوب می شه هر چند هر کس خودش می تونه مشکلات این کامپوننت رو خودش حل کنه و اینجا قرار بده تا در آخر یک بسته کامل و بدون عیب باشه.

    اما درباره :
    اگه ممکنه تداخل این کامپوننت با 5.03.07.12 VCLSkin رو برسی کنید. (دلفی7 )
    تا اونجایی که من بررسی کردم برای حل این مشکل می تونید به این صورت عمل کنید که :
    فایل WinSubclass مربوط به VCLSkin رو باز کنید و محتوای تابع procedure TSkinControl.NewWndProc(var Message: TMessage); رو داخل تک Try Except قرار بدید

    procedure TSkinControl.NewWndProc(var Message: TMessage);
    var s:string;
    begin
    try
    done:=false;
    if message.msg=CN_SkinEnabled then begin
    skinned:=message.WParam>0;
    if skinned then Invalidate;
    end else
    if skinned then begin
    if BeforeProc(message) then begin
    default(Message);
    AfterProc(message);
    end;
    end
    else default(Message);
    except;
    end;
    end;


    حالا اگه مشکلی که دوستان در پست 118 مطرح کردن رو حل کنید خیلی خوب می شه.

    اگه دستان دیگه در استفاده از این کامپوننت به مشکلی و یا باکی و خطایی برخورد کردن در اینجا مطرح کنند تا تغییرات نهایی رو آقای خرسندی اعمال کنه

  2. #122

    نقل قول: كامپوننت تقويم شمسی

    تا اونجایی که من بررسی کردم برای حل این مشکل می تونید به این صورت عمل کنید که :
    فایل WinSubclass مربوط به VCLSkin رو باز کنید و محتوای تابع procedure TSkinControl.NewWndProc(var Message: TMessage); رو داخل تک Try Except قرار بدید
    اینطوری مشکل حل نمیشه، بلکه مشکل خفه میشه! یعنی مشکل را برطرف نمی کنید، بلکه بهش میگید که خفه شه، و صداش در نیاد! اینکه بعد از این کار کجا گندش بالا بیاد، با خدا ست.

    در ضمن، اگر مشکل از VCLSkin باشه، باید بگید یک Bug fix برای VCLSkin. اگر مشکل از کامپوننت تاریخ شمسی هست، منطقی نیست که سورس VCLSkin را تغییر بدید، چه بسا تغییر شما مشکل کامپوننت تاریخ شمسی با VCLSkin را برطرف کنه، ولی برای خیلی از کامپوننت های دیگه مشکل ایجاد کنه!


    وَ سَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا [آل محمد حقهم] أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ - الشعراء (227)
    و ظالمین [حق آل محمد (ص) ] به زودی خواهند دانست که به کدام بازگشتگاه بازخواهند گشت.

  3. #123
    کاربر دائمی آواتار as13851365
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    لیبدرا
    سن
    36
    پست
    533

    نقل قول: كامپوننت تقويم شمسی

    نقل قول نوشته شده توسط علی کشاورز مشاهده تاپیک
    اینطوری مشکل حل نمیشه، بلکه مشکل خفه میشه! یعنی مشکل را برطرف نمی کنید، بلکه بهش میگید که خفه شه، و صداش در نیاد! اینکه بعد از این کار کجا گندش بالا بیاد، با خدا ست.

    در ضمن، اگر مشکل از VCLSkin باشه، باید بگید یک Bug fix برای VCLSkin. اگر مشکل از کامپوننت تاریخ شمسی هست، منطقی نیست که سورس VCLSkin را تغییر بدید، چه بسا تغییر شما مشکل کامپوننت تاریخ شمسی با VCLSkin را برطرف کنه، ولی برای خیلی از کامپوننت های دیگه مشکل ایجاد کنه!
    حق با شماست من به این صورت از کامپوننت استفاده می کنم

    ( اگه من در پست قبلی به جای کلمه "حل" از کلمه دیگه ای استفاده می کردم خیلی بهتر بود )

    آخه می دونید مشکل چه زمانی رخ می ده ؟ زمانی که شما یه روز به جلو برید و دابل کلیک کنید و دوباره یه روز و یا دو روز عقل بیایید و دابل کلیک کنید اون پیغام خطا ظاهر می شه و تا اونجایی که من متوجه شدم با این کار دیگه پیغام خطا نمی ده ( البته من در این ضمینه چیزه زیادی و یا به طور کلی اصولی نمی دونم )
    البته مشکل می تونه از ظاهر و مخفی کردن پنل کامپوننت باشه ( چیزه زیادی نمی دونم )

    خلاصه : اگه این مشکل به صورت صحیح حل نشه تنها کاری که می شه جلوی پیغام خطا رو گرفت به قول شما همان حفه کردن است .

    امیدوارم که دوستان این کامپوننت رو به صورت یک پکیج کامل و بدون مشکل درست کنند
    آخرین ویرایش به وسیله as13851365 : چهارشنبه 13 خرداد 1388 در 10:16 صبح

  4. #124

    نقل قول: كامپوننت تقويم شمسی

    نقل قول نوشته شده توسط as13851365 مشاهده تاپیک
    خلاصه : اگه این مشکل به صورت صحیح حل نشه تنها کاری که می شه جلوی پیغام خطا رو گرفت به قول شما همان حفه کردن است .
    خیلی ممنون از راهنمایی مفیدتون اما می خواستم بدونم این کامپوننت با کامپوننت های شرکت منشور سیمین که سازنده قفل های نرم افزاری و سخت افزاری مشکلی داره یا نه؟
    آخرین ویرایش به وسیله saied_cp : جمعه 15 خرداد 1388 در 12:44 عصر

  5. #125

    نقل قول: كامپوننت تقويم شمسی

    نقل قول نوشته شده توسط saied_cp مشاهده تاپیک
    خیلی ممنون از راهنمایی مفیدتون اما می خواستم بدونم این کامپوننت با کامپوننت های شرکت منشور سیمین که سازنده قفل های نرم افزاری و سخت افزاری مشکلی داره یا نه؟
    منظورت رو دقيقاً بگو!
    كامپوننت‌های اين شركت چی هست؟ شما تست كرديد؟

  6. #126

    نقل قول: كامپوننت تقويم شمسی

    دوست عزیز آیا امکان این هست که از ابزار بصورت ActiveX استفاده کرد ؟
    یعنی تبدیل به یک ActiveX بشه ؟



    ASP.NET MVC / Entity Framework / Design Pattern
    XCode Objective-C IOS Developer



  7. #127

    نقل قول: كامپوننت تقويم شمسی

    منظورت رو دقيقاً بگو!
    كامپوننت‌های اين شركت چی هست؟ شما تست كرديد؟
    راستش هنوز نه ولی قصد دارم از این قفل ها سفارش بدم. در ضمن تمامی کامپوننتها و ActiveX های این شرت رو از این آدرس می تونید دانلود کنید.
    http://dedj.com/Download.html


    راستش خودم فرصت نکردم امتحان کنم. ولی چند روز دیگه برنامم تموم میشه میخوام امتحان کنم.

  8. #128
    کاربر دائمی آواتار nice boy
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    Delphi Land
    پست
    373

    نقل قول: كامپوننت تقويم شمسی

    نقل قول نوشته شده توسط saied_cp مشاهده تاپیک
    خیلی ممنون از راهنمایی مفیدتون اما می خواستم بدونم این کامپوننت با کامپوننت های شرکت منشور سیمین که سازنده قفل های نرم افزاری و سخت افزاری مشکلی داره یا نه؟
    سلام
    من با این کامپوننت ها کار کردم هیچ تداخلی با كامپوننت تقويم شمسی نداره.
    اصلا اینها دو تا کاره متفاوت انجام می دن و ربطی به هم ندارند.

  9. #129
    کاربر دائمی آواتار سيد مجتبي هاشمي
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    استان فارس - شهرستان رستم - شهر مصیری
    سن
    38
    پست
    265

    Question نقل قول: كامپوننت تقويم شمسی

    سلام. آقای خرسندی نسخه آخر رو کی آپلود میکنید؟

  10. #130

    نقل قول: كامپوننت تقويم شمسی

    چند تا تابع و ويژگی رو دارم مينويسم،
    تا چند روز آينده آپلود ميكنم.
    اگه ايده يا ويژگی‌ مد نظرتون هست، مطرح كنيد.

  11. #131

    نقل قول: كامپوننت تقويم شمسی

    سلام و تشکر بابت کامپوننت خوبتون. یه با این کامپوننت یه مشکل دارم و دو پیشنهاد که گفتم مطرح کنم. به نظر میرسه که رویدادِ onchange به درستی کار نمیکنه. حقیقتش اینه که من می خواستم یه روالی بنویسم تا فقط کاراکتر های عددی، / ، و کلیدهای backspace ، enter ، delete قابل استفاده باشند تا خیالم از بابت صحت اطلاعات راحت باشه (هر چند خاصیت check on exit به خوبی کار میکنه). به هر حال همونطور که گفتم موقع نوشتن این تابع، متوجه شدم که onchange کار نمی کنه. پیشنهاد اولم همین بود که گفتم. پیشنهاد دیگه اینکه، یه mask هم درست بشه که در صورت تایپِ تاریخ مشکلی پیش نیاد.

    تشکر.
    پویا.

  12. #132

    نقل قول: كامپوننت تقويم شمسی

    نقل قول نوشته شده توسط p_ooya مشاهده تاپیک
    سلام و تشکر بابت کامپوننت خوبتون. یه با این کامپوننت یه مشکل دارم و دو پیشنهاد که گفتم مطرح کنم. به نظر میرسه که رویدادِ onchange به درستی کار نمیکنه. حقیقتش اینه که من می خواستم یه روالی بنویسم تا فقط کاراکتر های عددی، / ، و کلیدهای backspace ، enter ، delete قابل استفاده باشند تا خیالم از بابت صحت اطلاعات راحت باشه (هر چند خاصیت check on exit به خوبی کار میکنه). به هر حال همونطور که گفتم موقع نوشتن این تابع، متوجه شدم که onchange کار نمی کنه. پیشنهاد اولم همین بود که گفتم. پیشنهاد دیگه اینکه، یه mask هم درست بشه که در صورت تایپِ تاریخ مشکلی پیش نیاد.

    تشکر.
    پویا.
    اگه دقيقاً كدی كه برای OnChange نوشتی و كار نميكنه رو اينجا مينوشتی كمك زيادی به من كرده بودی يا اينكه مينوشتی چه انتظاری ازش داشتی كه برآورده نشده.

    به غير از ويژگی CheckOnExit ويژگی ديگه‌ای هم به نام AutoCheck هست كه ورود كاراكترها رو مانند يك MaskEdit كنترل ميكنه و فقط اجازه ورود كاراكترهای 0..9 و / رو ميده به اضافه‌ی اينكه روی محدوده‌ی روز و ماه هم كنترل كاملی داره و موردی كه شما نياز داريد رو كاملاً هندل ميكنه.

    اگه لازم ميدونی كه در مورد اين ويژگی‌ها بيشتر بدونی پيشنهاد ميكنم راهنمای كامپوننت رو مطالعه كنی و اگه نياز بود من هم توضيح ميدم.
    آخرین ویرایش به وسیله m-khorsandi : سه شنبه 19 خرداد 1388 در 09:42 صبح

  13. #133

    نقل قول: كامپوننت تقويم شمسی

    آقای خرسندی خسته نباشید.

    اگه ممکنه در مورد انتخاب تاریخ از داخل جدول picker هم توسط کلید خاصی مثل Enter یه تجدید نظری بکنید، دابل کلیک کردن یکم user پسند نیست.
    به نظر میرسه که رویدادِ onchange به درستی کار نمیکنه
    راستش منم با این قضیه برخورد کردم اگه خواستین سورس برنامه رو بفرستم ایمیلتون خودتونم یه نگاه بندازین.(من ایمیلتونو پیدا نکردم).
    البته onchdnge رو داخل دو تا فرم مختلف امتحان کردم. همون کد داخل یه فرم خوب کار می کنه اما داخل فرم دیگه وقتی که فرم رو نمایش میدم این پیغام ظاهر میشه.

    Access violation at address 00627257 in module 'Project.exe'. Read of address 00000000.

    نمیدونم کدوم تکه کدم با این تداخل پیدا میکنه.

  14. #134

    نقل قول: كامپوننت تقويم شمسی

    اگه ممکنه در مورد انتخاب تاریخ از داخل جدول picker هم توسط کلید خاصی مثل Enter یه تجدید نظری بکنید، دابل کلیک کردن یکم user پسند نیست.
    باشه، اين مورد رو اضافه ميكنم.

    راستش منم با این قضیه برخورد کردم اگه خواستین سورس برنامه رو بفرستم ایمیلتون خودتونم یه نگاه بندازین.(من ایمیلتونو پیدا نکردم).
    البته onchdnge رو داخل دو تا فرم مختلف امتحان کردم. همون کد داخل یه فرم خوب کار می کنه اما داخل فرم دیگه وقتی که فرم رو نمایش میدم این پیغام ظاهر میشه.
    اگه تونستی برنامه‌ات رو جایی آپلود كن و لينك رو برام PM كن.
    مرسی.

  15. #135
    کاربر دائمی آواتار as13851365
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    لیبدرا
    سن
    36
    پست
    533

    نقل قول: كامپوننت تقويم شمسی

    تبدیل تاریخ شمسی به میلادی و برعکس

    یعنی تابعی به صورت مستقیم وجود داشته باشه که یک تاریخ رو به تاریخ دیگه تبدیل کنه
    مثلا :

    d:=MiladyToShamsi('2009/02/02');
    d:=ShamsiToMilady('1388/3/21');


    البته من به صورت گذرا گشتم نه در فایل PDF چیزی در این مورد بود نه در خود سورس ( اگه وجود داره خوشحال می شم این رو بگید )

  16. #136

    نقل قول: كامپوننت تقويم شمسی

    نقل قول نوشته شده توسط as13851365 مشاهده تاپیک
    تبدیل تاریخ شمسی به میلادی و برعکس

    یعنی تابعی به صورت مستقیم وجود داشته باشه که یک تاریخ رو به تاریخ دیگه تبدیل کنه
    مثلا :

    d:=MiladyToShamsi('2009/02/02');
    d:=ShamsiToMilady('1388/3/21');


    البته من به صورت گذرا گشتم نه در فایل PDF چیزی در این مورد بود نه در خود سورس ( اگه وجود داره خوشحال می شم این رو بگید )
    Solar Calendar يك مجموعه كلاس و كامپوننت هست و فعلاً تابعی به صورت مستقيم برای استفاده وجود نداره، دليلش هم مشخص هست. اگر نياز به تابعی داريد ميتونيد از يونيتهای موجود در اينترنت استفاده كنيد.
    فلويد گواهي مي دهد به آنکه زيستن در هنگامه‌ی استبداد، چه آسان روياها را واژگون مي کند، چه سهل بر چهره‌ی آزادی تيغ می‌کشد!

  17. #137
    کاربر جدید آواتار adelmobasheri
    تاریخ عضویت
    شهریور 1385
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    18

    نقل قول: كامپوننت تقويم شمسی

    پیشنهاد:
    SolarDatePicker از نوع DB (قابل اتصال به دیتا سورس)

  18. #138
    کاربر دائمی آواتار سيد مجتبي هاشمي
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    استان فارس - شهرستان رستم - شهر مصیری
    سن
    38
    پست
    265

    Question نقل قول: كامپوننت تقويم شمسی

    سلام. آقا محمد ورژن جدید کامپوننت هنوز آماده نشده؟

  19. #139

    نقل قول: كامپوننت تقويم شمسی

    نه متاسفانه،
    حدوداً 15 تا ويژگی جديد بايد اضافه بشه كه بعد از اون نسخه‌ی جديد رو آپلود ميكنم.
    فلويد گواهي مي دهد به آنکه زيستن در هنگامه‌ی استبداد، چه آسان روياها را واژگون مي کند، چه سهل بر چهره‌ی آزادی تيغ می‌کشد!

  20. #140

    Post نقل قول: كامپوننت تقويم شمسی

    مهندس من version 2.1.9 دانلود و در دلفي 2009 نصب كردم اول كه از فايل res. ايراد گرفت كه مهم نبود و نصب شد حالا زماني كه app اجرا ميكنم اين err ميده
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  21. #141

    نقل قول: كامپوننت تقويم شمسی

    من از این نسخه در دلفی2009 ، بر روی ویندوز ویستا استفاده کردم، مشکلی نبود
    ممنونم

  22. #142

    نقل قول: كامپوننت تقويم شمسی

    براي شما هز فايل res. ايراد گرفت؟

  23. #143
    کاربر دائمی آواتار سيد مجتبي هاشمي
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    استان فارس - شهرستان رستم - شهر مصیری
    سن
    38
    پست
    265

    Thumbs up نقل قول: كامپوننت تقويم شمسی

    سلام. آقای خرسندی هنوز 15 تا ویژگی جدید رو اضافه نکردید؟ اگه ممکنه نسخه جدید رو زودتر آپلود کنید. باز هم از کامپوننت خوبی که طراحی کردین ممنون.

  24. #144

    نقل قول: كامپوننت تقويم شمسی

    به زودی،
    ............
    فلويد گواهي مي دهد به آنکه زيستن در هنگامه‌ی استبداد، چه آسان روياها را واژگون مي کند، چه سهل بر چهره‌ی آزادی تيغ می‌کشد!

  25. #145
    کاربر دائمی آواتار MNosouhi
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    883
    با اجازه آقاي خرسندي
    همون كامپوننت آقاي خرسندي با قابليت اتصال به ديتابيس
    فقط قبل از نصب ، فايل هاي ريسورسي (فايل هاي با پسوند res ) رو كه جناب خرسندي آپلود كرده اند رو در كنار فايلي كه براي دانلود گذاشته ام قرار دهيد.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله MNosouhi : چهارشنبه 14 مرداد 1388 در 14:07 عصر

  26. #146

    نقل قول: كامپوننت تقويم شمسی

    همون كامپوننت آقاي خرسندي با قابليت اتصال به ديتابيس
    ایکاش این تغییرات را در یک branch جدید در repository پروژه در SourceForge اعمال می کردید.


    وَ سَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا [آل محمد حقهم] أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ - الشعراء (227)
    و ظالمین [حق آل محمد (ص) ] به زودی خواهند دانست که به کدام بازگشتگاه بازخواهند گشت.

  27. #147

    نقل قول: كامپوننت تقويم شمسی

    سلام
    اقای خرسندی میشه بگین چه طور میتونم از کامپوننت تقویم استفاده کنم البته من از روش add refrences امتحان کردم ولی فایلی برام نمیاره یعنی چیزی بری add کردن وجود نداره!........

  28. #148

    نقل قول: كامپوننت تقويم شمسی

    File -> Open -> SolarCalendarPackage.dpk
    Compile
    Install
    فلويد گواهي مي دهد به آنکه زيستن در هنگامه‌ی استبداد، چه آسان روياها را واژگون مي کند، چه سهل بر چهره‌ی آزادی تيغ می‌کشد!

  29. #149

    نقل قول: كامپوننت تقويم شمسی

    ويژگی‌های نسخه‌ی بعدی تقويم كه تا چند روز آينده آپلود ميكنم:
    • توابع : LIncYear، LIncMonth، LIncDay، LDecYear، LDecMonth، LDecDay, GetRawDate, GetDateWithDiv, GetWeekRemainDays, DayOfWeek, GetMonthRemainDay, GetYearRemainDays, YearScript, MonthScript, DayScript, YMDScript, WeekOfTheYear
    • حذف فضای بدون استفاده‌ی كامپوننت
    • ويژگی EnabledDays
    • ويژگی MaskEnabled
    • و ديباگ چند اشكال
    فلويد گواهي مي دهد به آنکه زيستن در هنگامه‌ی استبداد، چه آسان روياها را واژگون مي کند، چه سهل بر چهره‌ی آزادی تيغ می‌کشد!

  30. #150

    نقل قول: كامپوننت تقويم شمسی

    سلام دوست من

    شما که داری زحمت اصلاح این ویژگی ها و اضافه کردن اونها رو می کشی یه زحمت کوچیک هم بکش و پیغام خطایی رو که هنگام وارد کردن اشتباه تاریخ میلادی میده از نظر املایی تصحیح کن، حیف این کامپوننت خوبه که یه خطا به این کوچیکی داشته باشه!

    متن پیغام خطای موجود:
    Invalid date, Enter currect date please.
    متن پیغام صحیح:
    Invalid date, Enter correct date please.
    موفق و موید باشید

  31. #151

    نقل قول: كامپوننت تقويم شمسی

    سلام آقای خرسندی

    من به یه مشکلی با این کامپوننت برخوردم! اونم اینه که وقتی تاریخ میلادی انتخاب کرده باشی و بخوای دوباره تاریخ رو عوض کنی پیغام خطا میده که '21/08/2009' تاریخ معتبری نیست! کلی با این کامپوننت سروکله زدم تا متوجه شدم فرمت LongDate ویندوزم به صورت Friday 21 August 2009 تنظیم شده است اگه اونو تغییر دادم به 21/08/2009 کامپوننت به درستی عمل میکنه اگه بشه کاری کنید که در هنگامی که داره شرط زیر رو تست میکنه با فرمت ShortDate بیاد تاریخ رو بررسی کنه خیلی خوب میشه!

    جایی که کامپوننت ایراد میگیره رو میذارم:

    FCustomSolarCalendar.VisibleLayoutSwitch := FVisibleLayoutSwitch;
    try
    FCustomSolarCalendar.InDate := Trim(Text);
    FCustomSolarCalendar.FLayout.Visible := FVisibleLayoutSwitch;
    {if DateKind = dkGregorian then
    FCustomSolarCalendar.SetDateKind(DateKind);} //87-03-16
    if Assigned(FOnLayoutClick) then
    FCustomSolarCalendar.FOnLayoutClick := FOnLayoutClick;

    خط قرمز رنگ باعث بروز خطا میشه دوستان لطف کنن تست کنن ببینن این ایرادی که گرفت درسته یا من دارم اشتباه میکنم! (ویندوزم ویستاست)

    بازم ممنون از کار بسیار زیباتون
    موفق و موید باشی

  32. #152

    نقل قول: كامپوننت تقويم شمسی

    نقل قول نوشته شده توسط اصغر (پآچ) مشاهده تاپیک
    سلام دوست من

    شما که داری زحمت اصلاح این ویژگی ها و اضافه کردن اونها رو می کشی یه زحمت کوچیک هم بکش و پیغام خطایی رو که هنگام وارد کردن اشتباه تاریخ میلادی میده از نظر املایی تصحیح کن، حیف این کامپوننت خوبه که یه خطا به این کوچیکی داشته باشه!

    متن پیغام خطای موجود:
    متن پیغام صحیح:

    موفق و موید باشید
    اين رفع شد،
    مشكل دوم هم به احتمال خيلی زياد بايد وجود داشته باشه،
    تست ميكنم.
    ممنون از توجهت.
    فلويد گواهي مي دهد به آنکه زيستن در هنگامه‌ی استبداد، چه آسان روياها را واژگون مي کند، چه سهل بر چهره‌ی آزادی تيغ می‌کشد!

  33. #153

    نقل قول: كامپوننت تقويم شمسی

    سلام.
    با تشکر از شما بخاطر کامپوننت خوبتون.
    می خواستم بپرسم که ویرایش جدید رو کی منتشر میکنید؟

  34. #154
    کاربر تازه وارد آواتار 0armin0
    تاریخ عضویت
    شهریور 1385
    محل زندگی
    ایران
    پست
    43

    Lightbulb نقل قول: كامپوننت تقويم شمسی

    سلام.امکان وصل شدن به بانک ازطریق Datasource و تعیین فیلد مورد نظر مهم ترین مساله ممکن است

  35. #155
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1384
    محل زندگی
    Iran e sarfaraz
    پست
    150

    نقل قول: كامپوننت تقويم شمسی

    سلام
    با تشکر از آقاي خرسندي.
    آقاي خرسندي اگر ورژن جديد طول ميکشه لطفا براي حل مشکل ماههاي 31 روزه در سال کبيسه ما را راهنمايي کنيد.
    (در سالهاي کبيسه ماههاي 31 روزه رو 30 روز نشون ميده)

  36. #156

    نقل قول: كامپوننت تقويم شمسی

    نسخه‌ی جديد رو آپلود كردم، از لينك زير می‌تونيد بگيريد :
    Solar Calendar 2.26.11

    راهنما و مثال رو هم ببينيد.



    سورس، راهنما، مثال اجرایی و سورس مثال :
    View all files
    آخرین ویرایش به وسیله m-khorsandi : جمعه 17 مهر 1388 در 16:33 عصر
    فلويد گواهي مي دهد به آنکه زيستن در هنگامه‌ی استبداد، چه آسان روياها را واژگون مي کند، چه سهل بر چهره‌ی آزادی تيغ می‌کشد!

  37. #157
    کاربر دائمی آواتار سيد مجتبي هاشمي
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    استان فارس - شهرستان رستم - شهر مصیری
    سن
    38
    پست
    265

    Question نقل قول: كامپوننت تقويم شمسی

    سلام. آقاي خرسندي دو تا اشكال در كامپوننت ديدم. اگه ممكن هست در موردش توضيح بدين.
    1- SolarDatePicker رويداد OnDayClick راندارد.
    2- رويداد OnKeyPress در SolarDatePicker كار نمي‌كند.

    ممنون مي‌شم اگه زود جواب بدين.

  38. #158
    کاربر دائمی آواتار سيد مجتبي هاشمي
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    استان فارس - شهرستان رستم - شهر مصیری
    سن
    38
    پست
    265

    Thumbs up نقل قول: كامپوننت تقويم شمسی

    سلام. آقاي خرسندي لطف مي‌كنيد زوتر جواب بدين. خيلي بهش نياز دارم. ممنون.

  39. #159
    کاربر دائمی آواتار سيد مجتبي هاشمي
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    استان فارس - شهرستان رستم - شهر مصیری
    سن
    38
    پست
    265

    Talking نقل قول: كامپوننت تقويم شمسی

    نقل قول نوشته شده توسط mojtaba_ha2007 مشاهده تاپیک
    سلام. آقاي خرسندي دو تا اشكال در كامپوننت ديدم. اگه ممكن هست در موردش توضيح بدين.
    1- SolarDatePicker رويداد OnDayClick راندارد.
    2- رويداد OnKeyPress در SolarDatePicker كار نمي‌كند.

    .
    ممنون مي‌شم اگه زود جواب بدين

  40. #160
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1384
    محل زندگی
    Iran e sarfaraz
    پست
    150

    نقل قول: كامپوننت تقويم شمسی

    نقل قول نوشته شده توسط 0armin0 مشاهده تاپیک
    سلام.امکان وصل شدن به بانک ازطریق Datasource و تعیین فیلد مورد نظر مهم ترین مساله ممکن است
    آقاي خرسندي با تشکر از شما ، اين مورد رو کي ميتونيد بذاريد؟

صفحه 4 از 13 اولاول ... 23456 ... آخرآخر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •