صفحه 11 از 13 اولاول ... 910111213 آخرآخر
نمایش نتایج 401 تا 440 از 488

نام تاپیک: كامپوننت تقويم شمسی

  1. #401

    نقل قول: كامپوننت تقويم شمسی

    سلام
    من میخوام با استفاده از این کامپوننت ماه رو بصورت 4 هفته داشته باشم
    من برای کاربر 2 تا کمبو باکس گذاشتم که مثلا کاربر ماه "تیر" رو انتخاب میکنه و بعد هم هفته سوم رو انخاب میکنه من میخوام توی این بازه در جدول عملیات جستجو رو انجام بدم
    حالا بفرمایید که چطوری فاصله زمانی این هفته رو پیدا کنم

    این هم یک مثال برای درک بهتر:
    کاربر ماه "مرداد"و هفته "چهارم" رو انتخاب میکنه
    خروجی بازه زمانی مد نظر : 1394/05/24 تا 1394/05/30
    من این خروجی رو میخوام داشته باشم
    ممنون میشم راهنمایی کنید

  2. #402

    نقل قول: كامپوننت تقويم شمسی

    شما دو تا کامبوباکس دارید که ماه و هفته رو در اختیار کاربر قرار میده و بعد از انتخاب ماه و هفته، کامپوننت تقویم چه کاری باید انجام بده!!؟
    فلويد گواهي مي دهد به آنکه زيستن در هنگامه‌ی استبداد، چه آسان روياها را واژگون مي کند، چه سهل بر چهره‌ی آزادی تيغ می‌کشد!

  3. #403

    نقل قول: كامپوننت تقويم شمسی

    نقل قول نوشته شده توسط m-khorsandi مشاهده تاپیک
    شما دو تا کامبوباکس دارید که ماه و هفته رو در اختیار کاربر قرار میده و بعد از انتخاب ماه و هفته، کامپوننت تقویم چه کاری باید انجام بده!!؟
    باید با استفاده از این دوتا کامبوباکس به من بگه که این هفته انتخاب شده از ماه انتخابی از چه تاریخی شروع میشود

  4. #404

    نقل قول: كامپوننت تقويم شمسی

    این جزء وظایف این کامپوننت نیست و شما برای این کار نیاز به این کامپوننت ندارید.
    شما با توجه به اندیس (کامبوباکس) هفته میتونی تاریخ شروع رو به دست بیاری، چونکه هر هفته 7 روز است و فقط کافیست که اندیس هفته رو در 7 ضرب کنی(تا تاریخ شروع به دست بیاد و ماه و سال رو هم که داری!) و یک سری شرایط ویژه برای روزهای آخر ماه و ماه هایی که 31 و 29 روزه هستند در نظر بگیری.
    فلويد گواهي مي دهد به آنکه زيستن در هنگامه‌ی استبداد، چه آسان روياها را واژگون مي کند، چه سهل بر چهره‌ی آزادی تيغ می‌کشد!

  5. #405

    نقل قول: كامپوننت تقويم شمسی

    اگه میشد همچین کاری کرد مشکل من حل میشد

    slrdtpckr.WeekOfTheYear:=5;


    یعنی هفته ی سال رو به کامپوننت میدادم و date picker میرفت به اون تاریخ

    نمیشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

  6. #406
    کاربر دائمی آواتار hamid-nic
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    813

    نقل قول: كامپوننت تقويم شمسی

    سلام آقای خرسندی عزیز
    بابت کامپوننت بسیار مفید و با ارزشتون تشکر
    آخرین ویرایش و تغییراتی که دادید و بصورت رسمی توی sourceforge.net منتشر کردید مربوط به 2014-06-26 است .
    آیا قصد ندارید که کامپوننت را با آخرین تغییرات و قابل نصب تا آخرین ورژن دلفی (seattle 10) انجام بدید و انجا بروزش کنید ؟
    بسیار سپاس و تشکر

  7. #407

    نقل قول: كامپوننت تقويم شمسی

    نقل قول نوشته شده توسط hamid-nic مشاهده تاپیک
    سلام آقای خرسندی عزیز
    بابت کامپوننت بسیار مفید و با ارزشتون تشکر
    آخرین ویرایش و تغییراتی که دادید و بصورت رسمی توی sourceforge.net منتشر کردید مربوط به 2014-06-26 است .
    آیا قصد ندارید که کامپوننت را با آخرین تغییرات و قابل نصب تا آخرین ورژن دلفی (seattle 10) انجام بدید و انجا بروزش کنید ؟
    بسیار سپاس و تشکر
    سلام و ممنونم
    تا چند روز آینده منتظر نسخه جدید باشید.
    در ضمن لطفا اشکالات و مواردی که مورد نیاز است تا در نسخه بعد رفع شوند یا توسعه داده شوند رو همین جا (با شرح کامل) بنویسید.

    **
    اگر اینجا ای-میلتون رو ثبت کنید از آخرین آپدیت ها با خبر خواهید شد.
    Untitled.png
    آخرین ویرایش به وسیله m-khorsandi : جمعه 15 آبان 1394 در 11:46 صبح
    فلويد گواهي مي دهد به آنکه زيستن در هنگامه‌ی استبداد، چه آسان روياها را واژگون مي کند، چه سهل بر چهره‌ی آزادی تيغ می‌کشد!

  8. #408
    کاربر دائمی آواتار hamid-nic
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    813

    نقل قول: كامپوننت تقويم شمسی

    سلام و ممنونم
    تا چند روز آینده منتظر نسخه جدید باشید.
    در ضمن لطفا اشکالات و مواردی که مورد نیاز است تا در نسخه بعد رفع شوند یا توسعه داده شوند رو همین جا (با شرح کامل) بنویسید.
    خیلی خیلی خیلی ممنونم
    اول از همه همون سازگاری با ورژن های بالاتر مثل XE7 و XE8 و Seattle 10
    یه سری مواردی توی همین تاپیک بعضی از دوستان اشاره کردند که البته صحتش را بررسی بفرمایید مثل پست :
    388 ، 389 ، 312 ، 313

    و همه مواردی که خودتون صلاح می دونید
    ان شااله که همیشه موفق باشید
    منتظر ورژن جدید هستیم ...

  9. #409

    نقل قول: كامپوننت تقويم شمسی

    نسخه 3.4.12 منتشر شد.
    تغییرات و ویژگی های این نسخه :
    • پشتیبانی از نسخه های XE3-XE10
    • دکمه های ماه قبل/بعد اضافه شده است.
    • امکان تغییر ماه با استفاده از کلیدهای کنترل + جهتی(چپ و راست)
    • امکان تغییر ماه با استفاده از کلیدهای Shift + جهتی(چپ و راست)
    • اصلاح تابع IncMonth و DecMonth
    • اصلاح تابع IncDay و DecDay
    • رفع اشکال تابع YMDScript
    • رفع اشکال تابع GetToDay
    • عدم وابستگی به نوع و شکل فرمت تاریخ در ویندوز
    • حذف دکمه های کنار Editbox سال


    آخرین نسخه رو میتونید از اینجا دانلود کنید و اگر از ابزار مدیریت سورس SVN استفاه میکنید از این لینک آپدیت کنید
    فلويد گواهي مي دهد به آنکه زيستن در هنگامه‌ی استبداد، چه آسان روياها را واژگون مي کند، چه سهل بر چهره‌ی آزادی تيغ می‌کشد!

  10. #410
    کاربر دائمی آواتار nice boy
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    Delphi Land
    پست
    373

    نقل قول: كامپوننت تقويم شمسی

    تبریک میگم آقای خرسندی، مارکو کانتو توی وبلاگش کامپوننت شما رو معرفی کرده
    http://blog.marcocantu.com/blog/delp...g-week-36.html
    در قسمت Delphi Tools نوشته

  11. #411

    نقل قول: كامپوننت تقويم شمسی

    با عرض سلام و خسته نباشید
    متاسفانه من با نصب این کامپوننت مشکل دارم لطفا مراحل نصب رو بفرمایید . ممنون
    درضمن من از ورژن XE3 استفاده میکنم

  12. #412

    نقل قول: كامپوننت تقويم شمسی

    Open *.dpk file/Compile/Install
    فلويد گواهي مي دهد به آنکه زيستن در هنگامه‌ی استبداد، چه آسان روياها را واژگون مي کند، چه سهل بر چهره‌ی آزادی تيغ می‌کشد!

  13. #413
    کاربر تازه وارد آواتار دکمه64
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    39
    پست
    39

    نقل قول: كامپوننت تقويم شمسی

    با سلام
    دوستان گرامی من تو یک برنامه از این کامپوننت استفاده کردم
    اما برنامه من برروی روی کامپیوتر های دیگه بازنمیشه و خطا میده
    هنوز زیاد با بحث کامپوننت ها آشنا نیستم ، ولی اگه اشتباه نگم ، فکر میکنم چون از این کامپوننت استفاده کردم ، میبایست فایل dll یا ocx اون رو با دستور redsvr32 توی کامپیوتر مقصد نصب کنم ، اما دقیقاً نمیدونم چجوری و این فایل رو از کجا بیارم

    خطایی تو کامپیوتر مقصد میده یه چیزی شبیه اینه که فایل rtl140.bpl و vcl140.bpl رو گم کرده و پیدا نمی کنه!!

    لطفاً منو راهنمایی کنید،تشکر

  14. #414

    نقل قول: كامپوننت تقويم شمسی

    چون آشنا نیستید عرض میکنم که به صورت پیش فرض بعد از کامپایل پروژه تون این کامپوننت تبدیل به بخشی از فایل اجرایی میشه و نیازی به نصب یا رجیستر هیچ dll یا ocxیی نیست.
    فلويد گواهي مي دهد به آنکه زيستن در هنگامه‌ی استبداد، چه آسان روياها را واژگون مي کند، چه سهل بر چهره‌ی آزادی تيغ می‌کشد!

  15. #415

    نقل قول: كامپوننت تقويم شمسی

    سلام جناب استاد خرسندی؛ یه سوال دارم:
    در کامپوننت تقویم شمسی، امکان محدود کردن انتخاب تاریخ وجود داره؟ یعنی یه کاری کنیم که کاربر بتونه مثلا فقط روزهای سال 94 رو انتخاب کنه (بصورت یک بازه به کامپوننت بدیم)، یا اینکه یه روزهای خاصی رو (بصورت پراکنده) مشخص کنیم که کاربر فقط اونا رو بتونه انتخاب کنه و بقیه تاریخ ها بصورت غیر فعال دیده بشن.

  16. #416

    نقل قول: كامپوننت تقويم شمسی

    نقل قول نوشته شده توسط saeidd مشاهده تاپیک
    سلام جناب استاد خرسندی؛ یه سوال دارم:
    در کامپوننت تقویم شمسی، امکان محدود کردن انتخاب تاریخ وجود داره؟ یعنی یه کاری کنیم که کاربر بتونه مثلا فقط روزهای سال 94 رو انتخاب کنه (بصورت یک بازه به کامپوننت بدیم)، یا اینکه یه روزهای خاصی رو (بصورت پراکنده) مشخص کنیم که کاربر فقط اونا رو بتونه انتخاب کنه و بقیه تاریخ ها بصورت غیر فعال دیده بشن.
    نه متاسفانه ولی امکان پیاده سازیش وجود داره.
    (تا جاییکه خاطرم هست فقط روی روزهای هفته امکان محدود سازی وجود داره)
    فلويد گواهي مي دهد به آنکه زيستن در هنگامه‌ی استبداد، چه آسان روياها را واژگون مي کند، چه سهل بر چهره‌ی آزادی تيغ می‌کشد!

  17. #417
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    تهران
    پست
    360

    نقل قول: كامپوننت تقويم شمسی

    با سلام خدمت استادگرامی آقای خرسندی
    معمولا در تیبل ها نوع فیلد تاریخ Date یا Datetime در نظر گرفته می شود. در حالیکه دركامپوننت تقويم شمسی شما به صورت شمسی به تیبل ارسال می شود اگر امکان آن هست تاریخ به صورت میلادی به تیبل ارسال گردد

  18. #418

    نقل قول: كامپوننت تقويم شمسی

    نقل قول نوشته شده توسط m-khorsandi مشاهده تاپیک
    نه متاسفانه ولی امکان پیاده سازیش وجود داره.
    (تا جاییکه خاطرم هست فقط روی روزهای هفته امکان محدود سازی وجود داره)
    آره روی روزهای هفته این امکان هست.
    پیاده سازیش می کنید عایا؟

  19. #419

    نقل قول: كامپوننت تقويم شمسی

    نقل قول نوشته شده توسط fahimi مشاهده تاپیک
    با سلام خدمت استادگرامی آقای خرسندی
    معمولا در تیبل ها نوع فیلد تاریخ Date یا Datetime در نظر گرفته می شود. در حالیکه دركامپوننت تقويم شمسی شما به صورت شمسی به تیبل ارسال می شود اگر امکان آن هست تاریخ به صورت میلادی به تیبل ارسال گردد
    البته همیشه به این شکل نیست ولی تو نسخه ی بعدی هر دو تایپ پوشش داده می شوند.
    ممنون
    فلويد گواهي مي دهد به آنکه زيستن در هنگامه‌ی استبداد، چه آسان روياها را واژگون مي کند، چه سهل بر چهره‌ی آزادی تيغ می‌کشد!

  20. #420

    نقل قول: كامپوننت تقويم شمسی

    نقل قول نوشته شده توسط saeidd مشاهده تاپیک
    آره روی روزهای هفته این امکان هست.
    پیاده سازیش می کنید عایا؟
    حتما پیاده سازی میشه.
    سپاس
    فلويد گواهي مي دهد به آنکه زيستن در هنگامه‌ی استبداد، چه آسان روياها را واژگون مي کند، چه سهل بر چهره‌ی آزادی تيغ می‌کشد!

  21. #421
    کاربر دائمی آواتار سيد مجتبي هاشمي
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    استان فارس - شهرستان رستم - شهر مصیری
    سن
    38
    پست
    265

    Question نقل قول: كامپوننت تقويم شمسی

    با سلام و تبريك سال نو خدمت دوستان.
    من بعد از سه سال دوباره اومدم سراغ برنامه نويسي، البته تقريبا همه چيز يادم رفته پس ببخشيد اگه سوالهاي ابتدايي ميپرسم/
    من نسخه 3.4.12 روي دلفي 7 نصب كردم مشكلي هم نداشت. حالا چندتا سوال داشتم:

    1. آيا اين نسخه روي دلفي 7 كار ميكنه يعني روي دلفي 7 زمان اجراي برنامه نوشته شده اجرا ميشه ؟
    2. اگه در پروژه اي از نسخه 2.27.20 استفاده كرده باشم و الان نسخه 3.4.12 رو نصب كردم اون پروژه اجرا ميشه؟
    3. چطور ميتونم نسخه 3.4.12 رو كه نصب كردم پاكش كنم از روي دلفي 7؟
    4. وقتي داخل يك فرم از تقويم استفاده ميكنم و ميخوام تاريخ رو انتخاب كنم كه در باكس نوشته بشه خطاي زير رو نشون ميده. چيكار بايد بكنم؟

  22. #422
    کاربر دائمی آواتار ali_abbasi22145
    تاریخ عضویت
    آذر 1382
    محل زندگی
    يك جايي در پايتخت
    پست
    1,350

    نقل قول: كامپوننت تقويم شمسی

    سلام
    منم به جمع استفاده كنندگان كامپوننت آقاي خرسندي پيوستم.

    1. تابع های تبدیل تاریخ میلادی به شمسی وب رعکس اضافه شود :
    MiladyToShamsi('2009/02/02'
    اینم از اینترنت گرفت و عالی هست لطفا اضافه کنید اقا خرسندی فقط یک کپی پست ساده هست!

    Function TMainForm.MiladyToShamsi(DTime:tdateTime):tdateTim e;
    var
    YearEqual:array[0..2,0..2] of integer;
    AddOneDay,AddFarDay:boolean;
    AddTodays:byte;
    Farday:byte;
    ThisDay:word;
    ThisMonth:word;
    ThisYear:word;
    YearDif1:Integer;
    YearDif2:Integer;
    TestRange1,testRange2,
    FarsiRange1,FarsiRange2,P:Integer;
    CurM,CurD:string;
    sYear,sMonth,sDay:Variant;
    Counter:Integer;
    CurDay,CurMonth,CurYear:word;
    Begin
    CurM:='';
    CurD:='';
    YearEqual[1,1]:=1997;
    YearEqual[1,2]:=1998;
    YearEqual[2,1]:=1376;
    YearEqual[2,2]:=1377;
    DecodeDate(DTime,thisyear,thismonth,thisday);
    YearDif1:=ThisYear-1997;
    YearDif2:=ThisYear-1998;
    Testrange1:=1996-(100*4);
    Testrange2:=1996+(100*4);
    FarsiRange1:=1375-(100*4);
    FarsiRange2:=1375+(100*4);
    AddOneDay:=false;
    //Rem------------------------------
    Counter:=TestRange1;
    while TestRange2>=Counter do begin /////////////////////////
    If thisYear=counter then begin
    AddOneDay:=true;
    break;
    end;
    If counter=TestRange2 then break;
    counter:=counter+4
    end;//while

    If AddOneDay then
    addtodays:=1
    Else
    AddTodays:=0;
    //Rem---------------------------------/////////////////
    If (((ThisMonth = 3) and (thisday<(20+AddtoDays)))
    or ( ThisMonth<3)) then
    YearDif1:=yearDif1-1;
    //Rem------------
    If (((thisYear mod 2)<>0) and
    (((thismonth=3) and (thisday>(20-addTodays)))
    or (thisMonth>4))) then
    CurYear:=yearEqual[2,1]+YearDif1
    else begin
    CurYear:=YearEqual[2,1]+YearDif2;
    Counter:=FarsiRange1;
    while counter>FarsiRange2 do begin /////////////////////////
    If CurYear=Counter then begin
    AddFarDay:=true;
    break;
    end;
    end;//while

    If AddFarDay then
    FarDay:=1 else Farday:=0;

    If (((thismonth=3) and (thisday>20-(addToDays)+FarDay)) or (thismonth>3) ) then
    CurYear:=CurYear+1;
    end; //First If

    If AddtoDays=1 then FarDay:=0;
    //Rem---------------------------------
    Case thismonth of
    1:Begin
    If thisday<(21-Farday) then begin
    CurMonth:=10;
    CurDay:=(ThisDay+10)+FarDay;
    end else begin
    CurMonth:=11;
    CurDay:=(ThisDay-20)+FarDay;
    end;
    end;

    2:Begin
    If thisday<(20-Farday) then begin
    CurMonth:=11;
    CurDay:=(ThisDay+11)+FarDay;
    end else begin
    CurMonth:=12;
    CurDay:=(ThisDay-19)+FarDay;
    end;
    End;

    3:Begin
    If thisday<(21-AddToDays) then begin
    CurMonth:=12;
    CurDay:=(ThisDay+9)+AddToDays+FarDay;
    end else begin
    CurMonth:=1;
    CurDay:=(ThisDay-20)+AddToDays;
    end;
    End;

    4:Begin
    If thisday<(21-AddToDays) then begin
    CurMonth:=1;
    CurDay:=(ThisDay+11)+AddToDays;
    end else begin
    CurMonth:=2;
    CurDay:=(ThisDay-20)+AddToDays;
    end;
    End;

    5:Begin
    If thisday<(22-AddToDays) then begin
    CurMonth:=2;
    CurDay:=(ThisDay+10)+AddToDays;
    end else begin
    CurMonth:=3;
    CurDay:=(ThisDay-21)+AddToDays;
    end;
    End;

    6:Begin
    If thisday<(22-AddToDays) then begin
    CurMonth:=3;
    CurDay:=(ThisDay+10)+AddToDays;
    end else begin
    CurMonth:=4;
    CurDay:=(ThisDay-21)+AddToDays;
    end;
    End;

    7:Begin
    If thisday<(23-AddToDays) then begin
    CurMonth:=4;
    CurDay:=(ThisDay+9)+AddToDays;
    end else begin
    CurMonth:=5;
    CurDay:=(ThisDay-22)+AddToDays;
    end;
    End;

    8:Begin
    If thisday<(23-AddToDays) then begin
    CurMonth:=5;
    CurDay:=(ThisDay+9)+AddToDays;
    end else begin
    CurMonth:=6;
    CurDay:=(ThisDay-22)+AddToDays;
    end;
    End;

    9:Begin
    If thisday<(23-AddToDays) then begin
    CurMonth:=6;
    CurDay:=(ThisDay+9)+AddToDays;
    end else begin
    CurMonth:=7;
    CurDay:=(ThisDay-22)+AddToDays;
    end;
    End;

    10:Begin
    If thisday<(23-AddToDays) then begin
    CurMonth:=7;
    CurDay:=(ThisDay+8)+AddToDays;
    end else begin
    CurMonth:=8;
    CurDay:=(ThisDay-22)+AddToDays;
    end;
    End;

    11:Begin
    If thisday<(22-AddToDays) then begin
    CurMonth:=8;
    CurDay:=(ThisDay+9)+AddToDays;
    end else begin
    CurMonth:=9;
    CurDay:=(ThisDay-21)+AddToDays;
    end;
    End;

    12:Begin
    If thisday<(22-AddToDays) then begin
    CurMonth:=9;
    CurDay:=(ThisDay+9)+AddToDays;
    end else begin
    CurMonth:=10;
    CurDay:=(ThisDay-21)+AddToDays;
    end;
    End;

    end;//case
    //Rem-----------------
    CurM:=Trim(IntTostr(CurMonth));
    CurD:=Trim(IntTostr(CurDay));
    //Rem-----------------
    If CurMonth<10 then
    CurM:='0'+Trim(IntToStr(CurMonth));
    If CurDay<10 then
    CurD:='0'+Trim(IntTostr(CurDay));

    Result:=EncodeDate(CurYear,CurMonth,CurDay);

    end;
    آخرین ویرایش به وسیله ali_abbasi22145 : شنبه 28 فروردین 1395 در 06:37 صبح

  23. #423
    کاربر دائمی آواتار ali_abbasi22145
    تاریخ عضویت
    آذر 1382
    محل زندگی
    يك جايي در پايتخت
    پست
    1,350

    نقل قول: كامپوننت تقويم شمسی

    پیشنهاد دوم:
    2. اما مشكلي كه دارم اينه وقتي به يك فيلد database مثلا تاريخ تولد وصل مي كنم، مي خواهم وقتي تاريخ تولد براي شخصي ذخيره نكردم، اون هيچ تاريخي پيش فرض نشان ندهد (خالي باشد).
    دوستان يا خود اقاي خورسندي عزيز اين مشكلم را حل كنند لطفا.

  24. #424

    نقل قول: كامپوننت تقويم شمسی

    نقل قول نوشته شده توسط ali_abbasi22145 مشاهده تاپیک
    پیشنهاد دوم:
    2. اما مشكلي كه دارم اينه وقتي به يك فيلد database مثلا تاريخ تولد وصل مي كنم، مي خواهم وقتي تاريخ تولد براي شخصي ذخيره نكردم، اون هيچ تاريخي پيش فرض نشان ندهد (خالي باشد).
    دوستان يا خود اقاي خورسندي عزيز اين مشكلم را حل كنند لطفا.
    بله، این مشکل حل میشه.
    فلويد گواهي مي دهد به آنکه زيستن در هنگامه‌ی استبداد، چه آسان روياها را واژگون مي کند، چه سهل بر چهره‌ی آزادی تيغ می‌کشد!

  25. #425
    کاربر دائمی آواتار ali_abbasi22145
    تاریخ عضویت
    آذر 1382
    محل زندگی
    يك جايي در پايتخت
    پست
    1,350

    نقل قول: كامپوننت تقويم شمسی

    سلام وتشکر

    1. تابع تبدیل تاریخ میلادی به شمسی اضافه کنید و خیلی کاربردی هست و تست کردم و کاملا درسته که در اینجا گذاشتم:

    اینم از اینترنت گرفتم و عالی هست لطفا اضافه کنید اقا خرسندی فقط یک کپی پست ساده هست!

    Function TMainForm.MiladyToShamsi(DTime:tdateTime):tdateTim e;
    var
    YearEqual:array[0..2,0..2] of integer;
    AddOneDay,AddFarDay:boolean;
    AddTodays:byte;
    Farday:byte;
    ThisDay:word;
    ThisMonth:word;
    ThisYear:word;
    YearDif1:Integer;
    YearDif2:Integer;
    TestRange1,testRange2,
    FarsiRange1,FarsiRange2,P:Integer;
    CurM,CurD:string;
    sYear,sMonth,sDay:Variant;
    Counter:Integer;
    CurDay,CurMonth,CurYear:word;
    Begin
    CurM:='';
    CurD:='';
    YearEqual[1,1]:=1997;
    YearEqual[1,2]:=1998;
    YearEqual[2,1]:=1376;
    YearEqual[2,2]:=1377;
    DecodeDate(DTime,thisyear,thismonth,thisday);
    YearDif1:=ThisYear-1997;
    YearDif2:=ThisYear-1998;
    Testrange1:=1996-(100*4);
    Testrange2:=1996+(100*4);
    FarsiRange1:=1375-(100*4);
    FarsiRange2:=1375+(100*4);
    AddOneDay:=false;
    //Rem------------------------------
    Counter:=TestRange1;
    while TestRange2>=Counter do begin /////////////////////////
    If thisYear=counter then begin
    AddOneDay:=true;
    break;
    end;
    If counter=TestRange2 then break;
    counter:=counter+4
    end;//while

    If AddOneDay then
    addtodays:=1
    Else
    AddTodays:=0;
    //Rem---------------------------------/////////////////
    If (((ThisMonth = 3) and (thisday<(20+AddtoDays)))
    or ( ThisMonth<3)) then
    YearDif1:=yearDif1-1;
    //Rem------------
    If (((thisYear mod 2)<>0) and
    (((thismonth=3) and (thisday>(20-addTodays)))
    or (thisMonth>4))) then
    CurYear:=yearEqual[2,1]+YearDif1
    else begin
    CurYear:=YearEqual[2,1]+YearDif2;
    Counter:=FarsiRange1;
    while counter>FarsiRange2 do begin /////////////////////////
    If CurYear=Counter then begin
    AddFarDay:=true;
    break;
    end;
    end;//while

    If AddFarDay then
    FarDay:=1 else Farday:=0;

    If (((thismonth=3) and (thisday>20-(addToDays)+FarDay)) or (thismonth>3) ) then
    CurYear:=CurYear+1;
    end; //First If

    If AddtoDays=1 then FarDay:=0;
    //Rem---------------------------------
    Case thismonth of
    1:Begin
    If thisday<(21-Farday) then begin
    CurMonth:=10;
    CurDay:=(ThisDay+10)+FarDay;
    end else begin
    CurMonth:=11;
    CurDay:=(ThisDay-20)+FarDay;
    end;
    end;

    2:Begin
    If thisday<(20-Farday) then begin
    CurMonth:=11;
    CurDay:=(ThisDay+11)+FarDay;
    end else begin
    CurMonth:=12;
    CurDay:=(ThisDay-19)+FarDay;
    end;
    End;

    3:Begin
    If thisday<(21-AddToDays) then begin
    CurMonth:=12;
    CurDay:=(ThisDay+9)+AddToDays+FarDay;
    end else begin
    CurMonth:=1;
    CurDay:=(ThisDay-20)+AddToDays;
    end;
    End;

    4:Begin
    If thisday<(21-AddToDays) then begin
    CurMonth:=1;
    CurDay:=(ThisDay+11)+AddToDays;
    end else begin
    CurMonth:=2;
    CurDay:=(ThisDay-20)+AddToDays;
    end;
    End;

    5:Begin
    If thisday<(22-AddToDays) then begin
    CurMonth:=2;
    CurDay:=(ThisDay+10)+AddToDays;
    end else begin
    CurMonth:=3;
    CurDay:=(ThisDay-21)+AddToDays;
    end;
    End;

    6:Begin
    If thisday<(22-AddToDays) then begin
    CurMonth:=3;
    CurDay:=(ThisDay+10)+AddToDays;
    end else begin
    CurMonth:=4;
    CurDay:=(ThisDay-21)+AddToDays;
    end;
    End;

    7:Begin
    If thisday<(23-AddToDays) then begin
    CurMonth:=4;
    CurDay:=(ThisDay+9)+AddToDays;
    end else begin
    CurMonth:=5;
    CurDay:=(ThisDay-22)+AddToDays;
    end;
    End;

    8:Begin
    If thisday<(23-AddToDays) then begin
    CurMonth:=5;
    CurDay:=(ThisDay+9)+AddToDays;
    end else begin
    CurMonth:=6;
    CurDay:=(ThisDay-22)+AddToDays;
    end;
    End;

    9:Begin
    If thisday<(23-AddToDays) then begin
    CurMonth:=6;
    CurDay:=(ThisDay+9)+AddToDays;
    end else begin
    CurMonth:=7;
    CurDay:=(ThisDay-22)+AddToDays;
    end;
    End;

    10:Begin
    If thisday<(23-AddToDays) then begin
    CurMonth:=7;
    CurDay:=(ThisDay+8)+AddToDays;
    end else begin
    CurMonth:=8;
    CurDay:=(ThisDay-22)+AddToDays;
    end;
    End;

    11:Begin
    If thisday<(22-AddToDays) then begin
    CurMonth:=8;
    CurDay:=(ThisDay+9)+AddToDays;
    end else begin
    CurMonth:=9;
    CurDay:=(ThisDay-21)+AddToDays;
    end;
    End;

    12:Begin
    If thisday<(22-AddToDays) then begin
    CurMonth:=9;
    CurDay:=(ThisDay+9)+AddToDays;
    end else begin
    CurMonth:=10;
    CurDay:=(ThisDay-21)+AddToDays;
    end;
    End;

    end;//case
    //Rem-----------------
    CurM:=Trim(IntTostr(CurMonth));
    CurD:=Trim(IntTostr(CurDay));
    //Rem-----------------
    If CurMonth<10 then
    CurM:='0'+Trim(IntToStr(CurMonth));
    If CurDay<10 then
    CurD:='0'+Trim(IntTostr(CurDay));

    Result:=EncodeDate(CurYear,CurMonth,CurDay);

    end;
    آخرین ویرایش به وسیله ali_abbasi22145 : شنبه 28 فروردین 1395 در 06:35 صبح

  26. #426

    نقل قول: كامپوننت تقويم شمسی

    سلام جناب استاد خرسندی

    من Solar_Calendar_Package_v3.4.12 رو روی xe3 نصب میکنم ولی وقتی توی فرم قرارش میدم این ارور رو میده . و در قسمت uses از SolarCalendarPackage ایراد میگیره .ممنون میشم راهنمایی کنید .

    Screen Shot 2016-05-08 at 12.54.12 AM.jpgScreen Shot 2016-05-08 at 12.53.46 AM.png


  27. #427

    نقل قول: كامپوننت تقويم شمسی

    نقل قول نوشته شده توسط behnam-k مشاهده تاپیک
    سلام جناب استاد خرسندی

    من Solar_Calendar_Package_v3.4.12 رو روی xe3 نصب میکنم ولی وقتی توی فرم قرارش میدم این ارور رو میده . و در قسمت uses از SolarCalendarPackage ایراد میگیره .ممنون میشم راهنمایی کنید .

    Screen Shot 2016-05-08 at 12.54.12 AM.jpgScreen Shot 2016-05-08 at 12.53.46 AM.png

    مسیر کامپوننت رو به مسیرهای دلفی اضافه کنید.
    فلويد گواهي مي دهد به آنکه زيستن در هنگامه‌ی استبداد، چه آسان روياها را واژگون مي کند، چه سهل بر چهره‌ی آزادی تيغ می‌کشد!

  28. #428

    نقل قول: كامپوننت تقويم شمسی

    سلام جناب مهندس
    من از قسمت tools>options>library آیتم library path مسیر کامپوننت رو اضافه میکنم . ولی مشکل حل نمیشه .
    Screen Shot 2016-05-08 at 2.45.37 PM.jpg

  29. #429

    نقل قول: كامپوننت تقويم شمسی

    سلام دوستان

    ممنون میشم بابت اضافه کردن کامپوننت به مسیر دلفی منو راهنمایی کنید .

  30. #430

    نقل قول: كامپوننت تقويم شمسی

    نقل قول نوشته شده توسط behnam-k مشاهده تاپیک
    سلام جناب مهندس
    من از قسمت tools>options>library آیتم library path مسیر کامپوننت رو اضافه میکنم . ولی مشکل حل نمیشه .
    Screen Shot 2016-05-08 at 2.45.37 PM.jpg
    سلام
    ای کاش جناب مهندس خرسندی عزیز یا یکی از اساتید پرونده سوال من رو ببنده .
    ممنون

  31. #431

    نقل قول: كامپوننت تقويم شمسی

    جناب مهندس سلام

    من دوباره کامپوننت جنابعالی رو remove کردم و هنگام نصب مجدد متوجه شدم که این یبغام رو میده
    [MSBuild Error] The "CreateRcFile" task failed unexpectedly.
    System.UnauthorizedAccessException: Access to the path 'C:\Program Files (x86)\Embarcadero\RAD Studio\Solar_Calendar_Package_v3.4.12\SolarCalenda rPack.vrc' is denied.
    at System.IO.__Error.WinIOError(Int32 errorCode, String maybeFullPath)
    at System.IO.FileStream.Init(String path, FileMode mode, FileAccess access, Int32 rights, Boolean useRights, FileShare share, Int32 bufferSize, FileOptions options, SECURITY_ATTRIBUTES secAttrs, String msgPath, Boolean bFromProxy)
    at System.IO.FileStream..ctor(String path, FileMode mode, FileAccess access, FileShare share, Int32 bufferSize, FileOptions options)
    at System.IO.StreamWriter.CreateFile(String path, Boolean append)
    at System.IO.StreamWriter..ctor(String path, Boolean append, Encoding encoding, Int32 bufferSize)
    at System.IO.StreamWriter..ctor(String path, Boolean append)
    at Borland.Build.Tasks.Shared.CreateRcFile.WriteWindo wsRC()
    at Borland.Build.Tasks.Shared.CreateRcFile.Execute()
    at Microsoft.Build.BuildEngine.TaskEngine.ExecuteInst antiatedTask(EngineProxy engineProxy, ItemBucket bucket, TaskExecutionMode howToExecuteTask, ITask task, Boolean& taskResult)
    Screen Shot 2016-05-14 at 12.18.11 AM.png

  32. #432

    نقل قول: كامپوننت تقويم شمسی

    نقل قول نوشته شده توسط behnam-k مشاهده تاپیک
    سلام دوستان

    ممنون میشم بابت اضافه کردن کامپوننت به مسیر دلفی منو راهنمایی کنید .
    وارد این بخش بشید : Tools->Options->Delphi Options->Library->Library Path
    مسیرتون رو انتخاب کنید و Ok کنید.

    مشکل کامپایل برنامه تون باید خیلی ساده حل بشه و اصلا مسئله ی پیچیده ای نیست.
    فلويد گواهي مي دهد به آنکه زيستن در هنگامه‌ی استبداد، چه آسان روياها را واژگون مي کند، چه سهل بر چهره‌ی آزادی تيغ می‌کشد!

  33. #433

    نقل قول: كامپوننت تقويم شمسی

    نقل قول نوشته شده توسط m-khorsandi مشاهده تاپیک
    وارد این بخش بشید : Tools->Options->Delphi Options->Library->Library Path
    مسیرتون رو انتخاب کنید و Ok کنید.

    مشکل کامپایل برنامه تون باید خیلی ساده حل بشه و اصلا مسئله ی پیچیده ای نیست.
    ممنون جناب مهندس - مشکل با نصب مجدد دلفی حل شد .

  34. #434
    کاربر دائمی آواتار ali_abbasi22145
    تاریخ عضویت
    آذر 1382
    محل زندگی
    يك جايي در پايتخت
    پست
    1,350

    نقل قول: كامپوننت تقويم شمسی

    سلام
    با ویندوز 10 وقتی برنامه من که از این کامپوننت استفاده اجرا می شود، این خطا را می دهد
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  35. #435

    نقل قول: كامپوننت تقويم شمسی

    نقل قول نوشته شده توسط ali_abbasi22145 مشاهده تاپیک
    پیشنهاد دوم:
    2. اما مشكلي كه دارم اينه وقتي به يك فيلد database مثلا تاريخ تولد وصل مي كنم، مي خواهم وقتي تاريخ تولد براي شخصي ذخيره نكردم، اون هيچ تاريخي پيش فرض نشان ندهد (خالي باشد).
    دوستان يا خود اقاي خورسندي عزيز اين مشكلم را حل كنند لطفا.
    این مشکل رفع شد.
    فلويد گواهي مي دهد به آنکه زيستن در هنگامه‌ی استبداد، چه آسان روياها را واژگون مي کند، چه سهل بر چهره‌ی آزادی تيغ می‌کشد!

  36. #436
    کاربر دائمی آواتار amirkazem
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    استان گلستان
    پست
    393

    نقل قول: كامپوننت تقويم شمسی

    باسلام خدمت اساتید،
    دریک برنامه ازتاریخ شمسی(solar calander)(نوشته شده توسط آقای خرسندی) استفاده می کنیم. نوع دیتا برای فیلدتاریخ درجداول مختلف برنامه هم ازنوع(text)درنظرگرفته ایم.
    دریکی ازقسمتهای برنامه می خواهیم یک تاریخ(DBEdit1)را از تاریخ دیگر(DBEdit2) کم کنیم.(یعنی اختلاف روزهای بین دوتاریخ رابدست بیاوریم). تاریخ هم به این صورت هستش: 1395/05/22
    دوستان محبت بفرمایید که چگونه می تونیم این مقایسه رو انجام بدیم.
    ممنون!

  37. #437

    نقل قول: كامپوننت تقويم شمسی

    نقل قول نوشته شده توسط amirkazem مشاهده تاپیک
    باسلام خدمت اساتید،
    دریک برنامه ازتاریخ شمسی(solar calander)(نوشته شده توسط آقای خرسندی) استفاده می کنیم. نوع دیتا برای فیلدتاریخ درجداول مختلف برنامه هم ازنوع(text)درنظرگرفته ایم.
    دریکی ازقسمتهای برنامه می خواهیم یک تاریخ(DBEdit1)را از تاریخ دیگر(DBEdit2) کم کنیم.(یعنی اختلاف روزهای بین دوتاریخ رابدست بیاوریم). تاریخ هم به این صورت هستش: 1395/05/22
    دوستان محبت بفرمایید که چگونه می تونیم این مقایسه رو انجام بدیم.
    ممنون!
    از کدوم نسخه استفاده می کنید؟
    فلويد گواهي مي دهد به آنکه زيستن در هنگامه‌ی استبداد، چه آسان روياها را واژگون مي کند، چه سهل بر چهره‌ی آزادی تيغ می‌کشد!

  38. #438
    کاربر دائمی آواتار amirkazem
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    استان گلستان
    پست
    393

    نقل قول: كامپوننت تقويم شمسی

    سلام، ازنسخه
    Solar Calander For DelphiXE3 استفاده می کنم. که دریک پکیجی بود. فکرمیکنم نسخه اولیه باشه. مطمئنم که آخری نیست.

  39. #439

    نقل قول: كامپوننت تقويم شمسی

    احتمالا این نسخه رو از منبع اصلی دانلود نکردی.
    آخرین نسخه رو از اینجا بگیر و تابع DaysBetween رو چک کن.
    فلويد گواهي مي دهد به آنکه زيستن در هنگامه‌ی استبداد، چه آسان روياها را واژگون مي کند، چه سهل بر چهره‌ی آزادی تيغ می‌کشد!

  40. #440
    کاربر دائمی آواتار ali_abbasi22145
    تاریخ عضویت
    آذر 1382
    محل زندگی
    يك جايي در پايتخت
    پست
    1,350

    نقل قول: كامپوننت تقويم شمسی

    نقل قول نوشته شده توسط m-khorsandi مشاهده تاپیک
    از کدوم نسخه استفاده می کنید؟
    Solar_Calendar_Package_v3.4.12 این نسخه مشکل دارد.
    اون مشکل که تو شکل کماکان هست! وقتی یک رکورد خالی و جدید اضافه می کنم مثلا تاریخ تولد و تاریخ اخذ مدرک و تاریخ تحویل از رکورد اخری دارد
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

صفحه 11 از 13 اولاول ... 910111213 آخرآخر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •