صفحه 12 از 12 اولاول ... 2101112
نمایش نتایج 441 تا 480 از 488

نام تاپیک: كامپوننت تقويم شمسی

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
  1. #1

    نقل قول: كامپوننت تقويم شمسی

    ممنون از توضیحات‌تون
    با تنظیمات RegOp شما چک کردم. خطایی ندیدم. هم کامپوننت TSolarDatePicker و هم TSolarMonthCalendar
    لطفا بیشتر توضیح بدید یا اینکه یک فیلم چند ثانیه‌ای از کارهایی که انجام می‌دید و خطا می‌گیرید بفرستید.
    فلويد گواهي مي دهد به آنکه زيستن در هنگامه‌ی استبداد، چه آسان روياها را واژگون مي کند، چه سهل بر چهره‌ی آزادی تيغ می‌کشد!

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Delphi Coder
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    c:\windows\system32
    پست
    579

    نقل قول: كامپوننت تقويم شمسی

    نقل قول نوشته شده توسط m-khorsandi مشاهده تاپیک
    ممنون از توضیحات‌تون
    با تنظیمات RegOp شما چک کردم. خطایی ندیدم. هم کامپوننت TSolarDatePicker و هم TSolarMonthCalendar
    لطفا بیشتر توضیح بدید یا اینکه یک فیلم چند ثانیه‌ای از کارهایی که انجام می‌دید و خطا می‌گیرید بفرستید.
    من رفتم یک بار دیگه از sourceforge برداشتم یکمی حجمها فرق داشت ولی تغییری در نتیجه نبود. فایل ویدیو رو تو فروم نتونستم اپلود کنم. موقتا اینجا قرار دادم https://uupload.ir/view/sn5v_bandica...14-02-645.zip/

  3. #3

    نقل قول: كامپوننت تقويم شمسی

    نقل قول نوشته شده توسط Delphi Coder مشاهده تاپیک
    من رفتم یک بار دیگه از sourceforge برداشتم یکمی حجمها فرق داشت ولی تغییری در نتیجه نبود. فایل ویدیو رو تو فروم نتونستم اپلود کنم. موقتا اینجا قرار دادم https://uupload.ir/view/sn5v_bandica...14-02-645.zip/
    نسخه‌ی 3.6 کامپوننت رو روی github کامیت کردم : https://github.com/mohamadkh/SolarCalendar

    مشکل "List Index Out Of Bound: -1" رفع شد.

    لطفا بررسی کنید و اطلاع بدید.
    فلويد گواهي مي دهد به آنکه زيستن در هنگامه‌ی استبداد، چه آسان روياها را واژگون مي کند، چه سهل بر چهره‌ی آزادی تيغ می‌کشد!

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار Delphi Coder
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    c:\windows\system32
    پست
    579

    نقل قول: كامپوننت تقويم شمسی

    نقل قول نوشته شده توسط m-khorsandi مشاهده تاپیک
    نسخه‌ی 3.6 کامپوننت رو روی github کامیت کردم : https://github.com/mohamadkh/SolarCalendar

    مشکل "List Index Out Of Bound: -1" رفع شد.

    لطفا بررسی کنید و اطلاع بدید.
    من تست پلان خوب و دقیق نتونستم برای این درست کنم و با اون تست کنم و تست اجمالی شاید بشه اسمشو الفا گذاشت انجام دادم و مشکلی ندیدم. سپاسگزارم.

  5. #5

    نقل قول: كامپوننت تقويم شمسی

    سلام
    روی دلفی 11.1 خواستم نصب کنم ارور داد. مشکل از منه! یا هنوز برای دلفی 11 ریلیز نشده؟
    با تشکر

  6. #6

    نقل قول: كامپوننت تقويم شمسی

    نقل قول نوشته شده توسط kingepars مشاهده تاپیک
    سلام
    روی دلفی 11.1 خواستم نصب کنم ارور داد. مشکل از منه! یا هنوز برای دلفی 11 ریلیز نشده؟
    با تشکر
    وقت شما بخیر
    روی Delphi 11.1 نصب کردم، مشکلی نداشت.
    از خطا عکس آپلود کنید.

    SolarComponent_on_D11.1.png
    آخرین نسخه رو هم از این اینجا می‌تونید دریافت کنید(ارتباطی به Delphi 11.1 ندارد)
    فلويد گواهي مي دهد به آنکه زيستن در هنگامه‌ی استبداد، چه آسان روياها را واژگون مي کند، چه سهل بر چهره‌ی آزادی تيغ می‌کشد!

  7. #7

    نقل قول: كامپوننت تقويم شمسی

    سلام مهندس وقت به خیر
    ضمن تشکر و تقدیر از زحمات شما بابت طراحی این کامپوننت خوب و کاربردی
    من این کامپوننت رو در دلفی 11.1 نصب کردم و به خوبی کامپایل و اینستال شد ولی وقتی برنامه رو ران میکنم و میخوام از تقویم روزی رو انتخاب کنم بعد از کلیک روی datepicker تاریخ مورد نظر ارور زیر رو میده :
    Project Project1.exe raised exception class ERangeError with message 'Range check error'.

    و خطا رو در این خط نشون میده :
    Result := CallWindowProc(FPopupForm.FOrgFormProc, Wnd, Msg, wParam, lParam);

    و وقتی برنامه سمپل شما رو ران میکنم بدون ارور کار میکنه
    آخرین ویرایش به وسیله homayounipour : چهارشنبه 08 تیر 1401 در 18:36 عصر

  8. #8

    نقل قول: كامپوننت تقويم شمسی

    نقل قول نوشته شده توسط homayounipour مشاهده تاپیک
    سلام مهندس وقت به خیر
    ضمن تشکر و تقدیر از زحمات شما بابت طراحی این کامپوننت خوب و کاربردی
    من این کامپوننت رو در دلفی 11.1 نصب کردم و به خوبی کامپایل و اینستال شد ولی وقتی برنامه رو ران میکنم و میخوام از تقویم روزی رو انتخاب کنم بعد از کلیک روی datepicker تاریخ مورد نظر ارور زیر رو میده :
    Project Project1.exe raised exception class ERangeError with message 'Range check error'.


    و خطا رو در این خط نشون میده :
    Result := CallWindowProc(FPopupForm.FOrgFormProc, Wnd, Msg, wParam, lParam);

    و وقتی برنامه سمپل شما رو ران میکنم بدون ارور کار میکنه
    1

    من هم دقیقا همین مشکل رو دارم

  9. #9
    کاربر تازه وارد آواتار Emdad2001
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    95

    نقل قول: كامپوننت تقويم شمسی

    سلام، من چند سالی از کامپوننت (i18n) استفاده می کنم حالا یک مشکلی داره که تاریخ شمسی به پایان رسیده با نویسنده برنامه صحبت کردم میگه دیگه کار نمیکنه و باید یک تغییری تو برنامه بدم که درست بشه من اگه میتونیستم خودم درست میکردم متاسفانه هرچی فکردم به نتیجه نرسیدم




    class function TJalaliCalendar.MinSupportedDateTime: TDateTime;begin
    Result := Max({0955/01/01 Jalali} -118257, inherited);
    end;

    class function TJalaliCalendar.MaxSupportedDateTime: TDateTime;
    begin
    Result := Min({1403/12/29 Jalali} 45735.99999, inherited);
    end;


    تو ایمیل به کد بالا اشاره شده تا تاریخ شمسی اضافه بشه ولی نمیدونم چجوری

  10. #10

    نقل قول: كامپوننت تقويم شمسی

    با سلام خدمت مهندس خرسندی
    من کامپوننت رو روی دلفی بدون مشکل نصب کردم ولی هنگام استفاده از DatePicker و ران کردن برنامه ارور میده Rang Check Eroor
    Eroor.jpg
    آخرین ویرایش به وسیله borland dariush : دوشنبه 12 دی 1401 در 11:42 صبح دلیل: اضافه کردن عکس

  11. #11

    نقل قول: كامپوننت تقويم شمسی

    وقت شما بخیر
    مشکل Range Check Error رفع شد، آخرین نسخه رو می‌تونید از آدرس زیر دریافت کنید :
    SolarCalendar Components
    فلويد گواهي مي دهد به آنکه زيستن در هنگامه‌ی استبداد، چه آسان روياها را واژگون مي کند، چه سهل بر چهره‌ی آزادی تيغ می‌کشد!

  12. #12
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    اصفهان - ایران
    پست
    294

    نقل قول: كامپوننت تقويم شمسی

    استاد از اینکه این کامپوننت را رایگان در اختیار ما قرار می دهید متشکرم.

    پیشنهاد میکنم اگر خواستید در ادامه نسخه دیگری ارائه کنید این hint ها را هم بر طرف کنید:
    [dcc32 Hint] SolarCalendarPackage.pas(2052): H2077 Value assigned to 'TPublicUtils.IntDayOfWeek' never used
    [dcc32 Hint] SolarCalendarPackage.pas(2772): H2164 Variable 'date' is declared but never used in 'TCustomSolarCalendar.SetYear'
    [dcc32 Hint] SolarCalendarPackage.pas(6489): H2443 Inline function 'Point' has not been expanded because unit 'System.Types' is not specified in USES list
    [dcc32 Hint] SolarCalendarPackage.pas(6489): H2443 Inline function 'Point' has not been expanded because unit 'System.Types' is not specified in USES list
    [dcc32 Hint] SolarCalendarPackage.pas(6489): H2443 Inline function 'Point' has not been expanded because unit 'System.Types' is not specified in USES list
    [dcc32 Hint] SolarCalendarPackage.pas(6503): H2443 Inline function 'Point' has not been expanded because unit 'System.Types' is not specified in USES list
    [dcc32 Hint] SolarCalendarPackage.pas(6503): H2443 Inline function 'Point' has not been expanded because unit 'System.Types' is not specified in USES list
    [dcc32 Hint] SolarCalendarPackage.pas(6503): H2443 Inline function 'Point' has not been expanded because unit 'System.Types' is not specified in USES list
    [dcc32 Hint] SolarCalendarPackage.pas(6518): H2443 Inline function 'Point' has not been expanded because unit 'System.Types' is not specified in USES list
    [dcc32 Hint] SolarCalendarPackage.pas(6518): H2443 Inline function 'Point' has not been expanded because unit 'System.Types' is not specified in USES list
    [dcc32 Hint] SolarCalendarPackage.pas(6518): H2443 Inline function 'Point' has not been expanded because unit 'System.Types' is not specified in USES list
    [dcc32 Hint] SolarCalendarPackage.pas(6545): H2443 Inline function 'Point' has not been expanded because unit 'System.Types' is not specified in USES list
    [dcc32 Hint] SolarCalendarPackage.pas(6545): H2443 Inline function 'Point' has not been expanded because unit 'System.Types' is not specified in USES list
    [dcc32 Hint] SolarCalendarPackage.pas(6545): H2443 Inline function 'Point' has not been expanded because unit 'System.Types' is not specified in USES list
    [dcc32 Hint] SolarCalendarPackage.pas(857): H2219 Private symbol 'DayValidityCheck' declared but never used


    البته به راحتی با اضافه کردن 'System.Types' به یونیت SolarCalendarPackage.pas و با گذاشتن // قبل از خطوط بلا استفاده hint ها را برای خودم رفع کردم.
    (هر چند ممکنه در ورژن ها مختلف دلفی این hint ها متفاوت باشه)

  13. #13

    نقل قول: كامپوننت تقويم شمسی

    نقل قول نوشته شده توسط masoode مشاهده تاپیک
    استاد از اینکه این کامپوننت را رایگان در اختیار ما قرار می دهید متشکرم.

    پیشنهاد میکنم اگر خواستید در ادامه نسخه دیگری ارائه کنید این hint ها را هم بر طرف کنید:
    [dcc32 Hint] SolarCalendarPackage.pas(2052): H2077 Value assigned to 'TPublicUtils.IntDayOfWeek' never used
    [dcc32 Hint] SolarCalendarPackage.pas(2772): H2164 Variable 'date' is declared but never used in 'TCustomSolarCalendar.SetYear'
    [dcc32 Hint] SolarCalendarPackage.pas(6489): H2443 Inline function 'Point' has not been expanded because unit 'System.Types' is not specified in USES list
    [dcc32 Hint] SolarCalendarPackage.pas(6489): H2443 Inline function 'Point' has not been expanded because unit 'System.Types' is not specified in USES list
    [dcc32 Hint] SolarCalendarPackage.pas(6489): H2443 Inline function 'Point' has not been expanded because unit 'System.Types' is not specified in USES list
    [dcc32 Hint] SolarCalendarPackage.pas(6503): H2443 Inline function 'Point' has not been expanded because unit 'System.Types' is not specified in USES list
    [dcc32 Hint] SolarCalendarPackage.pas(6503): H2443 Inline function 'Point' has not been expanded because unit 'System.Types' is not specified in USES list
    [dcc32 Hint] SolarCalendarPackage.pas(6503): H2443 Inline function 'Point' has not been expanded because unit 'System.Types' is not specified in USES list
    [dcc32 Hint] SolarCalendarPackage.pas(6518): H2443 Inline function 'Point' has not been expanded because unit 'System.Types' is not specified in USES list
    [dcc32 Hint] SolarCalendarPackage.pas(6518): H2443 Inline function 'Point' has not been expanded because unit 'System.Types' is not specified in USES list
    [dcc32 Hint] SolarCalendarPackage.pas(6518): H2443 Inline function 'Point' has not been expanded because unit 'System.Types' is not specified in USES list
    [dcc32 Hint] SolarCalendarPackage.pas(6545): H2443 Inline function 'Point' has not been expanded because unit 'System.Types' is not specified in USES list
    [dcc32 Hint] SolarCalendarPackage.pas(6545): H2443 Inline function 'Point' has not been expanded because unit 'System.Types' is not specified in USES list
    [dcc32 Hint] SolarCalendarPackage.pas(6545): H2443 Inline function 'Point' has not been expanded because unit 'System.Types' is not specified in USES list
    [dcc32 Hint] SolarCalendarPackage.pas(857): H2219 Private symbol 'DayValidityCheck' declared but never used


    البته به راحتی با اضافه کردن 'System.Types' به یونیت SolarCalendarPackage.pas و با گذاشتن // قبل از خطوط بلا استفاده hint ها را برای خودم رفع کردم.
    (هر چند ممکنه در ورژن ها مختلف دلفی این hint ها متفاوت باشه)
    تا حدی حذف Hintها و Warningها امکان‌پذیر است.
    در مورد System.Types به این دلیل که این namespace در دلفی 7 شناسایی نمی‌شود، قابل استفاده هم نیست.
    مابقی Hintها رفع و کامیت شدند.
    فلويد گواهي مي دهد به آنکه زيستن در هنگامه‌ی استبداد، چه آسان روياها را واژگون مي کند، چه سهل بر چهره‌ی آزادی تيغ می‌کشد!

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار darrudi
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    نيشابور
    پست
    103

    نقل قول: كامپوننت تقويم شمسی

    با سلام و خسته نباشید ، تعطیلات رو هم میشه تو این تقویم گنجوند ؟

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار ariobarzan
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    ايران زمين
    پست
    419

    نقل قول: كامپوننت تقويم شمسی

    با سلام و تشكر
    مطمئن هستيد كه توي دلفي 7 نصب ميشه؟
    ارور زياد ميده.

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار ariobarzan
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    ايران زمين
    پست
    419

    نقل قول: كامپوننت تقويم شمسی

    [Error] SolarCalendarPackage.pas(5430): Undeclared identifier: 'GradientFillCanvas'
    [Error] SolarCalendarPackage.pas(5430): Undeclared identifier: 'gdVertical'
    [Error] SolarCalendarPackage.pas(5753): Undeclared identifier: 'GradientFillCanvas'
    [Error] SolarCalendarPackage.pas(5753): Undeclared identifier: 'gdVertical'
    [Error] SolarCalendarPackage.pas(5965): Object or class type required
    [Error] SolarCalendarPackage.pas(5965): Object or class type required
    [Error] SolarCalendarPackage.pas(5965): Incompatible types: 'TButtonType' and 'Integer'
    [Error] SolarCalendarPackage.pas(5971): Undeclared identifier: 'GradientFillCanvas'
    [Error] SolarCalendarPackage.pas(5971): Undeclared identifier: 'gdVertical'
    [Error] SolarCalendarPackage.pas(5977): Undeclared identifier: 'GradientFillCanvas'
    [Fatal Error] SolarCalendarPack.dpk(39): Could not compile used unit 'SolarCalendarPackage.pas'

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار ali_abbasi22145
    تاریخ عضویت
    آذر 1382
    محل زندگی
    يك جايي در پايتخت
    پست
    1,350

    نقل قول: كامپوننت تقويم شمسی

    پیشنهاد دوم:
    2. اما مشكلي كه دارم اينه وقتي به يك فيلد database مثلا تاريخ تولد وصل مي كنم، مي خواهم وقتي تاريخ تولد براي شخصي ذخيره نكردم، اون هيچ تاريخي پيش فرض نشان ندهد (خالي باشد).
    دوستان يا خود اقاي خورسندي عزيز اين مشكلم را حل كنند لطفا.

  18. #18

    نقل قول: كامپوننت تقويم شمسی

    نقل قول نوشته شده توسط ali_abbasi22145 مشاهده تاپیک
    پیشنهاد دوم:
    2. اما مشكلي كه دارم اينه وقتي به يك فيلد database مثلا تاريخ تولد وصل مي كنم، مي خواهم وقتي تاريخ تولد براي شخصي ذخيره نكردم، اون هيچ تاريخي پيش فرض نشان ندهد (خالي باشد).
    دوستان يا خود اقاي خورسندي عزيز اين مشكلم را حل كنند لطفا.
    بله، این مشکل حل میشه.
    فلويد گواهي مي دهد به آنکه زيستن در هنگامه‌ی استبداد، چه آسان روياها را واژگون مي کند، چه سهل بر چهره‌ی آزادی تيغ می‌کشد!

  19. #19

    نقل قول: كامپوننت تقويم شمسی

    نقل قول نوشته شده توسط ali_abbasi22145 مشاهده تاپیک
    پیشنهاد دوم:
    2. اما مشكلي كه دارم اينه وقتي به يك فيلد database مثلا تاريخ تولد وصل مي كنم، مي خواهم وقتي تاريخ تولد براي شخصي ذخيره نكردم، اون هيچ تاريخي پيش فرض نشان ندهد (خالي باشد).
    دوستان يا خود اقاي خورسندي عزيز اين مشكلم را حل كنند لطفا.
    این مشکل رفع شد.
    فلويد گواهي مي دهد به آنکه زيستن در هنگامه‌ی استبداد، چه آسان روياها را واژگون مي کند، چه سهل بر چهره‌ی آزادی تيغ می‌کشد!

صفحه 12 از 12 اولاول ... 2101112

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •