نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: نمایش اطلاعات tabel بدون dataGridview

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    مازندران
    پست
    449

    Question نمایش اطلاعات tabel بدون dataGridview

    سلام بر دوستان
    چه طور میتوانم بجای استفاده از dataGridview برای نمایش تمام اطلاعات یک tabel از recordset استفاده کنم اگر هم گفته ام درست نیست با چه روشی غیر از dataGridview میتوانم اطلاعت tabel ام رو نمایش دهم

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    مازندران
    پست
    449

    Question نقل قول: نمایش اطلاعات tabel بدون dataGridview

    سلام
    خواهش میکنم دوستان جواب من رو بدن ممنون میشم

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار ali_kashani
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    tehran
    سن
    42
    پست
    144

    نقل قول: نمایش اطلاعات tabel بدون dataGridview

    سلام

    خب تو چي مي خواي نمايش بدي؟
    مثلا تو Listview مي توني نمايش بدي

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    مازندران
    پست
    449

    نقل قول: نمایش اطلاعات tabel بدون dataGridview

    من می خواهم بدون استفاده datagrid view اطلاعات رو نمایش بدم هدفم اینه که حافظه ای اضافی مصرف نکنم از همان خواص recrdset یا شی dataset یه فرم باز بشه واطلاعات رو نمایش بدم

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار ali_kashani
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    tehran
    سن
    42
    پست
    144

    نقل قول: نمایش اطلاعات tabel بدون dataGridview

    سلام

    من بازهم نفهميدم شما چيكار مي خواهي بكني (شرمنده)

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    مازندران
    پست
    449

    نقل قول: نمایش اطلاعات tabel بدون dataGridview

    ببخشید که نمی تونم منظورم رو درست بگم
    اصلا برای نمایش اطلاعات از datagridview استفاده نشه

  7. #7

    نقل قول: نمایش اطلاعات tabel بدون dataGridview

    DataGridView چون شبیه به یک جدول کلیه اطلاعات رو نمایش میده و خصوصیات و رویدادها و متدهای مناسب و آماده ای برای نمایش اطلاعات دیتابیس دارد استفاده می شود.
    شما از کنترلهایی مثل ComboBox ، ListBox ،TextBox و .. یا هر چیز دیگه ای میتونین واسه اینکار استفاده کنید
    برای اتصال و نحوه کار هم Binding رو با کنترلی که مدنظرتونه جستجو کنید.
    اگر دلیل این کارتون رو واضح تر بگین دوستان بهتر می تونن کمک کنند
    آن لحظه که تنها اعتبار کسی که مساله ای را مطرح کرده است، شما را در اشتباه بودن ایده هایتان قانع کرد،
    آن لحظه،
    لحظه وداع شما با دنیای خلاقیت و پیشرفت خواهد بود. . .

    برنولی

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    مازندران
    پست
    449

    Question نقل قول: نمایش اطلاعات tabel بدون dataGridview

    اخه یکی از بر نامه نویسان برنامه یی نوشته که اطلاعات رو بدون dataGridview نمایش میده من سئوال کرم چه طور کار میکنه گفت از همان rercordset استفاده میکنه تا حافظه اضافی مصرف نشه ینی خود datasetTabel رو میاره رو form یه اصطلاحی که به کار برد گفت
    recordset رو توری میکنم شاید املا اش هم درست نباشه و به صورت طوری نوشته شود این توری یا طوری یعنی چه؟

  9. #9

    Smile نقل قول: نمایش اطلاعات tabel بدون dataGridview

    نقل قول نوشته شده توسط saber4166 مشاهده تاپیک
    اخه یکی از بر نامه نویسان برنامه یی نوشته که اطلاعات رو بدون dataGridview نمایش میده من سئوال کرم چه طور کار میکنه گفت از همان rercordset استفاده میکنه تا حافظه اضافی مصرف نشه ینی خود datasetTabel رو میاره رو form یه اصطلاحی که به کار برد گفت
    recordset رو توری میکنم شاید املا اش هم درست نباشه و به صورت طوری نوشته شود این توری یا طوری یعنی چه؟
    سلام عزیز
    اصلا لازم نیست از datasetTabel استفاده کنی، فقط وقتی داری کانکشن تعریف می کنی کافی از تابعmyReader استفاده کنی و داخل هر چی که می خوای اطلاعات وارد کنی به مثال زیر دقت کن


    myConnection.Open();
    myCommand.CommandText="SELECT fild_name FROM mytable ";
    myCommand.ExecuteNonQuery();
    SqlDataReader myReader=myCommand.ExecuteReader();
    while(myReader.Read())
    {
    this.textbox1=myReader.Getstring(0);

    }
    myReader.Close();


    برای دیدن کد کامل از این مثال و بهتر متوجه شدن به تایپیک های پایین این لینک دقت کن

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •